Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Elenanikou πόσες μέρες μετά την Π.Η.Τ σου γέννησες και με ποιο τρόπο έδωσε σήμα το μωράκι σου ότι ήταν έτοιμο να γεννηθεί???

Η μικρή μου γεννήθηκε Παρασκευή ακριβώς στις 41 εβδομάδες.Την Τρίτη άρχισαν το πρωί τα πονάκια.Ήταν πάρα πολύ υποφερτά και έτσι συνέχισα κανονικά τη μέρα μου.Τρίτη βράδυ αρχίζουν πάλι τα πονάκια και βλέπω αιματάκι, παίρνω τη μαία έρχεται και βλέπουμε διαστολή 1.Με το που ξημέρωσε τα πονάκια σταμάτησαν και άρχισαν πάλι το βράδυ Τετάρτης αρκετά πιο έντονα, το ξημέρωμα πάλι σταμάτησαν, ώσπου τελικά Πέμπτη βράδυ σπάνε τα νερά στις 11, έρχεται η μαία και φεύγουμε για κλινική με διαστολή 2.παρασκευή πρωί με διαστολή 4 κάνουμε επισκληρίδιο και στις 4 το μεσημέρι γεννήθηκε η μπουμπούκα μου.

Μόλις γέννησα οι μαίες τις κλινικής μου λέγανε ότι δεν περίμεναν να γεννήσω και ότι ήταν σίγουρες ότι θα πήγαινα πάλι για καισαρική!!!!!!!!!!!!Αφήστε που όσο περίμενα να γεννήσω ήρθε μία και μου ανέλυε τα θετικά της καισαρικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λες και θα σχολούσε νωρίτερα αν εγώ έμπενα στο χειρουργείο!!!!Ευτυχώς δεν άφησα τίποτα να με πάρει από κάτω! Είχα τον αντρα μου και την Ειρήνη(και τον αναισθησιολόγο γιατί ο πόνος δεν παλευόταν με τίποτα!!!!) όλη την ώρα δίπλα μου και το ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και πως πλέον ήταν θέμα χρόνου να έρθει η μπεμπούλα μου στη ζωή!!!

Πήγαν όλα μια χαρα και ευχαριστώ το Θεό και την Αγγελική κάθε μέρα για αυτό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όμορφα!!! Πολύ όμορφα!!! :D:D

Πως και δεν έριξες καμία μπουνιά σε αυτήν που σου μιλούσε για την καισαρική??? Γιατί δε της είπες να κάνει εκείνη καισαρική αφού της αρέσει τόσο???? Μα είναι δυνατόν??? Εσύ να γεννάς και η άλλη να σου λέει για τα οφέλη της καισαρικής???:evil::evil:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Πως και δεν έριξες καμία μπουνιά σε αυτήν που σου μιλούσε για την καισαρική??? Γιατί δε της είπες να κάνει εκείνη καισαρική αφού της αρέσει τόσο???? Μα είναι δυνατόν??? Εσύ να γεννάς και η άλλη να σου λέει για τα οφέλη της καισαρικής???

Βασικά, γιατί δε λες ότι έπρεπε η γιατρός να τη διώξει με τις κλωτσιές;! Απαράδεκτη μαία...:!:

Εσύ Άντι πως πας;;;

Supermama;

Πωλίνα μια κι εξω ήσασταν,ε; Η το πιάσαμε ή όχι! Μπράβο...Εμείς συνεχίζουμε μέχρι Ιούνη, μετά σταματάμε μέχρι Μάρτη πάλι. Δε μπορώ να είμαι στους τελευταίους μήνες σε καλοκαίρι/ζέστη (λόγω ανεπάρκειας φλέβας, σύστησε ο γιατρός να το αποφύγω). Ας ελπίσουμε να πιάσουμε φέτος!:rolleyes:

Μαριάλ πως πάει η εγκυμοσύνη σου; Εσύ σε ποιον γιατρο είσαι;

Να ρωτήσω πάλι (μήπως και παρακολουθεί καμιά νέα κοπέλα) αν έχετε ακούσει για γιατρό στην Κρήτη (για vbac εννοείται);

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ελενάκι συγχαρητήρια και από μένα! Τα κατάφερες περίφημα!!!..άντε να δούμε όμως τώρα και καμιά vbac από Αθήνα...

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! εγω ειμαι ακομα σε χαλαρωση στο σπιτι. μεχρι να μην συζηταω για την αποκολληση δε με νοιζει κατι αλλο. ακομα εχω χρονο γιατα υπολοιπα.. ΝΑ ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσια. αυτα που λετε για τις μαιες... παραδειγμα για την Ειρηνη που ακουω εδω,η οποιαδηποτε συνεργαζοντε με τους γιατρους η τις επιλεγεις ανεξαρτητα? δηλ μπορεις να βρεις απο μονη και να την εχεις?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Ζαχαρένια μου μια χαρά είμαι. Ελαττώθηκαν αισθητά τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου και μπορώ να πω ότι άρχισα να παίρνω τα πάνω μου.:D:D

Τη Τετάρτη που μας έρχεται θα κάνω την Αυχενική…. Τη περιμένω πως και πως…!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

fwfw κι εγω ειχα ακριβώς την ίδια αιτία κτ, η οποία δεν έιναι αιτία, είναι μια μπαρούφα.Απο τη στιγμή που σου κάνουν πρόκληση, κατα πασα πιθανότητα θα γίνει κτ για διαφορους λόγους, αφου προφανως το μωρό δεν είναι ετοιμο να βγει, αν ηταν, θα εβγαινε απο μόνο του.Απο ό, τι θυμαμαι, ειχαμε ίδιες κτ , μαλιστα φαντάστηκα οτι μπορεί να ήταν και ο ίδιος γιατρός, αλλά υπάρχουν πολλοι τετοιοι εκει εξω προφανως.Ουτε να διανοηθείς οτι μπορεί να σου κανει vbac, ο γιατρός σου.Σου το λέει προφανώς για να μη σε χασει απο πελάτισα και στο τελος θα αρχίσει να σου τα μασαει παλι...Συγνωμη που σου τα λεω εξω απο τα δόντια αλλά κι εμένα έχει καει η γούνα μου και με αυτά που εξακολουθώ να βλέπω γύρω μου γινομαι ολοένα και πιο δυσπιστη, δυστυχως.Με κάθε φιλική διάθεση, ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΝ γιατρό αν θέλεις vbac.

ναι για πρόκληση πήγα και δεν έγινε τίποτα.......ή μάλλον έγινε καισαρική.οστόσο θα αναφέρω το εξής ότι μια φίλη μου με πρώτη καισαρική έγκυος στο δεύτερο όταν ρώτησε τον γιατρό της για φυσιολογικό τοκετό της το απέκλησε με αιτιολογία την ρήξη μήτρας, ήταν ξεκάθαρος!!!!!!!ο γιατρός μου εκτός από ότι είναι οικογενειακός μας γνωστός και μακρυνός συγκενής και δεν θα ήθελε να με χάσει από πελάτισσα δεν θα έπρεπε να μου το αποκλείσει????????που ξέρει αυτός τι ξέρω εγώ περί vbac και τι έχω διαβάσει κτλ κτλ.δεν με χρέωσε παραπάνω για την καισαρική και αν θέλει να κρατήσει πελάτισσες σαν και εμένα πάει θα το κλείσει το μαγαζάκι!!!!!

όσο για την πρόκληση, η ξαδέρφη του άντρα μου που γέννησε πρόσφατα, είχε κάτι πονάκια πάει στο μιευτήριο έντρομη και ο γιατρός της είπε αφού ήρθες (37 εβδομάδων) κάτσε να σου βάλω ορό για πρόκληση κτλ.γέννησε η κοπέλα φυσιολογικά αλλά με 20 ράμματα από κάτω την έκοψε 3 φορές το μωρό της το έβγαλε με κουτάλες το μωρό νοσηλεύτικε με ταχύπνοια για 3 μέρες μετά ανέβασε και ίκτερο αλλες 2 μέρες νοσηλεία. για πείτε μου αυτό το μωρό ήταν έτοιμο να βγεί γιατί εγώ συμπερένω από αυτά οτί δεν ήταν έτοιμο στις 37 εβδομάδες να βγεί!!!!!!!!έχουν περάσει 17 μέρες από την γέννα και η κοπέλα από τους πόνους από κάτω ούτε το μωρό δεν μπορεί να σηκώσει.........!!!!!όλα είναι σχετικά.

τον χρόνο δεν μπορώ να τον γυρίσω πίσω για να γεννήσω φυσιολογικά, σίγουρα!!!!αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ενημερώνομαι και στην πορεία βλέποντας και κάνοντας.όταν με το καλό έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη το σίγουρο είναι πως πρώτα θα δώ τον δικό μου γιατρό και αν κάτι δεν μου αρέσει θα αλλάξω.η αδερφή της κολλητής μου άλλαξε γιατρό 5 μέρες πριν γεννήσει!!!!!!!!!

;);)

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Από τα όσα γράφεις, αυτό που συμπεραίνω εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο γιατρός σου δε πρόκειται να σου κάνει vbac. Και η πρώην δική μου γυναικολόγος τα ίδια έλεγε για το vbac στην ξαδέρφη μου και σε εμένα είπε άλλα… Μη το παίρνεις ότι ο γιατρός σου είναι καισαρικάκιας και βολεψάκιας… υπάρχουν φυσικά οι γιατροί που κοιτούν μόνο τη τσέπη και τίποτα άλλο, αλλά στην πλειοψηφία οι γιατροί κάνουν αυτά που έχουν εκπαιδευτεί. Έτσι τους τα μαθαίνουν και έτσι τα εφαρμόζουν. Είναι βιομηχανία η ιατρική πλέον. Είναι λίγοι οι γιατροί, για να μη πω μετρημένοι στα δάχτυλα, που δε σταματούν σε αυτό που λέγεται πρωτόκολλο και δε μπαίνουν στα καλούπια αυτής της βιομηχανίας…

Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Βασικά, γιατί δε λες ότι έπρεπε η γιατρός να τη διώξει με τις κλωτσιές;! Απαράδεκτη μαία...:!:

Με ξεμονάχιαζε καλέ! Όταν ήμουν μόνη μου ερχόταν και μου τα έλεγε! Ωσπου στο τέλος της είπα και εγώ να κάνει μια καισαρική για να έχει μέτρο σύγκρισης όπως έχω και εγώ!!!

Πάντως κορίτσια καμία σχέση το πως ένιωθα μετα την καισαρική με το πως νιώθω τώρα.Όχι ψυχολογικά, άυτό εννοείται, αλλά σωματικά. Είναι λες και δεν έχει γίνιε τίποτα. Κάτι μικροπονάκια μόνο και αυτά φεύγουν μέρα με τη μέρα.Όσο για την κοιλία ακόμα και αυτή είναι πιο όμορφη τώρα.Μοιάζει να μαζεύει και δεν κάνει εκείνη την δίπλα που έκανε στο σημείο της τομής(δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά, ελπίζω όμως να είμαι κατανοητή).Όλα πολύ καλά!

Διαφημίσεις

αχ εμενα ακομα δεν μου λυσατε αυτο που με τρωει...ξερω τι λενε τα πρωτοκολλα(παρακολουθω το θεμα συστηματικα!!!!),εγω ρωτησα συγκεκριμενα την elenanikou να μου πει ποσο καιρο μετα την καισαρικη εμεινε εγκυος,για να εχουμε εμπειρικα μια αποψη...

fwfw σου τα λεω κι απο εδω,κι εγω θα αλλαζα γιατρο....δεν με επεισε ο λογος της προκλησης σου,ουτε ο λογος της καισαρικης σου....εχουμε τοσους τσεκαρισμενους γατρους στην αθηνα

(να μην μιλησω για την θεσσαλονικη,που το βλεπω να δημιουργειται κοιτωνας που θα φιλοξενει τις ετοιμογεννες απο αθηνα μεχρι να γεννησουν,ολες με την αγγελικη φυσικα)

και το να αλλαζεις γιατρο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη ειναι πολυ ψυχοφθορο κ μπορει να σε οδηγησει σε βιαστικες αποφασεις-μιλαω ως καμενη απο προσωπικη εμπειρια.........

anti με το καλο η αυχενικη!!!!

zaxarenia εχω πολλα κολληματα ακομα,και θεωρω αδικο να μην θελω την δευτερη εγκυμοσυνη οσο ηθελα την πρωτη.οποτε.....αργοτερα,οταν θα αισθανω εντελως ετοιμη.γιατι ναι μεν θελω σαν τρελη ενα μωρακι ΤΩΡΑ,αλλα εχω χιλιες αμφιβολιες για το αν ειναι τωρα η σωστη στιγμη......

fBaep3.png

uwK7p3.png

αχ εμενα ακομα δεν μου λυσατε αυτο που με τρωει...ξερω τι λενε τα πρωτοκολλα(παρακολουθω το θεμα συστηματικα!!!!),εγω ρωτησα συγκεκριμενα την elenanikou να μου πει ποσο καιρο μετα την καισαρικη εμεινε εγκυος,για να εχουμε εμπειρικα μια αποψη...

21 μήνες έχουν διαφορά τα παιδάκια μου. 12 μηνών ήταν ο μεγάλος μου όταν έμεινα έγκυος.

μαλιστα!τελεια!!!!οχι αυτα να τα βλεπουν οσοι λενε στις μανουλες να περιμενουν 2 κ 3 χρονια-οπως ο δικος μου.....

Σου είπα ότι η γιατρός μου λέει ότι γίνεται ακόμα κι αν μείνεις έγκυος αμέσως μετά την καισαρική. Αφού το θέλεις μη φοβάσαι!! Ξεκίνα την προσπάθεια και όλα θα γίνουν όπως πρέπει αυτή τη φορά, αφού και εσύ θα είσαι ενημερωμένη και κανένας δεν θα μπορέσει να σε εκμεταλευτεί!

Από τα όσα γράφεις, αυτό που συμπεραίνω εγώ τουλάχιστον είναι ότι ο γιατρός σου δε πρόκειται να σου κάνει vbac. Και η πρώην δική μου γυναικολόγος τα ίδια έλεγε για το vbac στην ξαδέρφη μου και σε εμένα είπε άλλα… Μη το παίρνεις ότι ο γιατρός σου είναι καισαρικάκιας και βολεψάκιας… υπάρχουν φυσικά οι γιατροί που κοιτούν μόνο τη τσέπη και τίποτα άλλο, αλλά στην πλειοψηφία οι γιατροί κάνουν αυτά που έχουν εκπαιδευτεί. Έτσι τους τα μαθαίνουν και έτσι τα εφαρμόζουν. Είναι βιομηχανία η ιατρική πλέον. Είναι λίγοι οι γιατροί, για να μη πω μετρημένοι στα δάχτυλα, που δε σταματούν σε αυτό που λέγεται πρωτόκολλο και δε μπαίνουν στα καλούπια αυτής της βιομηχανίας…

Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι!!!

το ότι 5 χρόνια ήταν στην Γαλλία για εκπαίδευση, να μην το πάρω και αυτό σαν πλεονέκτημα???που ξέρουμε ότι έξω τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά.και αν δεν κάνει vbac γιατί να λέει ότι κάνει??

πιο άσχημο θα ήταν αν τελικά προκείψει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω vbac όχι να αλλάξω γιατρό, το έχω ξανακάνει.άλλοστε από την λίστα κάποιες κοπέλες που πήγαιναν για vbac δεν τα κατάφεραν, με γιατρούς που υπάρχουν στη λίστα και κάνουν vabc(αν θυμάμαι καλά)θα το κοιτάξω αμέσως.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Διαφημίσεις

το οτι δεν τα καταφεραν ειναι σχετικο,αλλες πηγαν με προγραμματισμενη καισαρικη,αλλες ο γιατρος τους ισως δεν τις περιμενε αρκετα-για πολλους λογους-,αλλες οπως η lemag προχωρησαν σε καισαρικη σε πολυ προχωρημενο σταδιο τοκετου κ με διαστολη 9....

η εκπαιδευση στη Γαλλια ισως ειναι πλεονεκτημα,ισως κ οχι.

το θεμα ειναι πως θα χειριστει την εγκυμοσυνη σου,και ποσο μαλλον τον τοκετο σου.....

fBaep3.png

uwK7p3.png

fwfw, δεν θα σου κάνει vbac.Aπλά θα σε πάει μέχρι τον 9ο με αυτη την ελπίδα και στο διαταυτα θα σου πει οτι κάποιο θέμα υπάρχει και πρέπει να γίνει πάλι κτ.Εσυ πώς θα μπορείς να το τσεκάρεις?Δεν θα ρισκάρει πάνω σου. Απλά σου λέει τη μισή αλήθεια: Οτι γίνεται vbac.Το οτι ο ίδιος δεν θα το κάνει, σου τι κρυβει.Ενας γιατρός αυτής της φιλοσοφίας, δεν κάνει προκλήσεις αν δεν έχεις εξαντλήσει και το τελευταιό όριο κύησης.Κι ο δικός σου δεν σε περίμενε τόσο, έτσι δεν είναι?Συγνωμη αν σε στενοχωρω, εγω ετσι τα βλέπω.Ρωτησε τον αν εχει πελάτισα με vbac και ζήτα να μιλήσεις μ αζί της για την εμπειρία της, να δεις τι θα σου πει.

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

το ότι 5 χρόνια ήταν στην Γαλλία για εκπαίδευση, να μην το πάρω και αυτό σαν πλεονέκτημα???που ξέρουμε ότι έξω τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά.και αν δεν κάνει vbac γιατί να λέει ότι κάνει??

πιο άσχημο θα ήταν αν τελικά προκείψει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω vbac όχι να αλλάξω γιατρό, το έχω ξανακάνει.άλλοστε από την λίστα κάποιες κοπέλες που πήγαιναν για vbac δεν τα κατάφεραν, με γιατρούς που υπάρχουν στη λίστα και κάνουν vabc(αν θυμάμαι καλά)θα το κοιτάξω αμέσως.

Ναι. Να το πάρεις σαν πλεονέκτημα αλλά όχι σαν γεγονός… Τον ρώτησες εσύ για vbac ή σου το είπε από μόνος του?? Οι περισσότεροι πάντως που λένε ότι αναλαμβάνουν, το κάνουν για να μη χάσουν πελατεία και στο τέλος βρίσκουν μια δικαιολογία και επαναλαμβάνουν καισαρική. Έχουμε διαβάσει πολλές τέτοιες ιστορίες εδώ μέσα. Και εννοείται ότι μια επόμενη καισαρική μπορεί να είναι αναγκαστική ακόμα και σε αυτούς που έχουν μεγάλη εμπειρία από vbac.

Fwfw μου, αισθάνομαι ότι είσαι λίγο μπερδεμένη με αυτό το θέμα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις διάφορα περί vbac στο ιντερνετ για να μπορέσεις να σχηματίσεις μια καλύτερη άποψη σε σχέση με τη διαδικασία και με τους γιατρούς και μετά να κάνεις μια κουβέντα με τον γιατρό σου. Οι περισσότερες εδώ μέσα, έχουμε περάσει από τη φάση που είσαι εσύ και σε καταλαβαίνουμε.

Εγώ πάντως σου προτείνω για αρχή να διαβάσεις αυτό: http://www.eutokia.gr/2009-02-09-14-49-28/77--vbac-

0sShp3.png

PGnvp2.png

@ anti1980: Τέλεια Άντι!!! Τώρα θα απολαμβάνεις την κοιλίτσα που μεγαλώνει! Με το καλό και στην αυχενική! Να μας πεις νεότερα! (μπορεί να δεις και φύλο,ε;!)

@v.polina: Πωλίνα καλά τα λες, αν δε νιώθεις εντελώς έτοιμη καλύτερα να περιμένεις...παίζει σπουδαίο ρόλο η ψυχολογία, ειδικά σε μια vbac! Εγώ πάλι νιώθω έτοιμη αλλά δυστυχώς δε βρίσκω γιατρό...:( το σημαντικότερο δηλαδή! Αλλά θα δω όταν με το καλό μείνω έγκυος, θα ρωτήσω στο σύλλογο μαιών μπας και υπάρχει έστω μια μαία να με υποστηρίξει στο σπίτι ώστε να καθυστερήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για το νοσοκομείο (εφόσον πηγαίνουν όλα καλά).

Αν δε βρω γιατρό ίσως να πάω απλώς να γεννήσω σε όποιον εφημερεύει (τι στο καλό, θα υπάρχει κι ένας έμπειρος σε περίπτωση που χρειαστώ κ.τ. ...λέω γω τώρα!) Θα το ψάξω βέβαια απο πριν!

@elenanikou: Έλενα, ξεμοναχιάστρα δηλαδή η μαία,ε;!:lol: την άτιμη...μπράβο πάντως γιατί φέρθηκες ψύχραιμα! Εγώ θα την είχα στείλει...καπου μακριά!!!:twisted:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

βρε κοριτσια! δε μου απαντησατε περι μαιας... :D σημερα πηγα στη γιατρο μου και μας αποχαιρετησε η αποκολληση!!!! το μωρακι μεγαλωνει ταχυτατα και ολα τελεια. τωρα μενει μετα το πασχα να κανω την αυχενικη και τελος οι αγωνιες.. οσο για το vbac. ξερω τι θελω απλα δε κανω βιαστηκες κινησεις. ας ειναι ολα καλα και να εξελιχθει καλη η εγκυμοσυνη μεχρι τελους και βλεπουμε. το συζητησα και με τον αντρα μου και επειδη με ξερει συμφωνησε στο οτι επειδη εχω πιο λιγες πιθανοτητες επιτυχιες σε σχεση με κοπελες που εκαναν μονο μια καισαρικη,για πολλους λογους θα περιμενουμε να δουμε. εχω τσεκαρει γιατρο και σιγκρινω.. παρολα αυτα θαταν μεγαλη απογοητευση αν πχ ξεσηκωνομουν εκανα και ολες τις αλλγες καιτελικα δε μας αφηνε το μωρακι να κανουμε φτ. ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε. παρολα αυτα πειτε μου αυτο για τις μαιες. με ενδιαφερει. βρισκω μονη καποια πχ η συνεργαζοντε με τους χ γιατρους?? και επισης πως πληρωνοντε? με την επισκεψη? πειτε μου λιγο τη σχεση που κανεις με μια μαια. ερχετε σπιτι σου?

1-2-3MPOMPIRES!!!

supermama πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μπράβο για το δυναμικό μπεμπάκι.

Έχω την εντύπωση ότι δε θέλεις τελικά να προσπαθήσεις για vba2c και να σου πω και κάτι δεν τρέχει τίποτα. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένα απολύτως ρίσκο (που πάντα υπάρχει ρίσκο σε ότιδήποτε κάνουμε είτε είναι τοκετός είτε απλώς να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο) εφόσον εσύ έχεις αναστολές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις στη διαδικασία.

Αυτό που θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις είναι μήπως ο γιατρός που θα επιλέξεις σε βάλει σε μια πιο φυσική διαδικασία καισαρικής π.χ. να ξεκινήσουν οι πόνοι, να βγει αργά το μωρό, να κοπεί ο λώρος αργά, το θηλάσεις αμέσως κ.λ.π.

Ό,τι κι αν αποφασίσεις εμείς είμαστε στο πλευρό σου, γιατί αν υπάρχει κάτι που υποστηρίζει αυτό το θέμα είναι η δυνατότητα επιλογής και όχι η μονομανία με τον φτ μετά από κτ.

Για τις μαίες με ενδιαφέρει κι εμένα πάντως.

FLcUp3.png0BQfp3.png

supermama πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μπράβο για το δυναμικό μπεμπάκι.

Έχω την εντύπωση ότι δε θέλεις τελικά να προσπαθήσεις για vba2c και να σου πω και κάτι δεν τρέχει τίποτα. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένα απολύτως ρίσκο (που πάντα υπάρχει ρίσκο σε ότιδήποτε κάνουμε είτε είναι τοκετός είτε απλώς να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο) εφόσον εσύ έχεις αναστολές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις στη διαδικασία.

Αυτό που θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις είναι μήπως ο γιατρός που θα επιλέξεις σε βάλει σε μια πιο φυσική διαδικασία καισαρικής π.χ. να ξεκινήσουν οι πόνοι, να βγει αργά το μωρό, να κοπεί ο λώρος αργά, το θηλάσεις αμέσως κ.λ.π.

Ό,τι κι αν αποφασίσεις εμείς είμαστε στο πλευρό σου, γιατί αν υπάρχει κάτι που υποστηρίζει αυτό το θέμα είναι η δυνατότητα επιλογής και όχι η μονομανία με τον φτ μετά από κτ.

Με κάλυψες απόλυτα! Κι εγώ ακριβώς τα ίδια θα της έλεγα και ναι..πιστεύω ότι τελικά δεν το θέλει και τόοσο πολύ..και δεν τρέχει μία, εμείς μαζί σου θα είμαστε και πάλι σούπερμαμα, το σώμα είναι δικό σου κοπέλα μου κι εσύ θα αποφασίσεις τι σου ταιριάζει καλύτερα!

Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

δεν ειναι αν το θελω πολυ η οχι. δε ξερω πως να το εξηγησω. Το θελω πολυ μεν αλλα οχι με το πεισμα το μεγαλο. Ισως επειδη εχω απο τις καλες εμπειριες στις γεννες μου οποτε δεν εχω κατι κακο να θυμαμαι για να πεισματωθω. μετα ηρθε και αυτη η αποκολληση απο την αρχη οποτε τοχα αφησει. εμεινα στη δικια μου να δω τι θα γινει και... οχι οτι δεν το συζητησαμε. θα το αναφερω πιο εντονα μετα την αυχενικη. απλα ειπα. το θελω απλα δε καιγομαι οπως αλλες μανουλες. βασικα ξερετε τι.. εγω επειδη με ξερω. ειμαι λιγο απο τα ατομα που κολανε μεν αλλα και απο την αλλη αν πχ δε γινει θα σκεφτομαι τζαμπα ολη η φασαρια κτλ. ακομα και ο αλλος γιατρος μουπε πως ναι μεν μπορω να το προσπαθησω αλλα αντικειμενικα ειναι 50-50 οποτε... τεσπα. ισως μες στη χαζομαρα μου να πετυχω τιποτα και να γελαμε. αν οχι ειπαμε..

οσο για καισαρικη με πονους κτλ αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που και πριν σκεφτω περι vbac το χα σκεφτει αυτο. σε αυτο ειδικα πραγματικα εχω πεισμα και κολημα. σε αυτο δε δεχομαι μ**κιες. εκτος αν οντως υπαρχει θεμα που θα παω και να το ελγξω αν μου αναφερει κατι.

καλε ας πει καποια τι γινετε με τις μαιες????

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...