Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Ζαχαρενια θηλαζετε πολυ λιγο για να σε εμποδισει στη συλληψη..οποτε το μονο σου θεμα ειναι η μια σαλπιγγα νομιζω..κοραγιο επιμονη και θα ερθει, οσο για την πρωτη φορα μπορει να ηταν καμια βιοχημικη η καμια αποβολη χωρις εμβρυικα στοιχεια, μη μασας...

Θα ερθει το νινι..εισαι σεπολυ γονιμη φαση...λενε οτι μια γυναικα για 2 χρονια περιπου μετ ατον τοκετο ειναι πολυ γονιμη..

μακαρη..

Pupi μην αγχωνεσαι για τον αποθηλαμσο εφοσων δε θες...θα δει ςπως οτανμε το καλο θα μινεις εγγυος θα ελατωσει μονη της η μικρη καποιου ςθηλαμσους, και οταν με το καλο φτασεις τον 5ο μηνα, μπορει να το κοψει και τελειως γιατι τοτε κατεβαινει το πρωτογαλα και σε παρα πολλα παιδια δεν αρεσει η γευση.

Γεννικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η τακτικη δεν αρνουμαι δεν προσφαιρω..με το μαλακο ομως, αμα η μικρη δεν ειναι ετοιμη μη την πιεσεις.

Στα δικα μας..εγω ειμαι τοσο απογοητευμενη που το μωρο δε4νε χει γυρισει...που ουτε τη βαλιτσα δενε χω ετοιμασει ακομα..και ας βαδιζω σταθερα στην 39η ευδομαδα..

αλλα απο τι στιγμη που δεν εχω σημασδια τοκετου γιατι να βιαστω;;..ο αντρα; μου γελαει ..λεει θα μου σπασουν τα νερα και θα τρεχω να πεταω νυχτικες και σουτιεν στη βαλιτσα μου...χιχιχιιχ..

Αλλα εμμενω στην αποφαση μου..ισως γιατι μεσα μου ακομα ελπιζω σε ενα θαυμα της τελευταιας στιγμης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζαχαρένια ευχαριστω για τα καλά σου λογια,αντε συντομα να εχουμε και οι δυο ευχάριστα νέα!Σεσίλια και εσένα για τις συμβούλες σου,έχεις δίκαιο θα συνεχίσω και αν με το καλό μείνω εγκυος βλεπω τοτε τι κάνω.Μήν αγχώνεσαι να δείς που όλα θα πανε καλα και θα γυρίσει το μωράκι σου ,ακόμα και αν δεν γυρίσει όμως να είσαι περηφανη που προσπάθησες για φυσιολογικο!Προπάντων ομως καθόλου αγχος!!!

Να'σαι κι εσύ καλά pupi!

Cesilia ευχαριστούμε για τις συμβουλές-συμπαράσταση!

Να σου πω κι εγώ τα κλασικά;;;:D Το μωράκι μπορεί να γεννήσει και τελευταία στιγμή, μήπως προσπάθησες με ομοιοπαθητική; Με ασκήσεις;

Πάντως έχεις χρόνο μπροστά σου (μέχρι και 42 τουλάχιστον!), αυτό να σκέφτεσαι και να απολαμβάνεις κάθε μέρα της εγκυμοσύνης σου! Θα έρθει με το καλό και το μικρούλι!

Εγώ πάντως μια φορά ζηλεύω (υπό καλή έννοια πάντα) τις εγκυούλες που βλέπω....και ρε παιδιά βλέπω ποολλέεεες!!!!!!!!!!! Τα Χριστούγεννα φαίνεται και το κρύο που λέμε.....:lol: κάνανε τη δουλειά τους!

Άντε να φουσκώνει η κοιλίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Εγκυούλες από Θεσσαλονίκη, έχω να σας πω ότι μόλις βρήκε ο σύζυγος μου, τσαγάκια εγκυμοσύνης, σε ένα φαρμακείο στη Μαρτίου.:D:D:D Πήρε επίσης και ένα σιρόπι από βότανα που το είχαμε και παλιά και είχα διαβάσει στις οδηγίες ότι κάνει και για την περίπτωση που το θέλουμε (φυσικοί τρόποι πρόκλησης τοκετού) εκτός των χιλιάδων άλλων θεραπευτικών ιδιοτήτων του.

Το μεσημέρι που θα μου τα φέρει θα τα ελέγξω καλύτερα και τη Δευτέρα θα σας πω με μεγαλύτερη σιγουριά για το τι περί τίνος πρόκειται... Εύχομαι πάντως να είναι όπως τα φανταζόμαστε και να διευκολυνθούν έτσι πολλές εγκυούλες.:wink:;-):wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

anti ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,περιμένουμε λεπτομέρειες..αν μπορείς γράψε και την ακριβή διεύθυνση

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Διαφημίσεις

balia-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

supermamaka-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

κοριτισα ολες εσυ καταφερατε vbac??????

καλά καταλαβα????

απο οτι βλεπω η μπουζακη και ο μαμοπουλος εχουν επιτυχια στη θεσσαλονικη ε???

εχει καμια τα τηλεφωνα τους???

Καλημέρα!!!

Τελικά το τσάι που βρήκε ο σύζυγος μου ήταν θηλασμού και όχι εγκυμοσύνης.:oops::oops: Κατάλαβε και ο ίδιος λάθος και το φαρμακείο. Πήρα σήμερα τηλέφωνο για διευκρίνιση και μου είπαν από το φαρμακείο ότι δύσκολα θα βρω αυτό που ψάχνω στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, εγώ θα συνεχίσω την έρευνα…:wink:

Όσο για το σιρόπι, λέγεται Scweden Bitter και είναι ελιξίριο και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει σε πολλά φαρμακεία και μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που γράφει εκτός των άλλων ιδιοτήτων του και είναι σχετικό με το θέμα μας είναι: «Τις τελευταίες 14 μέρες της εγκυμοσύνης μια κουταλιά πρωί και βράδυ προάγει τη γέννα.»

Αυτά για την ώρα. Θα συνεχίσω την έρευνα και αν έχω κάτι νεότερο θα σας πω.

0sShp3.png

PGnvp2.png

έχω καιρό να μπω κι έχω χάσει επεισόδια.. γεια σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας οι εγκυούλες!!!

το σιρόπι σβέντεν μπίτερ (γιαβόλ βέρι βέρι μπίτερ!!!) το έχω πάρει κι εγώ παλιότερα ως ελιξήριο (και για το χαμηλό σίδηρο κλπ) - προφανώς τα ψωνίσατε από το Φαρμακείο της φύσης στη Μαρτίου - παρόμοιο κατάστημα που έχει κεντρικό στο κέντρο και υποκατάστημα στη Σοφούλη είναι και το Ελληνικόν (το σιροπάκι εγώ από εκεί το είχα πάρει). Εκεί έχει και τριγωνέλλα και άλλα βότανα, τσαγάκια κλπ.

υ.γ.1 μάθατε τελικά ότι οι σπόροι τριγωνέλλας ήταν υπεύθυνοι για το ecolie στη Γερμανία?? θέλει προσοχή και όσες παίρνουν ίσως θα ήταν καλύτερα να το έπαιρναν μόνο κατεργασμένο (όχι τις ζωντανές φύτρες δηλαδή που βάζουν στη σαλάτα)

το σιρόπι σβέντεν μπίτερ (γιαβόλ βέρι βέρι μπίτερ!!!) το έχω πάρει κι εγώ παλιότερα ως ελιξήριο (και για το χαμηλό σίδηρο κλπ) - προφανώς τα ψωνίσατε από το Φαρμακείο της φύσης στη Μαρτίου

Οοοο ναι my angel. Από το φαρμακείο της φύσης στη Μαρτίου ψωνίζω κυρίως τέτοια πράγματα γιατί γνωριζόμαστε και τους εμπιστεύομαι πολύ.

Για φρέσκα βότανα όμως και μπαχαρικά έχω ένα καλό φίλο που έχει μαγαζί με βότανα στο κέντρο και παίρνω φρέσκα από εκεί. Σε λίγο θα του κάνω ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσω για φρέσκο σμέουρο. Δε ξέρω μόνο αν θα τον βρω αυτήν την εποχή γιατί μπορεί να έχει φύγει και αυτός διακοπές…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

gia sas. stis 22 tou minos genisa fisiologika istera apo 30 wres, eixa dikous mou ponous kai giauto pige toses wres o toketos. kaneis den to evale kato kai telika ta katafera. o antras mou itan mazi mou katholi ti diarkia kai otan pia genisa kai eferan to moro koitazomastan san xazoi. itan mia anepanalipti empiria kai euxomai na ta kataferoun oles oses prospathoun gia vbac!!!!!

My girl is 3 years!!!!!!!:D

My boy is 10 months!!!!!!:D

ithela na prostheso pos otan piga sto maieutirio kai me exetasan o traxilos itn\an skliros kai poli psila me ligi diastoli kai mexri ligo prin geniso itan arketa psila kai skliros, omos me ipomoni kai epimoni ola pigan kala. giauto den prepei na apogoiteuomaste, poles fores thelei apla ipomoni gia na erthei to epithimito apotelesma, giati min xexname to soma mas einai i proti fora pou genai kai thelei xrono..

My girl is 3 years!!!!!!!:D

My boy is 10 months!!!!!!:D

Διαφημίσεις

gia sas. stis 22 tou minos genisa fisiologika istera apo 30 wres, eixa dikous mou ponous kai giauto pige toses wres o toketos. kaneis den to evale kato kai telika ta katafera. o antras mou itan mazi mou katholi ti diarkia kai otan pia genisa kai eferan to moro koitazomastan san xazoi. itan mia anepanalipti empiria kai euxomai na ta kataferoun oles oses prospathoun gia vbac!!!!!

Συγχαρητήρια! Να σας ζήσει! :P Ο χρόνος είναι πράγματι πολύ σημαντικός κ το να μη σε αγχώνουν με αυτό το θέμα επίσης. Μπράβο κ στον/στην γιατρό η στις μαίες σας, στους ανθρώπους που σας συμπαραστάθηκαν! Όπως το περιγράφεις φαίνεται να σου άφησε θετική γεύση η γέννα σου παρόλο που κράτησε αρκετά.

Εγώ δεν έχω γεννήσει ακόμα είναι η πρώτη μου φορά κ δεν ξέρω τι είδους τοκετό θα έχω, αλλά αν ανήκα στην κατηγορία του vbac θα μου έδινε πολύ κουράγιο το συγκεκριμένο θέμα κ οι εμπειρίες τόσων κοριτσιών... Κ πάλι μπράβο σας!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχήςΓιανίκος Λάμπρος Γαία[/color]-Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική[/b]-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 31/7/11-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

[/b] Wonderland-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 6/08/11

aleca2g-στην προσπάθεια-Π.Η.Τ. 29/8/11-Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

poubaki-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/10/11

Anti1980-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 27/10/11-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-στην προσπάθειαΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Κορίτσια έβαλα και την barbi, και πολλά συγχαρητήρια από μένα, να της ζήσει το μωράκι της!

Οσο για μένα, αφαιρώ τον εαυτό μου από τη λίστα, αν δεν σας πειράζει, και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που απομένουν, και πρωτίστως με ένα γερό μωράκι, ανεξάρτητα από τον τρόπο!

Α..και αν μπορεί κάποια κοπέλα ας φτιάξει λίγο πάλι τα χρώματα και τα bold γιατί νομίζω ότι κάτι χάλασα!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Μπράβο σου ρε barbi!!!!!! Να σου ζήσει το μπεμπε και να είστε ευτυχισμένοι!!!!! Αν βρεις χρόνο και θέλεις, πες μας πιο πολλά για τη γέννα!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Συγχαρητήρια στις μανούλες που γέννησαν και με το καλό σε αυτές που περιμένουν...

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbi-επιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος Γαία-Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 31/7/11-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 6/08/11

aleca2g-στην προσπάθεια-Π.Η.Τ. 29/8/11-Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

poubaki-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/10/11

Anti1980-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 27/10/11-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-στην προσπάθειαΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Barbi μπραβο!!! τα συγχαρητιρια μου...

εγω δυστιχως δεν τα καταφερα.

Πηγα την Τριτη στις 26 του μηνος στο παπαγεωργιου με πονους συσπασεις και διαστολη δυο...και το μωρο γυρισμενο επιτελους!!!! ημουν εκει κατα τις 11 και κατα τις δυο ημουν με την πρασινωπη ρομπα να κοβω βολτες γιατι ναι μεν γιρησε αλλα επρεπε να παρει και θεση και εαν εσπαγαν τα νερα θα κατευενε αμεσως...

Τελικα καναμε καισαρικη την τεταρτη στις 5 γιατι η μητρα ειχε σταματησει να κανει συσπασεις και αφου μου εβαλαν ελαχιστη δοση τεχνιτων δεν ειδαν βελτιωση....παρολο που ειχα φτασει εως διαστολη εξη και ειχαν σπασει τα νερα..

ο γιατρος φοβηθηκε μη κανω αδρανεια μητρας και εχουμε αλλα μετα οποτε..

αφιστε τα ..

η καισαρικη σαν επεμβαση ηταν...μια επεμβαση..εννωειτε πως επαθα κρισαρα πανικου την ωρα που μου εκαναν ραχιαια αλλα ειχα τοσο καλο βοηθο αναισθησιολογο- να ειναι καλα το παιδι- που με ηρεμησε και τουλαχιστων αυτη τη φορα δεν εχασα τη γεννηση του παιδιου μου και με το που τον βγαλανε..αφρατουλι τσουπωτο 3600...τον φιλισα.

Τωρα ειμαστε σπιτι..θηλαζουμε και κοιμομαστε...

Να σας πω την αμαρτια μου ρε κοριτσια...τοσες ωρες εκει μεσα..και εχοντας πεσει σε μια απιστευτη εφημερια..με τοσα που ειδα εκει μεσα...δοξαζω τον θεο και τον ευγνομονω που το παιδιακι μου..και εγω..ειμαστε καλα στην υγεια μας.

Σε ολα τα κοριτσια που περιμενουν..καλη επιτυχια!!!!

συγχαρητηρια κοριτσια...

το εχω πει πολλες φορες,για μενα νικη ειναι να ερχεται οποτε επιλεξει το ιδιο το μωρο στον κοσμο,χωρις βια....και ο γυναικολογος να ειναι απλα εκει για να το βοηθησει,αν δυσκολευτει-οπως στην περιπτωση της cesilia...

συγχαρητηρια και να σας ζησουν τα μωρακια σας,μας δινετε ελπιδα!

fBaep3.png

uwK7p3.png

cesilia να σου ζήσει!ο σκοπός είναι ένα γερό παιδί πάνω απο όλα..να έχετε καλούς θηλασμούς και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Cesilia συγχαρητήρια και να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!!Σημασία εχει οτι εχεις ενα γερο παιδι στην αγκαλεια σου και τιποτα αλλο!!!Τα αλλα ειναι δευτερευοντα.Κανουμε μια προσπαθεια και αν δεν ευδοκιμησει δεν εγινε και τιποτα.Να τον χαιρεσαι και να ειστε ευτυχισμένοι!!!

γεια σε όλες και απο μενα!

σας διαβάζω πολύ καιρό απο την αρχή σχεδόν που ανοίχτηκε αυτό το θέμα.

με κάποιες εχω ήδη μιλήσει με προσωπικό μυνημα.

γέννησα τον περασμένο νοεμβριο ενα καταπληκτικό αγοράκι με καισαρική στην 40 εβδομάδα (39+2) πηγα και πρόκληση αλλα το μωρο ήταν ψηλά δεν κατέβαινε έπεσε η πίεση μου οι παλμοί του μωρού (τα γνωστά) και καταλήξαμε σε καισαρική.

τώρα είμαι πάλι έγκυος 19 εβδομάδων!!! περιμένω πάλι αγοράκι κι αυτη την φορά θα το περιμένω θέλω να ζήσω αναμονή, πανικό, ωχ!! ήρθε η ώρα και τώρα τι κανω??? θα προσπαθήσω για φυσιολογικό και οτι γίνει μεχρι το τελοσ βλέποντας και κάνοντας απλά νιώθω πολύ καλύτερα ξέροντας οτι εχω την επιλογή να το περιμένω οσο θελει και οχι 38 εβδομάδων μαχαίρι χωρίς λόγο.

να χαίρεστε τα μωράκια σας και όσες τα περιμένετε καλό κουράγιο και ολα να πάνε καλά.:D

GT5np3.png

3fx3p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...