Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με νονά ή ιδέα μου?


tanoyla

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας για το πολύ σημαντικό θέμα επιλογής νονού-άς. Έχουμε ήδη επιλέξει με τον σύζυγό μου μα συμβαίνουν πράγματα που με βάζουν σε μεγάλη σκέψη. Πρόκειται για την κορούλα μου που θα την βαφτίσουμε τον προσεχή Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων. Τώρα είναι 5 μηνών. Είπαμε να την βαφτίσει ο άντρας της πρώτης μου εξαδέρφης με την οποία είμαι πολύ δεμένη από πολύ μικρή. Να σας πω πως με περνά 6 χρόνια και οι πορείες μας είναι σχεδόν παράλληλες. Παντρευτήκαμε με διαφορά 6 μηνών και τα παιδιά μας (ο μεγάλος μου γιος και ο γιος της) έχουν 1,5 χρόνο διαφορά. Κάναμε πολλή παρέα και έτυχε να ταιριάξουν και οι σύζυγοι επομένως δεν είχαμε μόνο συγγενική αλλά και φιλική οικογενειακή σχέση τα τελευταία 15 χρόνια.Μέχρι εδώ καλά. Μετά από 11 χρόνια απέκτησα και την κόρη και εκεί τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να αλλάζουν. Να σημειώσω πως και η αδερφή μου απέκτησε πριν από 7 μήνες παιδάκι και εκείνη αρχισε να ζηλεύει. Δυσκολεύτηκε να κάνει και το πρώτο παιδί δεν έκανε δεύτερο παρ'όλες τις προσπάθειες που όμως λόγω ηλικίας πια είχε σταματήσει. Μόλις γεννήσαμε εγώ και η αδερφή μου πήγε και ρώτησε για εξωσωματική που όμως απ'ότι κατάλαβα γιατροί λίγο της το απέκλεισαν (42 ετών). Την κουμπαριά βέβαια την είχαμε συζητήσει από όταν ήμουν έγκυος. Αφού λοιπόν αποφάσισε να μην προσπαθήσει για άλλο παιδί , άρχισε να φέρεται περίεργα στο μωρό. Άρχισαν να έρχονται αργά τα βράδια για να την δει να κοιμάται, να μου την ζητάει να την ταϊζει, να την παίρνεί αγκαλιά χωρίς να με ρωτάει, να της παίρνει συνέχεια δώρα, θέλει λέει να της φτιάξει δωμάτιο σπίτι της, όταν μεγαλώσει λίγο να την παίρνει να κοιμάται εκεί , και επειδή κατάλαβε ότι έχω ενοχληθεί λίγο με αυτά, κάποια στιγμή ανακοινώνοντάς μου ότι δεν θα κάνει άλλη προσπάθεια για άλλο παιδί μου είπε ότι είπε στον άντρα της να μην στενοχωριέται γιατί τώρα θα χουν το δικό μου παιδί σαν δικό τους και βουρκώνοντας μου έλεγε ότι μπορεί να μου φαίνεται υπερβολικό αλλά αυτό το παιδί το θεωρεί και το αγαπά σαν δικό της! Πείτε με τρελλή ή υπερβολική έχω τρομάξει . Τόσο που σκέφτομαι να πάρω πίσω την κουμπαριά γνωρίζοντας τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Πώς σας ακούγεται?

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 204
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σίγουρα δεν θα βασιστείς σε αυτά που θα σου πούμε εμείς για να πάρεις αποφάσεις, αλλά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ φυσιολογικά αυτά που λέει και κάνει. Από την άλλη δεν ξέρω τι δικαιώματα τις έχεις δώσει και πως ήταν οι σχέσεις σας ώστε να δικαιολογούν τέτοια συμπεριφορά. Απ'οτι είπες είστε συγγενείς άρα είτε την κάνεις είτε δεν την κάνεις νονά θα βρίσκεται στην ζωή του παιδιού σου με την ιδιότητα της θείας. Σκοπός είναι να ξεκαθαρίσεις την θέση σου και να βάλεις τα όριά σου ανεξάρτητα από την κουμπαριά.

Link to comment
Share on other sites

Θα έλεγα ότι έίναι πολύ τυχερή η κόρη σου που θα έχει τέτοια νονά..μάλλον νοιώθεις έτσι εξαιτίας των ορμονών της εγκυμοσύνης..νοιώθεις ότι απειλείται η μητρότητά σου..σε λίγο καιρό θα ηρεμήσεις..μην στερήσεις από το παιδί σου μια τόσο καλή νονά...και μην στερήσεις από τον εαυτό σου μια τόσο καλή φίλη..θα το μετανιώσεις..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα το περίεργο στη συμπεριφορά της; Η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί και σκοπεύει να λατρέψει το δικό σου (έχει όμως ήδη ένα δικό της οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το φόβο σου). Ίσα ίσα θα την έχει στα όπα όπα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ πάλι νομίζω ότι καλά νομίζεις ότι υπάρχει θέμα. Με πιθανή σύγκρουση θα πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι τα παιδί δε χρειάζεται 2η μαμά. Λίγο πιο μακριά για να είστε πιο αγαπημένοι.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι νομίζω ότι καλά νομίζεις ότι υπάρχει θέμα. Με πιθανή σύγκρουση θα πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι τα παιδί δε χρειάζεται 2η μαμά. Λίγο πιο μακριά για να είστε πιο αγαπημένοι.

 

Ακριβώς αυτό είναι που φοβάμαι και πιάνω στον αέρα. Πάει να σφετεριστεί την μητρότητα γι αυτό το παιδί. Ίσως δεν ήμουν πολύ σαφής πριν. Δεν είμαι πλέον έγκυος . Το μωρό είναι 5 μηνών, οπότε άκυρο το θέμα των ορμονών. Όπως είπα και πριν και η αδερφή μου απέκτησε παιδί . Θα θεωρούνταν φυσιολογικό αν δεν είχα και εγώ μωρό να έφτιαχνα δωμάτιο για το μωρό σπίτι μου θεωρώντας δεδομένο ότι θα το παίρνω όποτε θέλω? έχω και άλλη κουμπάρα την νονά του μεγάλου μου γιου. Η γυναίκα πολύ διακριτική. Είναι νονά και ποτέ δεν θέλησε να σφετεριστεί τον δικό μου ρόλο. Έχοντας αυτό ως σύγκριση δεν μου αρέσει καθόλου και με ανησυχεί αυτή η εντύπωση ό,τι δικό μου δικό της. Έχω άδικο?

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Link to comment
Share on other sites

Άκου, έχεις - δεν έχεις άδικο, εφόσον σε κάνει να νοιώθεις άβολα, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει σύγκρουση. Απ' όσα λες, θεωρώ ότι έχει παρεξηγήσει ποιος ο ρόλος της σε σχέση με το παιδί ΑΛΛΑ και μαζί σας. Μήπως της δίνεις πιο πολύ θάρρος απ' όσο χρειάζεται; Άλλο να αγαπώ κάποιον ΣΑΝ οικογένειά μου, κι άλλο αυτός ο άλλος να αυτοθεωρείται μέλος της οικογένειάς ΜΟΥ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα είναι ακόμα φορτισμένη από το γεγονός ότι δεν θα κάνει άλλο παιδάκι και γι'αυτό αντιδρά έτσι.Σε λίγο καιρό θα αλλάξει και ούτε πρόκειται να κάνει τίποτα από αυτά που λέει.Κοινώς,τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάααααααααλααααααα....!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εδώ τίθεται ένα θέμα του πως βλέπει ο καθένας τη νονά... Κανονικά η νονά είναι πνευματική μητέρα! Τώρα αν εσύ θες μια νονά με διακριτική παρουσία στη ζωή του παιδιού και τυπική στα δώρα της (όπως οι περισσότερες ας πούμε, και δικαίωμά σου δηλαδή) αλλά η γυναίκα αυτή σου δίνει άλλες ενδείξεις, τότε όντως πρέπει να βρεις τρόπο να κόψεις τη φόρα... Επαναλαμβάνω ότι αν δεν είχε παιδί δικό της θα αντιλαμβανόμουν το φόβο σου να σφετεριστεί τη μητρότητα, τώρα έχει... Άσε που αυτό με το σφετερισμό εγώ δεν το κατέχω και πολύ, εγώ ξέρω ότι όσο πιο πολλοί αγαπάνε - φροντίζουν -προστατεύουν κλπ το παιδί, τόσο το καλύτερο!!!

Link to comment
Share on other sites

Βρε Πασχαλίτσα, ναι, είναι ωραίο να αγαπούν το παιδί, αλλά το να θέλουν να μπουρδουκλώνονται συνέχεια, ε, δημιουργεί θέματα, πώς να το κάνουμε. Βέβαια κι η Χριστίνα 112 έχει τα δίκια της. Μάλλον θα της περάσει και θα ηρεμήσει. Πάντως εγώ νονά δε θα την έκανα.

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη σου ξαδέλφη - 42 χρονών - έχει ήδη ένα παιδί - προσπαθεί εναγωνίως για δεύτερο - δεν τα καταφέρνει και την ψιλοπαίρνει από κάτω και της ψιλοκακοφαινεται που οι άλλοι τα καταφέρνουν - δακρύζει - σου αρπάζει το μωρό από την αγκαλιά - ετοιμάζει δωμάτιο για το παιδί σου να κοιμάται εκεί

 

Ξεκαθάρισέ της όμορφα και ευγενικά τον ρόλο της. Αν δεν καταλάβει, υπερασπίσου τον δικό σου και βρες άλλη νονά.

Link to comment
Share on other sites

Είχα διαβάσει παλιότερα εδώ μέσα την περίπτωση μιας κοπέλας που ήταν παρόμοια με αυτήν.Μόνο που το ζευγάρι των νονών δεν είχε παιδιά και δεν θυμάμαι για ποιόν λόγο,δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν ποτέ.Και ήθελαν να παίρνουν το μωρό στο σπίτι τους για σαββατοκύριακο ή για μια εβδομάδα,δεν είμαι σίγουρη.Εκείνη η μανούλα λοιπόν είχε κάθε λόγο να φοβάται και να βλέπει την στάση τους με άλλο μάτι.Η δική σου περίπτωση μπορεί να μοιάζει,αλλά ταυτόχρονα διαφέρει σε βασικά σημεία.

Απ'την άλλη,ό,τι και να λέμε εμείς,μόνο εσύ την ξέρεις καλά αυτήν την κοπέλα και μόνο εσύ μπορείς να την ψυχολογήσεις σωστά.Μην βιαστείς όμως να κάνεις κάτι δραστικό και το μετανιώσεις.Άσε να περάσει λίγος καιρός πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα μιλησω σαν βαφτηστηρι ειχα την πιο σουπερ νονα κοιμομομουν σπιτι της μεγαλωνα μαζι με τα παιδια της (ειμασταν μια πορτα )ηταν οντως η δευτερη μαμα μου.οταν εχασα την μητερα μου με στιριξε σαν μανα με επερνε διακοπες με τα παιδια της με αγκαλιαζε και μου ελεγε πραγματα που θα μου λειπανε. ποτε δεν προσπαθησε να κλεψει τον ρολο της μητερας αλλα ηταν μια δευτερη μαμα για μενα.μακαρι ολα τα παιδια να ειχαν νονους σαν τους δικους μου.το μονο κακο ηταν οτι οταν την εχασα εχασα για δευτερη φορα μια μαμα.γνωμη μου ειναι να την κανεις νονα απλως αφου εχετε τοσο καλη σχεση πες της στα ισια οτι σε αγχωνει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εγω δεν βλεπω κανενα προβλημα.

ισα- ισα θα επρεπε να χαίρεσαι...

  1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας για το πολύ σημαντικό θέμα επιλογής νονού-άς. Έχουμε ήδη επιλέξει με τον σύζυγό μου μα συμβαίνουν πράγματα που με βάζουν σε μεγάλη σκέψη. Πρόκειται για την κορούλα μου που θα την βαφτίσουμε τον προσεχή Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων. Τώρα είναι 5 μηνών. Είπαμε να την βαφτίσει ο άντρας της πρώτης μου εξαδέρφης με την οποία είμαι πολύ δεμένη από πολύ μικρή. Να σας πω πως με περνά 6 χρόνια και οι πορείες μας είναι σχεδόν παράλληλες. Παντρευτήκαμε με διαφορά 6 μηνών και τα παιδιά μας (ο μεγάλος μου γιος και ο γιος της) έχουν 1,5 χρόνο διαφορά. Κάναμε πολλή παρέα και έτυχε να ταιριάξουν και οι σύζυγοι επομένως δεν είχαμε μόνο συγγενική αλλά και φιλική οικογενειακή σχέση τα τελευταία 15 χρόνια.Μέχρι εδώ καλά. Μετά από 11 χρόνια απέκτησα και την κόρη και εκεί τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να αλλάζουν. Να σημειώσω πως και η αδερφή μου απέκτησε πριν από 7 μήνες παιδάκι και εκείνη αρχισε να ζηλεύει. Δυσκολεύτηκε να κάνει και το πρώτο παιδί δεν έκανε δεύτερο παρ'όλες τις προσπάθειες που όμως λόγω ηλικίας πια είχε σταματήσει. Μόλις γεννήσαμε εγώ και η αδερφή μου πήγε και ρώτησε για εξωσωματική που όμως απ'ότι κατάλαβα γιατροί λίγο της το απέκλεισαν (42 ετών). Την κουμπαριά βέβαια την είχαμε συζητήσει από όταν ήμουν έγκυος. Αφού λοιπόν αποφάσισε να μην προσπαθήσει για άλλο παιδί , άρχισε να φέρεται περίεργα στο μωρό. Άρχισαν να έρχονται αργά τα βράδια για να την δει να κοιμάται, να μου την ζητάει να την ταϊζει, να την παίρνεί αγκαλιά χωρίς να με ρωτάει, να της παίρνει συνέχεια δώρα, θέλει λέει να της φτιάξει δωμάτιο σπίτι της, όταν μεγαλώσει λίγο να την παίρνει να κοιμάται εκεί , και επειδή κατάλαβε ότι έχω ενοχληθεί λίγο με αυτά, κάποια στιγμή ανακοινώνοντάς μου ότι δεν θα κάνει άλλη προσπάθεια για άλλο παιδί μου είπε ότι είπε στον άντρα της να μην στενοχωριέται γιατί τώρα θα χουν το δικό μου παιδί σαν δικό τους και βουρκώνοντας μου έλεγε ότι μπορεί να μου φαίνεται υπερβολικό αλλά αυτό το παιδί το θεωρεί και το αγαπά σαν δικό της! Πείτε με τρελλή ή υπερβολική έχω τρομάξει . Τόσο που σκέφτομαι να πάρω πίσω την κουμπαριά γνωρίζοντας τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Πώς σας ακούγεται?

εγω δεν βλεπω κατι κακο παρα μονο μια γυναι κα που θελει να προσφερει πολυ αγαπη στην κορουλα σου...πραγματικα την αγαπαει αν κανει ετσι,,αρκη να μην την κανει να αγαπαει περισσοτερο εκεινη και οχι εσενα..

Link to comment
Share on other sites

εγω θα μιλησω σαν βαφτηστηρι ειχα την πιο σουπερ νονα κοιμομομουν σπιτι της μεγαλωνα μαζι με τα παιδια της (ειμασταν μια πορτα )ηταν οντως η δευτερη μαμα μου.οταν εχασα την μητερα μου με στιριξε σαν μανα με επερνε διακοπες με τα παιδια της με αγκαλιαζε και μου ελεγε πραγματα που θα μου λειπανε. ποτε δεν προσπαθησε να κλεψει τον ρολο της μητερας αλλα ηταν μια δευτερη μαμα για μενα.μακαρι ολα τα παιδια να ειχαν νονους σαν τους δικους μου.το μονο κακο ηταν οτι οταν την εχασα εχασα για δευτερη φορα μια μαμα.γνωμη μου ειναι να την κανεις νονα απλως αφου εχετε τοσο καλη σχεση πες της στα ισια οτι σε αγχωνει.

 

Να, εγώ αυτό εννοούσα!

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας για το πολύ σημαντικό θέμα επιλογής νονού-άς. Έχουμε ήδη επιλέξει με τον σύζυγό μου μα συμβαίνουν πράγματα που με βάζουν σε μεγάλη σκέψη. Πρόκειται για την κορούλα μου που θα την βαφτίσουμε τον προσεχή Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων. Τώρα είναι 5 μηνών. Είπαμε να την βαφτίσει ο άντρας της πρώτης μου εξαδέρφης με την οποία είμαι πολύ δεμένη από πολύ μικρή. Να σας πω πως με περνά 6 χρόνια και οι πορείες μας είναι σχεδόν παράλληλες. Παντρευτήκαμε με διαφορά 6 μηνών και τα παιδιά μας (ο μεγάλος μου γιος και ο γιος της) έχουν 1,5 χρόνο διαφορά. Κάναμε πολλή παρέα και έτυχε να ταιριάξουν και οι σύζυγοι επομένως δεν είχαμε μόνο συγγενική αλλά και φιλική οικογενειακή σχέση τα τελευταία 15 χρόνια.Μέχρι εδώ καλά. Μετά από 11 χρόνια απέκτησα και την κόρη και εκεί τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να αλλάζουν. Να σημειώσω πως και η αδερφή μου απέκτησε πριν από 7 μήνες παιδάκι και εκείνη αρχισε να ζηλεύει. Δυσκολεύτηκε να κάνει και το πρώτο παιδί δεν έκανε δεύτερο παρ'όλες τις προσπάθειες που όμως λόγω ηλικίας πια είχε σταματήσει. Μόλις γεννήσαμε εγώ και η αδερφή μου πήγε και ρώτησε για εξωσωματική που όμως απ'ότι κατάλαβα γιατροί λίγο της το απέκλεισαν (42 ετών). Την κουμπαριά βέβαια την είχαμε συζητήσει από όταν ήμουν έγκυος. Αφού λοιπόν αποφάσισε να μην προσπαθήσει για άλλο παιδί , άρχισε να φέρεται περίεργα στο μωρό. Άρχισαν να έρχονται αργά τα βράδια για να την δει να κοιμάται, να μου την ζητάει να την ταϊζει, να την παίρνεί αγκαλιά χωρίς να με ρωτάει, να της παίρνει συνέχεια δώρα, θέλει λέει να της φτιάξει δωμάτιο σπίτι της, όταν μεγαλώσει λίγο να την παίρνει να κοιμάται εκεί , και επειδή κατάλαβε ότι έχω ενοχληθεί λίγο με αυτά, κάποια στιγμή ανακοινώνοντάς μου ότι δεν θα κάνει άλλη προσπάθεια για άλλο παιδί μου είπε ότι είπε στον άντρα της να μην στενοχωριέται γιατί τώρα θα χουν το δικό μου παιδί σαν δικό τους και βουρκώνοντας μου έλεγε ότι μπορεί να μου φαίνεται υπερβολικό αλλά αυτό το παιδί το θεωρεί και το αγαπά σαν δικό της! Πείτε με τρελλή ή υπερβολική έχω τρομάξει . Τόσο που σκέφτομαι να πάρω πίσω την κουμπαριά γνωρίζοντας τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Πώς σας ακούγεται?
αυτο ειναι λιγο τραβηγμενο....

:?:???:

0GFrp3.png
Link to comment
Share on other sites

Oυτε εγω βλεπω κατι κακο στην ολη ιστορια.

Αγαπη θελει να δωσει και οχι να σου παρει το παιδι.

Εδω παραπονιομαστε για νοναδες που ειναι μονο για το θεαθηναι και πετυχες μια νονα που ενδιαφερεται για το μωρο σου και εσυ παραπονιεσαι?

Χαλαρωσε και θα δεις πως δεν υπαρχει λογος να φοβασαι για τιποτα. Εσυ εισαι η μαμα του παιδιου!!!

Link to comment
Share on other sites

"Να σφετεριστεί τη μητρότητα"

Κοπέλα και με όλο το θάρρος αυτό που γράφεις είναι πολύ βαρύ.

Αισθάνεσαι ότι απειλείσαι.Γιατί;

Το παιδάκι σου έχει μια μάνα-εσένα.Αυτό δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ στη ζωή του.

Όμως δεν μεγαλώνουμε μόνο με μια μάνα και μια οικογένεια.

Και η ΑΓΑΠΗ,από όπου κι από όποιον κι αν προέρχεται είναι ευλογημένη και καλοδεχούμενη,πόσο μάλλον από τη μελλοντική του νονά.

Γενικά νομίζω ότι αντιδράς πολύ υπερβολικά σε λόγια (αγάπης κατ εμέ).

Η μελλοντική νονά(λαμβάνοντας υπ όψιν και το ιστορικό της-ότι δεν μπορεί πια να κάνει άλλο παιδάκι) έχει περίσσευμα αγάπης και αυτή την αγάπη και την έγνοια την κατευθύνει προς το μωράκι σου.

Το μόνο που "βλέπω" είναι περισσότερα δώρα,έναν άνθρωπο να είναι κοντά στο παιδάκι σου και ίσως...στην κρατήσει κάποια νύχτα μετά από κάποια χρόνια,που εσύ ίσως να βγεις με τον αντρούλη σου και το παιδάκι σου να το διασκεδάσει που θα μείνει "στης νονάς".

Γενικά έχω διαβάσει πολλά θέματα εδώ μέσα για αδιαφορία,για εγκατάλειψη από μέρους των νονών προς τα βαφτηστήρια ακόμα και στις πλέον συμβατικές τους υποχρεώσεις και εσύ πέτυχες κελεπούρι!!

Link to comment
Share on other sites

σιγουρα καλυτερα απο ολους μονο εσυ γνωριζεις τι πραγματικα πρεπει να κανεις.εγω εχω 2 αγορακια ο μεγαλος 7χρ και ο μικρος μου 3μηνων,εχουμε την ξαδελφη της γυναικας μου η οποια ειναι 42χρ χωρις παιδια...λοιπον αυτη η γυναικα εχει λατρψει τα παιδια μας σαν δικα της,τα κοιταει και λιωνει και το μονο που μπορω να πω ειναι πως ευχαριστω τον θεο που εστειλε στα παιδια μου τοσο καλους ανθρωπους να γεμιζουν με αγαπη τα παιδια μου!!για να μην σε ζαλιζω απλα θα σου πω οτι εκτος των αλλων για τον μεγαλο μου γιο ρουχα και παπουτσια δεν εχουμε ψωνισει ποτε οχι γιατι δεν ειχαμε αλλα γιατι δεν χρειαστηκε αφου του τα παιρνουν ολα και τωρα με τον μπεμπη μεχρι και πανες στο σπιτι μας φερνουν οταν ερχοντε!!!!επισης ο μεγαλος στανταρ καθε σκ κοιμαται στης θειας του!!! το μονο που πρεπει να σε απασχολει κατ εμε ειναι οτι η αγαπη αυτη που θελει καποιος να προσφερει στο-στα παιδια σου ειναι αγνη αληθινη χωρις να κρυβει καποια σκοπιμοτιτα,τοτε για μενα ολα ειναι οκ και μην ξεχνας η ΜΑΝΑ και ο ΠΑΤΕΡΑΣ ειναι μοναδικοι και αναντικαταστατοι για το καθε παιδι!!!μην ξεχασω οτι τα παιδικα δωματιακια μασ τα εφτιαξαν οι θειοι μας!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα απ'ολα να σου ζησουν τα παιδακια σου!Δευτερον,Εμεις λεμε μονο την αποψη μας.Η αποφαση ειναι δικη σου...

Εγω δεν βρισκω τιποτα κακο στην ολη σταση της.Αγαπαει το παιδι σου σαν να ητανε δικο της.Ετσι δεν πρεπει να ειναι αλλωστε η νονα?Για'μενα μετα τους γονεις,ερχονται παντα οι νονοι(πνευματικοι γονεις).Δεν θα με πειραζε να εχουν δωματιο στο σπιτι τους και να κοιμουνται εκει(παντα βεβαια κατοπιν συμφωνησεως και με την δικη μου εγκριση).Η νονα του συζυγου μου ειναι ατεκνη.Ειναι μια γλυκυτατη γυναικα που προσφερε στον αντρα μου ολη την αγαπη της χωρις τσιγκουνιες(συναισθηματικες),την καθοδηγηση.Πιστευω οτι απο αυτην την γυναικα μονο κερδισμενος βγηκε και την λατρευουμε ολοι μας.

Θα μπορουσες ισως(αφου σε ενοχλει)να το συζητησεις με την ξαδερφη σου οτι ειναι λιγο υπερβολικη(για'σενα).Αν και οπως ειπα πιο πανω πιστευω πως το παιδακι σου μονο κερδος θα μπορουσε να εχει με τοση αγαπη.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Link to comment
Share on other sites

Mηπως ειναι απλα μεγαλα λογια;Μηπως ειναι λιγο φαφλατου; Απο την αλλη και γω δεν το βρισκω κακο.Απο τη μια θελουμε νονες που να εχουν καλη σχεση με τα πιτσιρικια απο την αλλη γινομαστε καχυποπτες.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Σέβομαι τις απόψεις όλων μα αισθάνομαι ότι απειλούμαι κι ότι μπερδεύονται οι ρόλοι. Άφησα να εννοηθεί ότι με ενοχλεί όλο αυτό το σκηνικό και απόδειξη για τις προθέσεις της είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί ούτε στο τηλ.Είμαι και εγώ νονά και μάλιστα ο βαφτησιμιός μου πέρασε πολύ δύσκολα μα ποτέ δεν προσπάθησα να αντικαταστήσω την μαμά. Όσο για τις παροχές και τα παρόμοια πρώτον δεν πουλάω τα παιδιά μου και δεύτερον έχω μάθει φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας. Ο ρόλος της νονάς πρέπει να είναι παραστάτης μεν διακριτικός δε. Έτσι ήμουν εγώ, έτσι είναι η νονά του πρώτου μου γιου , έτσι ήταν η νονά μου την οποία και λάτρευα. Υπάρχουν και όρια. Το έχω συζητήσει και με φίλες μου που την γνωρίζουν και συμφωνούν ότι έχει ξεφύγει. Είμαι πολύ κοντά να της πω ότι δεν θέλω να γίνει νονά του παιδιού. Είδωμεν

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...