Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νταντά πέταξε 3χρονο αγοράκι από το μπαλκόνι....

gavrias

Recommended Posts

Πάγωσαν όσοι είδαν στις 16:45, ένα παιδάκι να βρίσκεται στο κενό, από μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην οδό Αλκαμένους 54, στον Αγ. Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, Ρουμάνα που εργαζόταν ως baby-siter, πέταξε από το μπαλκόνια διαμερίσματος του 2ου ορόφου, το 3χρονο αγοράκι, το οποίοι πρόσεχε. Πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων , που είχαν αφήσει το μωρό τους, να το προσέχει η baby-siter.

Όλη η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια διερχόμενου οδηγού, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Το παιδάκι, παρελήφθη από ασθενοφόρο, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων- Αγ. Σοφία». Όπως διαπιστώθηκε, το παιδάκι, έχει υποστεί ένα κάταγμα στο πόδι, και ένα ελαφρύ τραύμα κεφάλι, και νοσηλεύεται. Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, ενώ η Ρουμάνα baby-siter, έχει συλληφθεί και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ.Παντελεήμονα.

Η 27χρονη συνελήφθη λίγο μετά την πράξη της και φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι, γιατί την ενοχλούσε το κλάμα του.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι οικοδόμος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω εργατικού ατυχήματος, ενώ η μητέρα εργαζόταν σε ψητοπωλείο κοντά στο σπίτι από όπου έτρεξε αμέσως όταν πληροφορήθηκε το συμβάν.

:shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::evil::evil::evil: Δεν ξερω τι να πω!!!!

Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι! Καμαρωστε γυναικες που εργαζονται ως

baby-siter!!! Οι μισες εχουν ψυχολογικα και ξεσπουν στα παιδια τα οποια

Ο,ΤΙ και να κανουν δεν αξιζουν και δεν εχουμε δικαιωμα να τα αγγιξουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

ειχε ξανακανει κατι παρομοιο πριν ενα χρονο :!: ειχε παρατησει το παιδι στην λαχαναγΟΡΑ γιατι εκλαιγε :evil::evil:

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Kατι τετοια ακουω και δεν αλλαζω νταντα... :?

Οσο για το ρατσισμο...προσπαθω στη ζωη μου να μην ειμαι ρατσιστρια...ΑΛΛΑ εχω να παρατηρησω το εξης: Δεν εχει ακουστει απ οσο γνωριζω ελληνιδα γυναικα να δουλευε ως μπειμπι σιτερ και να εκανε κατι παρομοιο... :roll:

Παντως ειναι τρέλα να αφηνουμε τα παιδακια μας στα χερια της καθε μίας ξενης (ανεξαρτητως εθνικοτητας) γυναίκας αν το σκεφτειτε... :?

Εγω αν ημουν στη θεση αυτης της μανας θα προσποιομουν οτι πηγαινα να πεταξω και το δικο της παιδι απο το μπαλκονι...δεν θα το εκανα βεβαια...αλλα θα ηθελα να τη δω τι θα εκανε.... :evil:

Συγγνώμη ρε παιδιά... αλλά ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ της??? τι λέμε τώρα??? Εχει εθνικότητα η απανθρωπιά??? ....

Συμφωνώ , σιγουρα αυτό που έκανε η νταντα ειναι εγκληματικό, αλλα η απανθρωπια δεν εχει εθνικοτητα...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Συγγνώμη ρε παιδιά... αλλά ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ της??? τι λέμε τώρα??? Εχει εθνικότητα η απανθρωπιά??? ....

Συμφωνώ , σιγουρα αυτό που έκανε η νταντα ειναι εγκληματικό, αλλα η απανθρωπια δεν εχει εθνικοτητα...

Συμφωνώ.

Ένας άνθρωπος δεν εκπροσωπεί ολόκληρο το έθνος του. Ούτε καν κάποια ομάδα ατόμων. Θεωρώ μια τέτοιου είδους αντίληψη άκρως ρατσιστική. Η γυναίκα αυτή κρίνεται για την ΠΡΑΞΗ της κι όχι για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ της.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

.Σιγουρα ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι αλλα αρκετες εθνικοτητες δυστυχως εχουν περισσοτερο "κακους" ανθρωπους παρα καλους. Δεν ειμαι ρατσιστρια και τωρα που ειμαι εξωτερικο καταλαβα τι σημαινει να μην εισαι ρατσιστης. Δεν θα ηθελα με τιποτα τα παιδια μου να πεσουν θυμα και δοξα τω θεω δεν εχει γινει κατι τετοιο. Ομως συνανταω και εδω ορισμενες γυναικες συγκεκριμενω εθνικοτητων και μου ερχεται να τους σπασω τα μουτρα :evil: Η κακια τους, η υπεροψια τους και ολα τα κακα, πανω τους τα εχουν.

Η συγκρατουμενη Μaryp με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ.

Ας σκεφτουμε οτι υπηρξαμε μεταναστες πριν λιγες δεκαετιες σε πολλες χωρες.......Ειμασταν ολοι αψογοι????????

Το θεμα εδω δεν ειναι η καταγωγη του κατηγορουμενου αλλα η πραξη καθεαυτη που εκανε.

Η συγκρατουμενη Μaryp με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ.

Ας σκεφτουμε οτι υπηρξαμε μεταναστες πριν λιγες δεκαετιες σε πολλες χωρες.......Ειμασταν ολοι αψογοι????????

Το θεμα εδω δεν ειναι η καταγωγη του κατηγορουμενου αλλα η πραξη καθεαυτη που εκανε.

Συμφωνώ!!!Ας μη γυρίσουμε το΄θέμα στην εθνικότητα :? Όλα είναι στον άνθρωπο!!!!Έλληνες δολοφόνοι, παιδεραστές, κλέφτες και ψυχασθενείς δεν υπάρχουν στις φυλακές;;;;;;;;;;;

Το περιστατικό είναι τραγικό και το χειρότερο είναι ότι με κάτι τέτοια ανησυχούν και πολλοί γονείς που αφήνουν τα παιδάκια τους σε μπέιμπι σίτερ. Γι'αυτό είμαι υπέρ της κρυφής κάμερας όταν το ζευγάρι προτιμήσει νταντά αντί παιδικού σταθμού.Εγώ αν διάλεγα νταντά θα το έκανα το δίχως άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Ευτυχώς μόλις τώρα είπαν οι ειδήσεις ότι νοσηλεύεται το παιδάκι εκτός κινδύνου!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγιο είχε το πουλάκι μου!!!!!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

το άτομο αυτό προφανώς έχει ψυχολογικό πρόβλημα.

αυτό δεν το κάνει ένα υγιές στο μυαλό άτομο.

είναι παρανοικό.

και φυσικά δεν είναι θέμα εθνικότητας αλλά αρρώστειας στο μυαλό.

και εγώ έφριξα, δε μπορούσα να το πιστέψω...

όταν καποιου όμως το μυαλό δεν λειτουργεί λογικά, και λειτουργεί παρανοικά, θα κάνει παρανοικά πράγματα.

ίσως αν αυτός που έπαθε το πρώτο περιστατικό με το παιδί που το άφησε στη λαχαναγορά, είχε κάνει μυνηση και καταγγελία επίσημη,

να μην είχε συμβεί αυτό το πράγμα ???

ΠΑΝΤΑ καταγγελία επίσημη πρέπει να γίνεται,.... ΠΑΝΤΑ.

το καημένο άκουσα ότι έχει σπάσει την γνάθο του... μα αν είναι δυνατόν....

είχε άγγελο το παιδάκι αυτό.

και είπαν κιόλας ότι τους την είχαν συστήσει!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Η κτηνωδία δεν έχει εθνικότητα,ούτε η αρρώστεια έχει... αλλίως στην Ελλάδα των "αγγέλων" δε θα υπήρχανε κακοποιημένα ούτε νεκρά απο κακοποίηση παιδιά.. :cry::cry::cry::cry:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας κατά της 24χρονης Ρουμάνας οικιακής βοηθού, η οποία την Παρασκευή πέταξε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών το 3χρονο αγοράκι οικογένειας συμπατριωτών της που φύλαγε, επειδή... έκλαιγε, όπως είπε η ίδια στην Αστυνομία. Το παιδί μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κατάγματα στη κάτω γνάθο, τα πλευρά και το πόδι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ η κατηγορούμενη θα απολογηθεί στον ανακριτή αυτήν την εβδομάδα.

Την ώρα του περιστατικού η μητέρα βρισκόταν στην εργασία της, ενώ ο πατέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς πριν από 2 χρόνια είχε εργατικό ατύχημα, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος. Σύμφωνα με την μαρτυρία μιας 15χρονης που περνούσε εκείνη την ώρα απ’ την γειτονιά, η γυναίκα από την Ρουμανία που είχε αναλάβει την φύλαξη του 3χρονου και του βρέφους της οικογένειας των συμπατριωτών της, βγήκε από το σαλόνι του διαμερίσματος στο μπαλκόνι και πέταξε το αγοράκι στο κενό. Απαρηγόρητοι οι γονείς του παιδιού Βασίλης και Μαρία Μαφτίτα, τα έχουν χαμένα, καθώς όπως λέει η μητέρα για την baby sitter, την οποία γνώρισε πριν από 2 εβδομάδες «ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Δεν είχε κάτι περίεργο. Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω. Να πάει φυλακή φυσικά, εάν έχει συμβεί αυτό το πράγμα».

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Βασίλης Μαφτίτα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία με σοβαρό πρόβλημα στο πόδι του, μετά από πτώση στην οικοδομή όπου εργαζόταν. Όπως λέει, τα τελευταία 2 χρόνια που δεν εργάζεται, αυτός μεγάλωνε το παιδί του, αφού η γυναίκα του δούλευε. Πριν από περίπου 15 ημέρες η οικογένεια αναγκάστηκε να προσλάβει baby sitter, αφού ο πατέρας θα έμπαινε και πάλι στο νοσοκομείο. Μέσω αγγελίας βρήκαν την νταντά, την οποία φιλοξενούσαν μαζί με τον σύντροφο της στο σπίτι τους. Στην περιοχή κατοικούν πολλοί μετανάστες, άνθρωποι που αναζήτησαν στη χώρα μας μια καλύτερη ζωή και όπως λένε οι Έλληνες της περιοχής, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν προκαλούν προβλήματα και απλώς παλεύουν και αυτοί να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Πάντως μη μου πείτε ότι αυτή η γυναίκα δεν 'έδειχνε' ψυχολογικά άρρωστη? ότι ήταν μία χαρά και ξαφνικά έγινε τέρας? Γι αυτό θέλει προσοχή για το ποιον βάζουμε στο σπίτι μας. Η μητέρα του παιδιού (ρουμάνα επίσης) δεν είχε βέβαια πολλά περιθώρια επιλογής. Φτωχή γυναίκα ήταν, ο άντρας άρρωστος, έπρεπε να βγάλει το μεροκάματο.Πήρε όποια λύση της προσφέρθηκε. Εμείς όμως οι περισσότεροι δεν λειτουργούμε έτσι. Έχουμε την άνεση να το σκεφτούμε, να επιλέξουμε,να παρακολουθήσουμε ώστε να είμαστε κατά το δυνατό ασφαλείς. Όσο για την pegi, πραγματικά δεν νομίζω να σε είπε κανείς ρατσίστρια. Αυτό που είπες όμως ήταν ρατσιστικό, δεν ήταν?

Συγγνώμη ρε παιδιά... αλλά ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ της??? τι λέμε τώρα??? Εχει εθνικότητα η απανθρωπιά???

Νομίζω δεν είναι σωστό να "τσουβαλιάζουμε" όλους τους ξένους σε ένα σακκί... και να βάζουμε ταμπέλες... στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι, οικογενειάρχες, που δουλεύουν και κερδίζουν το ψωμί τους και υπάρχουν άνθρωποι της ίδιας εθνικότητας με εμάς που είναι γουρούνια σκέτα για κλωτσιές και παλούκωμα στο Σύνταγμα (βλ. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ)...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Πάγωσαν όσοι είδαν στις 16:45, ένα παιδάκι να βρίσκεται στο κενό, από μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην οδό Αλκαμένους 54, στον Αγ. Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, Ρουμάνα που εργαζόταν ως baby-siter, πέταξε από το μπαλκόνια διαμερίσματος του 2ου ορόφου, το 3χρονο αγοράκι, το οποίοι πρόσεχε. Πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων , που είχαν αφήσει το μωρό τους, να το προσέχει η baby-siter.

Όλη η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια διερχόμενου οδηγού, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Το παιδάκι, παρελήφθη από ασθενοφόρο, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων- Αγ. Σοφία». Όπως διαπιστώθηκε, το παιδάκι, έχει υποστεί ένα κάταγμα στο πόδι, και ένα ελαφρύ τραύμα κεφάλι, και νοσηλεύεται. Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, ενώ η Ρουμάνα baby-siter, έχει συλληφθεί και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ.Παντελεήμονα.

Η 27χρονη συνελήφθη λίγο μετά την πράξη της και φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι, γιατί την ενοχλούσε το κλάμα του.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι οικοδόμος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω εργατικού ατυχήματος, ενώ η μητέρα εργαζόταν σε ψητοπωλείο κοντά στο σπίτι από όπου έτρεξε αμέσως όταν πληροφορήθηκε το συμβάν.

:shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

Εγώ ένα έχω μόνο να πω..

ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!

εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά το παιδάκι στο σώμα και στην αθώα ψυχούλα του

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Περαστικά στο παιδάκι.Ελπίζω κάποτε -το συντομότερο - να κλείσουν κι οι πληγές και στην ψυχούλα του!!!!!!!

Δεν νομίζω ότι με το να κάνουμε πολύ αυστηρές κριτικές στα γραφόμενα των άλλων καταλήγουμε κάπου.

Η ουσία είναι μία για μένα:Μια γυναίκα που έπρεπε να είναι κλεισμένη σε ίδρυμα κυκλοφορούσε ανάμεσα μας με τις όποιες συνέπειες.Μπορούσε να ήταν το παιδί της κάθε μίας από εμάς...

Και πόσοι άλλοι που χρειάζονται παρακολούθηση από ειδικους ψυχολόγους -ψυχίατρους κτλ. δεν κρύβονται μέσα στο πλήθος και μας πλησιάζουν καθημερινά...

Πρέπει να παρεμβαίνουμε όταν διαπιστώνουμε τέτοιες καταστάσεις κι όχι να περιμένουμε να συμβούν τα χειρότερα.Δεν θεωρώ δυνατό να μην είχε δείξει κάποια δείγματα με την συμπεριφορά της.Ένοχοι είναι κι όσοι ήξεραν ότι δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά και δεν μίλησαν για να προστατέψουν αυτό το αθώο παιδάκι.

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Ειναι καιρος πια σ' αυτη τη χωρα να καταλαβουν οι αρμοδιοι οτι δεν μπορει η καθεμια να αυτοχριζεται baby sitter και να αναλαμβανει τη φυλαξη ενος ανυπερασπιστου παιδιού. Τουλαχιστον ας κανουν το αυτονοητο. Να επιβαλουν μια εξεταση απο νευρολογο ψυχιατρο για εκδοση ενος πιστοποιητικου. Ενα χαρτι που ο γονιος να γνωριζει την υπαρξη του, να το επιβαλλει ο νομος και να το ζηταει πριν μπασει στο σπιτι του μια ξενη για να φυλαει το μωρο. Τι λεω τωρα ε; Μηπως κι αυτα που οριζει ο νομος γινονται; Οταν πηρα το πτυχιο μου και πηγα να βγαλω αδεια ασκησεως επαγγελματος αναμεσα στα χαρτια που μου ζητησαν ηταν και μια βεβαιωση απο νευρολογο οτι ειμαι καλα. Μαλιστα ελεγαν πως το ηθελαν οπωσδηποτε απο δημοσιο νοσοκομειο για να σιγουρεψουν οτι ειναι αντικειμενικο (εδω γελαμε). Κλεινω λοιπον ρνβ (εννοειται οτι περιμενα ενα μηνα σχεδον) κι οταν πηγα καθισα απεναντι του, με κοιταξε και με ρωταει: "Εισαι καλα ετσι; Δεν εχεις τιποτα, ουτε παιρνεις φαρμακα..." Λεω:Μια χαρα ειμαι και οχι, δεν παιρνω φαρμακα..." Παιρνει ενα χαρτι και γραφει πανω:"Ψυχικως και νευρολογικως ουδεν" "Ετοιμη ειστε" Αυτο ηταν ολο!! Αυτη ηταν η εξεταση, που με επιστημονικη μεθοδο απεκλεισε το ενδεχομενο να πασχω απο σοβαρη ψυχική νοσο που θα εθετε σε κινδυνο τα παιδια!!! Παλι καλα που δεν με εβαλε να ορκιστω στην καινη διαθηκη οτι χαιρω ακρας ψυχικης υγειας... Οτι θες ακους σ' αυτη τη χωρα...

Περαστικα στο μικρο αγγελουδι, μακαρι να παρει την καταλληλη βοηθεια για να κλεισουν κι οι πληγες στη ψυχουλα του... Οσο για την "baby sitter" τι να σχολιασει κανεις...

Όντως Jean μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά θα μπορούσε το κράτος πολύ εύκολα να έκανε απλά πράγματα για να μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών. Αλλά ποιός νοιάζεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και ακόμα και όταν γίνονται τόσα θλιβερά περιστατικά πάλι δεν δρα κανένας!!!!!!!!!!!!!!!! :x

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ακουσα για αυτή τη θλιβερή ιστορία σήμερα το πρωί στο ράδιο. Αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση που έζησε το παιδί και θα γίνει καλά.

Ειπώθηκε ότι η "νταντά" έχει ψυχολογικά προβλήματα και ο παρουσιαστής κατέκρινε τους γονείς που δεν ελέγχουν τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που φροντίζει το παιδί τους. Εδώ βλέπουμε ότι μια οικογένεια Ρουμάνων άφησε το παιδί τους στη φροντίδα μιας Ρουμάνας... όπως συνήθως επιθυμούν και οι Έλληνες γονείς να προτιμήσουν Ελληνίδες νταντάδες... που σπανίζουν στις μέρες μας.

Το θέμα δεν είναι εθνικό ή ρατσιστικό, κατά τη γνώμη μου. Δεν πιστεύω ότι αυτό το γεγονός ήταν και το μοναδικό στη ζωή του συγκεκριμένου παιδιού. Είμαι σίγουρη ότι υπήρξαν και άλλες περιστάσεις κακοποίησης. Αναρωτιέμαι αν, μέσα από τον αγώνα να βγάλουν τα "προς το ζην" τους οι άνθρωποι αυτοί, δεν πρόσεξαν κάποιο σημάδι στο παιδί (δεν εννοώ φυσικό σημάδι) ότι κάτι δεν πήγαινε καλά? Ενα τρίχρονο παιδί μιλάει.. δεν είπε κάτι για τη νταντά του? Δεν ξέρω. Δεν ήμουν εκεί και δεν γνωρίζω τους ανθρώπους. Απλά με στεναχωρεί πολύ όταν οι γονείς που εργάζονται σκληρά δεν στέκονται 5 λεπτά μέσα στην ημέρα να ανοίξουν ένα είδος επικοινωνίας με το παιδί τους και να δουν πώς περνάει η μέρα του... ειδικά όταν το αφήνουν στα χέρια άλλων ανθρώπων... χάνονται μέσα στο άγχος τους για να βγάλουν τα αναγκαία να ζήσουν, αλλά τελικά, χάνουν την ίδια τη ζωή.

Αυτό ισχύει και σε άλλα στρώματα ανθρώπων.

Αν ψάξει κανείς σε ιστοσελίδες νταντάδων (ιδίως στις ξένες ιστοσελίδες για νταντάδες στην Ελλάδα), θα δει και τις φοβερές αγγελίες γονέων που δηλώνουν πολυάσχολοι ή καριερίστες και επιθυμούν εσωτερική νταντά να ξυπνούν τα παιδιά τους, να τα ντύνουν, να τα πάνε στο σχολείο, να τα φέρουν, να παίξουν μαζί τους, να τα διαβάσουν και μετά να τα κοιμήσουν. Α! Και να έρθει η νταντά και στις διακοπές τους. Το βρίσκω σοκαριστικό. Ο γονέας τι ρόλο βαράει εδώ? Γιατί το έκανε το παιδί τελικά?

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Απλά το βρίσκω λυπηρό να μη δίνεται σημασία στο τι συμβαίνει στο παιδί την ώρα που απουσιάζουν οι γονείς. Δεν κατακρίνω τους γονείς που προσλαμβάνουν νταντάδες... απλά κατακρίνω αυτούς που δεν στέκονται να ψυχολογήσουν λίγο την κατάσταση. Γιατί αυτή η εμπιστοσύνη χωρίς όρια σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν?