Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Fabiana να παρεις τηλ την Ειρηνη..εγω την εχω παρει τηνλ και ειπαμ επως εαν ολα πανε καλα θα γεννησουμε μαζι στη Βιοκλινικη. ΤΩρα περιμενω να με ξαναδει ο γιατρος στις 7 Ιουλιου για να δουμε τι θα κανουμε. Αν και μου ειπε πως εφοσων και η Βιοκλινικη και το Παπαγεωργιου ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι , οτι και να κανουμε τελικα θα γινει εανκαι εφοσων με πιασουν οι πονοι.

Την Τεταρτη που με ειδε ειμασαν 2450 περιπου αλλα παλη με προβολη κατω ο ποπος...

Μου ειπε βεβεια - και μου το επιβεβαιωσε και η Ειρηνη- οτι τα δευτερα μωρα μπορει να γυρησουν και την ωρα του τοκετου οποτε μου ειπε πως εφοσων ολα πανε καλα θα περιμενουμε να ξεκινισει ο τοκετος, εστω καποια διαστολη , και εαν δε μας κατσει...θα ξανακανουμε.

Εχω κανει και τα μαθηματα ανωδινου τοκετου στη βιοκλινικη και μαθηματα γιογκασ - για να ειμαι καλα εκεινη την ωρα- ειχα επισκευτει και ψυχολογο...

Τις ασκησεις τις ξερω, μου τις εδειξε η Ειρηνη..μερικες εχουν πολυ πλακα...περπατημα εντατηκο θα αρχησουμε σε 1 ευδομαδα περιπου μολις μπω στο μηνα μου.

μακαρη κοριτσια να τα καταφερουμε ολες να γεννησουμε οπως θελουμε γερα και δυνατα μωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τί υπέροχα νέα είναι αυτά!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει το μικρουλάκι σου!!! Γερό και καλότυχο! Πόσο πολύ χαίρομαι για σένα!!!!

Anti πολλά πολλά φιλάκια!!!

Cesilia σε ξέρω!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fabiana είσαι στα καλύτερα χέρια!!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και έναν πανέμορφο τοκετό!!!

supermamaka να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Ουάου!! Πραγματικά μεγάλο! Καλή λοχεία και μην τα παρατάς με το θηλασμό.

Spynaki πολλά φιλάκια!!! Χαθήκαμε.......

YBsep2.png

0VTqp2.png

cesilia απο πιο μήνα ξεκίνησες τα μαθήματα ανωδυνου τοκετού στην Βιοκλινική;πότε γίνονται;

irnadi σ'ευχαριστώ,μακάρι να πάνε όλα καλά..πάντως έχω αρχίσει και βλέπω εφιάλτες,αν και δεν σκέφτομαι τίποτα κακό,άλλωστε έχω καιρό ακόμα για την γέννα,αλλά το υποσυνείδητο βρε παιδί μου,τι να πείς...

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Fabiana έχεις πολύ καιρό μπροστά σου για να το δουλέψεις μέσα σου και να νιώσεις σίγουρη με τον εαυτό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ήρεμη και να πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά. Η ψυχολογία είναι τα α και το ω στην περίπτωσή μας. Να μην αφήσεις τπτ και κανέναν να σε ρίξει. Εξάλλου όπως προείπα είσαι σε καλά, ή μάλλον στα καλύτερα χέρια.;) ;) ;)

YBsep2.png

0VTqp2.png

Fabiana οταν θα μπεις στην 32η ευδομαδα θα τους παρεις τηλέφωνο να σου πουν ποιες μερες εχει γρουπ. εγω ειχα παρει πιο νωρης και μου ειπαν να παρω τοτε οποτε και τους πηρα. Τα μαθηματα γινοντουσαν μεσιμερι αλλα ειχα σταματησει απο τη δουλεια οποτε τα προλαβα.

Μη βλεπεις οτε εφιαλτες ουτε να στο σκεφτεσαι πολυ ολα θα πανε καλα θα το δεις. ΟΙ πιθανωτητε ςν παει κατι στραβα ειναι λιγες.

Εαν θελεις και εχεις χρονο θα σου συνιστουσα να κανεις και καποια μαθηματα γιογκα για εγγυους- εαν μενεις Ανατολικη Θεσσαλονικη μπορω να σου δοσω πληροφοριες για πολλα κεντρα Δυτικα δυστιχως δενε χει πολλα και εγω τιχαια επεσα πανω σε ενα μινι προγραμμα του δημο που εκαναν 8 μαθηματα ολα και ολα.

Εισαι οντως στα καλυτερα χερια, ολα θα πανε καλα..

και παρε και την Ειρηνη τηλεφωνο, ειναι πολυ καλη γλυκια με επιστευτα ηρεμη φωνη που ακομα και εαν κατι δεν ειναι ακριβως οπως τα θες θα σε καθυσιχασει- εδω ηρεμησε εμενα που περιμενω πως και πως να γυρισει το μωρο

Irnadi και εγω σε ξερω!!!!!!!

Διαφημίσεις

cesilia δεν μένω Θεσσαλονίκη,απο βόλο είμαι,πηγαινοέρχομαι 2,5 ώρες,αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή,η καισαρική ήταν μονόδρομος εδώ που μένω κι έτσι δεν το σκέφτηκα καν..θα προσπαθήσω μήπως συνδυάσω τις μέρες που έρχομαι να με δει η αγγελική να κάνω και μαθήματα ανώδυνου τοκετού,αλλά έχω ακόμη δρόμο σε λίγες μέρες κλείνω τον 3ο μήνα..εσύ κοντεύεις cesilia;εύχομαι μια γέννα όπως την ονειρεύεσαι!..

irnadi είμαι ήρεμη και αρκετά αισιόδοξη,ωστόσο υπάρχουν στιγμές που περνάνε και κάποιες σκέψεις αμφιβολίας,αλλά μετά απο λίγο φεύγουν ...πιστεύω όμως πως θα το δουλέψω μέσα μου όπως λες κι εσύ γιατί είμαι στην αρχή ακόμη..πραγματικά οι ιστορίες απο όλες τις κοπέλες που τα κατάφεραν με γεμίζουν μεγάλη αισιοδοξία

Sypermamaka συγχαρητήρια!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σας κορίτσια!!! Άντε με το καλό να πάρουμε και εμείς σειρά!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

balia-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

supermamaka-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

tinoula-επαναληπτική καισαρική

Μανίνα-επαναληπτική καισαρική-Γιάννης Δημητριάδης-Αθήνα

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 31/7/11-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

barbi-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/8/11-Γιανίκος Λάμπρος Γαία-Αθήνα

Wonderland-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 6/08/11

aleca2g-στην προσπάθεια-Π.Η.Τ. 29/8/11-Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

poubaki-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 1/10/11

Anti1980-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 27/10/11-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-στην προσπάθειαΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Στις επαναληπτικές καισαρικές θα παρακαλούσα τις κοπέλες που αναφέρονται τα ονόματα τους, να γράψουν ανάμεσα από την επαναληπτική καισαρική και τον γιατρό τους, το λόγο που τις οδήγησαν και πάλι στην καισαρική. Π.χ.(ισχιακό μωρό).

Πιστεύω πως έτσι θα βοηθήσουν τις κοπέλες που ενδιαφέρονται για vbac να γνωρίζουν τις πιθανές αιτίες που ένας γιατρός ξανακάνει καισαρική και να μπορούν να βγάζουν τα συμπεράσματα τους για κάθε περίπτωση ή γιατρό…

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μη στενοχώρησα καμία φίλη…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Fabiana με το καλο.

Δεν εχει στο Βολο καπου να κανεις μαθηματα ανωδινου;;;..πιο πολυ θα σε βοηθησει ως προς τοθεμα χειρησμου των αναπνοων, να μη πανικοβληθεις και να εισαι συνεργασημη- οσο μπορεις- παρα σε οτιδηποτε αλλο...

Εμας τουλαχιστων αυτο μας ειπαν, οτι καλα και χρσ αοσα μαθουμε αλλα στην πραξη ειναι λιγο διαφορετηκα..αρκει ομως να ξερουμε να μπορουμε να "χειρηστουμε" νον εαυτο μας.

Απ'οσο ξερω η Αγγελικη ερχετε Θεσσαλονικη καθ ετεταρτη...πως ομως θα ερχετσε μετα τοσες ωρες ταξιδι;;;..δεν ξερω αλλα νομιζω οτι θα ηταν ισως καλο να μινει τουλαχιστων τοτελευταιο διμηνο εδω.

Μακαρη ολα να πανε οπως τα θες.

Εγω κοντευω...εχω ΠΗΤ 31/07...αν και ετσι οως ειναι τα πραγματα με βλεπω να τροω ολο το μηνα.

Anthi βαλε και εμενα στη λιστα σας...δεν ξε3ρω αν θα ειμαι η οχι επιτυχημενη VBAC γιατι ακομα το μωρο ειναι ισχυακο( για την ακριβει αμε τον ποπο κατω- αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να γυρησει την τελεταια στιγμη και πως ακομα και εαν κανουμε καισαρικη τελικα θα ειναι οταν με πιασουν οι πονοι και οχι προγραμματισμενα

Γιατρο εχω τον Παπανικολαου

Anthi βαλε και εμενα στη λιστα σας...δεν ξε3ρω αν θα ειμαι η οχι επιτυχημενη VBAC γιατι ακομα το μωρο ειναι ισχυακο( για την ακριβει αμε τον ποπο κατω- αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να γυρησει την τελεταια στιγμη και πως ακομα και εαν κανουμε καισαρικη τελικα θα ειναι οταν με πιασουν οι πονοι και οχι προγραμματισμενα

Γιατρο εχω τον Παπανικολαου

Ok cesilia!!! Σε έβαλα..!!! Μπορείς να το δεις ποιο πάνω…:wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

cesilia σκέφτομαι να μείνω τις τελευταίες εβδομάδες Θεσσαλονίκη,αν και η Αγγελική μου είπε οτι δεν είναι απαραίτητο γιατί και Θεσσαλονίκη να είμαι οταν θα ξεκινήσει ο τοκετός μετά απο τουλάχιστον 3 ωρες θέλει να πάω στην κλινική να αρχίσουν οι συσπάσεις να γίνονται πιο συχνές..τελοσπάντων θα δούμε μέχρι τότε..μην ανησυχείς στα δεύτερα δε λένε οτι μπορεί να γυρίσει και τελευταία στιγμή;όλα καλά θα πάνε..

Καλησπέρα!

Συγχαρητήρια στις νέες μανούλες vbac-ίτισες!!!:lol:

Να είναι πάντα τα μωράκια σας γεμάτα αγάπη και υγεία! Περιμένουμε ζουμερές λεπτομερειες!!!

Στις εν αναμονή μανούλες καλό δρόμο με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Έχω χαθεί - γενικώς- από ιντερνετ διότι έπιασα δουλειά, η μικρή ξεκίνησε παιδικό (και για κανα μήνα είχαμε δράματα...) και φυσικά όλα τα υπόλοιπα της καθημερινότητας που δεν αφήνουν χρόνο για πολλά πολλά!

Εμείς προσπαθούμε εδώ και κάτι μήνες για το 2ο αλλά δεν έρχεται το φασολάκι!:lol:

Έχω ηρεμήσει όμως πολύ, νιώθω ότι θα τα καταφέρω όταν θα έρθει η ώρα κι ας μην εχω βρει γιατρό(ακόμα) ξέρω ότι όλα θα πάνε όπως τα ονειρεύομαι!:-D Θετική σκέψη λοιπόν και προχωράμε!

Πολλή πολλή αγάπη και θετική ενέργεια σε όλες!!!!!!!!!!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Καλησπέρα!

Συγχαρητήρια στις νέες μανούλες vbac-ίτισες!!!:lol:

Να είναι πάντα τα μωράκια σας γεμάτα αγάπη και υγεία! Περιμένουμε ζουμερές λεπτομερειες!!!

Στις εν αναμονή μανούλες καλό δρόμο με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Έχω χαθεί - γενικώς- από ιντερνετ διότι έπιασα δουλειά, η μικρή ξεκίνησε παιδικό (και για κανα μήνα είχαμε δράματα...) και φυσικά όλα τα υπόλοιπα της καθημερινότητας που δεν αφήνουν χρόνο για πολλά πολλά!

Εμείς προσπαθούμε εδώ και κάτι μήνες για το 2ο αλλά δεν έρχεται το φασολάκι!:lol:

Έχω ηρεμήσει όμως πολύ, νιώθω ότι θα τα καταφέρω όταν θα έρθει η ώρα κι ας μην εχω βρει γιατρό(ακόμα) ξέρω ότι όλα θα πάνε όπως τα ονειρεύομαι!:-D Θετική σκέψη λοιπόν και προχωράμε!

Πολλή πολλή αγάπη και θετική ενέργεια σε όλες!!!!!!!!!!

αχ, γλυκο μου κοριτσι στο ευχομαι ολοψυχα να ερθει το πολυποθητο μωρο!!!σου στελνω τα φιλια μου!!!

irnadακι μου, εχεις δικιο...σου στελνω π.μ.

Ax, κι εγώ χάθηκα...Προχωράμε καλά, είμαι στην 26η εβδομάδα και η μπέμπα έχει πάρει θέση ήδη...ΠΟλύ ζωηρή και κινητική...ΠΗΤ εχω 4/10, μακαρι όμως να το έπαιρνε απόφαση η μικρή να βγεί νωρίτερα απο αυτό...Θα της ήμουν ευγνώμων γιατί με τις ζέστες και την κούραση, αυτή η εγκυμοσυνη μου φαίνεται πολύ πιο βαριά απο την προηγούμενη...Ερώτηση: Μαια πότε πρέπει να βρώ?Επόμενο ραντεβού με το γιατρό έχω τελη Ιουλίου...Θα είναι αργά τότε?

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!

Καλούς θηλασμούς να έχετε και υπομονή τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα!!!!!:lol:

Τα τσαγάκια τα πήρα και εγώ από αυτήν τη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω μέσω internet.Είναι πολύ καλη και εξυπηρετική η διαχειρίστρια του συγκεκριμένου site.

Εγκυούλες σας εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε και να αποκτήσετε υγιή μωράκια!:-P

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ elenanikou!!! Και εσύ ότι επιθυμείς για σενα και την οικογένεια σου!!!

Τα τσαγάκια πότε πρέπει να ξεκινήσουμε να τα πίνουμε??? Εσένα Έλενα σε βοήθησαν καθόλου???

0sShp3.png

PGnvp2.png

ξεκίνα από τώρα αν γίνεται!!!

Τα τσαγάκια μάλλον βοηθάνε.....

Λέω μάλλον γιατί εγώ τις πάτησα τις 42w.......:D :D :D :D

Irnadi μου, ας την «πατήσω» και εγώ και ας είναι και στην 42η εβδομάδα!!!!!!!:D:D:D

0sShp3.png

PGnvp2.png

Καλημέρα σε όλους/ες σας!

Είμαι νέο μέλος στο forum και ενδιαφέρομαι να μάθω για γιατρούς στην Αθήνα που αναλαμβάνουν φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; :confused: Διάβασα εμπειρίες γυναικών που λένε οτι τους έχει συμβεί αλλά όχι να προτείνεται κάποιος.

Help!!!

o δικος μου το κανει εφοσον δεν συτρεχει κανενας κινδυνος για τη μητερα και το μωρο λοισιος νικος λεγετε και ειναι στο ρεα αν θες πεσμου να σου στειλω πμ.ειναι για μενα τουλαχιστον ο καλυτερος που υπαρχει και ως ανθρωπος και ως επιστημονας.

αυτός είναι και ο δικός μου γιατρός, ο οποίος δεν παίζεται παιδιά.

Εάν πει ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να γίνει. Είναι πραγματικά πρώτα άνθρωπος και εξαιρετικός γιατρός. Αξίζει τον κόπο να τον επισκευτείς και να πάρεις την γνώμη του

Κ ο δικός μου γυναικολογος κάνει vbac έχει ειδικευτει στη Αγγλία μιας κ εδώ δεν το πολυσυνηθιζουν... Είναι συγγενής μου κ τον εμπιστεύομαι πολυ!!! Αυτο που σου λέει αυτο συμβαίνει κ στην πραγματικότητα, είναι πολυ τίμιος κ αυτο το εκτιμώ ιδιαίτερα!!!

Δύο αλλα προτερήματα που έχει: 1) είναι επίσης κ ομοιοπαθητικος , 2) είναι υπέρμαχος του θηλασμου..:D

Yugup3.png

Κ ο δικός μου γυναικολογος κάνει vbac έχει ειδικευτει στη Αγγλία μιας κ εδώ δεν το πολυσυνηθιζουν... Είναι συγγενής μου κ τον εμπιστεύομαι πολυ!!! Αυτο που σου λέει αυτο συμβαίνει κ στην πραγματικότητα, είναι πολυ τίμιος κ αυτο το εκτιμώ ιδιαίτερα!!!

Δύο αλλα προτερήματα που έχει: 1) είναι επίσης κ ομοιοπαθητικος , 2) είναι υπέρμαχος του θηλασμου..:D

Katerinoula23 Ποιός είναι αυτός ο γιατρός;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αχ γιατι με πμ;;;ειμαι σιγουρη οτι θα ενδιαφερει πολλες απο εμας,εξαλλου δεν απαγορευεται απο τους κανονισμους....θελω κι εγω να μαθω τα στοιχεια του katerinoula23!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...