Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Recommended Posts

Αδιεξοδο.Με τη γυναικα μου ειμαστε 13 χρονια μαζι (10 σε γαμο, με ενα παιδι και 4 προσπαθειες χωρις επιτυχια γαι δευτερο) και πιστευα οτι ειμασταν ευτυχισμενοι.Ζω στην επαρχια (απο διαφορετικες πολεις)και μενουμε κοντα στο τοπο της γυναικας μου(αρα μονιμα κοντα στους δικους της ).Την αγαπησα , την ερωτευτηκα ,την κυνηγησα.To ιδιο πιστευα και εκεινη.Ημουν διπλα της παντα.Διπλα στην οικογενεια της παντα (σε ολες τις στιγμες-δυκολες και ευκολες,σε ολες τις γιορτες-με τους δικους μου δεν εχω κανει πασχα , χριστουγεννα ή διακοπες λογω οτι οι δικοι της ηταν μονοι και ο πατερας της αρρωστος και ηθελε να ειμαστε μαζι τους).Δενσεβαστηκε ποτε τις δικες μου αναγκες.Στο σπιτι ημουν παντα διπλα της σε ολα.Να κανω τις δουλεις οταν δουλευε(μαγειρευμα,σιδερωμα ,καθαρισμα ,το παιδι),μερικες φορες και οταν καθοταν για να ειναι ξεκουραστη και να περναμε χρονο μαζι.Ομως τρυφεροτητα , αγαπη και διαθεση για σεξ δεν ειδα οπως θα ηθελα.Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος ομως σε μια σχεση υπαρχει μια βαση .Εγω να κανω την ερωτικη προσεγγιση , εγω να κανω την αλλη να αισθανθει ωραια,μοναδικη.Ετσι αρχισα να γκρινιαζω.Ημουν ανικανοποιητος.Της το εδειξα ομωσ δεν ειδα κατι να αλλαζει.Η γκρινια αυξανοταν.Αρχισα να νευριαζω.Χτυπουσα καμπανακια αλλα τιποτα δεν αλλαζε.Σιγα ,σιγα τα λιγα (για μενα) εγιναν ελαχιστα(σεξ μονο για το πρεπει)Πριν ενα χρονο πεθανε ο πατερας της.Ημουν εκει.Τους σταθηκα σαν να ηταν δικος μου πατερας.Οταν ζητησα στο τριμηνο τρυφεροτητα(και σεξ-γιατι αυτη η τρυφεροτητα που επαιρνα τα τελευται δυο χρονια)αντεδρασε.Δεν ηθελε τιποτα.Αυτο ακουγα οταν ρωτουσα τη εχει.ΤΙΠΟΤΑ.τΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ .Απο το καλοκαιρι εχει βγει πολυ πικρα , πολυ κακια.Δεν αντεχει λεει τη γκρινια μου,και εξαιτιας αυτης δηλωνει οτι ειναι δυστυχισμενη 10 χρονια!!Γκρινια επειδη η γυναικα σου δεν σου λεει σʼαγαπω , δεν θελει να περνα στιγμες μαζι σου .Ειμαι ο ανθρωπος της για ολα (δουλειες, φροντιδα γονιων της,σπιτι)αλλα οχι για να εκδηλωσει τα αισθηματα της.Σηκωθηκα να φυγω , της ειπα τελος ομως μετανιωσα γιατι πανω απο ολα την αγαπω και αυτη και το παιδι μας.Ομως ειμαι πληγωμενος(οπως και εκεινη απο οσα εχουν γινει-εχω εκδηλωσει την πικρα μου λεκτικα ).Εκεινη θελει χρονο για να ξεκαθαρισει τη νιωθει, ομως ειναι αρνητικη στο κανει οτιδηποτε για να βοηθησει στο να σωθει η σχεση μας.Η μονη λυση πλεον ο συμβουλος(για καλο ή για κακο).Νιωθω οτι με αγαπησε λιγο και δεν με ερωτευτηκε ποτε.Εβγαλα γκρινια γιατι διεκδικησα αυτα που δεν επαιρνα(φιλια ,αγκαλια ,προσωπικες στιγμες ,ερωτα)?.Ειμαι παραλογος?

Διαφημίσεις

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Η γκρινια ειναι ασχημο πραγμα αλλα παραλογος δεν εισαι και τελειως.Εχεις δικιο για αυτα που ζητας αλλα με ποιον τροπο τα ζηταγες.Παντα με γκρινια ή εν αρχη το συζητησατε?Οταν το συζητησατε τι σου ειπε?ποιο ηταν το προβλημα της?Σιγουρα καπου λαθος εισται και οι δυο ή απλα η γυναικα σου εχει χασει το κουραγιο της για ζωη...Πολλα ζευγαρια το περασαν οι το περνανε.Εισασταν παντα ετσι?

A14gp2.png

XEMvp2.png

Καλημέρα και από εμένα...

σίγουρα έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε! Στο λέω και από προσωπική εμπειρία!

πέρα από την εύλογη ερώτηση για 3ο άτομο...

Η γκρίνια δεν είναι ποτέ ορθολογικός τρόπος να πλησιάσεις συναισθηματικά κάποιον... Της μίλησες; θεωρώ πως ναι! Έκανες πράξη αυτά που ζητούσες; Δηλαδή ήθελες αγκαλιά, σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! όποτε αισθανόμουν οτι ήθελα αγκαλιά την 'κυνηγούσα', πως; χωρίς λόγια, με έργα! μόλις τον έβλεπα να πηγαίνει κάπου ακολουθούσα και με το που τον πλησίαζα άνοιγα τα χέρια και τον αγκάλιαζα, τις περισσότερες φορές χωρίς ανταπόκριση, πικρό αυτό αλλά πραγματικό, αλλά τις φορές που έστω με αγκάλιαζε αυτός ή έβαζα τα χέρια του από μόνη μου γύρω μου, γέμιζα!! το ίδιο και με τα χάδια, ήθελα χάδια; πήγαινα στον καναπέ, από τον οποίο σπανίως σηκωνόταν και τον χάιδευα και τον φιλούσα (μιλάω παρελθοντικά, γιατί είμαι άνθρωπος και δεν άντεξα να ζητιανεύω για ψίχουλα αγάπης!)...

Σίγουρα η γυναίκα σου ένιωσε μεγάλη απώλεια χάνοντας τον πατέρα της, σίγουρα είναι 'άδικο' το να είσαστε μονίμως με τους 'άλλους'... ω! ξέρω απόλυτα τι εννοείς... Ωστόσο για να 'υπερασπίσω' αν μου επιτρέπεις, την μεριά της συζύγου πάντα έτσι δεν ήταν; απλά τώρα αντιδράς γιατί δεν αντέχεις άλλο... το καταλαβαίνω και αυτό!

Η γνώμη μου είναι να μιλήσετε, να ζητήσετε εξωτερική και επαγγελματική βοήθεια, πίστεψέ με είναι μόνο για καλό, μην αμφιβάλεις! Οι ειδικοί θέλουν να βοηθήσουν, σε καμία περίπτωση μην απορρίψεις τέτοια πρόταση είναι λάθος. Ο πρώην την απέριψε λέγοντας οτι μόνο τρελοί πηγαίνουν σε ψυχολόγους. Διαφωνώ, αυτή είναι τέλος πάντων η γνώμη μου!

Αν μου επιτρέπεις πάντως, θεωρώ μεγάλο σφάλμα το οτι είπες να φύγεις... ειδικά όταν υπάρχει παιδί... (Σε νιώθω πολύ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς!) Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι δε λες ποτέ φεύγω, χωρίζω, 'άντε γεια' αν δεν το εννοείς!!! εσύ το έκανες και κλόνισες τα θεμέλια της σχέσης/γάμου σου! Αυτό δεν είναι καλό, όπως και να το κάνεις... Η απάντηση που έλαβες 'οτι δε ξέρει τι νιώθει και θέλει να σκεφτεί' έχει υπόσταση καθώς προφανώς πίεσες και εκβίασες ως ένα βαθμό καταστάσεις...

Αντίο, φεύγω και διαζύγιο είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούμε οριστικά... αυτήν είναι η γνώμη μου!

Βρες την ηρεμία μέσα σου, ξεκαθάρισε την καρδιά σου βασικά και το μυαλό σου έπειτα!!! Μίλα της όταν θα είσαι έτοιμος και σίγουρος οτι θα μιλήσεις ψύχραιμα, ειλικρινά, όταν τα λόγια σου θα απεικονίζουν την αγάπη σου τόσο για εκείνη όσο και για το παιδάκι σας. Αν υπάρχει αγάπη (αμοιβαία) τότε υπάρχει και λύση, είμαι σίγουρη οτι με την συζητηση και την εξωτερική χείρα βοηθείας όλα θα έχουν θετική έκβαση!!!

Συγγνώμη αν σε κούρασα, αλλά ταυτίστηκα με τα λόγια, τις πράξεις και τα συναισθήματά σου!!! Σαν να ακούω εμένα, να τρέχωόλη την ώρα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι για να είναι όλα τέλεια και να μην εισπράττω το παραμικρό. Να τον κοιτάζω στα μάτια για μια ζεστή ματιά γιατί αγκαλιά ήταν δύσκολο και να αντιγυρίζει αγριότητα, αδιαφορία... Είναι πολύ σκληρό, αλλά πριν από οποιαδήποτε οριστική κίνηση, μιλήστε!

Να είσαστε καλά να χαίρεστε το παιδάκι σας, υγεία και αγάπη και όλα τα άλλα θα έρθουν!!!

lox6p3.png

Η γκρινια δεν ηταν τροπος προσεγγισης , ηταν η αντιδραση στην παγωμαρα.Δεν ηταν παντα ετσι , ισως συνεβαλε και η αδυναμια για ενα δευτερο παιδι.Παντα προσεγγιζα με τρυφεροτητα με γλυκα στη φωνη και με σκοπο την ικανοποιηση της (μασαζ για ξεκουραση μετα απο δυσκολη μερα, αγκαλια ανοιχτη,ενα χαλαρο μπανιο χωρις να περιμενω καποιο ανταλαγμα και παντα το βραδυ αγκαλια).Ηθελα καποια βραδια να βγαινουμε εξω ή να καθομαστε στην τηλεοραση για προσωπικο χρονο και συνηθως αρνιοταν γιατι νυσταζε ή ηταν κουρασμενη.Ποσο μπορεις να περιμενεις ή να παρακαλας για τρυφεροτητα , για αγαπη ή για ερωτα(οχι απλως σεξ) ?Αγαπας μονο μενοντας σε μια σχεση?Τα θελω της σχετιζοταν με την οικογενεια της οχι με τη δικη μας.Δεν ακουσα ποτε θελω αυτο για μενα.Δεν της στερησα τιποτα (οποια φιλη της ηθελε ερχοταν σπιτι μας οτι ωρα -ειμαι 37 , εμφανισημος και δεν κοιταξα ποτε καμια αλλη).Γκρινιαζα γιατι δεν εβλεπα τη θεληση στα ματια της γυναικας μου να κανει πραγματα μαζι μου.Εκανα λαθος γιατι σηκωθηκα να φυγω και γιατι ειπα πραγματα που την πικραναν , ομως δεν αντεχα αλλο.Ενα χρονο νιωθω απλως συγκατοικος και οταν ζητουσα μια εξηγηση η απαντηση ηταν δεν εχω τιποτα και χαλαρωσε.Δεν λεω οτι ο ερωτας ζει για παντα αλλα με το καιρο δενουν και αλλα πραγματα τους ανθρωπους. Εγω προσπαθησα να κρατησω ζωντανη τη φλογα αλλα δεν βρηκα ανταποκριση.Ειμαι χαλια ψυχολογικα (το ιδιο και εκεινη γιατι την πικρανα με τα λογια μου;γιατι εχει τυψεις;γιατι δεν αισθανεται πλεον τιποτα;γιατι δεν αντεξε τη γκρινια μου;)ομως προσπαθω να αλλαξω τα πραγματα ενω εκεινη ειναι τελειως αρνητικη να συμβαλει και λεει οτι δεν ξερει τη θελει.Τριτο ατομο απο οτι ξερω δεν υπαρχει.Ευχαριστω για τα μηνυματα σας

Διαφημίσεις

piko,επειδή φαίνεται ότι έχεις διάθεση να λυθεί ότι υπάρχει,άκου κάτι.

Σκέφτηκες να την πάρεις μια μέρα ,να πάτε κάπου οι δυό σας να μιλήσετε?

Εκεί λοιπόν που θα πάτε,(εσύ βρίσκεις τα λόγια) της ζητάς να σου μιλήσει και να σου πει τα παράπονά της απο σένα στη σχέση σας.Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ήρεμα ότι έχει να σου πει (που πολύ κακώς δεν τα είπε όταν την πειράζανε) αλλά αυτό όλο που περιγράφεις εμένα μου μοιάζει με πολύ θυμό συσωρευμένο.(Ίσως σε κάτι που εκείνη θεωρούσε πολύ σοβαρό εσύ να λειτούργησες με τον τρόπο που θεώρησες ότι θα βοηθήσει περισσότερο αλλά εκείνη να περίμενε κάτι άλλο και να θύμωσε).

Όταν λοιπόν καταφέρεις να σου πέι και να ακούσεις πραγματικά ότι έχει κρατημένο απέναντί σου, τότε θα έχει γίνει ένα βήμα για να σε ακούσει κι εκείνη.

Γιατί μάλλον δεν ακούει τι λές πραγματικά αλλά της μένει μόνο κάτι ενοχλητικό που το λέει γκρίνια.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Η ιστορία του Piko συνήθως ακούγεται στο ανάποδο. Περίεργο. Άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που μια γυναίκα σε δει έτσι (γκρινιάρη και να την παρακαλάς να σου πει σε αγαπώ και λοιπά τέτοια... ανάποδα) ποτέ δε θα σε σεβαστεί. Ποτέ όμως.

Το μόνο καλό της ιστορίας είναι πως η γυναίκα αυτή βλέπει από πρώτο χέρι τι περνάει το συντριπτικό ποσοστό των αντρών.

This is a man's world

piko αυτά που μας λες εδώ εμάς σκέφτηκες να τα πεις ακριβώς στην γυναίκα σου???

να δεις ρε παιδί μου την ενδιαφέρει να κάνει κάτι για να σώσει την σχέση σας ή όχι??

μπορεί να σε βλέπει απλά ως πατέρα του παιδιού της να έχει χαθεί πραγματικά η έννοια του "συντρόφου"...

και αποθηλασε επιτελους!

piko αυτά που μας λες εδώ εμάς σκέφτηκες να τα πεις ακριβώς στην γυναίκα σου???

να δεις ρε παιδί μου την ενδιαφέρει να κάνει κάτι για να σώσει την σχέση σας ή όχι??

μπορεί να σε βλέπει απλά ως πατέρα του παιδιού της να έχει χαθεί πραγματικά η έννοια του "συντρόφου"...

Όπως είπε και η κοριτσομάνα με βεβαιότητα σε άλλο ποστ, για να τα γράφει εδώ μέσα σημαίνει πως μιλάει σε τοίχο στο σπίτι..... Ε ρε παντογνώστες...

culte, συμφωνώ.

This is a man's world

Διαφημίσεις

συμφωνώ με culte και rasputin,

κάνε μια προσπάθεια ακόμα. Το κακό με εμάς τις γυναίκες όταν γινόμαστε μητέρες, είναι ότι πολλές φορές παραμελούμε το ρόλο της συντρόφου. Αυτό αν το αφήσεις και δεν το πολεμήσεις δυστυχώς σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Κάνε ακόμα μια προσέγγιση να έχεις εξαντλήσει τουλάχιστον όλα τα περιθώρια από τη μεριά σου.

αντρας και σκεφτεται ετσι??? και γραφει και το προβλημα του ζητωντας λυσεις???? Αυτη η ζωη παντα με εκπλησσει τελικα.

Αν συμβαινουν ολα αυτα και εγω θα συμφωνησω με την culte!!!

Όταν θέλεις σεξ και μάλιστα απαιτείς ή εκβιάζεις ,σπρώχνεις τον άλλον ακόμα πιο μακριά σου.

Κάποια κοπέλα έγραψε για συσωρευμένο θυμό.Εδώ θα συμφωνήσω.Και αυτό θέλει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλειά...

PIKO ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ...ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ.ΔΕΣ ΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΣΙΝΕΜΑ -ΘΕΑΤΡΟ..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΧΩ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.Η ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ...ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΕΛΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!

Διαφημίσεις

επιμένω οτι ήταν μέγα σφάλμα που έφυγες... και μετά γύρισες...

εμπιστοσύνη, στήριξη, σταθερότητα αυτά τραντάχτηκαν...

μιλήστε απευθυνθείτε σε ειδικό, ήρεμα...

να ρωτήσω όμως και κάτι; ειλικρινά αφού την αγαπάς και αυτήν και το παιδί πως μπόρεσες και έφυγες;

lox6p3.png

Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως μας τα λες (δεν αμφισβητώ την ειλικρίνειά σου αλλά την υποκειμενικότητά σου μιας και είσαι μέσα στο πρόβλημα), φίλε μου piko θα σου πω συνοπτικά τα εξής :

1) Η υπομονή είναι προτέρημα, η ανοχή είναι ελάττωμα.

2) Κυρίως οι γυναίκες (όχι όμως ΜΟΝΟ αυτές) αγωνιζόμαστε να φέρουμε τον "άλλον" στα νερά μας κι όταν τα καταφέρνουμε - τον (την)αποκαλούμε μέσα μας και έξω μας βλάκα (για να είμαι κόσμια...) και τον (την) πετάμε σαν την τρίχα από το ζυμάρι.

3) Πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό. Μία πάει και δεν γυρίζει...

Τα ως άνω, εσύ μόνο ξέρεις εάν καταρχήν ισχύουν. Και εαν ναι, για ποιόν ισχύουν - για την γυναίκα σου, για σένα ή και για τους δύο ενίοτε...

Η ιστορία του Piko συνήθως ακούγεται στο ανάποδο. Περίεργο. Άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που μια γυναίκα σε δει έτσι (γκρινιάρη και να την παρακαλάς να σου πει σε αγαπώ και λοιπά τέτοια... ανάποδα) ποτέ δε θα σε σεβαστεί. Ποτέ όμως.

Το μόνο καλό της ιστορίας είναι πως η γυναίκα αυτή βλέπει από πρώτο χέρι τι περνάει το συντριπτικό ποσοστό των αντρών.

συμφωνω (αν κ πρωτη φορα:rolleyes:) με τον ρασπυ

προσωπικα σα γυναικα δε θα μου αρεζε ΠΟΤΕ να με παρακαλαει ο αλλος να του πω σαγαπω!επισης οταν παρακαλας μια γυναικα για σεξ αυτοματα της ερχεται το ΟΧΙ.κανε την κινηση(για σεξ) χωρις ερωτησεις κ παρακαλια.

καντην να ζηλεψει καντην να νιωσει οτι σε χανει.το οτι εφυγες κ γυρισες οντως...εχασες στα ματια της.καλυτερα να μη κανεις κινησεις εν βρασμω που υστερα μετανιωνεις.αυτη ενιωσε ''ωραια γυρισε αρα τον εχω του χεριου μου΄΄ και εγω ετσι θα ενιωθα.

δε μας αρεσουν οι αντρες τυπου κλαψας.(σαν τον αρσενικο ρουλα βροχοπουλου ενα πραγμα!:rolleyes:)

ισως επειδη κλαψα ειναι στη γυναικια φυση:twisted: δε φαινεται κ τοσο αντρικο.

επιμενω να την κανεις να πιστεψει πως καποια αλλη σε διεκδικει.αν δε ζηλεψει...τοτε αστο μη το κυνηγας αλλο..

Pikoέτσι από υο λίγο που διάβασα την ιστορία σου και από τον τρόπο που γράφεις νομίζω (και άποψη μου πάντα) ότι την «έπνιξες από την πολύ αγάπη»…..

Και εγώ διαβάζοντας σε , νόμιζα ότι εγκλωβιζόμουν.

Μήπως δεν είναι τόσο τρυφερή όσο εσύ και τώρα με δεδομένα τα προβλήματα (με τον πατέρα της, τις προσπάθειες για 2ο παιδί κτλ) έχουν γίνει στο κεφάλι της βουνό και έχει «χαθεί» λίγο!! Το σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση για λύσεις και εσύ την διάθεση αυτήν την έχεις και εκείνη πιστεύω ότι θα προσπαθήσει για το παιδί της πρώτα από όλα!

To "ποτέ" δεν νομίζεις πως είναι πολύ για να το εγκλωβίζεις σε μία λέξη?

Ο άντρας μου είναι σ' αυτό το στυλ. Πάντα ναι σε όλα και ναι για όλα σε ότι αφορά εμένα. Και ακριβώς γι' αυτό, επειδή δεν μ'έχει μάθει να συμβιβάζομαι σε τίποτα λιγότερο τον σέβομαι και τον τιμώ απεριόριστα. Το αναφέρω αυτό, επειδή ανέφερες την λέξη "σεβασμος"....

Καλησπέρες

Ευχαριστω για τα μηνυματα σας.Δεν κλαφτηκα και δεν παρακαλεσα για φιλια, αγαπη , τρυφεροτητα και ερωτα .Ρωτησα αν πρεπει να φτανεις σε σημειο να απαιτεις ή να παρακαλας για αυτα οταν δεν τα περνεις. Γκρινιαξα γιατι δεν ειδα θεληση απο τη συντροφο μου .Δεν εφυγα απο το σπιτι. Σηκωθηκα να φυγω(χτυπησα καμπανακι λεγοντας νωρις οτι ετσι που φερεσαι θα με χασεις αλλα αλλαγη δεν ειδα).Αντεδρασα οταν η κατασταση εφτασε σε οριακο σημειο.Ξερετε τι ειναι το πρωι να τρεχεις για δουλειες των πεθερικων σου, το απογευμα να εισαι στη δουλεια σου και το βραδυ να εχεις για παρεα το λαπτοπ.Να θες να πεις μια κουβεντα με τη συντροφο σου και να λεει νυσταζω.Καθε ανδρας θελει η γυναικα του να ειναι ερωτικη , να φτιαχνει καποια ατμοσφαιρα, να επικοινωνουν .Εναμησι χρονο τα πεθερικα στο σπιτι και κουβεντα μονο στο φαγητο.Το μονο θεμα το παιδι και η δουλεια.Χρονος προσωπικος ποτε?Καλοκαιρινες διακοπες με την αδερφουλα της (τα τελευταια 4 χρονια γιατι της λειπει-και η φαναταστικη ατακα δεν μπορω να σε αγαπησω περισσοτερο απο την αδερφη μου γιατι την εχω στερηθει!!!).Εγω στην αγαπη μου και στην οικογενεια μου δινομαι ολοκληρωτικα , αν αυτο ειναι λαθος τοτε ειμαι λαθος.Δεν επνιξα κανενα με την αγαπη μου.Ειχε την ελευθερια να κανει οτι θελει(δεν ειμαι ο μπαμπουλας που ελεγχει τα παντα-και το πιτσιρικα κρατουσα γαι εξοδους με τις φιλεςτης, και στα πεθερικα μου πηγαινε σχεδον καθε σαβ/ko, και για φαγητο ή δουλειες δεν γκρινιαξα ποτε).Η συμβουλος που πηγα μου ειπε οτι πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου, να κανω πραγματα για μενα .Δεν ειναι λαθος να διεκδικεις πραγματα οταν δεν τα περνεις ,παντα με σωστο τροπο (αυτο εκανα ωσπου δεν αντεξα πια).Το λαθος μου, για το οποιο εχω μετανιωσει ,ηταν οτι εβγαλα πικρια και κακια(αντιδραση στην αδιαφορια και στη μοναξια που ενιωσα).Η ουσια ειναι οτι η γυναικα μου δεν εκοψε ποτε τον ομφαλιο λωρο με την οικογενεια της και οτι ημουν ενα νεο μελος που μπηκε σε εκεινη την οικογενεια .

Ευχαριστω για τα μηνυματα σας.Δεν κλαφτηκα και δεν παρακαλεσα για φιλια, αγαπη , τρυφεροτητα και ερωτα .Ρωτησα αν πρεπει να φτανεις σε σημειο να απαιτεις ή να παρακαλας για αυτα οταν δεν τα περνεις. Γκρινιαξα γιατι δεν ειδα θεληση απο τη συντροφο μου .Δεν εφυγα απο το σπιτι. Σηκωθηκα να φυγω(χτυπησα καμπανακι λεγοντας νωρις οτι ετσι που φερεσαι θα με χασεις αλλα αλλαγη δεν ειδα).Αντεδρασα οταν η κατασταση εφτασε σε οριακο σημειο.Ξερετε τι ειναι το πρωι να τρεχεις για δουλειες των πεθερικων σου, το απογευμα να εισαι στη δουλεια σου και το βραδυ να εχεις για παρεα το λαπτοπ.Να θες να πεις μια κουβεντα με τη συντροφο σου και να λεει νυσταζω.Καθε ανδρας θελει η γυναικα του να ειναι ερωτικη , να φτιαχνει καποια ατμοσφαιρα, να επικοινωνουν .Εναμησι χρονο τα πεθερικα στο σπιτι και κουβεντα μονο στο φαγητο.Το μονο θεμα το παιδι και η δουλεια.Χρονος προσωπικος ποτε?Καλοκαιρινες διακοπες με την αδερφουλα της (τα τελευταια 4 χρονια γιατι της λειπει-και η φαναταστικη ατακα δεν μπορω να σε αγαπησω περισσοτερο απο την αδερφη μου γιατι την εχω στερηθει!!!).Εγω στην αγαπη μου και στην οικογενεια μου δινομαι ολοκληρωτικα , αν αυτο ειναι λαθος τοτε ειμαι λαθος.Δεν επνιξα κανενα με την αγαπη μου.Ειχε την ελευθερια να κανει οτι θελει(δεν ειμαι ο μπαμπουλας που ελεγχει τα παντα-και το πιτσιρικα κρατουσα γαι εξοδους με τις φιλεςτης, και στα πεθερικα μου πηγαινε σχεδον καθε σαβ/ko, και για φαγητο ή δουλειες δεν γκρινιαξα ποτε).Η συμβουλος που πηγα μου ειπε οτι πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου, να κανω πραγματα για μενα .Δεν ειναι λαθος να διεκδικεις πραγματα οταν δεν τα περνεις ,παντα με σωστο τροπο (αυτο εκανα ωσπου δεν αντεξα πια).Το λαθος μου, για το οποιο εχω μετανιωσει ,ηταν οτι εβγαλα πικρια και κακια(αντιδραση στην αδιαφορια και στη μοναξια που ενιωσα).Η ουσια ειναι οτι η γυναικα μου δεν εκοψε ποτε τον ομφαλιο λωρο με την οικογενεια της και οτι ημουν ενα νεο μελος που μπηκε σε εκεινη την οικογενεια .

εδωσεσ τα παντα..πρεπει να κραταμε κατι και για εμασ..θα μιλησω για τον εαυτο μου ωσ παραδειγμα ..ειχα μια σχεση 9 χρονια εκανε ακριβωσ τα ιδια πραγματα με σενα τον θεωρουσα δεδομενο ,ειχα κουραστει ,βαρεθει μεχρι που στο τελοσ ολα τελειωσαν..και απο τισ δυο μεριεσ.!!!λογικο !!δυστυχωσ πολλοι ανθρωποι δεν εκτιμουμε ουτε το τελειο..τι να σου γραψω, νομιζω οτι ο ειδικοσ σου εδωσε την λυση.

Piko,

Καλημέρα.

Από όσα γράφεις καταλαβαίνω πως είσαι πληγωμένος και, κυριώς, απογοητευμένος από την εξέλιξη. Έφτασες στο σημείο να "απειλήσεις" με χωρισμό, άρα, μέσα σου, πρέπει να είχες φτάσει στα όριά σου. Αυτά όλα τα έχεις πει στη γυναίκα σου ? Ωμά και σταράτα ? Χωρίς καμουφλαρισμένα λόγια ?

Ξέρει πώς έχεις πάει σε ειδικό στην προσπάθειά σου να δεις λίγο φως στην άκρη του τούνελ ?????

Σαν γυναίκα να πω ότι σιχαίνομαι τους άντρες που παρακαλάνε για οτιδήποτε ... "πέφτουν" στα μάτια μου πως να στο πω...άλλο πράγμα το να είσαι κηνυγός και άλλο το να σου πετάει ο άλλος ψίχουλα... κι εσύ απλά να λες ΟΚ, αυτό μου δίνει κι αυτό μου αρκεί... νομίζω πως κάπου εκεί "έχασες" το παιχνίδι.

Και κάτι τελευταίο : σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της και το πένθος, επειδή το έχω περάσει σχετικά πρόσφατα, να σου πω ότι ΕΓΩ προσωπικά σαν κόρη-μάνα-σύζυγος αντέδρασα ακριβώς αντίθετα από αυτό που περιγράφεις για την σύζυγό σου... ήθελα δλδ όσο τπτ άλλο στον κόσμο μέσα στην λύπη μου να κουρνιάσω στην ζεστή αγκαλιά του άντρα μου κι εκεί να βρω την όποια παρηγοριά. Και δεν μιλάω για σεξ -- να μην παρεξηγούμαστε. Αυτό ήταν άλλη ιστορία στην δική μου φάση (ήμουν στο 1ο τρίμηνο τότε). Αν και ακόμα και το σεξ πιστεύω πως πάντα λειτουργεί λυτρωτικά...

Εύχομαι να το ξαναδείτε ο καθένας από άλλη οπτική γωνία και να μην διαλυθεί ακόμη μια οικογένεια.

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 2 weeks later...

Προβλεπω οτι το2011(στις αρχες του)θα πεσουν οιτιτλοι τελους.Τιποτα δεν εχει αλλαξει.Εχω κουραστει τοσο ψυχικα που απορω γιατι ειμαι ακομα σαʼυτη τη σχεση , για το παιδι για μια αγαπη που πιστευα οτι υπηρχε , για το κοσμο.Αυτη δεν ειναι η γυναικα που αγαπησα .Τετοιο παρτακια ανθρωπο δεν περιμενα οτι ειχα διπλα μου.Εκεινη και το σοι της ηταν οι θεοι και εγω αυτος που τους σταυρωνε για δεκα χρονια.Αυτη η σχεση ηταν το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου με ενα θαυμα ,το μονακριβο μου γιο.Ευχαριστω για τα σχολια σας ,ελπιζω να βοηθησουν αλλους .Εγω δυστυχως επελεξα λαθος ανθρωπο να αγαπησω.Καλη χρονια σε ολους με υγεια.

φιλε μου πικο..ακριβως τα ιδια αισθανομαι κ "περναω" εδω κ αρκετο..

αλλες φορες σκεφτομαι.. αστον,κοιτα λιγακι τον εαυτο σου...ειναι καιρος να προσπαθησει κ εκεινος..το αξιζεις κ οι μερες περνουν με λιγακι πιο χαλαρη ψυχολογια,αλλες παλι νιωθω τοσο χαλια που δε θελω να τον αντικρυσω μεσα στη μερα.γυριζει απο τη δουλεια κ κανω πως κοιμαμαι:|

δε θα γραψω κατι αλλο για τη δικη μου ιστορια μιας κ οπως σου ειπα ειναι ιδια με τη δικη σου(πλην το "δεσιμο"με το σοι)κ ενω ειμαι σιγουρη πως δεν υπαρχει 3ο προσωπο

θα ηθελα αν μπορουσες να μου πεις αυτα ακριβως που σου ειπε ο ειδικος(αν δεν γινομαι αδιακριτη κ αν φυσικα θελεις να ανοιχτεις τοσο)

δεν εχω τη δυνατοτητα να λειπω απο το σπιτι λογω του μωρου κ μια τετοια επισκεψη φανταζει πολυ μακρυνη:roll:

αν μπορει κ καποια κοπελα να μου πει τη γνωμη της..ευχαριστως;)