Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταστήματα με είδη βάφτισης

renik

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Εμάς η βάφτιση είναι το Νοέμβριο. Να σας πω τι έχω αποφασίσει μέχρι στιγμής και θέλω να ακούσω την γνώμη σας.

1. Μπομπονιέρες από το Κάνε μια Ευχή.

2. Για να μείνει κάτι από την βάπτιση του αγοριού μου σκέφτομαι το προσκλητήριο να είναι μια νερόμπαλα με έναν ιππότη επάνω σε άλογο μέσα. Σε πάπυρο δεμένο το προσκλητήριο απάνω του. Το έχω βρεί αρχικά στην Dory Τσαμαδού αλλά λίγο τσιμπημένο. Κάτι ανάλογο έχει και το Βιβλιοπωλείο και μου φέρνει όσα κομμάτια θέλω και πιο φθηνά.

Βαπτιστικά και τέτοια δεν έχω κοιτάξει ακόμη νομίζω ότι είναι νωρίς (?) αλλά θέλω να βρώ ένα όμορφο κουστουμάκι και οπωσδήποτε όχι λινό!

Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και νομίζω ότι έχετε γράψει τα περισσότερα να συμπληρώσω ένα που αξίζει. http://www.chocolategraphics.gr

Το είχα βρεί όταν βάφτιζε η αδερφή μου την μικρή της και το προσκλητήριο το κάναμε ένα μεγάλο στρογγυλό σοκολατένιο γλυφιτζούρι με φωτογραφία της μικρής! Τέλειο!

Υπάρχουν σοκολατένια ευχαριστήρια τα οποία θα τα φτιάξω κι εγώ για την βάπτιση του μικρού μου!

Υ.Γ.: Είμαι σοκολατομανής τι να κάνουμε!

χωρις παρεξηγηση... δε θα ηταν πιο εξυπνο και ευγενικό θα ελεγα κυρίως ,από όποιον-α θέλει να "προωθήσει" τη δουλειά τη δική του ή καποιου γνωστού του να το αναφέρει λίγο πιο ξεκαθαρα και να δίνει και μια καλη τιμή στα μέλη του parents από το να παρουσιάζεται ως υπερευχαριστημένος πελάτης? και πάλι χωρίς παρεξηγηση...... :):):)

Προσωπικά δεν έχω κανένα όφελος α[ό το συγκεκριμένο :mad:

Ίσα ίσα που είναι μια ιδέα αρκετά πρωτότυπη και μια αναφέρουμε διευθύνσεις την ανέφερα! Μήπως είσαι πολύ καχύποπτη? angela_kgr ή μου φαίνεται?

χωρις παρεξηγηση... δε θα ηταν πιο εξυπνο και ευγενικό θα ελεγα κυρίως ,από όποιον-α θέλει να "προωθήσει" τη δουλειά τη δική του ή καποιου γνωστού του να το αναφέρει λίγο πιο ξεκαθαρα και να δίνει και μια καλη τιμή στα μέλη του parents από το να παρουσιάζεται ως υπερευχαριστημένος πελάτης? και πάλι χωρίς παρεξηγηση...... :):):)

Συμφωνω :?

pszKp2.png

JHmvp2.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά κορίτσια λογίστρια είμαι και λάτρης της σοκολάτας! Κι εγώ το παιδί μου βαφτίζω και ψάχνω όπως κι εσείς πρωτότυπες ιδέες για την βάφτιση. :o Το site το βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο Internet για προσκλητήριο γλυφιτζούρι. Έχω και φωτογραφία από το προσκλητήριο που σας λέω. Όποτε θέλετε σας την στέλνω για να δείτε τα πειστήρια του εγκλήματος! :lol: Όποιον δεν τον ενδιαφέρει στο κάτω κάτω ας μήν το κοιτάξει τί να πω...

Ίσα ίσα που είναι μια ιδέα αρκετά πρωτότυπη και μια αναφέρουμε διευθύνσεις την ανέφερα! Μήπως είσαι πολύ καχύποπτη? angela_kgr ή μου φαίνεται?

louk δεν νομίζω οτι ειπώθηκε για σένα :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

μα καμια σχεση...... ούτε που είχα δει τη δική σου ανακοίνωση και μάλιστα για αυτό το΄λόγο έγραψα ....χωρίς παρεξηγηση.... αλλά μάλλονεσύ, πάλι χωρίς παρεξηγηση ,είσαι λίγο "καχύποπτη" και χωρίς κανένα λόγο...... η πρόταση σου αφου την είδα μου φάνηκε μια χαρά και μάλιστα πολύ καλή και για τη δική μου βάφτιση.....

πες τα βικυ..... :D:D:D

οκ louk........μετά την ανταλλαγη επιθέτων συνεχίζουμε.......

φιλιά σε όλες ........

Διαφημίσεις

πες τα βικυ..... :D:D:D

οκ louk........μετά την ανταλλαγη επιθέτων συνεχίζουμε.......

φιλιά σε όλες ........

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ με το καλό να βαφτίσουμεεεεεεε!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Γεια σας, ακολουθησα τις συμβουλες σας σε αυτο το τοπικ ψαχνοντας και εγω για τη βαφτιση διδυμων. Ο Μπαρκας (πλ. Κουμουνδουρου)εχει οντως τη μεγαλυτερη ποικιλια για ετοιμες η φτιαχτες μπουμπουνιερες και πολυ καλες τιμες. Εντοπισα καποια πραγματα που μου αρεσαν και τα ειχα σαν δεικτη για τα αλλα μαγαζια. Κατοπιν Μαμμωνας και αυτος συμπαθητικος αλλα περισσοτερο ψαχνοντας για κουτακια και οχι τοσο για μπουμπουνιερα, ρομβης 22. Μπηκα και στα διπλανα μαγαζακια. Στο Ρομβης 22α, λεγεται αποθηκη του γαμου, εντοπισα καποια σχεδια ετοιμα, πολυ λιγο πιο ακριβα απο του Μπαρκα, και νομιζω οτι αξιζει ο κοπος να τους αναφερω. Τους ρωτησα κιολας αν θελανε να το γραψω. Στη Ρομβης 11, λεγεται Ιδεες, ειχε ομορφα προσκλητηρια και μαλλον σε καλες τιμες. Για προσκλητηρια θα εκδραμω τη παρασκευη και αν εντοπισω κατι καλο θα σας το γραψω. Στο Happy ever after, Λεκκα 23-25 ειχε επισης ωραια και προτωπυπα προσκλητηρια.

Κατα τα αλλα, πηγα Newman, Θησεως 10, βρηκα πραγματα του Μπαρκα 50% πιο ακριβα τουλαχιστον. Το ιδιο και το My Tree στη Λεκκα 23-25, πολυ ομορφα σχεδια αλλα και αρκετα τσουχτερα.

.......και δε διαφημιζω κανενα, απλα ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και θελω να βοηθησω οσο γινεται

kKZUp2.png

Kale σε τρομαξαμε???? :lol: Μη φοβασαι!!!!

Στο μπαρκα συμφερει να αγορασεις ποσοτητες γιατι τοτε σου κανει τιμη χοντρικης.......τουλαχιστον 6 τεμαχια απο το καθε ειδος, αν παρεις κατι σε μοναδα δεν στα δινει χοντρικης τα υπολοιπα.......τουλαχιστον ετσι εκαναν σε μενα και αναγκαστικα να αφησω πισω καποια πραγματα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

σωστα, αλλα συνηθως για βαφτιση θα τα παρουμε και τα κομματακια μας

ιδεες για διδυμομπουμπουνιερες κανεις????

μεχρι τωρα μονο στου Μαμμωνα ειδα ενα μπρελοκακι με 2 μεταλλικα παιδακια αγορι κοριτσι και μια κοκκινη καρδουλα, συμπαθεστατο

ωχ.....πρεπι να παρω εκκλησιες....... ε ρε τι τραβαμε οι αγαμες μαναδες!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia opoios andiaferete gia thessaloniki einai ena magazaki sthn toumba pou kanei para polu omorfes mpoumpounieres se para polu kales times. I kopela mesa ths kanei monh ths kai mporeite na deite kati kai na kanete metatropes i na ths peite pos akribos tis thelete. Ego ekei ekana prosklitiria kai mpoumpounieres kai genika i kopela mou edose para poles idees kai genika mporei na dosei para polles plirofories...emena mou eipe apo catering mexri stefanaki gia thn mikri pou mporo na bro.

Opoia endiaferete as mou steile pm gia na mhn kanoume kai diafimisi edo mesa!

loulou πόσο σας κόστισε το προσκλητήριο?αν έχετε καμία φωτογραφία ανέβασε να δούμε και εμείς, ακούγεται πάντως τέλειο!!!θα ήταν σκέτη γλύκα στην κυριολεξία!!! :)

Το προσκλητήριο γλειφιτζούρι κόστισε περίπου στα 3,5€ έχω ένα σπίτι ακόμη. Θα το βγάλω φωτο και θα προσπαθήσω να το ανεβάσω. Μας τα είχε γράψει τα στοιχεία και σε ριζόχαρτο μην το φάνε και δεν ξέρουν που να ρθουν μετά :D

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας.

Παρακολουθώ καιρό τη συζήτηση, να που ήρθε ο καιρός να ζητήσω την άποψη σας.

Επειδή έχω ελάχιστο χρόνο να διαθέσω για την προετοιμασία της βάφτισης που είναι 31- Αυγουστου, πήγα στα μαγαζιά που είναι στη Ρόμβης, τουλάχιστον τρια -τέσσερα μαγαζια, για να παραγγείλω έτοιμες μπονμπονιέρες.

Γενικά με αντιμετώπισαν με μια φοβερή ξινίλα, λες και δεν ήρθα να αγοράσω, λες και μου έκαναν χάρη μόνο που μπήκα στα μαγαζιά τους.

Τι να κάνω όμως, δεν μπορώ να κάνω χίλια ταξίδια, έκλεισα σε ένα από τα μαγαζιά μια απλή μπομπονιέρα- πασχαλίτσα, που υπάρχει και στον κατάλογο της ΑDOREX. Διάλεξα μέσα σε μισή ώρα, αφού είδα πως τρελή όρεξη να με εξυπηρετήσουν δεν υπήρχε και έδωσα και τα μισά λεφτά προκαταβολή (160 ευρώ) .

Με παίρνει την επόμενη μέρα τηλ, να μου ανακοινώσει πως το σχέδιο έχει εξαντληθεί, πως έχουν μείνει σε κουμπαράδες δύο- τρία σχέδια, και να διαλέξω ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ κάποιο άλλο...

Φυσικά έχω στραβώσει από όλα αυτά... έχω δικαίωμα να πάρω την προκαταβολή πίσω? Φοβάμαι πως θα μου πασάρουν ό,τι έχει απομείνει... και είναι δυνατόν ΟΛΑ να εξαντλήθηκαν και να μην το ξέρουν από πριν?

ΈΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙς ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕς ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Κ ΕΓΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΘΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ..ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΕΙΕ ΜΟΥ ΠΜ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! :D

• 2 εβδομάδες μετά...

Με παίρνει την επόμενη μέρα τηλ, να μου ανακοινώσει πως το σχέδιο έχει εξαντληθεί, πως έχουν μείνει σε κουμπαράδες δύο- τρία σχέδια, και να διαλέξω ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ κάποιο άλλο...

Φυσικά έχω στραβώσει από όλα αυτά... έχω δικαίωμα να πάρω την προκαταβολή πίσω? Φοβάμαι πως θα μου πασάρουν ό,τι έχει απομείνει... και είναι δυνατόν ΟΛΑ να εξαντλήθηκαν και να μην το ξέρουν από πριν?

ΦΥΣΙΚΑ και θα πάρεις την προκαταβολή σου πίσω

εσύ την προκαταβολή την έδωσες για ένα συγκεκριμένο σχέδιο

αυτό ήθελες, αυτό πλήρωσες

δεν το έχουν? δεν πειράζει... τα λεφτά σου πίσω και θα βρεις κάπου αλλού κάτι άλλο γιατί απο αυτούς ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ήθελες και τέλος

αει σιχτίρ με τους "Εμπόρους" που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ τα μην πω :evil:

Ευτυχώς το ζήτημα τακτοποιήθηκε. Ξαναπήγα στο ίδιο μαγαζί και μου ανοίξαν τους καταλόγους και βρήκαμε ένα συμπαθητικό σχέδιο. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να δαπανήσω ΧΡΟΝΟ σε ψαξίματα ή τσακωμούς στα καταστήματα , (όταν παντρευόμουν γύρισα όλα τα καταστήματα της Αθήνας), η μπεμπόνα μου θηλάζει κάθε τρεις ωρίτσες, ευτυχώς που λάτρεψε την κρέμα βανίλια και το απόγευμα μπορώ να λείψω λιγάκι.

Ειλικρινά απόρω και ζηλεύω που υπάρχουν σουπερ μαμάδες που τα φτιάχνουν όλα μόνες τους. Είναι αξιέπαινες!

Λοιπόν....

πρέπει να σας πω ότι μετά από μια επίσκεψη στο parisis καθώς και στην adorex, έχω μείνει πολύ πολύ απογοητευμένη από την εξυπηρέτηση...

Τα πήρα μεν αυτά που ήθελα από την adorex αλλά δεν θα ήθελα να ξαναπεράσω ούτε περπατώντας απ έξω...

Κατανοώ ότι μια επιχείρηση μπορεί να έχει πολύ δουλειά αλλά και να αγκομαχάνε μέσα στη μούρη σου για να σε εξυπηρετήσουν ... πελάτης είσαι, δεν είσαι ζητιάνος γαμώτο μου!!

Για μπλιμπλίκια πάντως, την ΤΕΛΕΙΑ εξυπηρέτηση την είχα βρει όταν είχαμε πάει με την κουμπάρα μου στο nikolis

Απλά ήμουν ηλίθια και δεν πήγα εκεί αρχής εξ αρχής κι εγώ

ό,τι άλλο θελήσω μόνο εκεί θα πάω πλέον .-

Μαμά του Ωρίωνα, όταν λες Parisis εννοείς αυτό στην Ηρακλείου, στη Νέα Ιωνία; Πήγα κι εγώ εκεί προχτές νομίζοντας πως θα βρω υλικά για να φτιάξω τις μπομπονιέρες μόνη μου αλλά μου είπαν ότι δίνουν μόνο χονδρική (1000+ κομμάτια)! Είχε ωραί απράγματα αλλά μου φάνηκε ακριβή. Τρελάθηκα με τα ξύλινα μουσικά όργανα για παιδικές μνπομπονιέρες, αλλά δεν επιτρέπεται λέει να αγοράσω μόνο τις παιδικές από κει. Μου άρεσαν και τα μαρτυρικά του, αλλά μόνο αν πάρω μπομπονιέρες από κει θα μου πουλούσαν λέει και μαρτυρικά. Γενικά τα πήρα κι έφυγα...με άδεια χέρια. :evil::cry:

Παρεμπιπτόντως, έχει πετύχει καμία μαμά ξύλινα μουσικά όργανα σε καλή τιμή για να τα φτιάξω μπομπονιέρες;;;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Μαμά του Ωρίωνα, όταν λες Parisis εννοείς αυτό στην Ηρακλείου, στη Νέα Ιωνία; Πήγα κι εγώ εκεί προχτές νομίζοντας πως θα βρω υλικά για να φτιάξω τις μπομπονιέρες μόνη μου αλλά μου είπαν ότι δίνουν μόνο χονδρική (1000+ κομμάτια)! Είχε ωραί απράγματα αλλά μου φάνηκε ακριβή. Τρελάθηκα με τα ξύλινα μουσικά όργανα για παιδικές μνπομπονιέρες, αλλά δεν επιτρέπεται λέει να αγοράσω μόνο τις παιδικές από κει. Μου άρεσαν και τα μαρτυρικά του, αλλά μόνο αν πάρω μπομπονιέρες από κει θα μου πουλούσαν λέει και μαρτυρικά. Γενικά τα πήρα κι έφυγα...με άδεια χέρια. :evil::cry:

Παρεμπιπτόντως, έχει πετύχει καμία μαμά ξύλινα μουσικά όργανα σε καλή τιμή για να τα φτιάξω μπομπονιέρες;;;

ακριβώς αυτόν λέω...

κι όντως είναι ωραία τα μουσικά όργανα

τα ίδια και παρόμοια έχω δει στο http://www.elxisdoro.gr

ψάξτο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...