Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γεννησε η ΤΖΟΥΤΖΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!

και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο και στις υπολοιπες εγκυουλες να παρουν τα μωρακια αγκαλιτσα!!!!!!!!

σημερα καταφερα να μπω γιατι σπιτι δεν εχω υπολογιστη και ετσι σας γραφω νεα. βγηκαμε την Δευτερα και την τριτη τον πηγα για επανεξεταση για ικτερο και μου τον κρατησαν μεσα δυστηχως :cry: γιατι ειναι πολυ μικρουλης γεννηθηκε 2280 μια σταλια παιδακι. ειμαι πολυ ευτηχησμενη!!!!!

τελικα γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο :shock::shock::shock: αλλα ευτηχως πολυ γρηγορα μπηκα με 3 διαστολη στις 1.30 το μεσημερι και 17.40 βγηκε ο αντρουλης μου!!!!! θα σας γραψω καποια στιγμη αναλητικα.

να ειστε καλα ολες σας φιλω!!!!!!!

Υ.Γ Σταυρουλα σε ευχαριστω που ενημερωσες!!!!! με το καλο και σε εσενα!!! :D:D

Διαφημίσεις

TZOYTZA είπε:
κοριτσια ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!

και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο και στις υπολοιπες εγκυουλες να παρουν τα μωρακια αγκαλιτσα!!!!!!!!

σημερα καταφερα να μπω γιατι σπιτι δεν εχω υπολογιστη και ετσι σας γραφω νεα. βγηκαμε την Δευτερα και την τριτη τον πηγα για επανεξεταση για ικτερο και μου τον κρατησαν μεσα δυστηχως :cry: γιατι ειναι πολυ μικρουλης γεννηθηκε 2280 μια σταλια παιδακι. ειμαι πολυ ευτηχησμενη!!!!!

τελικα γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο :shock::shock::shock: αλλα ευτηχως πολυ γρηγορα μπηκα με 3 διαστολη στις 1.30 το μεσημερι και 17.40 βγηκε ο αντρουλης μου!!!!! θα σας γραψω καποια στιγμη αναλητικα.

Υ.Γ Σταυρουλα σε ευχαριστω που ενημερωσες!!!!! με το καλο και σε εσενα!!! :D:D

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

sendingsomeluv.gif

Να το χαιρεστε το στολιδακι σας και με το καλο να τον παρετε σπιτι σας!!!

Η Μαρινουλα τι λεει για το αδερφακι της? :D

TZOYTZA είπε:
βγηκαμε την Δευτερα και την τριτη τον πηγα για επανεξεταση για ικτερο και μου τον κρατησαν μεσα δυστηχως :cry: γιατι ειναι πολυ μικρουλης γεννηθηκε 2280 μια σταλια παιδακι. ειμαι πολυ ευτηχησμενη!!!!!

ΤΖΟΥΤΖΑ... ευχομαι να τον παρετε συντομα στο σπιτι...

οσο για το μια σταλια παιδακι... ξερεις για ποτε θα γινει 2 μετρα αντρας;;; :lol::lol::lol:

μπραβο σου που γεννησες φυσιολογικοτατα!! (σε νοιώθω!)

περιμενω λεπτομερειες... εχω περισσευμα σε δακρυα!!

(απο τη μερα που γεννησα, παντα κλαιω με τις ιστοριες και αλλων μαμαδων!! ειναι το θαυμα της ζωης που δε με αφηνει ασυγκινητη!)

πολλα φιλακια στα παιδακια σου!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

MARS είπε:
Μόλις το είδα!!!

Να σας ζήσει Τζούτζα!!! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!! :lol:

:D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

να σας ζησει τζουτζα μου και ευχομαι να΄χει ολες τις χαρες του κοσμου κ παντα γερο,αντε να τον παρετε κ σπιτι..ο δικος ειχε λιγο ικτερο οταν τον φεραμε αλλα με πολυ φως σε λιγες μερες εφυγε!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...