Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι με συμβουλευετε;

bedtimebear

Recommended Posts

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου: έρωτα κάνετε?Κι αν κάνετε,πως νιώθεις?Αν όντως δεν είσαι καθόλου ερωτευμένη μαζί του και δεν τον αγαπάς,μάλλον δεν θα μπορούσες να κάνεις έρωτα μαζί του,κι αν έκανες,θα ένιωθες τόσο απαίσια που δεν θα το σκεφτόσουν καθόλου το θέμα του χωρισμού.Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ το θέμα του χωρισμού.Να γράψεις μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσεις.Πριν όμως καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση και με τον άντρα σου.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

κ τι συμβουλευετε ρε κοριτσια??να ριξει μια κ να διαλυθουν ολα??? δεν μιλαμε για καυγαδες, ξυλο κ αλλα ωραια.μιλαμε απλα για μια βαρεμαρα κ μια ανια που συμβαινει στα περισσοτερα ζευγαρια καποια στιγμη. αν θα μιλησει δεν υπαρχει γυρισμος. κ απ αυτην γιατι θα νιωσει οτι λυτρωνεται κ απ τον αντρα της που θα γκερμιστουν ολα κ επιβεβαιωμενα. πως συμβουλευουμε το ιδιο "να χωρισεις" σε ενα topic που μια γυναικα λεει οτι πεφτει ξυλο στο σπιτι κ σε μια γυναικα που εχει βαρεθει?? κ τα παιδια δεν τα σκεφτεται κανεις?κοπελα μου ειναι πολυ ασχημο αυτο που ζεις κ το χω νιωσει κ γω. κ ξερω οτι ειναι μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα. αλλα βαλε προτεραιοτητες κ δες ποιος δεν θελεις να πληγωθει περισσοτερο. ουτε το κοιτα να δεις τα καλα του αντρα σου, κ καντε κατι διαφορετικο σαν ζευγαρι κλπ κλπ θα βοηθησει. η αποφαση εχει παρθει κ δεν αλλαζει με τετοιες προσκαιρες λυσεις.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου: έρωτα κάνετε?Κι αν κάνετε,πως νιώθεις?Αν όντως δεν είσαι καθόλου ερωτευμένη μαζί του και δεν τον αγαπάς,μάλλον δεν θα μπορούσες να κάνεις έρωτα μαζί του,κι αν έκανες,θα ένιωθες τόσο απαίσια που δεν θα το σκεφτόσουν καθόλου το θέμα του χωρισμού.Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ το θέμα του χωρισμού.Να γράψεις μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσεις.Πριν όμως καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση και με τον άντρα σου.

Σωστό.. θα ηθελα πολυ να ακουσω την απαντηση της.

Μήπως και άλλον να βρεις, δεν θα τον βαρεθείς κι αυτόν κάποια στιγμή?

Σωστή!!!Σου πέρασε ο έρωτας αλλά σου έμεινε ένας καλός άντρας που φροντίζει εσένα και τα παιδιά σου...Κάποιος άλλος μπορεί να μην το έκανε...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω πως όταν ο έρωτας φεύγει έρχεται η αδερφοποίηση... Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κοιτάω τον άντρα μου και να τον βλέπω σαν αδερφό μου (βέβαια τις περισσότερες τον βλέπω σαν άντρα μου γιατί δεν γίνεται αλλιώς :lol: ).

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο σύζυγος της φίλης μας της κάνει ως συνοδοιπόρος αλλά όχι ως σύντροφος.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

'Ενα σπίτι και μια οικογένεια με 2 παιδάκια δεν διαλύονται έτσι......

Αν και από ότι καταλαβαίνω ποτέ δεν ήσουν πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Μίλησες για μια χλιαρή σχέση που προχώρησε σε γάμο λόγω εγκυμοσύνης.

Παρόλα αυτά κράτησε 7 χρόνια πριν το γάμο.

Μετά ήρθε και άλλο παιδάκι....

Ψάξε λίγο τα λάθη που έχεις κάνει και μη βάζεις τα παιδιά σου να πληρώσουν για αυτά...δεν τους αξίζει! Πάντα φιλικά!

επιμενω να σκεφτεις την τελευταια παραγραφο απο αυτο που σου ειπα να διαβασεις. Εφοσον το διαβασες θα καταλαβεις τι λεω..Αναρωτησου μηπως περνας κατι τετοιο. Στον καθε ανθρωπο βγαινει αλλιως. Ελπιζω να καταληξεις εκει.Οτι δηλδη βιωνεις το παρακατω απλα στη κακη μορφη του και θα περασει. Τι να πω. Σκεψου τα ολα...

''Η πραγματική αγάπη είναι, όταν μετά από την σκληρή και επώδυνη κατάρρευση του έρωτα μένει ως κύριο στοιχείο η καλοσύνη και η μεγαλοψυχία. Τότε το αγγείο της αγάπης είναι γεμάτο.''

1-2-3MPOMPIRES!!!

θελω ως τελευταιο μηνυμα να σας ευχαριστησω πραγματικα παρα πολυ. και μονο που το μοιραστηκα με καποιον ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.

να τονισω ομως οτι το ολο θεμα ξεκινα οχι απο βαρεμαρα ή ανια αλλα απο μια αισθηση οτι ο ενας εξελισσεται ενω ο αλλος μενει στασιμος σε μια ηλικια πολυ-πολυ νεαρη, δεν υπαρχει πια το πνευματικο δεσιμο.

θα μεινω σε αυτο που λεει η christine06. αναγνωριζω τα λαθη που εχω κανει και θα βαζω παντα πανω απο ολα το καλο των παιδιων μου.

σας ευχαριστω θερμα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...