Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΗ 6ΜΗΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΑΕΔ - ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Αγαπητές φίλες,

 

επειδή τελειώνει η άδεια λοχείας και η ετήσια άδεια, σκέφτομαι να πάρω την 6μηνη του ΟΑΕΔ όμως μόνο για 3 μήνες και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμιά ΑΝ την διακόψω, αν από εκεί κι έπειτα μπορεί να ισχύσει μειωμένο ωράριο και για πόσο χρονικό διάστημα.

 

Επίσης κατά την 6μηνη άδεια τα ένσημα επικολλουνται κανονικά έτσι δεν είναι; Όποια έχει κάποια πληοροφορία για τα 2 αυτά θέματα, ας με διαφωτίσει!

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

καλημερα οταν εισαι σε 6μηνη αδεια εχεις ενσημα συνταξης και σε περιπτωση απωλσεις σε καλυπτουν και για ταμειο ανεργ. αν παρεις 3 μηνες μονο λογικα πρεπει να παρεις τους υπολυπους 3 σεε ωρες...

Δημοσιεύτηκαν

μεγαλη συζητηση το μειωμενο μετα το 6μηνο.οι επιθεωρησεις λενε οτι να'ναι.αλλες οτι χανεις 6 μηνες μειωμενο αλλες οχι.εμενα μου ειπαν οτι χανω 6 μηνες μειωμενο και θα δουλευω 24 μηνες 7ωρο η 1 χρονο 6ωρο.οποτε στην δικη σου περιπτωση ειναι 27 μηνες 7ωρο η 1 χρονος 6ωρο και 3 μηνες 7ωρο.

Kht7p2.png

 

3iVPp3.png

 

Δημοσιεύτηκαν

δε καταλαβα, άλλο δεν είναι το 6μηνο και άλλο το μειωμένο?εγώ που πήρα όλο το μειωμένο σε ισοχρονη αδεια δικαιούμαι αν δε παρω όλο το εξαμηνο μειωμένο ωραριο?

Δημοσιεύτηκαν
δε καταλαβα, άλλο δεν είναι το 6μηνο και άλλο το μειωμένο?εγώ που πήρα όλο το μειωμένο σε ισοχρονη αδεια δικαιούμαι αν δε παρω όλο το εξαμηνο μειωμένο ωραριο?

 

 

 

η επιθεωρηση ισχυριζεται οτι οποια παρει το 6μηνο χανει 6 μηνες μειωμενο.εσυ με την ισοχρονη εισαι μια χαρα.3,5 μηνες δεν πηρες???αν ναι ειναι ολο το μειωμενο δηλαδη 30 μηνες 7ωρο.γενικα υπαρχει ενα μπερδεμα και μια ασυνεννοησια γι"αυτο και ειχα ανοιξει αυτο το θεμα

 

 

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=73522

Kht7p2.png

 

3iVPp3.png

 


Διαφημίσεις

  • 8 χρόνια μετά...
Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας! Εχω σύμβαση μερικής απασχόλησης και κάνω χρήση του μειωμένου ωραρίου εδώ και 6 μήνες..ενημερώθηκα από την δουλειά μου ότι άλλαξε ο νόμος και το μειωμένο μου αντί να λήξει τον Απριλίο λήγει τον Ιούλιο. Γνωρίζεται αν μπορώ να το διακόψω? Και αν δικαιούμαι τους 3 μήνες που μένουν να τους πάρω σε άδεια? 

Δημοσιεύτηκαν

Απο αυτά που γνωρίζω είναι πως δεν μπορείς να το κάνεις, αν θες να πάρεις το μειωμένο σε άδεια γίνεται αμέσως μετά την κανονική σου άδεια και πριν την έναρξη της άδειας του εξαμήνου. καλού κακού όμως μίλα με τον ΟΑΕΔ.

Δημοσιεύτηκαν

Α) σωστά σου είπαν, πλέον υφίσταται το λογικό, παίρνεις δηλαδή το εξάμηνο από τον ΟΑΕΔ και μετά δικαιουσαι μειωμένο ωράριο. Μέχρι τώρα το χρονικό διάστημα των 6 μηνων του ΟΑΕΔ οι εργοδότες το υπολόγιζαν στη διάρκεια του μειωμένου, ευτυχώς νομοθετήθηκε το αυτονόητο!

Β) Το αν θα πάρεις το μειωμένο ωράριο ή τον ισάξιο χρόνο σε άδεια, δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από τον εργοδότη. Αν δεν συμφωνεί εκείνος, δεν έχεις επιλογή.

Γ) Από τη στιγμή που έχει γίνει ήδη επιλογή (γιατί δηλώνεται στον ΟΑΕΔ) νομίζω ότι δεν μπορεί να αλλάξει.

 

Πάρε τηλ στον ΟΑΕΔ στο τμήμα παροχών μητρότητας να σου πουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...