Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Κορίτσια σύντομα και τα δικά μας νέα. Ούτε εμείς φτάσαμε στο τέλος με φυσιολογικό τοκετό, το ταξίδι όμως ήταν εκπληκτικό. Γεννήσαμε την Τετάρτη το βράδυ (41εβ.+1μ) φτάνοντας μέχρι διαστολή 8 που δεν προχώρησε καθώς ο μικρός κατέβαινε με το μέτωπο. Οι μαίες και οι γιατροί ήταν εξαιρετικοί. Όταν μου έσπασαν τα νερά είδαμε ότι είχαν μυκώνιο, παρόλα αυτά επειδή οι παλμοί του μωρού ήταν σταθεροί δεν βιαστήκαμε. Ξεκινήσαμε στις 8.30 το πρωί με διαστολή 3 και μέχρι τις 3.30 το απόγευμα είχα φτάσει χωρίς φάρμακα και χωρίς επισκληρίδιο διαστολή 8. Εκεί ένιωσαν ότι το μωρό δεν κατεβαίνει σωστά και ότι μάλλον είχαμε κολλήσει. Αποφασίσαμε να κάνουμε τότε την επισκληρίδιο και να μου βάλουν μικρή δόση ορμόνης (syntocin) μήπως καταφέρουν οι δυνατότερες συσπάσεις να γυρίσουν το μωρό. Δυστυχώς δεν άλλαζε τίποτα, ο τράχηλος δεν μπορούσε να εξαλειφθεί άλλο και μπήκαμε στο χειρουργείο στις 10 το ίδιο βράδυ. Ο μπεμπάκος μας γεννήθηκε υγιέστατος 3705kg και παρότι είχε καταπιεί μυκώνιο είναι μια χαρά. Δεν είναι απογοητευμένη από την εξέλιξη γιατί το προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και είχαμε εξαιρετική υποστήριξη από γιατρούς και μαίες. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου ζησει το μωρο σου peekaboo!!!μπεμπαρος!!!

ειχες εναν φυσιολογικοτατο τοκετο,ο οποιος καποια στιγμη οδηγηθηκε σε καισαρικη...εισαι νικητρια.εζησες την γεννα του μωρου σου,δεν το πιεσατε να ερθει στον κοσμο προωρα,περασες ολα τα σταδια του τοκετου μεχρι να οδηγηθεις στην καισαρικη....μπραβο σου!!!

αυτες οι καισαρικες,της φωφως,της ζαχαρενιας και της peekaboo,δεν αφηνουν πικριες και γιατι....μπραβο σας κοριτσια,τα καταφερατε!!!να σας ζησουν τα μωρα σας!!!

για να παιρνουμε σειρα και οι επομενες....

(labrinoula νομιζω ειμαστε εμεις,και μαλιστα μαζι!)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας! Δωξα τω Θεω πηγαν ολα καλα κι εχει καθε μανουλα αγκαλια το υγιεστατο μωρακι της! Απλα για εμας που το σκεφτομαστε, ολα αυτα μας κανουν να απογοητευομαστε...

Πολινάκι πώς σου φαίνεται ο Ροσόλυμος μέχρι στιγμής;

κοιταξε,δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,ουτε εχουμε πει πολλα...του ζητησα να ξεκινησει ο τοκετος μονος του,οποτε γινει αυτο,να μπουμε για καισαρικη ΜΟΝΟ αν τεθει πολυ σοβαρο ζητημα για το μωρο ή για μενα,τονιζοντας του οτι τον εμπιστευομαι σαν επιστημονα για να κρινει την κατασταση,οτι θελω να με αφησει απλα να γεννησω...χωρις να μπουμε σε καμια λεπτομερεια.

επισης του ζητησα το μωρο να το θηλασω αμεσως,να μην μου το παρουν για πολλη ωρα-οπως τον νικολα-,και σε περιπτωση καισαρικης να μην μου γινει ολικη ναρκωση.αυτα...

μου αρεσει γιατι ειναι ηρεμος και με αντιμετωπιζει φυσιολογικοτατα,οτι ολα αυτα που του ζηταω ειναι αυτονοητα...βεβαια κι εγω δεν πηγα με "υφος" να "απαιτησω",του ζητησα απλως να συνεργαστει μαζι μου.anyway,εκρινα οτι δεν υπηρχε λογος μετα απο την συζητηση μας να ψαξω κατι παραπερα,και φυσικα,οικονομικα δεν μας παιρνει καμια απο τις αλλες επιλογες.

α,το οικονομικο δεν εχει αναφερθει...και δεν εχω ιδεα αν θα ζητησει και ποσα,παντως νομιζω οτι στους καιρους που ζουμε,θα ειναι διαπραγματευσιμο αν ζητηθει...

και μην ξεχασω,του ειπα οτι δεν θελω να παρω κανενα συμπληρωμα διατροφης και το δεχτηκε,παιρνω σιδηρο τωρα που ο αιματοκριτης μου χωρις κανεναν προφανη λογο εφτασε 29,(με αφησε να διαλεξω εγω το σκευασμα)και τιποτα αλλο!

αυτα απο τον ροσολυμο...

εισαι στην αναζητηση;;;προσπαθεις για το δευτερο;;;;)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στην παρέα σας! είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου( 4ων μηνών) και ψάχνω μερόνυχτα στο forum να βρω την λίστα με τους γιατρούς που κάνουν vbac... που είναι βρε κορίτσια???? ποιά την έχει να μου την στείλει??

1. Πυργιωτης (λητω, Ρεα)

2.Τυμπανιδης (Μητερα)

3.Ροσολυμος (Ελενα)

4.Λαζανακης (Λητω)

5.Γιατρας (?)

6.Μπιλαλης (Μητερα,?)

αυτους εχουμε σημειωμενους...

επισης αναλαμβανουν ο γιαννικος στο λητω,που εχει εξαιρετικη φημη στο φορουμ,η ιζαμπελ ροζας στο λητω επισης,η Σαμπίν Βυντσμαν (λητω,ιασω) ...και αν ειναι κι αλλοι ας συμπληρωσουν τα κοριτσια.

με το καλο!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

αυτους εχουμε σημειωμενους...

επισης αναλαμβανουν ο γιαννικος στο λητω,που εχει εξαιρετικη φημη στο φορουμ,η ιζαμπελ ροζας στο λητω επισης,η Σαμπίν Βυντσμαν (λητω,ιασω) ...και αν ειναι κι αλλοι ας συμπληρωσουν τα κοριτσια.

με το καλο!!!

O Γιαννικος ειναι και στο Λητω και στο Γαια το ξερω γιατι αυτον εχω!

Μπραβο και στα τρια κοριτσια μας!Να σας ζησουν τα μωρακια σας!Αντε κατι εχουμε καταφερει τελικα εναντια στο συστημα των καισαρικων ανευ λογου!

Εμεις σημερα θα παμε για την εξεταση μας. Εδω και μια βδομαδα μου εχουν ξεκινησει συσπασουλες για τα καλα θα το συζητησω μαζι του σημερα. Κοντευουμε και εμεις polinaki! Η ουρα μας εμεινε!

2xgIp3.png1RTwp3.png

O Γιαννικος ειναι και στο Λητω και στο Γαια το ξερω γιατι αυτον εχω!

Μπραβο και στα τρια κοριτσια μας!Να σας ζησουν τα μωρακια σας!Αντε κατι εχουμε καταφερει τελικα εναντια στο συστημα των καισαρικων ανευ λογου!

Εμεις σημερα θα παμε για την εξεταση μας. Εδω και μια βδομαδα μου εχουν ξεκινησει συσπασουλες για τα καλα θα το συζητησω μαζι του σημερα. Κοντευουμε και εμεις polinaki! Η ουρα μας εμεινε!

Με το καλό!Ο Γιαννικος αναλαμβανει συστηματικά ή αν τυχει?

tEksp3.png?8gzbt5YV

Peekaboo κ Ζαχαρενια να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!λυπαμαι που καταλληξατε σε καισαρικη αλλα χαιρομαι κ σας θαυμαζω που το παλεψατε κ εξαντλησατε ολα τα περιθωρια πριν καταληξετε εκει.να χαρειτε τα μωρουλινια σας κ καλους θηλασμους!!!

μπραβο κοριτσια μου ,

χιλια μπραβο και στις τρεις σας που το παλεψατε μεχρι το τελος

πωλινακι ναι ειμαι η επομενη, ηδη νιωθω συσπασεις και το μωρο αρκετα χαμηλα

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γέννησαν!Να σας ζήσουν τα μωράκια!!!Καλή επιτυχία και στα κορίτσια που ακολουθούν..Καλή ψυχολογία πάνω απο όλα..

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Με το καλό!Ο Γιαννικος αναλαμβανει συστηματικά ή αν τυχει?

Οντας και λιγο ξανθια:oops: τι εννοεις συστηματικα ή αν τυχει?Εγω πηγα επι τουτου για vbac και με ανελαβε λεγοντας μου απο την αρχη πως δεν υποσχεται τιποτα εμεις θα προσπαθησουμε για vbac αφηνουμε τη φυση να παρει το δρομο και ελπιζουμε να τα καταφερουμε αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ή του τοκετου.

Εχτες πηγα μου ειπε οτι παμε πολυ καλα και πως ειναι καλο που μουχουν ξεκινησει συσπασεις

Πενουλα με το καλο!!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Οντας και λιγο ξανθια:oops: τι εννοεις συστηματικα ή αν τυχει?Εγω πηγα επι τουτου για vbac και με ανελαβε λεγοντας μου απο την αρχη πως δεν υποσχεται τιποτα εμεις θα προσπαθησουμε για vbac αφηνουμε τη φυση να παρει το δρομο και ελπιζουμε να τα καταφερουμε αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ή του τοκετου.

Εχτες πηγα μου ειπε οτι παμε πολυ καλα και πως ειναι καλο που μουχουν ξεκινησει συσπασεις

Πενουλα με το καλο!!

Η απάντηση σου με κάλυψε και εγω δεν το έθεσα σωστά!

tEksp3.png?8gzbt5YV

κοιταξε,δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,ουτε εχουμε πει πολλα...του ζητησα να ξεκινησει ο τοκετος μονος του,οποτε γινει αυτο,να μπουμε για καισαρικη ΜΟΝΟ αν τεθει πολυ σοβαρο ζητημα για το μωρο ή για μενα,τονιζοντας του οτι τον εμπιστευομαι σαν επιστημονα για να κρινει την κατασταση,οτι θελω να με αφησει απλα να γεννησω...χωρις να μπουμε σε καμια λεπτομερεια.

επισης του ζητησα το μωρο να το θηλασω αμεσως,να μην μου το παρουν για πολλη ωρα-οπως τον νικολα-,και σε περιπτωση καισαρικης να μην μου γινει ολικη ναρκωση.αυτα...

μου αρεσει γιατι ειναι ηρεμος και με αντιμετωπιζει φυσιολογικοτατα,οτι ολα αυτα που του ζηταω ειναι αυτονοητα...βεβαια κι εγω δεν πηγα με "υφος" να "απαιτησω",του ζητησα απλως να συνεργαστει μαζι μου.anyway,εκρινα οτι δεν υπηρχε λογος μετα απο την συζητηση μας να ψαξω κατι παραπερα,και φυσικα,οικονομικα δεν μας παιρνει καμια απο τις αλλες επιλογες.

α,το οικονομικο δεν εχει αναφερθει...και δεν εχω ιδεα αν θα ζητησει και ποσα,παντως νομιζω οτι στους καιρους που ζουμε,θα ειναι διαπραγματευσιμο αν ζητηθει...

και μην ξεχασω,του ειπα οτι δεν θελω να παρω κανενα συμπληρωμα διατροφης και το δεχτηκε,παιρνω σιδηρο τωρα που ο αιματοκριτης μου χωρις κανεναν προφανη λογο εφτασε 29,(με αφησε να διαλεξω εγω το σκευασμα)και τιποτα αλλο!

αυτα απο τον ροσολυμο...

εισαι στην αναζητηση;;;προσπαθεις για το δευτερο;;;;)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνομαι ακόμη χωρίς να έχω ξεκινήσει τις προσπάθειες. Εννοείται ότι το Έλενα μου φαίνεται όαση οικονομικά σε σχέση με κάποιο ιδιωτικό και ομολογώ ότι θα ένιωθα πιο μεγάλη ασφάλεια σε μεγάλο δημόσιο μαιευτήριο. Θα χρειάζομαι και άδεια από τη δουλειά οπότε ένα ακόμη θετικό του δημοσίου.

Παρόλα αυτά αφήνω τις επιλογές μου ανοιχτές. Προς το παρόν σκέφτομαι να δω τον Ροσόλυμο, τον Καραγιαννίδη (έχει και εοππυ) και τον Γιαννίκο. Διάβασα διάφορα μυστήρια για τον Ροσόλυμο, αλλά ξέρω καλά ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο φόρουμ και να γράψει κάτι κακό, γιαυτό με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου που τα ζεις από κοντά. Όταν θα έχεις νέα και για το οικονομικό (γιατί εκεί ήταν τα μυστήρια που διάβασα) θα ήθελα αν μπορέσεις να μου πεις.

Άντε με το καλό, με μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μια σωστή και ήρεμη γέννα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνομαι ακόμη χωρίς να έχω ξεκινήσει τις προσπάθειες. Εννοείται ότι το Έλενα μου φαίνεται όαση οικονομικά σε σχέση με κάποιο ιδιωτικό και ομολογώ ότι θα ένιωθα πιο μεγάλη ασφάλεια σε μεγάλο δημόσιο μαιευτήριο. Θα χρειάζομαι και άδεια από τη δουλειά οπότε ένα ακόμη θετικό του δημοσίου.

Παρόλα αυτά αφήνω τις επιλογές μου ανοιχτές. Προς το παρόν σκέφτομαι να δω τον Ροσόλυμο, τον Καραγιαννίδη (έχει και εοππυ) και τον Γιαννίκο. Διάβασα διάφορα μυστήρια για τον Ροσόλυμο, αλλά ξέρω καλά ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο φόρουμ και να γράψει κάτι κακό, γιαυτό με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου που τα ζεις από κοντά. Όταν θα έχεις νέα και για το οικονομικό (γιατί εκεί ήταν τα μυστήρια που διάβασα) θα ήθελα αν μπορέσεις να μου πεις.

Άντε με το καλό, με μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μια σωστή και ήρεμη γέννα.

σ'ευχαριστω πολυ!!!!:D:D:D

παντως αν το οικονομικο σε προβληματιζει,και 1000 ευρω να ζηταει ο ροσολυμος-που το απευχομαι,και παλι ειναι μακραν η οικονομικοτερη επιλογη.στις επισκεψεις οι περισσοτεροι παιρνουν χρηματα,και στον ροσολυμο καθε φορα τα "ακουμπαω",75 ευρω την επισκεψη στο ταμειο,αλλα δεν μου ζηταει να πηγαινω καθε 2-3 εβδομαδες,ουτε επιπλεον υπερηχους,συν το οτι αυχενικη και β επιπεδου τα εκανα στο ελενα.φαντασου τωρα τον ειδα 1 μαρτη και μου ζητησε να ξαναπαω 10 απριλιου...σε μενα κατι λεει αυτο,γιατι θα μπορουσε ανετα να ζητησει επιπλεον επισκεψεις.(εφ'οσον βεβαια ολα βαινουν καλως στην εγκυμοσυνη,ετσι;;;)

τελος παντων,δεν θελω να τον εκθειαζω,γιατι δεν εχω ιδεα πως θα συμπεριφερθει στον τοκετο μου.και επισης ξερω κοπελες που πηγαν με πητ κοντα στον 15αυγουστο και ενω τους ειπε ξεκαθαρα οτι εκεινος θα λειπει,τους εδωσε μεχρι τις 38 εβδομαδες...και εκεινες φυσικα δεν ακολουθησαν.

ομως εχω ακουσει τα καλυτερα για εκεινον σαν επιστημονα,και απο οτι καταλαβαινω στο νοσοκομειο τον σεβονται και τον ακουνε.

αν μπορουσα να διαθεσω καποια χρηματα περισσοτερα,η επομενη επιλογη μου θα ηταν ο γιαννικος.και αν ημουν "ανετη" οικονομικα,θα πηγαινα στην ροζας........

fBaep3.png

uwK7p3.png

μπραβο κοριτσια μου ,

χιλια μπραβο και στις τρεις σας που το παλεψατε μεχρι το τελος

πωλινακι ναι ειμαι η επομενη, ηδη νιωθω συσπασεις και το μωρο αρκετα χαμηλα

μπραβο,καλο σημαδι αυτο!!!στην καισαρικη σου ο τοκετος ειχε ξεκινησει μονος του ή ειχες παει με ραντεβου;;;και ποια ηταν η αιτιολογια της καισαρικης;θυμισε μου λιγο την ιστορια σου...(αν θελεις!!!)

με το καλο!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

φυσικα και θελω καλε, δυστηχως δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω συχνοτερα αν και θα ηθελα,

ο τοκετος μου ειχε ξεκινησει μονος του, πηγα με σπασμενα νερα και διαστολη 2 στις 37 εβδομαδες αλλα το μωρακι μου ηταν ισχιακο(με τα ποδια να προβαλουν) οποτε και προχωρησαμε καισαρικη

το δικό μου ταξίδι στον "vbac"...........................

θα μπορούσα να σας περιγράφω με ατελειώτα λόγια την εμπειρία μου στην γέννηση του γιού μου, είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα, θα αρκεστώ μόνο στην εξέλιξη αυτού του τοκετού και στην δύναμη της ψυχής. στις 39+6 με είδε ο γιατρός μου, ήταν τόσο μα τόσο απογοητευτικά όλα αυτά που άκουσα εκείνη την ημέρα, ο τράχηλος σου είναι θεόκλειστος!!!!!το παιδί είναι μεγάλο, 3.600 το υπολόγισε, δεν έχεις αμνιακά καθόλου, υπάρχει μόνο μία λίμνη και αυτή είναι σμίγμα ( να σημειώσω πως η συμφωνία με τον γιατρό ήταν να με αφήσει μέχρι 41 εβδομάδες και αν δεν είχε ξεκινήσει ο τοκετός τότε θα κάναμε καισαρική) αύριο το πρωί έλα στο ιασώ να κάνουμε ένα βιοφυσικό προφίλ και πάρε και την βαλίτσα σου μαζί!!!!!!!!!το πρώτο δάκρυ ξεκίνησε να τρέχει....δεν θέλω να λέω στο γιατρό δεν έρχομαι, εκείνος γελόντας για να με ηρεμήσει μου είπε εεεεεεεε αν δεν θέλεις ξεκίνα να πας χαλκίδα με τα πόδια κάνε και σεξ και ίσως γίνει κάτι. ο άντρας μου έξω φρενων μαζί μου, στο αυτοκίνητο να κλαίω με λιγμούς και να φωνάζω δεν ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.στο σπίτι κάπως ηρέμησα, μίλησα με την μαία μου η οποία ήταν πολύ γλυκιά μαζί μου και κάπως με ηρέμησε.βέβαια ο άνθρωπος κλειδί ήταν άλλος!!!!!!!!!!!!!μια γλυκιά φωνούλα που με ακούει όλους αυτούς τους μήνες και κάνει την ψυχολόγο μου.οχι να μην πας το μωρό ξέρει πότε θα έρθει τι λίγα αμνικά και βλακείες!!!!!!!!!!!άρχισα να πεισμώνω και να λέω ότι και να γίνει θα περάσει το δικό μου δεν θα κάτσω στο ιασώ θα φύγω δεν θα πάρω μαζί μου βαλίτσα θα τσακωθώ με τον άντρα μου κτλ κτλ.πέφτω στο κρεβάτι αφού έχω κάνει γενική όλο το σπίτι και είμαι πτώμα στις μία το βράδι και βέβαια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ το μόνο που έλεγα ήταν γιατί βρε μπέμπη μου δεν έρχεσαι......γιατί.....??????????????????????????στις 3 και κάτι ήρθε ο πρώτος πόνος, νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου από το πείσμα μου στις 7 το πρωί είδα βλέννα και αίμα......να πονάω και να γελάω ταυτόχρονα ήμουν τόσο μα τόσο ευτυχισμένη!πείρα την μαία και τον γιατρό μου και στις 9 ήμουν στο ιασώ. στην διαδρομή ένιωθα ήδη την λύτρωση έλεγα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ (η δύναμη της ψυχής που σας έλεγα)στις μία είχα παραιτηθεί από τον αγώνα οι πόνοι ήταν όλο και χειρότεροι ανά μισό λεπτό και η διαστολή κολλημένη 2 ώρες στο 6.δεν μπορούσα άλλο να προσπαθώ και είχα αρχισει να φοβάμαι, η μόνη βοήθεια ήταν μισή δόση μπουσκοπαν και η μαία μου η οποία αν δεν ήταν θα τα είχα παρατήσει από την αρχή.στις 1 και 25 είδα αυτή την γλυκιά φατσούλα μετά την καισαρική μου.η μαία μου, μου είπε γλυκά εκείνη την ώρα τα κατάφερες περίφημα μικρή μου!!!!!!! και τότε ακούστηκε και το βάρος του μικρού 4.100(!).η αιτιολογία αυτής της καισαρικής ΩΔΊΝΕΣ/ ΔΙΣΑΝΑΛΟΓΙΑ.πουθενά προηγηθείσα καισαρική.....

εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις κοπέλες να καταφέρουν αυτό που ποθούν και να νιώσουν αυτή την λύτρωση που ένιωσα εγώ.να αναφέρω πως από την καλή ψυχολογία πριν συμπληρωθεί το πρώτο 24ώρο περπατούσα σαν χαζό στους διαδρόμους του ιασώ χωρίς καθετήρες και επισκλειρίδιο.΄θα κλείσω λέγοντας μία φράση που μου είπε η μαία ότι μετά από αυτό τον πολύ δύσκολο αγώνα που έδωσες θα νιώσεις σαν να ήσουν σε έναν χώρο με πολλές φωνές πολύ κόσμο και πολλές μουσικές και ξαφνικά σε έβγαλαν σε ένα 'ησυχο δωμάτιο και ακούν μόνο τον ήχο της ανάσας σου.και έτσι ακριβώς νιώθω................

ευχαριστώ τον γιατρό μου Τριανταφύλλου Παναγιώτη, την μαία-ήραω-καλύτερη του κόσμου Μαρία Λεμπέση και την ψυχολόγο μου v.polina:lol::lol:

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...