Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχω νευριάσει με την μητέρα μου!!!

erma79

Recommended Posts

πεστα! α και αν το παιδι φαει πιο πολυ η πιο λιγο...αν φαει πολλα γλυκα,αν επεσε και εκανε ενα καρουμπαλο.,...τα ακουνε οι γιαγιαδες κιολασ!!

αυτο παλι που το πας.που εμ να αφηνω με τις ωρες το παιδι εμ να διαταζω κιολας και να της την λεω και απο πανω.ε οχι αυτο παει πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω νομιζω οτι το προβλημα ειναι οταν η καθε γιαγια πιεζει να γεννηθουν παιδια χρησιμοποιωντας το "μην σε νοιαζει,εγω θα στα κρατησω"!!!Κι ετσι δινει πατημα...μην μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει κατι τετοιο???

Οσο γιατους γονεις μας???Να ευχομαστε να γερασουν καλα κι οταν ερθει η ωρα να εχουν την αναγκη μας να μπορουμε να τους σταθουμε πρωτα ως παρουσιες και μετα στα υπολοιπα!!Ναι,δεν θεωρω κακο αν οι γονεις μου εχουν γυναικα στο σπιτι κι εγω εχω την υψηλη εποπτεια!!Η οποια γυναικα,μην γελιομαστε τις πιο πολλες φορες πληρωνεται απο τις συνταξεις των παππουδογιαγιαδων!!Για τα υπολοιπα ας βαλουμε κι εμεις το χερι στην τσεπη αν δεν φτανουν...οπως πολυ καλα μας μεγαλωσαν κι εκεινοι και οι περισσοτεροι ολο και κατι σπιτια και χωραφια και περιουσιες αφησαν στα παιδια τους!!!

Γιατι δυστυχως βλεπουμε και κατι παππουδογιαγιαδες που τα εδωσαν ολα για ολα...και περνανε τα τελευταια τους χρονια μονοι και ξεχασμενοι!!!Γιατι δυστυχως δεν υπαρχουν μονο "κακοι" γονεις αλλα και "κακα"-αχαριστα παιδια!!

η φυση δεν εκανε τυχαια τη γυναικα να μπορει να τεκνοποιει κατα μεσω ορο ως τα 45...
σωστα αλλα το να κρατησει η γιαγια (που εννοειται οτι ειναι υγιης και δεν ειναι πολυ μεγαλη σε ηλικα, αρα μπορει) ενα παιδακι για 40 ωρες την εβδομαδα δεν ειναι το ιδιο ουτε με το να τεκνοποιει, ουτε με το να ζει μεγαλωνοντας ενα παιδι.

Δηλαδη αν δουλευε? Δεν θα δουλέυε και μετα τα 45 της? Εμενα η γυναικα που κραταει το γιο μου τον μικρο ειναι 55, καλοστεκουμενη, και ειναι υπερευχαριστημενη με την δουλεια της. Και η μητερα μου τοσο ειναι....γιατι να μπορει η μια δηλαδη και οχι η αλλη? Στην δικη μου την περιπτωση τουλαχιστον, το θεμα ειναι να μπορει η γιαγια λογω υποχρεωσεων και φυσικης καταστασης και να θελει να το κανει.

ΑΝ μιλαμε για υπερηλικες ανθρωπους ή για φυσικα αδυναμους, τοτε συμφωνω. Αλλα δε νομιζω καμια μανουλα να θελει να αφησει τα παιδια της σε τετοιον ανθρωπο ;)

αλλο να ειναι νταντα και να πήρωνεται για να κραταει καποιες ωρες ενα παιδι και αλλο να ειναι η μανα μου η ηπεθερα μου που αν θελανε κατι τετοιο θα γινοταν και αυτες ντανταδες να πληρωνονται κιολας και οχι να μου κρατανε 8 και 10 ωρες την ημερα το παιδι(δε λεω για σενα αλλα γενικα) φορτωμενοι ευθυνες και τον φοβο μη τους την πω κιολας επειδη κατι δεν εκαναν καλα.

το αν δουλευε ως τα 45 δεν εχει καμια σχεση με το οτι κραταει το εγγονι της.αλλο να δουλευεις και αλλο να αντικαθιστας την μανα του παιδιου.

και επισης αν εγω απαιτω η μανα μου να μου κραταει το παιδι και να της βαζω και κανονες και αν κανει κατι λαθος να κανω και φασαρια καλυτερα να το παω σε εναν παιδικο οπου οι γυναικες ειναι επαγγελματιες και πληρωνονται γιαυτο και εκει ναι εχω δικαιωμα και να φωναξω και να κανω και παρατηρηση.

δηλαδη εγω δεινω μια φορα τη βδομαδα σοκολατα στο παιδι.το αν η μανα μου του εδωσε 2 η 3 θα πρεπει να μου περασει απο το μυαλο μηπως λεω μηπως γκρινιαζε κ της εσπασε τα νευρα και για να σταματησει του εδωσε γλυκο?μηπως δε το αντεχε?καποιο δικιο θα ειχε αν ηταν ετσι!

αλλα το στυλ ''πρεπει να μου κρατας το παιδι να κανεις οτι σου λεω και να σκας κιολας'' δε το βρισκω καθολου σωστο

και γενικα δε μαρεσει να φορτωνω τα παιδια σε κανεναν

Ras το να αλλάξει το πλάνο γιατί έτυχε κάτι πχ μια αρρώστια όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, είναι εντελώς διαφορετικό από το να αλλάξει γνώμη γιατί τελικά "το σκέφτηκε καλλίτερα και είδε ότι δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη/δεν μπορεί να κλειστεί/ότι άλλο παρόμοιο". Αν μη τι άλλο από την μάνα του ο καθένας περιμένει μια ώριμη συμπεριφορά κι όχι σήμερα έτσι κι αύριο γιουβέτσι. Δεν είναι ότι αποφάσισες χτες να μαγειρέψεις φασολάκια και σήμερα προτιμάς μπριζολίτσα. Εμπλέκονται και άλλοι στις δικές σου αποφάσεις (γιαγιά) κι αν δεν είσαι σίγουρη μην μιλάς! Ή τουλάχιστον πες "Ξέρεις, θέλω αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, βρείτε και μια εναλλακτική καλού κακού". Προσωπικά αυτό κάνω. Ειδικά για πράγματα που είναι σημαντικά. Ακόμα και το να ακυρώσεις ένα ραντεβού δεν το κάνεις 1/2 ώρα πριν - εκτός εκτάκτου ανάγκης - αλλά πολύ νωρίτερα. Πόσο μάλλον να ακυρώσεις σχέδια τέτοια και να βάλεις μια γυναίκα (την κόρη σου ή την νύφη σου) ετοιμόγεννη ή με πολύ μικρό μωρό να ψάχνει γυναίκα/παιδικό για να αφήσει το παιδί της. Και ξαναλέω, θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς ή επειδή μπορεί να το είχε από την αρχή στο πλάνο και το άλλαξε όταν της υποσχέθηκαν, αλλά ποιός ο λόγος να μπει σ'αυτήν την διαδικασία του αλλάζω-τα-σχέδια-μου-κάθε-15-του-μήνα-; Επειδή η μαμά/πεθερά δεν το σκέφτηκε καλά; Τι είναι; Παιδούλα;

Dimitra- δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο αλλά ναι. Όταν πρόκειται για κάτι το οποίο επηρρεάζει τις ζωές ή/και τις αποφάσεις των άλλων είμαι συνεπής στον λόγο μου - εκτός κι αν δεν είναι στο χέρι μου (μιλάμε για αρρώστια ή όποιο ανυπαίτιο κόλλυμα). Αν δεν είμαι σίγουρη για κάτι, το λέω. Εκφράζω τις επιφυλλάξεις μου για να λάβει κι άλλος τα μέτρα του. Και ίσως και να είμαι αυστηρή αλλά το ίδιο περιμένω κι από τους άλλους. Δεν κόβω το καλημέρα όταν οι άλλοι δεν είναι έτσι (δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τα δικά μου βίτσια αν το θες) αλλά το λαμβάνω υπόψιν μου. Με τους γονείς μου δεν έχει προκύψει τέτοιο θέμα από ότι αντιλαμβάνεσαι καθώς έχουμε τον ίδιο κάλο...! ;) Όσο γι'αυτό που λες, "εγω παλι λυπαμαι τους μεγαλους ανθρωπους που κρατανε τα εγγονια τους και αντι να ζησουν ενα ηρεμο υπολοιπο ζωης φορτωνονται με ευθυνες τρεξιμο και φυλαγμα ενος οι περισσοτερων μικρων παιδιων!η φυση δεν εκανε τυχαια τη γυναικα να μπορει να τεκνοποιει κατα μεσω ορο ως τα 45... " έχεις δίκιο - απόλυτο και το εννοώ - όταν οι παππούδες φορτώνονται την φύλαξη των εγγονιών τους...!

aleca είσαι και συννονόματη, ταυτίζονται και οι απόψεις μας... Δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα, εε;; :lol:

Διαφημίσεις

Dimitra- δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο αλλά ναι. Όταν πρόκειται για κάτι το οποίο επηρρεάζει τις ζωές ή/και τις αποφάσεις των άλλων είμαι συνεπής στον λόγο μου -

δηλαδη εσυ θα εκανες παιδι βασισμενη στην αποφαση της μαμας σου οτι θα στο κραταει?ας πουμε θα ελεγες ''μαμα να κανω παιδι?'' και αυτη θα σου ελεγε ΄΄ναι'' και θα την ρωτουσες '' αν κανω υποσχεσαι οτι θα το κρατας?'' και αν σου ελεγε ΟΧΙ δε θα εκανες?αλλα αν ελεγε ΝΑΙ θα εκανες?

κατι τετοιο ας πουμε?

Αν νιωθεις ότι τα 'φορτωνεις' Δημητρα καλα κανεις και δεν τα αφηνεις. Ουτε εγω θα τα αφηνα.

Το θεμα μας ομως ειναι α) αν πρεπει να εχουμε απαιτησεις απο τη γιαγια και β) αν μπορει η γιαγια να ανταπεξελθει.

Γραφοντας λοιπον τα παραπανω και συγκρινοντας τη νταντα και τη γιαγια, πιστευω οτι τις περισσοτερες φορες οι γιαγιαδες μπορουν να τα κρατανε για τις ωρες που δουλευει η μαμα. Τωρα για το αν η μια πληρωνεται και η αλλη οχι, πιστευω ότι και η γιαγια πληρωνεται ηθικα και συναισθηματικα.

Για το πρωτο σκελος , για το αν πρεπει να εχουμε απαιτησεις, εγω ειμαι της σχολης 'απαιτησεις εχω μονο απο τον εαυτο μου'. Αυτο ομως δε σημαινει πως δεν θεωρω λογικο, η πρωτη προτεραιοτητα που θα σκεφτει μια μανουλα για το παιδι της , ειναι η γιαγια (αν εκεινη μπορει βεβαιως). Το αν η γιαγια τελικα δεχτει ή θελει να το κανει ειναι δικαιωμα της. Αλλα εκτιμω περισοοτερο τις γιαγιαδες που εφοσον μπορουν, το κανουν.

δηλαδη εσυ θα εκανες παιδι βασισμενη στην αποφαση της μαμας σου οτι θα στο κραταει?ας πουμε θα ελεγες ''μαμα να κανω παιδι?'' και αυτη θα σου ελεγε ΄΄ναι'' και θα την ρωτουσες '' αν κανω υποσχεσαι οτι θα το κρατας?'' και αν σου ελεγε ΟΧΙ δε θα εκανες?αλλα αν ελεγε ΝΑΙ θα εκανες?

κατι τετοιο ας πουμε?

Όχι φυσικά! Σιγά μην ρώταγα και πότε και αν μπορεί - ο οποιοσδήποτε, όχι μόνο η μάνα μου - για να κανονίσω τον οικογενειακό μου προγραμματισμό...! Είπα άλλωστε και πριν ότι είχα αποφασίσει να πάρω γυναίκα και για του λόγου το αληθές παραθέτω και το παρακάτω από προηγούμενο post μου

"Πριν μείνω έγκυος, προσωπικά, είχα σκεφτεί ότι θα έβαζα γυναίκα. Με τις πρακτικές συνέπειες αυτού. Δεν θα σχεδιάζαμε να αγοράσουμε καινούριο σπίτι σε άλλη περιοχη το οποίο σημαίνει ότι η κόρη μου μάλλον θα πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο (στην περιοχή μου είναι άγρια τα πράγματα), θα καθυστερούσαμε αρκετά να βάλουμε μπροστά για 2ο παιδί (για 3ο ούτε λόγος) και φυσικά θα έφευγε σχεδόν όλος μου ο μισθός στην αμοιβή της... Πολλά τα μείον αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Όταν η μαμά μου μου είπε (και το θεωρούσε δεδομένο) ότι θα κρατάει τη μικρή εκείνη με ανακούφισε από πολλά άγχη. Κάναμε λοιπόν άλλο σχεδιασμό. Αν μετά μου τα αναιρούσε θα μου δημιουργούσε μια αναστάτωση άνευ λόγου, έτσι δεν είναι;"

κανεις δεν ειναι διχασμενη προσωπικοτητα προς Θεου παιδια

υπαρχουν μανες και μανες...διαφωνειτε???

μανα λεγεται κι αυτη που το παιρνει καθε ΣΚ το παιδι της και ολη τη βδομαδα το εχουν αλλοι

μανα λεγεται κι αυτη που θελει βολτα, κομμωτηριο, καφεδες, ΣΚ με το συζυγο..σωστα???

μανα κι αυτη που αφησε τη δουλεια της για να ειναι με τα παιδια της

μανα κι αυτη που δουλευει και σκιζεται να τα προλαβει ολα

μανα κι αυτη που πληρωνει γυναικα με το υστερημα της για να μην επιβαρυνει κανεναν

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ!!!

το ιδιο και οι γιαγιαδες.........

γιαγια ειναι κι αυτη που υποσχεθηκε και μετα τα εφτυσε

γιαγια ειναι κι αυτη που τσονταρει στα λεφτα να το κρατανε αλλοι

γιαγια κι αυτη που ποναει και εχει θεματα υγειας αλλα εκει, μεχρι τελευταια στιγμη προσπαθει

γιαγια κι αυτη που δε λεει ν αφησει τα σουλατσα και τους καφεδες και δε θελει να μεγαλωσει κανεναν!!!!!!!!

ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΤΕ

αν και ο καθενας μιλαει με τη δικη του πειρα δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν

ξερω γιαγια που μεγαλωνει τρια εγγονια και κοιταει και την πιο κατακοιτη μητερα της (!)

γιατι η αλλη γιαγια δεν προλαβαινει απ τους καφεδες(!)

μετα να μην παραπονιουνται νυφες, κορες κλπ???????

καλο ειναι ο καθενας να αναλαμβανει την ευθυνη της ζωης του........

δηλαδη θα εβρισκες καποια αλλη λυση αν σου ελεγε οτι δε μπορει να στο κραταει ετσι δεν ειναι?αυτη τη λυση δε μπορεις να τη βρεις αν τελικα παρει το λογο της πισω?

επισης αποκλειεται τελικα μια γιαγια να αλλαξε γνωμη κ να μη θελει να κραταει αλλο το εγγονι επειδη ειναι παρα πολυ ζωηρο και την εχει στο τρεξιμο?

η επειδη, χωρις να το εχει υπολογισει οτι θα συμβει ,ενιωσε οτι παιρνει πολλες ευθυνες για τον Α η Β λογο?

πρεπει να την κραξουμε την γυναικα?

Διαφημίσεις

Πάντως είναι κρίμα να υπάρχει εξάρτηση σε τέτοιο βαθμό. Εννοώ να υπαγορεύονται οι αποφάσεις μας από το αν μπορεί η μητέρα να βοηθάει. Καημένοι έλληνες γονείς. Κανουν παιδιά και μετά κληρονομούμε και τα παιδιά τους....

This is a man's world

Βρε κοριτσια μπορει η γυναικα να πιστευε οτι θα τα καταφερει να κραταει το παιδι αλλα μετα στη πραξη να ειδε οτι δεν εχει τις αντοχες.Ανθρωπινο ειναι.Επισης βλεπω οτι κολατε πολυ στο αν η γιαγια ειναι νεα ή οχι και το θεωρω λαθος γιατι η ανατροφη ενος παιδιου δεν ειναι μονο κουραση σωματικη αλλα και ψυχικη.Κι εμενα η μαμα μου μια χαρα νεοτατη ειναι αλλα ανεκαθεν τη θυμαμαι να μου λεει οτι δεν εχει τις αντοχες ψυχικα να αναλαβει ενα παιδι για 8-10ωρες τη μερα.

Προσωπικα ειμαι πολυ αντιθετη με το να μεγαλωνουν τα παιδια οι γιαγιαδες.

δηλαδη θα εβρισκες καποια αλλη λυση αν σου ελεγε οτι δε μπορει να στο κραταει ετσι δεν ειναι?αυτη τη λυση δε μπορεις να τη βρεις αν τελικα παρει το λογο της πισω?

επισης αποκλειεται τελικα μια γιαγια να αλλαξε γνωμη κ να μη θελει να κραταει αλλο το εγγονι επειδη ειναι παρα πολυ ζωηρο και την εχει στο τρεξιμο?

η επειδη, χωρις να το εχει υπολογισει οτι θα συμβει ,ενιωσε οτι παιρνει πολλες ευθυνες για τον Α η Β λογο?

Βρε κοριτσια μπορει η γυναικα να πιστευε οτι θα τα καταφερει να κραταει το παιδι αλλα μετα στη πραξη να ειδε οτι δεν εχει τις αντοχες.Ανθρωπινο ειναι.Επισης βλεπω οτι κολατε πολυ στο αν η γιαγια ειναι νεα ή οχι και το θεωρω λαθος γιατι η ανατροφη ενος παιδιου δεν ειναι μονο κουραση σωματικη αλλα και ψυχικη.Κι εμενα η μαμα μου μια χαρα νεοτατη ειναι αλλα ανεκαθεν τη θυμαμαι να μου λεει οτι δεν εχει τις αντοχες ψυχικα να αναλαβει ενα παιδι για 8-10ωρες τη μερα.

Προσωπικα ειμαι πολυ αντιθετη με το να μεγαλωνουν τα παιδια οι γιαγιαδες.

νικη το ιδιο ειπαμε :shock:

Οσο γιατους γονεις μας???Να ευχομαστε να γερασουν καλα κι οταν ερθει η ωρα να εχουν την αναγκη μας να μπορουμε να τους σταθουμε πρωτα ως παρουσιες και μετα στα υπολοιπα!!Ναι,δεν θεωρω κακο αν οι γονεις μου εχουν γυναικα στο σπιτι κι εγω εχω την υψηλη εποπτεια!!Η οποια γυναικα,μην γελιομαστε τις πιο πολλες φορες πληρωνεται απο τις συνταξεις των παππουδογιαγιαδων!!

μια διευκρινιση...........τα παιδια μας υποσχεθηκαν οτι θα τα κρατανε και να τα κρατανε.......

αλλα οταν οι γονεις μας παθουν κατι να παρουν γυναικα ???????? αυτο λες????

και γιατι δεν παιρνεις πχ μια γυναικα για τα παιδια σου και να εχει η γιαγια την υψηλη εποπτεια???????? φανταζομαι εννοεις οτι δε θα ειμαστε σε θεση να κοιταξουμε τους γονεις μας γιατι η γενια μας πεφτει σαν τα κοτοπουλα και δε θα φτασουμε τα χρονια τους....

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με αυτό που λες, είναι όντως πολυ εκνευριστικό καποιες μανάδες-πεθερές να το παίζουν οι σούπερ μητέρες ενώ εκεινες είχαν τις μανάδες τους full time στο δίπλα/επανω/κατω σπίτι και μαλιστα πολλές από αυτές τις ξεσήκωσαν από τα χωριά τους και τις έφεραν στην Αθήνα για να τους κανουν baby sitting!! (οικογενειακά παραδείγματα)QUOTE]

Η γιαγια μου μας μεγαλωσε.Εφυγε απο το χωριο!!!

tnDpp3.png

77l3p3.png

ρε παιδια αληθεια τωρα αναρωτιεμαι θα τα αφηνατε εξ ολοκληρου σε μια γιαγια???

ποσο νεες ειναι επιτελους οι γιαγιαδες στην οικογενεια σας????

τα παιδια θελουν τρεξιμο, αντανακλαστικα, η γιαγια δεν εχει μονο το παιδι, θα μαγειρεψει, θα την παρει καμια θεια τηλεφωνο, το παιδι σας κολλημενο σε μια τηλεοραση θα ειναι ολη μερα..... αυτα τα σκεφτεστε????

εμενα πχ τα πεθερικα μου ειναι σαρακατσανοι!

γυρναει το παιδι και μιλαει αλλιως!!!!!!!!!!! τρελλαινομαι!!!!!!!!!!

εγω του κανω αγγλικα, ισπανικα, γυρναει και ειναι ολη η βλαχια και η ρουμελη μες το σπιτι μου

δε θελω!!!!!

και μην το παρετε ρατσιστικα, και η μαμα μου που ειναι ποντια της ειπα κομμενα τα ποντιακα επιφωνηματα μπροστα στα παιδια!!!!! και το εκοψε!

τοσο επικοδομητικα παιρνανε τα παιδια σας, τις σουπερ γιαγιαδες εχετε????

δε συζηταμε οτι οι γνωσεις τους στην ιατρικη ειναι του 50.......

δε φοβαστε?????

Εννοείται ότι θα τη βρεις τη λύση... Δεν πνίγεται κανείς... Αλλά δεν μπορεί να μην σου μείνει μια "πικρία" και εξήγησα γιατί. Τα παραπάνω που περιγράφεις ως λόγο είναι ειδική συνθήκη (ένα ζωηρό εγγόνι). Το χωρίς να υπολογίσει τις πολλές ευθύνες, δεν το καταλαβαίνω, συγγνώμη. Υποτίθεταί ότι έχει μεγαλώσει ήδη τουλάχιστον ένα παιδί, το δικό της. Τι δεν ήξερε; Δεν είναι πρωτομάνα που τα βρίσκει σκούρα γιατί δεν ξέρει. Είναι έμπειρη γυναίκα με, θεωρητικά, ώριμη ή αρκετά ώριμη σκέψη για να κατανοήσει και να θυμηθεί τι ευθύνες έχει το να κρατάς ένα παιδί έστω και για 8 ώρες τη μέρα, έτσι δεν είναι;

Η δικη μου μητερα εγινε για πρωτη φορα γιαγια στα 42!!!!

Δεν δεχθηκε να κρατησει δικο μου παιδι γιατι ηθελε να πηγαινει στο γυμναστηριο της και να πινει τους καφεδες της. Δεκτο!!!1 Δεν ειναι υποχρεωμενη για τιποτα.

Πως κρινετε ομως το γεγονος οτι ανα πασα στιγμη κραταει το παιδι του αδελφου μου (ακομη και οταν χρειαζεται να κανει ταξιδι 5 ωρων) και οχι τα δικα μου?

Πως σας φαινεται οταν σας παιρνει τηλεφωνο να παραπονεθει γιατι θα το κρατησει το παιδι ενω δεν θελει αλλα δεν παραπονιεται για να μην στεναχωρησει τον γιο της ενω δεν την νοιαζει για την κορη της? Και περιμενει και συμπαρασταση απο την κορη της!!!

Εδω σας θελω!!!! :-)

Δεν δεχθηκε να κρατησει δικο μου παιδι γιατι ηθελε να πηγαινει στο γυμναστηριο της και να πινει τους καφεδες της. Δεκτο!!!1 Δεν ειναι υποχρεωμενη για τιποτα.

Πως κρινετε ομως το γεγονος οτι ανα πασα στιγμη κραταει το παιδι του αδελφου μου (ακομη και οταν χρειαζεται να κανει ταξιδι 5 ωρων) και οχι τα δικα μου?

Πως σας φαινεται οταν σας παιρνει τηλεφωνο να παραπονεθει γιατι θα το κρατησει το παιδι ενω δεν θελει αλλα δεν παραπονιεται για να μην στεναχωρησει τον γιο της ενω δεν την νοιαζει για την κορη της? Και περιμενει και συμπαρασταση απο την κορη της!!!

Εδω σας θελω!!!! :-)

Οτι μυρίζει για άλλη ακόμα φορά ιστορία που ακούμε τη μία πλευρά της μόνο. Οπότε αστο καλύτερα.

This is a man's world

τα παιδια θελουν τρεξιμο, αντανακλαστικα, η γιαγια δεν εχει μονο το παιδι, θα μαγειρεψει, θα την παρει καμια θεια τηλεφωνο, το παιδι σας κολλημενο σε μια τηλεοραση θα ειναι ολη μερα..... αυτα τα σκεφτεστε????

εγω του κανω αγγλικα, ισπανικα, γυρναει και ειναι ολη η βλαχια και η ρουμελη μες το σπιτι μου

δε θελω!!!!!

και μην το παρετε ρατσιστικα, και η μαμα μου που ειναι ποντια της ειπα κομμενα τα ποντιακα επιφωνηματα μπροστα στα παιδια!!!!! και το εκοψε!

δε φοβαστε?????

:P ε καλα....καταλαβαινω οτι τελικα το παιδι μου δεν θα γινει φαινομενο οποτε κανω την καρδια μου πετρα!:mrgreen:

Μια χαρα περνανε, μια χαρα ασχολειται εποικοδομητικα με τον μικρο και μια χαρα ευτυχισμενο παιδι (το βασικοτερο ;)) μεγαλωνω!

δε θελω!!!!!

δε φοβαστε?????

Α γεια σου...αυτο λεω κι εγω.Η πεθερα μου θα εκανε τουμπες να της πω οτι θα της αφηνω το μωρο.Ειναι 66 και την εχω δει πως ειναι με τα αλλα εγγονια.Θα τα ταισει ,θα τα προσεχει δε λεω...θα τα παει και καμια βολτα στις κουνιες και σε κανενα τζαμπο και μετα τηλεοραση.

Συγγνωμη αλλα δε θελω τετοια ανατροφη για το παιδι μου.Ασε που το λυπαμαι το κακομοιρο να ειναι 8-10 ωρες τη μερα με μια γυναικα 66 χρονων.

ότι για να γινει 42 χρονων γιαγια, εγινε και μικρη μαμα....οποτε θελει να 'ξεσκασει'! :D..Τωρα για το αν κανει διακρισεις, δεν θα ηθελα να αναφερθω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...