Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρούκης Ηλίας Λητώ-τον γνωρίζει καμία;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Τον κύριο Τρούκη τον γνώρισα στο Λητώ όταν πήγα να κάνω αυχενική διαφάνεια.Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη από τον γυναικολόγο μου κι επειδή πράγματι δεν ήμουν λόγω του ότι με έβλεπε σαν πορτοφόλι βρήκε πρόσφορο έδαφος να με αναλάβει αυτός.Πράγματι δέχτηκα κι από τότε μέχρι σήμερα που είμαι 7 μηνών είμαι πολλή ευχαριστημένη οποτε τον παίρνω τηλέφωνο τον βρίσκω είναι καθησυχαστικός και ασχολήθηκε πολύ με ένα θέμα που προέκυψε κατά την εγκυμοσύνη.Το μόνο που με έχει προβληματίσει λίγο είναι ότι επειδή μένω πολύ μακριά απο το ιατρειο του, με δέχεται στο Λητώ στη ζούλα δηλαδή με ραντεβου που εχουμε κανονισει οι δυο μας μεσα στο Λητω και φυσικά χωρίς απόδειξη για τα 50 ευρω της επίσκεψης.

Το θέμα τώρα είναι πως όσο πλησιάζει η ώρα της γέννας έχω αγχωθεί.Καλός χρυσός αλλά σαν χειρούργο μαιευτήρα δεν τον γνωρίζω. Θέλω να πω πως επειδη δεν μου τον έχει συστήσει κάποια και τον βρήκα τυχαία, δεν ξέρω πόση και τί εμπειρία έχει στη μαιευτική αν είναι καλός ή αν δεν είναι.Το μόνο που έχουμε συζητήσει είναι ότι εκείνος είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και πως δεν θα χρειαστώ μαία γιατί θα είναι αυτός μέσα από την αρχή ως το τέλος.Ρε κορίτσια επειδή απο το άγχος και το φόβο μου βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες, τον ξέρει καμία; Έχει γεννήσει κάποια κοπέλα μαζί του; Μήπως κάποια έχει ακούσει κάτι γι αυτόν; Στη χειρότερη, μπορεί κάποια αν έχει γιατρό στο Λητώ, να τον ρωτήσει αν ο Τρούκης είναι καλός; Σας παρακαλώ, θα με υποχρεώσετε.:(

922316fbi6gpetld.gif

Διαφημίσεις

• 8 years later...

Καλημέρα σας,μακαρι θα το εχετε διαβάσει ..βλέπω ειναι παλαιο το θέμα ,αλλα δε χάνω τη ελπίδα ...πως σας φάνηκε τελικά ο γιατρός στη γεννά ;γιατι και εμένα παρακολουθεί χωρίς να εχω καπια γνωστή μαζί του μια γεννά ..καλός φαίνεται αλλα πως ειναι μετα ;

• 1 year later...

Διαφημίσεις

On 15/3/2021 at 5:35 ΜΜ, diane2020 είπε:

Γίνονται ακόμα γέννες στο ΛΗΤΩ?διότι εγώ άκουσα ότι έχει γίνει κοβιντ

Εγώ εκεί γέννησα τον Οκτώβρη .. έχει αλλάξει κάτι από τότε ; Πρώτη φορά το ακούω αυτό 

Διαφημίσεις

Just now, maripoz είπε:

Το μαιευτηριο λητω στην Αθήνα έχει γίνει κλινική κόβιντ. Τρελό το ξέρω 

Μάλιστα. Είπα μήπως είναι κάποια άλλη κλινική του ομίλου με το ίδιο όνομα. Και οι έγκυες;

Just now, love kids said:

Μάλιστα. Είπα μήπως είναι κάποια άλλη κλινική του ομίλου με το ίδιο όνομα. Και οι έγκυες;

Δεν ξέρω να σου πω επίσημα αλλά υποθέτω πως επειδή το λητω ανήκει στον ίδιο όμιλο με το μητέρα που είναι τεράστιο, τις στειλαν εκει

1 ώρα πρίν, maripoz είπε:

Ναι έχει γίνει κλινική covid

Δεν γεννάνε δηλαδή τώρα εκεί ; Τι μου λες δεν ήξερα 

πρίν από 30 λεπτά , maripoz είπε:

Δεν ξέρω να σου πω επίσημα αλλά υποθέτω πως επειδή το λητω ανήκει στον ίδιο όμιλο με το μητέρα που είναι τεράστιο, τις στειλαν εκει

Α τώρα το είδα πω πω σοβαρά άκου να δεις 

2 minutes ago, Super.mum said:

Δεν γεννάνε δηλαδή τώρα εκεί ; Τι μου λες δεν ήξερα 

Α τώρα το είδα πω πω σοβαρά άκου να δεις 

Ναι κι εγώ έμεινα λίγο όταν το εμαθα

Διαφημίσεις

Just now, maripoz είπε:

Ναι κι εγώ έμεινα λίγο όταν το εμαθα

Τώρα διάβαζα ότι το κάνανε αρχές Μαρτίου αυτό. Εγώ νόμιζα πιο πριν αλλά είναι πρόσφατο τελικά