Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ πολυ.σημερα γυρισαμε στον γιο μου και ειμαι πολυ συγκινημενη-συνεπαρμενη...θα επανελθω λιαν συντομως,ελπιζω.

λαμπρινουλα μου ολα θα πανε καλα!!!!!αφησε τον να παρει τον χρονο του-που θα βρει καλυτερα;;;

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαμπρινουλα μου ολα θα πανε καλα!!!!!αφησε τον να παρει τον χρονο του-που θα βρει καλυτερα;;;

χαχα ελα ντε!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο για την οικογενεια σου Καλους θηλασμους!

2xgIp3.png1RTwp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ;;;;;ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΟ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ<< ΘΕΣΕΙΣ >>ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ........ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ;;;;

Αν δεις στη λιστα πιο πανω αναφερονται τα ονοματα του Μαμοπουλου και της Μπουζακη ως γιατροι πουχουν κανει πετυχημενο vbac .Τωρα πιο ασμοδια να σε ενημερωσουν καλυτερα ειναι τα κοριτσια μας απο Θεσ/νικη!

2xgIp3.png1RTwp3.png

δειτε λιγο αυτο:

http://pigolampides.gr/events-items/family-art/

Καπου εδω μεσα εχω διαβασει για μια μαια Ειρηνη στην Θεσσαλονικη που βοηθησε καποια κοριτσια, οποτε συμπεραινω πως ειναι μια απο τις συμμετεχουσες, ετσι?

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ πολυ.σημερα γυρισαμε στον γιο μου και ειμαι πολυ συγκινημενη-συνεπαρμενη...θα επανελθω λιαν συντομως,ελπιζω.

Α, και άλλα ευχάριστα νέα! Όποτε μπορέσεις γράψε μας λεπτομέρειες :)

DZLjp2.png

LVTCp2.png

λογω ελλειψης χρονου,επικολλω εδω αυτο που εγραψα και σε αλλο φορουμ....

για αρχη τουλαχιστον.

οχι κοριτσαρες μου,ο γιατρος που με παρακολουθουσε δεν εμφανιστηκε,δεν τον συστηνω πουθενα...δυστυχως δεν μπορω να πω τωρα παρα πολλα,αλλα θελω να εχω την συνειδηση μου ησυχη οτι οι μανουλες που ενδιαφερονται για τον συγκεκριμενο πρεπει να ξερουν....

τον πηρα τηλεφωνο Κυριακη πρωι με 5λεπτους πονους,κοντευοντας να φτασω στο μαιευτηριο,δεν το σηκωσε σε καμια κληση μου,,,οταν τον πηραν οι κοπελες της βαρδιας,ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι ο ιδιος βρισκοταν στην χαλκιδα και δεν γινοταν να ερθει στο μαιευτηριο.

με μενα επαναλαμβανω οτι δεν μιλησε καθολου,δεν απαντησε σε καμια κληση μου.

ο υπευθυνος της βαρδιας,μου δηλωσε οτι θα με ετοιμασουν αμεσα για καισαρικη,αρνηθηκα,ηρθε ο διευθυντης του,με τρελαναν στις ειρωνιες και στον χλευασμο,προσπαθησαν να με τρομοκρατησουν,μου ειπε οτι αυτη ειναι η γραμμη τους,και πρεπει να μπω αμεσα για καισαρικη-ξαναλεω ημουν με δυνατους 5λεπτους πονους.

τους ειπα οτι εγω εδινα 75 ευρω καθε επισκεψη για να με αναλαβει ο ροσολυμος να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο,μου ειπαν οτι απο την στιγμη που ουτε καν εδωσε οδηγια ουτε συμφωνουν,δεν θελουν να κανουν τιποτα,εγραψαν ενα φοβερο κειμενο στα χαρτια τους οτι με ενημερωσαν για τους κινδυνους και οτι αρνηθηκα την περιθαλψη τους,

υπεγραψα και εφυγα.

05/12 edit admin μετα απο παρακληση του μελους

fBaep3.png

uwK7p3.png

Αν δεις στη λιστα πιο πανω αναφερονται τα ονοματα του Μαμοπουλου και της Μπουζακη ως γιατροι πουχουν κανει πετυχημενο vbac .Τωρα πιο ασμοδια να σε ενημερωσουν καλυτερα ειναι τα κοριτσια μας απο Θεσ/νικη!

ΑΑ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ vbac ???ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..........

Διαφημίσεις

mlne είπε:
δειτε λιγο αυτο:

Καπου εδω μεσα εχω διαβασει για μια μαια Ειρηνη στην Θεσσαλονικη που βοηθησε καποια κοριτσια, οποτε συμπεραινω πως ειναι μια απο τις συμμετεχουσες, ετσι?

Σωστά!;)

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Για όσες έχουν fb δείτε και εδώ για τον γιατρό για vbac :

http://www.facebook.com/groups/298212933529756/?bookmark_t=group

Εμένα η δική μου γιατρός δεν είχε ξανακάνει, οπότε δε σας λέω, προτείνοντας πιο δοκιμασμένους.

Με τον Μαμόπουλο έκανε vbac η κουμπάρα μου, αλλά στο Διαβαλκανικό. Στην Ειρήνη - Αθηνά Αβραμίδου της έκανα νύξη ότι την ψάχνετε!! Καλές vbac εύχομαι!

Διαφημίσεις

Βρε Πωλινα μου μας αφησες στα κρυα του λουτρου! Απ'οτι ξερω ο Ροσολυμος ξεγενναει στο Ελενα, αλλα αν εσυ τελικα σηκωθηκες και εφυγες με πενταλεπτους πονους, που γεννησες και με ποιον τελευταια στιγμη;

γεννησα στο λητω,με τον υπεροχο λαμπρο γιαννικο,ο οποιος ειναι ο αγγελος μου.ειναι απιστευτο το ποσο με προσεξε και με στηριξε,του χρωσταω πολλα.θα μπορουσα να γραφω ωρες....ειμαι πολυ συγκινημενη.

ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

fBaep3.png

uwK7p3.png

KONSTANTINA.NIDINA κοριτσακι σου εστειλα π.μ με τους γιατρος στη θεσαλονικη.δεν το εχεις λαβει???

NAI TO EIΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ Π.Μ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!

GEIA SOU! THA GENNHSW STO ELENA TO SEPTEMBRH KAI THA HTHELA NA KSERW POIOS GIATROS-DIEYTHINTHS SOY FEROTAN ASXHMA EKEINH THN WRA....EYXARISTW!

καλημερα και με το καλο το μωρο σου.

κοιταξε να δεις,το ονομα του δεν το ξερω,ηταν ομως ο διυθυντης της β κλινικης.τωρα για το ποσο ασχημα μου φερονταν,ειναι υποκειμενικο,γιατι αυτοι μαλλον εκαναν αυτο που νομιζαν οτι ηταν το καλυτερο-σωστοτερο-ασφαλεστερο....οποτε μην κρινεις απο αυτο.μονο για τις ειρωνιες και για το υφακι τους κατηγορω...

fBaep3.png

uwK7p3.png

γεννησα στο λητω,με τον υπεροχο λαμπρο γιαννικο,ο οποιος ειναι ο αγγελος μου.ειναι απιστευτο το ποσο με προσεξε και με στηριξε,του χρωσταω πολλα.θα μπορουσα να γραφω ωρες....ειμαι πολυ συγκινημενη.

ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

:!::!::!:

2xgIp3.png1RTwp3.png

Αχ συγχαρητήτρια κορίτσια μπράβο!Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Για τον Γιαννικο έχω ακουσει τα καλύτερα και εγω από φίλη που χειρουργήθηκε σε εκεινον για γυναικολογικό λόγο αλλά μου ειχε πει τα καλύτερα και τότε πριν τη γέννα μου ειπε αφού εισαι απο Αθηνα απορρώ πως δεν πάς Αθηνα να γεννησεις σε εκεινον και κάθεσαι εδω αλλά ηθελα να ειμαι κοντά στο σπιτι μου....Συγχαρητηρια μπράβο!

tEksp3.png?8gzbt5YV

KONSTANTINA.NIDINA κοριτσακι σου εστειλα π.μ με τους γιατρος στη θεσαλονικη.δεν το εχεις λαβει???

Κορίτσια καλησπέρα ,

Μπορείτε παρακαλώ να με ενημερώσετε και μένα εαν ξέρετε κάποιον γιατρό στο παπαγεωργίου που κάνει vback ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...