Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες...λοιπον,κι εγω στη λιστα!!!!

για γιατρο ακομα δεν εχω σκεφτει τιποτα,ας πανε ολα καλα πρωτα και βλεπουμε...οταν νιωσω την αναγκη να βρω καποιον,εχω ηδη καταληξει σε 2-3 ονοματα.

labrinoula μαζι ειμαστε;;;;;)με το καλο!

και εχω μια υποψια οτι γεννησε και η anti μας...!!!περιμενουμε τα ευχαριστα...

και εγώ και εγώ μαζί σας...........................:-D:grin::-D:grin:

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Μέρα με τη μέρα οι συσπάσεις είναι όλο και ποιό δυνατές. Κάποιες από αυτές μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι και νομίζω ότι θα εκραγεί. Κάποιες άλλες έρχονται παράλληλα με πόνους περιόδου... Πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο και εφόσον ο τράχηλος τη Δευτέρα που με εξέτασε η Ειρήνη, είχε είδη αρχίσει να μαλακώνει, όπου να 'ναι θα σκάσει μύτη και το μπεμπε... Αν έχει ίντερνετ στο μαιευτήριο, θα σας ενημερώσω εγώ η ίδια. Αλλιώς θα στείλω μύνημα στην irnadi (που ούτος ή αλλος θα το έκανα) να σας τα πει εκείνη...:wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Αν έχει αρχίσει να μαλακώνει ο τράχηλος είσαι πολύ κοντά:D..εμένα αυτό είναι το άγχος μου όταν έρθει η σειρά μου,το να μαλακώσει ο τράχηλος για να κάνω διαστολή...κατα τα άλλα απο συσπάσεις έχω δυνατές,με πονάκια περιόδου αλλά είναι ακανόνιστες οπότε δεν ανησυχούμε..

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Έχουμε ραντεβού αύριο με την Αγγελική στο ιατρείο, να με εξετάσει και να δει πως πάμε… Αν μέχρι αύριο δε γεννήσω, θα μπω να σας γράψω νεότερα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ φίλες μου, που μου κάνετε παρέα και ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για εμένα… Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω να σας διηγηθώ μια πολύ όμορφη εμπειρία!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Έχουμε ραντεβού αύριο με την Αγγελική στο ιατρείο, να με εξετάσει και να δει πως πάμε… Αν μέχρι αύριο δε γεννήσω, θα μπω να σας γράψω νεότερα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ φίλες μου, που μου κάνετε παρέα και ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για εμένα… Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω να σας διηγηθώ μια πολύ όμορφη εμπειρία!!!

Με το καλο και με έναν πόνο .....,

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

anti μου δεν θα μας χάλαγες τη συνήθεια να γεννήσεις πριν τις 40 εβδομάδες!!!:-D Οι εγκυες της Αγγελικής ,και η Αγγελική το ίδιο, αν δεν πιάσουμε και την 41 δεν γεννάμε!!!:-D

Με το καλό κοριτσάκι, με έναν πόνο!!! Όλα θα πάνε μια χαρά!:-P:razz::-P

καλήμερα σε όλες!!

anti τι νέα??? πήγες στην γιατρό?? ...

μήπως γέννησες???

και εγώ κάθε μέρα μπαίνω για να δω νέα σου....σαν να ξαναζώ δικιά μου εγκυμοσύνη...

με ένα πόνο θα ευχηθώ και εγώ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες.εχω ενα κοριτσακι 11μιση μηνων κ εχθες εμαθα πως ειμαι παλι εγγυος 5 εβδομαδων.Ειχα ηδη βρει γιατρο για vbac αν κ υπολογιζα για 2ο παιδακι οταν θα ειχαν περασει τουλαχιστον 2 χρονια.Ηρθε ομως το δωρακι μου!Αλλη κοπελα με επιτυχη vbac σ αυτο το χρονικο διαστημα?ο γιατρος λεει οκ αλλα εχασα δυστυχως την πληρη εμπιστοσυνη μου στους γιατρους οταν γεννησα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημερα μανουλες.εχω ενα κοριτσακι 11μιση μηνων κ εχθες εμαθα πως ειμαι παλι εγγυος 5 εβδομαδων.Ειχα ηδη βρει γιατρο για vbac αν κ υπολογιζα για 2ο παιδακι οταν θα ειχαν περασει τουλαχιστον 2 χρονια.Ηρθε ομως το δωρακι μου!Αλλη κοπελα με επιτυχη vbac σ αυτο το χρονικο διαστημα?ο γιατρος λεει οκ αλλα εχασα δυστυχως την πληρη εμπιστοσυνη μου στους γιατρους οταν γεννησα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημέρα και με το καλό το καινούριο μωράκι! Πάνω κάτω την ίδια διαφορά με εμένα θα έχουν οι γέννες σου. Και μικρότερη να είχαν πάλι οκ θα ήταν!:-P

Το αγόρι μου τελικά, μου κάνει τον δύσκολο…:rolleyes:

Τα νεότερα μου μετά την εξέταση και το «σκάλισμα» που μου έκανε η Αγγελική είναι, ότι ο τράχηλος είναι μεν μαλακός και με 1 διαστολή αλλά όχι εξαλειμμένος.. Που σημαίνει… ότι πρέπει να κάνω κι άλλο υπομονή…

Για να δούμε…:roll:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα θα έχουν την ίδια διάφορα με τα δικά σου.μια χαρα διαφορα είναι !!!καλή εγκυμοσύνη και να χαίρεσαι το παιδάκι σου...

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Καλημέρα!!!!

Αnti πως ήταν το σκάλισμα;;;;;;;;;;

Φοβερή εμπειρία ε;;;;;:D :D :D :D

Να μην βιάζεσαι!!!!

Έχεις χρόνο φυσικά! Δε θα μας χαλάσεις την παράδοση...........

:lol: :lol: :lol: :lol:

Η σκέψη μου είναι μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω να χαρώ με τη χαρά σου!

elena φιλακια πολλα!

Και οι δικές μου γέννες έχουν διαφορά 22 μήνες. Είναι σχετικά κοντά.

YBsep2.png

0VTqp2.png

Το αγόρι μου τελικά, μου κάνει τον δύσκολο…:rolleyes:

Τα νεότερα μου μετά την εξέταση και το «σκάλισμα» που μου έκανε η Αγγελική είναι, ότι ο τράχηλος είναι μεν μαλακός και με 1 διαστολή αλλά όχι εξαλειμμένος.. Που σημαίνει… ότι πρέπει να κάνω κι άλλο υπομονή…

Για να δούμε…:roll:

μην ανησυχείς...και εγώ έτσι την είχα πάθει...διαστολή 2 για πολύ καιρό...άλλα άμα έχεις λίγη διαστολή και αν περάσουν όλες οι μέρες μπορεί να σε βοηθήσει με λίγους πόνους..αν δεν κάνω λάθος...η να κάνει με το δάχτυλό αποκολυση υμένων να ξεκινήσει η διαδικασία...

εσυ περπάτα ΠΟΛΥ όμως!!...γιατι με το βάρος χαλαρώνει ο τράχηλος η μπορεί να σπάσουν τα νερά και να αρχίσει τοκετός!!

άντε με ένα πόνο!!

φιλιά!!

Irnadi μου, θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες μέρες να τα πούμε… εσύ τα πέρασες και ξέρω ότι θα μου μεταδόσεις την αισιοδοξία σου…

Mama-aga, όσο μπορώ προσπαθώ να μη το σκέφτομαι… μετά το χθεσινό «σκάλισμα» είδα λίγο χρωματάκι στο εσώρουχο σήμερα… αν μέχρι τη Τετάρτη δε γεννήσω, θα το επαναλάβουμε… Δε στενοχωριέμαι για κάτι, όσο για το ότι κάθε φορά με το παραμικρό, νομίζω ότι είμαι τόσο κοντά να γεννήσω και τελικά έχω ακόμα…

Και μέσα σε όλα αυτά, έχω και τη μικρή μου άρρωστη στο σπίτι μια εβδομάδα τώρα. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν έχω και τον άπειρο χρόνο να βγω για περπάτημα. Ξεκλέβω κάτι μισάωρα και πηγαίνω εδώ γύρω… ευτυχώς που το μωρό είναι είδη πολύ χαμηλά οπότε και το λίγο περπάτημα βοηθάει…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κοριτσια οποια μπορει ας απαντησει,μ εχει παρει απο κατω.Αν κ σε πολυ μικρη εβδομαδα κυησης (6 εβδομαδων)εχω βρει γιατρο να με αναλαβει για vbac αν πανε ολα καλα.Σημερα που πηγα για επισκεψη,με ζυγισε κ μου ειπε οτι καλο ειναι να μη παρω γραμμαριο(πλακα μας κανει?εγω νομιζω πως ηδη πειναω περισσοτερο!)για να μην εχουμε προβληματα.Εχω 10 επιπλεον κιλα απο πρωτη εγκυμοσυνη κ ειμαι ηδη 81,5κιλα με υψος 1,70.Εσεις που τα καταφερατε ειστε ολες αδυνατες?Ειναι ηδη τα κιλα αυτα απαγορευσιμα για να προσπαθησουμε για φ.τ. μετα απο καισαρικη τομη?φιλια

Κοριτσια οποια μπορει ας απαντησει,μ εχει παρει απο κατω.Αν κ σε πολυ μικρη εβδομαδα κυησης (6 εβδομαδων)εχω βρει γιατρο να με αναλαβει για vbac αν πανε ολα καλα.Σημερα που πηγα για επισκεψη,με ζυγισε κ μου ειπε οτι καλο ειναι να μη παρω γραμμαριο(πλακα μας κανει?εγω νομιζω πως ηδη πειναω περισσοτερο!)για να μην εχουμε προβληματα.Εχω 10 επιπλεον κιλα απο πρωτη εγκυμοσυνη κ ειμαι ηδη 81,5κιλα με υψος 1,70.Εσεις που τα καταφερατε ειστε ολες αδυνατες?Ειναι ηδη τα κιλα αυτα απαγορευσιμα για να προσπαθησουμε για φ.τ. μετα απο καισαρικη τομη?φιλια

δεν ειναι θεμα αδυναμιας...αλλα σιγουρα οσο πιο πολλα κιλα θα σου ειναι πιο δυσκολο....και σκεψου να παρεις 15 κιλα ας πουμε...θα ειναι αρκετα για να μην εισαι πολυ ευλυγιστη...

τωρα για να μην παρεις γραμμαριο φυσικα και γινεταιαν υπαρχει αναγκη...σκεψου μονο της κοπελες που αποκτουν διαβητη κυησης και πρεπει να εχουν ειδικη διατροφη...σπανιως περνουν...μερικες χανουν κιολας...

μπορεις φυσικα να απευθυνθεις και σε εναν διαιτολογο να σου κανει ενα προγραμμα...

το θεμα νε τα πολλα κιλα ειναι οτι μπορει να οδηγησουν σε διαβητη,η πισεση...και οι γιατροι φοβουνατι αυτα,,,οπως π.χ. προεκλαμψια.κλπ...

αν συμβει κατι τετοιο ξεχνας το φυσιολογικο..ισως γιαυτο στο λεει...οχι οτι θα συμβει σιγουρα ,αλλα προσπαθει να ειναι πιο σιγουρος μαλλον...φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα...ετσι δεν λένε??

που εισαι σε ποια πολη και με ποιον γιατρο αν επιτρεπεται??

MAMA-AGA o γιατρος δεν μου ειπε βεβαια αν παρεις κιλα δεν πας για φ.τ.,εγω συμπερανα οτι η συμβουλη να μην παρω κιλα εχει να κανει μ αυτο.Στην επομενη επισκεψη θα το συζητησω περισσοτερο για να το σιγουρεψω οτι δε με βλεπει απο τωρα για καισαρικη.Στο πρωτο μου παιδι πηρα 22 κιλα αλλα χωρις καθολου γλυκα κ χαζολοιδια,μονο με πολυ πολυ φαγακι(!),αλλα ημουν υγιεστατη.Γεννησα με πιεση 11 κ 8,και ζαχαρο πολυ κατω απο τα ορια.Ειμαι απο Καλαματα με τον Αναστασοπουλο.

ΜΑΜΑ-AGA δεν μου ειπε βεβαια ο ιδιος οτι τα κιλα ειναι ανασταλτικος παραγοντας για φ.τ. αλλα το συμπερανα απο τις υποδειξεις του.Στην αλλη επισκεψη θα το συζητησω περρισοτερο,μηπως με βλεπει απο τωρα για καισαρικη.Στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 22 αλλα μονο με υγιεινο φαγακι.Πολυ βεβαια,αλλα υγιεινο.Ημουν υγιεστατη,γεννησα με πιεση 11 κ 2,κ ζαχαρο κατω απο τα ορια παρ ολο που ημου 97(!!!)κιλα.Ειμαι απο Καλαματα με τον Αναστασοπουλο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...