Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θεραπεία ικτέρου...μύθος ή αλήθεια????

Recommended Posts

σκονες που βγαζουν τριχες κ χαζομαρες!σιγα μην παει κ ο γκελερ απο πανω απο την πλατη του μωρου κ φωναζει ΄΄φυτρωσε''!!! :-Pκ τσουπ να βγαινει η τριχα!:-P

το μωρο αν εχει πανω απο 15 μερες ικτερο πρεπει να κανει εξτρα εξετασεις αιματος!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Τα σπας!!;)

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να ρωτησω και γω κατι; Αφου ο ικτερος στα νεογνα ειναι τοσο συνηθισμενος τα παλια τα χρονια τί κανανε; Η γιαγια μου μου ειπε οτι κοβανε το μωρο με ξυραφι ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Γνωριζετε εσεις κατι; Το εχω απορια....

απο κει βγηκε κ η εκφραση ''κοβω φλεβα'' !.δε ξερω τι κανανε οι παλιοι αλλα γενικα οντως κανανε πολλα πρακτικα.θυμισου ομως την θνησημοτιτα νεογνων τοτε και τωρα!καμια σχεση!

Εμενα ο γιος μου ειχε ικτερο 18,7 και ειχε και αρκετες τριχεσ στην πλατη επρεπε να του κοψω τις τριχες και οχι να τον εχω 4 μερες στην εντατικη

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...