Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιώσεις- πόσο συχνά;;;

Recommended Posts

Ουτε και εγώ την παλεύω άλλο με τις ιώσεις. Ξεκίνησε από 23/8 παιδικό και δεν έχει γινει καλά καλα... παρα μόνο για καμια δυο μερες. Μύξες πολύς βήχας, αγγιξαμε μέχρι και 39,7, 1 ωτίτιδα στο ενεργητικό μας, 2 μπουκάλια spiropent, 10 ημέρες Claricid, και καπάκια 10 ημέρες Ceclor (σήμερα το απόγευμα παίρνει την τελευταία δόση). Καλά για Depon Ponstan, φοβάμαι να μετρήσω.

Δεν ξέρω τι να πω, ακόμα και τώρα που δεν τον έστειλα παιδικό για 10 ημέρες, και ο βήχασ και το συνάχι καλά κρατούν. Αύριο θα τον πάω, τι να κάνω.... αφού ξέρω ότι και 1 μήνα να τον κρατήσω σπίτι μόλις ξαναπάει θα κυλήσει.

Ειλικρινά έχω κουραστεί πολύ, και έχουν περάσει μόλις 2 μήνες με λίγες σχετικά ιώσεις. Τρέμω για το τι πρόκειται να επακολουθήσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ το μελέτησα κ ο μεγάλος σμρ πιάνει το αυτάκι του και κλαίει κλαίει κλαίει

πώς θα αντέξουμε μέχρι αύριο που θα πάμε παιδίατρο?

καμιά μαμά να μου δώσει καμιά συμβουλή για τυχόν ωτίτιδα????

(η παιδίατρος μου είπε ότι αφού δεν εχει πυρτεό πιθανόν δεν είναι. Συνέστησε αλό καθαρισμό της μύτης κ μου έδωσε κάτι σταγόνες να του βάζω)

MARIAEVA μου,

Κι ο Νικόλας έκλαιγε-έκλαιγε και μιλάμε για ουρλιαχτά στην διαπασών να μην μπορώ να το ηρεμήσω το παιδί... πήγαμε στην παιδίατρο και oh yes !!!! είναι ωτίτιδα -ενώ ήταν και είναι ευτυχώς απύρετος-... παίρνει ceclor για 10 μέρες, αλλά έχει ηρεμήσει το παιδί -χώρια το μπούκωμα βεβαίως βεβαίως-...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

τα εχεις σε παιδικό και τα δυο μεταξάκι?

Καλημέρα culte,

Ναι δυστυχώς τα στέλνω και τα δυο παιδικό... για την ενημέρωση να γράψω ότι η μικρή εξακολουθεί να χτυπάει 39+40 πυρετό από την Παρασκευή. Χθες κατάφερα να μην έρθω δουλειά, αλλά σήμερα αγγάρεψα την μητέρα μου να την κρατήσει επειδή έτυχε να λείπει και ο προϊστάμενος, πέφτει και η αργία και δεν ήθελα να λείψω -φοβάμαι βρε κορίτσια, λίγο θέλουν να βρουν ένα τόσο δα πάτημα να σε διώξουν- και έχω μιλήσει με την παιδίατρο. Θα πάει σπίτι να την δει. Μου είπε πως ίσως χρειαστεί να κάνει κάποιες εξετάσεις... έχω τρελή αγωνία !

Μακάρι να υποχωρήσει από σήμερα ο πυρετός... τελευταία φορά στις 06 η ώρα το πρωί ανέβασε πάλι 38,8..

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Καλημέρα culte,

Ναι δυστυχώς τα στέλνω και τα δυο παιδικό... για την ενημέρωση να γράψω ότι η μικρή εξακολουθεί να χτυπάει 39+40 πυρετό από την Παρασκευή. Χθες κατάφερα να μην έρθω δουλειά, αλλά σήμερα αγγάρεψα την μητέρα μου να την κρατήσει επειδή έτυχε να λείπει και ο προϊστάμενος, πέφτει και η αργία και δεν ήθελα να λείψω -φοβάμαι βρε κορίτσια, λίγο θέλουν να βρουν ένα τόσο δα πάτημα να σε διώξουν- και έχω μιλήσει με την παιδίατρο. Θα πάει σπίτι να την δει. Μου είπε πως ίσως χρειαστεί να κάνει κάποιες εξετάσεις... έχω τρελή αγωνία !

Μακάρι να υποχωρήσει από σήμερα ο πυρετός... τελευταία φορά στις 06 η ώρα το πρωί ανέβασε πάλι 38,8..

εμένα τόσο υψηλό πυρετό έκανε στις διακοπές τον αύγουστο και είχε πυώδη αμυγδαλίτιδα...

έχεις προσέξει αν την πονάει ο λαιμός της?? τρώει κανονικά??

και αποθηλασε επιτελους!

Κοίτα να δεις, βασικά, φαγητό ΔΕΝ τρώει. Πίνει όμως γάλα, την κρεμούλα ή γιαουρτάκι το απόγευμα και την φρουτόκρεμα ως δεκατιανό... κι έχει μια περίεργειη βραχνάδα όταν κλαίει όμως... όχι όλες τις ώρες. Τί να πώ ! Εγώ σκέφτηκα για λαρυγγίτιδα... θα έρθει η παιδίατρος και θα μας πει ελπίζω... είναι που είναι μια σταλιά, θα μείνει μισή στο τέλος... το μπιουμπιουκάκι μας !

Δεν αρρώσταινα εγώ καλύτερα ????

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις, βασικά, φαγητό ΔΕΝ τρώει. Πίνει όμως γάλα, την κρεμούλα ή γιαουρτάκι το απόγευμα και την φρουτόκρεμα ως δεκατιανό... κι έχει μια περίεργειη βραχνάδα όταν κλαίει όμως... όχι όλες τις ώρες. Τί να πώ ! Εγώ σκέφτηκα για λαρυγγίτιδα... θα έρθει η παιδίατρος και θα μας πει ελπίζω... είναι που είναι μια σταλιά, θα μείνει μισή στο τέλος... το μπιουμπιουκάκι μας !

Δεν αρρώσταινα εγώ καλύτερα ????

ό,τι και αν είναι περαστικά και γρήγορα εύχομαι...

και αποθηλασε επιτελους!

metaxaki περασαμε κ εμεις τετοια ιωση ηταν 9μερες με πυρετο απο 39,2-39,6 ακατεβατος πυρετος ειχα τρελαθει δεν ηξερα τι να κανω, κ την 9μερα μου εδωσε αντιβιωση κ του υποχωρησε αν κ μου ελεγε ο γιατρος οτι θα την γλυτωναμε την αντιβιωση εαν περιμενα αλλη μια μερα.Το παιδακι μου ομως ψηνοταν στον πυρετο,κ δεν αντεχα να τον βλεπω αλλο ετσι,ασε που ολος ο περιγυρος κοντεψε να με φαει που δεν του ειχα δωσει τοσες μερες αντιβιωση

metaxaki περασαμε κ εμεις τετοια ιωση ηταν 9μερες με πυρετο απο 39,2-39,6 ακατεβατος πυρετος ειχα τρελαθει δεν ηξερα τι να κανω, κ την 9μερα μου εδωσε αντιβιωση κ του υποχωρησε αν κ μου ελεγε ο γιατρος οτι θα την γλυτωναμε την αντιβιωση εαν περιμενα αλλη μια μερα.Το παιδακι μου ομως ψηνοταν στον πυρετο,κ δεν αντεχα να τον βλεπω αλλο ετσι,ασε που ολος ο περιγυρος κοντεψε να με φαει που δεν του ειχα δωσει τοσες μερες αντιβιωση

Εμείς περάσαμε κάτι τέτοιο τον Αύγουστο με τον καύσωνα! Απ' ότι μας είπε η παιδίατρος δεν ήταν ίωση, γιατί η μικρή μου δεν αρρώστησε! Ανέβασε μόνο ένα 39 για μια ημέρα και μετά τίποτα! Αντίθετα, ο γιος μου ήταν με 40άρια για μια εβδομάδα και στο παρά πέντε γλιτώσαμε το νοσοκομείο. Δεν μας άφησε όμως τόσες μέρες χωρίς αντιβίωση, αλλά μας έδωσε από την 3η μέρα! Του κάναμε εξετάσεις για λοιμώδη μονοπυρήνωση 2 φορές, αλλά δεν είχε! Ήταν κάποιο μικρόβιο που δεν γνωρίζουμε! Η πρώτη αντιβίωση δεν τον έπιασε και του δώσαμε την πιο ισχυρή που τελικά τον έπιασε! Αφήστε, τον είχα τον καημενούλη 8 μέρες με πυρετό και 16 μέρες συνολικά αντιβίωση! Ευτυχώς πέρασε!

Kαι εμενα τον Αυγουστο την κολλησε την ιωση,αλλα εμενα ηταν σιγουρα ιωση γιατι ηταν ο λαιμος του πολυ κοκκινος,κ εμεις παρα τριχα δεν μπηκαμε νοσοκομειο γιατι του εδινα αντιπυρετικα κ δεν του επεφτε ο πυρετος,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΗΤΑΝ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ μανουλες να το ξερετε μετα απο μια ωρα του ειχε πεσει ο πυρετος,του εβαζα απο τα μπουτια μεχρι τον αστραγαλο

Διαφημίσεις

....Ναι... πού είχαμε μείνει ?????

Λοιπόν αναφέρω (τον πόνο μου): η Σεμίνα ξεκίνησε εντέλει αντιβίωση -amoxil- την Τετάρτη το βράδυ (δεν της έπεφτε με τπτ μιλάμε ο πυρετός) και πάει "καλά" δλδ σταμάτησε ο πυρετός και άρχισε να τρώει κανονικά. Από κέφια καλά !

Και πάνω που σκέφτηκα "Δόξα τω Θεώ" έκανε κι ο Νικόλας πυρετό (από εχθές) με μπούκωμα κλπ κλπ... κάτι κόλλησε πάλι. Και ξέρετε τώρα: βγάζει φλέμματα ψιλογκρινιάζει όλα αυτά τα ωραία !

Νομίζω πως εάν δεν το διακομοδήσω και λίγο πως θα πάω νε πέσω από την ταράτσα που είναι και ψηλά ! Να θυμάστε: θα πάρουμε το oscar των ιώσεων φέτος με τον παιδικό... όλο τον χειμώνα εδώ θα είμαι να λέω κάπου τον πόνο μου....:cry:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

μεταξάκι συμπάσχω μαζί σου...

τετάρτη ήπιε την τελευαία κουταλιά της αντιβίωσης...

παρασκευή την παίρνω από το σταθμό και την ακούνω να ψιλοβήχει...

Σάββατο βήχας και φλέματα φουλ, εχτες 38άρι!!

γκρρρρρρ

και αποθηλασε επιτελους!

Χα χα... και παίρνω χθες για 100ή φορά την παιδίατρο τηλ να της πω τα καθέκαστα και με ρωτάει "Κι εσείς κρυωμένη είστε ?" .... τί να της πώ? Ποιός έχει κολλήσει ποιόν δεν ξέρω...

Περαστικά σας cultάκι μου στην μικρή Ζωή... ελάτε να κάνουμε παρέα !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια περαστικά στα μωράκια μας !! Μια απ τα ίδια κι εμεις ξεκινησαμε σταθμό τον Σεπτεμβρη κι απο τοτε ούτε που ξερω ποσες φορές έχει αρρωστήσει ... Κλασσικα βηχας και μυξούλες ,κάναμε κ μια ωτίτιδα και τωρα την έχω με εμπύρετη γαστρεντερίτιδα. Οσο για την δουλεια δεν εχω κλεισει μηνα ακόμα που να μην εχω λειψει Να κι αυριο δουλευω κι αμα είναι έτσι δεν την αφήνω. Γιαγιάδες είναι μακρυα κι ο σύζυγος μεχρι το απογευμα με διαρροιες εμετους και 40ρια πυρετο δεν θα τα βγάλει πέρα ...

Με τοσα αντισώματα που θα αποκτήσουν φέτος του χρόνου ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα ....

Καλο κουράγιο σε όλες ...

εμενα δεν παει παιδικο, αλλα συναναστρεφεται παιδακια που πανε..

εκτος αυτου, εγω δουλευω με παιδια αρα κααι γω φερνω του κοσμου τα μικροβια... ο δε αντρας μου........ ουφ, λογω δουλειας δεν θελω καν να φερνω στο μυαλο μου με τι κοσμο συναναστρεφεται εκεινος..

πριν 15 μερες τελειωσαμε την αντιβιωση που επαιρνε η μικρη για μια ιωση που την παιδεψε ενα μηνα περιπου..

ακολουθησε γαστρεντεριτιδα

και σημερα ειναι παλι με μυξες.............................

φλερταρω με την απελπισια

Καλησπέρα σε όλους..Ξέρει κανείς αν η σπιρουλίνα ενδεικνυται για την πρόληψη ιώσεων?

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Καλησπέρα κορίτσια και περαστικα

Εμείς αρχίσαμε ομιοπαθητικη. Σήμερα πήρε το δευτερο χαπάκι και φαίνετε να πηγαίνει μια χαρά.

Καναμε μιά ωριαία συνάντηση με τον γιατρό και γενικα μου είπε πως είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Πρεπει να παίρνει ένα την εβδομάδα και αν προκύψει κάτι (φτου φτου φτου) τότε βλέπουμε.

Καλά, περιτό να σας πω οτι η πεθερά μου έπεσε να με φαει!!!!!!!!

Οοοοοολες τις ιστορίες απο ομοιοπαθητική που ήξερε μου τις είπε. Κατέληξε δε στο ότι να μην ΤΟΛΜΗΣΩ να πω σε κανα νοσοκομείο (αν μπει-φτου φτου φτου) οτι το παιδί κάνει ομιοπαθητική γιατί ... ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ χαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

Οπως και να'χει την καθησύχασα οτι αυτά δεν είναι πράγματα του διαβόλου και κάαααπως ηρεμησε....

Καλησπέρα κορίτσια και περαστικα

Εμείς αρχίσαμε ομιοπαθητικη. Σήμερα πήρε το δευτερο χαπάκι και φαίνετε να πηγαίνει μια χαρά.

Καναμε μιά ωριαία συνάντηση με τον γιατρό και γενικα μου είπε πως είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Πρεπει να παίρνει ένα την εβδομάδα και αν προκύψει κάτι (φτου φτου φτου) τότε βλέπουμε.

Καλά, περιτό να σας πω οτι η πεθερά μου έπεσε να με φαει!!!!!!!!

Οοοοοολες τις ιστορίες απο ομοιοπαθητική που ήξερε μου τις είπε. Κατέληξε δε στο ότι να μην ΤΟΛΜΗΣΩ να πω σε κανα νοσοκομείο (αν μπει-φτου φτου φτου) οτι το παιδί κάνει ομιοπαθητική γιατί ... ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ χαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

Οπως και να'χει την καθησύχασα οτι αυτά δεν είναι πράγματα του διαβόλου και κάαααπως ηρεμησε....

Να ρωτήσω μια απορία τώρα που μου ήρθε ?????

Δηλαδή εάν πάω τα παιδιά μου τώρα σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο θα πρέπει να καταργήσω την παιδίατρο που έχουμε και γνωρίζει το ιστορικό μας ? Και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν "θεραπεία" στα καπάκια ενώ έχουν πάρει αντιβίωση ?

:shock::shock::?

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Να ρωτήσω μια απορία τώρα που μου ήρθε ?????

Δηλαδή εάν πάω τα παιδιά μου τώρα σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο θα πρέπει να καταργήσω την παιδίατρο που έχουμε και γνωρίζει το ιστορικό μας ? Και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν "θεραπεία" στα καπάκια ενώ έχουν πάρει αντιβίωση ?

:shock::shock::?

Όχι δεν χρειάζεται να καταργήσεις την παιδίατρό σου!

Εγώ τις έχω παράλληλα και τις δυο. Εννοείται πως δεν αφήνω τη δυτική ιατρική με τίποτα, ασε που από ότι βλέπω δεν μας βοηθάει και πολύ πολύ η ομοιοπαθητική.

Δοκιμάστε το πάντως. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, όυτε υπάρχουν παρενέργειες για να σας ανυσηχούν!

AtKRp3.png

Σωστά τα λέει η Ελενη. Δεν χρειάζεται να αφήσεις τον κανονικό παιδίατρο. Κι όποιος ομιοπαθητικός σου πει κατι τέτοιο είναι.... κομπογιαννίτης!!!

Απο άλλες κοπελιες ξέρω οτι πηγαιναν κανονικά στον παιδίατρο για εξέταση αν κάτι προέκυπτε και μετά ενημέρωναν τον ομοιοπαθητικό κι απο 'κει και περα εκείνος τους έλεγε τι να κάνουν.

Τελος η αντιβίωση, τα εμβόλια και όλα τα συναφή δεν "ενοχλούνται" απο την ομοιοπαθητική.

Α! και ο ομοιοπαθητικός θα σου ζητήσει ιστορικό ε? Η πρώτη συνάντηση θα διαρκέσει καμιά ώρα μέχρι να πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το παιδί.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα:wink:

Εγω είμαι το κοριτσακι????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!!

Το έχω "δημοσιευσει" σ'αυτό το τόπικ λίγο παλιότερα. Ειναι κοντά στο μέγαρο μουσικής.

Εμείς τον είχαμε οικογενιακώς και το έχουμε συστήσει σε πολλούς. Εχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε, εμείς και όλοι οι γνωστοι που πήγαν. Δεν ειχαμε ποτέ παράπονο, ίσα-ίσα.

Αν δεν το βρίσκεις πες μου να σου στείλω πμ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...