Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?

Recommended Posts

Δηλαδή αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες σου ταιριάζει?

αν ειναι σχεσεις της μιας βδομαδας μαλλον οχι,αλλα αν έχεις κανει καποιες σοβαρες σχεσεις που δεν πηγαν καλα ,μπορει να εχεις βγαλει καποια πολυτιμα συμπερασματα για το τι θελεις, τι σου αρεσει και τι οχι,πως θελεις να σου συμπεριφερονται για να εισαι καλα...εμπειρια κοινως..και συναισθηματικη νοημοσυνη...

Μάλλον είμαι συναισθηματικά ανώριμη γιατί χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο και όλα στην αρχή κάθε σχέσης μου, μου φαίνονται ρόδινα και δεν βλέπω ούτε στραβά ούτε ανάποδα..

ο καθε ανθρωπος εχει τους ρυθμους του και ειναι διαφορετικος,ελπιζω να μην ειναι ειρωνικος ο τονος σου και δεν το καταλαβα:roll:

Τώρα αυτά με τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και έχουν προβλήματα δεν το καταλαβαίνω ως επιχείρημαετσι οπως το μεταφερεις βγαινει σα να εγραψα καποια χοντραδα ,που δε με αντιπροσωπευει καθολου..εγω εννοω πως ετσι ή αλλιως υπαρχουν πολλων ειδων δυσκολιες ,ο καθενας καλειται να αντιμετωπισει τις δικες του...και οτι το να κανεις νωρις παιδια δεν εχει μονο δυσκολιες ,έχει και τις ευκολιες του..

για μενα το θεμα ειναι να υπαρχει αληθινη αγαπη και οχι με το γαμο να προσπαθησεις να καλυψεις αλλα κενα...και οταν γινεσαι γονιος να το θελεις ολοψυχα και να εχεις μια στοιχειωδη ψυχικη ισορροπια και λογικη..ολα τα αλλα γινονται.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδή εμένα ο άντρας μου που από την πρώτη ημέρα που με φίλησε μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του και μάνα των παιδιών του, είναι πολύ ανώριμος;

εγώ που τον πίστεψα πρέπει να νιώθω εντελώς ανώριμη;

σε ενα εξάμηνο ο γκόμενος μπορεί να είναι και Ο συντροφος της ζωής σου !

.....

προς τι η χολή ?

τεσπα η κοπελα ειναι εγκυος ... και μεσα σε ενα εξαμηνο ΊΣΩΣ εχει κανει θυσίες που σε αλλους παιρνει μια ολοκλησρη ζωή να κανουν !

και τι σχέση έχει όλο αυτο με το οτι καποιοι τριτοι παρεμβαίνουν στην ΚΟΙΝΗ ζωή καποιων αλλων !?

ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ

ευτυχως για μερικούς απο μας !

Σε ένα εξάμηνο είναι γκόμενός σου, δεν είναι ο πιο δικός σου άνθρωπος...

Οχι απαραιτητα κοριτσι μου οφοφο. Εξαρταται απο πολλους παραγοντες στην ζωη ενος ανθρωπου και στις αντιστοιχες αντιδρασεις του συντροφου του φυσικα ετσι. Δεν ειναι παντα τα πραγματα ιδια. Επι παραδειγματι με τον αντρα μου αποφασισαμε να συζησουμε μεσα σε 3 μερες. Μετακομισε στο σπιτι μου ακριβως την μερα που το αποφασισαμε και απο εκει και περα ειμαστε μαζι. Στο 6μηνο επανω ειμασταν ο πιο σημαντικος ανθρωπος εγω για εκενον και εκεινος για μενα. Παραδειγμα λεω για να μην τα βαζουμε ολα σε ενα σακι. Αντιστοιχα μπορει να ειναι και για την κοπελα. Και εξαλου εχω δει μπολικες σχεσεις να σκανε σαν καρπουζι ειδικα μετα απο παιδια και μαλιστα σχεσεις ΠΟΛΛΩΝ χρονων με αρραβωνες κλπ......τπτ δεδομενο ναι?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

δηλαδή εμένα ο άντρας μου που από την πρώτη ημέρα που με φίλησε μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του και μάνα των παιδιών του, είναι πολύ ανώριμος;

Χμμ.. θες να απαντήσω εγώ? Είσαι σίγουρη? :D

Είσασταν πολύ τυχεροί και ταιριάξατε τελικά.. Αυτό μόνο...

.....

προς τι η χολή ?

τεσπα η κοπελα ειναι εγκυος ... και μεσα σε ενα εξαμηνο ΊΣΩΣ εχει κανει θυσίες που σε αλλους παιρνει μια ολοκλησρη ζωή να κανουν !

και τι σχέση έχει όλο αυτο με το οτι καποιοι τριτοι παρεμβαίνουν στην ΚΟΙΝΗ ζωή καποιων αλλων !?

ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ

Ακριβώς, "μπορεί".. Οσο περνάει ο καιρός αυξάνονται και οι πιθανότητες να συμβεί...

Καμία χολή.. Γιατί χολή?

Εκτός θέματος δεν είμαι..

"Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?"

Ε, αμφιβάλλω, πώς αντιδράς? :D:D

Τέλοσπάντων, ούτως ή άλλως η άννούλα απαντά μόνο στις ευχές και καλά κάνει η κοπέλα..

Αννούλα, σου εύχομαι κι εγώ με το καλό το παιδάκι σου και να ζήσετε ευτυχισμένοι. Πολλά φιλιά..

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

Πώς γίνεται αυτό το τυχαίο όταν χρησιμοποιείς προφυλάξεις ποτέ δεν το κατάλαβα.. είναι σαν να πιάνεις το τζόκερ! Τέτοιες πιθανότητες έχει..

Και για τον γάμο βιαστήκατε..

Μόλις μετακόμισες στην Αθήνα, δεν ξέρεις καν αν μπορείς να ζήσεις εκεί..

Δηλαδή μέσα σε ένα εξάμηνο νέα γνωριμία, αλλαγή πόλης, γάμος και εγκυμοσύνη.. Ναι, είναι βιαστικές κινήσεις..

Είσαι και μικρούλα.. ο αντρας σου πόσο χρονών είναι?

Δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση αυτό που λένε τα πεθερικά σου, οτι τον τύλιξες, είναι τουλάχιστον ανόητο..

Μη με παρεξηγήσεις.. όπως είπα δε μου πέφτει λόγος... Απλώς κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου..:D

Καμία παρεξήγηση!!Ο καθένας έχει την γνώμη του!:) Το πως μας προέκυψε το μωρό,ακόμα το ψάχνουμε!Προσέχαμε γενικά,όχι πολύ αυστηρά βέβαια αλλά προσέχαμε.Ο άντρας μου είναι 29 και θέλει να κάνει οικογένεια απλά είπαμε να περιμένουμε κανένα χρόνο για να βάλουμε λεφτά στην άκρη.Εγώ είμαι σε εντάξει ηλικία νομίζω,τελείωσα τις σπουδές μου και έζησα όσο χρειαζόταν την ζωή μου.Πάντα ονειρευόμουν οικογένεια και αυτό είναι που με καλυπτει!Για την προσαρμογή δεν ανησυχώ τόσο γιατί έχω κάνει πάρα πολλές μετακομίσεις,απλά πρέπει να βρώ φίλους..Σιγά σιγά...Τώρα για το αν γνωριζόμαστε...Αν ζεις με κάποιον 5 μήνες σε ένα σπίτι,δεν δουλεύει κανένας από τους δυο (τώρα έπιασε δουλειά ο δικός μου) και δεν βγαίνουμε χώρια...Ε πιστεύω γνωρίζεστε καλύτερα και από μια απλή σχέση 2 ετών.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

στη ζωη χωρανε όλα!

ισως ειναι λιγο νωρις και καποια ζορια πιθανως να τα περασουν τα παιδια,αλλα υπαρχουν πολλοι δρομοι που οδηγουν στη ρωμη(στην ευτυχια εν προκειμενω!)

υπαρχουν ζευγαρια που μπαινουν..δυναμικα...στα βασανα και βγαινουν αλωβητοι κι αλλοι που το πανε λογικα,πεντε χρονια σχεση , 2 αρραβωνα ,

2 στο γαμο χωρις το παιδακι και τελικα χωριζουν,ή εχουν μεγαλωσει και το παιδακι δεν ερχεται ευκολα, οποτε ερχεται εκει η δυσκολια!

επιπλεον το νωρις και το αργα ειναι σχετικα,εξαρταται απο πολλους παραγοντες που δεν τους ξερουμε για την αννουλα και τον καλο της!

αν εχουν εμπειρια απο προηγουμενες σχεσεις ώστε να μπορουν να καταλαβουν πιο γρηγορα αν βρηκαν αυτο που ψαχνουν, αν πραγματικα η οικογενεια αποτελει αμεση προτεραιοτητα και για τους δυο,ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας και αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος,

αν ειναι συναισθηματικα ισοπποπημενα ατομα και τι προτυπα σχεσεων έχουν απο το σπιτι τους και τελικα ποσο ώριμοι ανθρωποι ειναι

Για μενα καποιοι στα 25 ειναι ώριμοι να μπουν σε μια σχεση ζωής και στο γονεικο ρολο κ ιαλλοι δεν ωριμαζουν ουτε στα 50!

Συμφωνώ!!:)

για να απαντάμε μόνο σε ευχές

μπορεί να είναι το μόνο τελικά που να ζητάμε απο τον αλλον ....

μια ευχή

κι αυτο απαραίτητα δεν ειναι κακό

αλλα ΊΣΩΣ μια ανθρωπινη αναγκη !

υ.σ αν μου πεις να ευχηθώ να ην έχει τραύματα ενα παιδι που το κακοποιούν ...ε ναι ίσως αυτο να μην το ευχηθώ ποτε γιατι ευχομαι κατι πριν απο αυτο ... να μην κακοποιηθεί ΠΟΤΕ κανενα παιδι ... αλλα εδω η ευχές που αναζητα δεν ειναι ουτοπικές, είναι ευχές δυναμης και focus στο αναγκαίο και ουσιαστικό ... που ειναι για μια καλή ζωή και να μη αφήσει τα παραλειπόμενα να την μαυρίσουν ...!

Δηλαδή αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες σου ταιριάζει?

Μάλλον είμαι συναισθηματικά ανώριμη γιατί χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο και όλα στην αρχή κάθε σχέσης μου, μου φαίνονται ρόδινα και δεν βλέπω ούτε στραβά ούτε ανάποδα..

Τώρα αυτά με τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και έχουν προβλήματα δεν το καταλαβαίνω ως επιχείρημα...

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε ο καθένας κάνει τις επιλογές του..:)

Προσωπικά νομίζω ότι αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς αμέσως να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες ΔΕΝ σου ταιριάζει!

Απο κει και πέρα ο χρόνος που χρειάζεται ο καθένας μας είναι υποκειμενικό θέμα.

Ναι , σε 6 μήνες , γνωριμία , μετακόμιση σε άλλη πόλη , προσαρμογή σε νέο περιβάλλον , σχέση , γάμος , εγκυμοσύνη στο καπάκι είναι πολλά...αλλά στη ζωή συμβαίνουν πολλά που δεν τα προγραμματίζουμε.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που τολμάνε να κάνουν γρήγορες και ριζικές αλλαγές στη ζωή τους , παίρνοντας το ρίσκο της αποτυχίας , εγώ δεν θα το τολμούσα.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως η Αννούλα έκανε την υπέρβαση , αλλά μάλλον το περιβάλλον του συντρόφου της δεν ήταν έτοιμο να τη δεχτεί.

;) Θα με δεχτεί θέλει δεν θέλει!!

Διαφημίσεις

Πολλές φορές πρέπει να είμαστε αυθόρμητοι!!:D

Καμία παρεξήγηση!!Ο καθένας έχει την γνώμη του!:) Το πως μας προέκυψε το μωρό,ακόμα το ψάχνουμε!Προσέχαμε γενικά,όχι πολύ αυστηρά βέβαια αλλά προσέχαμε.Ο άντρας μου είναι 29 και θέλει να κάνει οικογένεια απλά είπαμε να περιμένουμε κανένα χρόνο για να βάλουμε λεφτά στην άκρη.Εγώ είμαι σε εντάξει ηλικία νομίζω,τελείωσα τις σπουδές μου και έζησα όσο χρειαζόταν την ζωή μου.Πάντα ονειρευόμουν οικογένεια και αυτό είναι που με καλυπτει!Για την προσαρμογή δεν ανησυχώ τόσο γιατί έχω κάνει πάρα πολλές μετακομίσεις,απλά πρέπει να βρώ φίλους..Σιγά σιγά...Τώρα για το αν γνωριζόμαστε...Αν ζεις με κάποιον 5 μήνες σε ένα σπίτι,δεν δουλεύει κανένας από τους δυο (τώρα έπιασε δουλειά ο δικός μου) και δεν βγαίνουμε χώρια...Ε πιστεύω γνωρίζεστε καλύτερα και από μια απλή σχέση 2 ετών.

Διαφωνώ αλλά και τι έγινε? Και τα πεθερικά σου διαφωνούν.. Κι άλλοι θα διαφωνήσουν.. Γράψε μας..

Οσο εσύ είσαι ευτυχισμένη και δεν μας επιβεβαιώνεις(στο εύχομαι ειλικρινά) να μας έχεις γραμμένους..

Καλά, μη βαράτε, φεύγω... :D:D

Aria, μου έχουν πει άλλη μια φορά πως βγάζω χολή εδώ μέσα και με ενόχλησε αλήθεια.. Το οτι έχω κάθετα διαφορετική άποψη από εσάς μην το λαμβάνετε ως επιθετικότητα στο πρόσωπό σας..

Και αυτό με τις ευχές δεν το είπα για κακό.. ειλικρινά το είπα.. κι εγώ χτες σε άλλο θέμα είπα στην babystar που μου ευχήθηκε πως οι ευχές τους με κάνουν να χαμογελώ.. κι ας είμασταν τελείως εκτός θέματος...

.....

προς τι η χολή ?

ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ

Έτσι είναι!!;)

Οχι απαραιτητα κοριτσι μου οφοφο. Εξαρταται απο πολλους παραγοντες στην ζωη ενος ανθρωπου και στις αντιστοιχες αντιδρασεις του συντροφου του φυσικα ετσι. Δεν ειναι παντα τα πραγματα ιδια. Επι παραδειγματι με τον αντρα μου αποφασισαμε να συζησουμε μεσα σε 3 μερες. Μετακομισε στο σπιτι μου ακριβως την μερα που το αποφασισαμε και απο εκει και περα ειμαστε μαζι. Στο 6μηνο επανω ειμασταν ο πιο σημαντικος ανθρωπος εγω για εκενον και εκεινος για μενα. Παραδειγμα λεω για να μην τα βαζουμε ολα σε ενα σακι. Αντιστοιχα μπορει να ειναι και για την κοπελα. Και εξαλου εχω δει μπολικες σχεσεις να σκανε σαν καρπουζι ειδικα μετα απο παιδια και μαλιστα σχεσεις ΠΟΛΛΩΝ χρονων με αρραβωνες κλπ......τπτ δεδομενο ναι?

Σωστή!!!;)

Σε ένα εξάμηνο είναι γκόμενός σου, δεν είναι ο πιο δικός σου άνθρωπος....

Δεν καταλαβαινω απολυτα πως το εννοεις αλλα αν θεωρεις οτι 6 μηνες δεν ειναι αρκετοι για να γνωρισεις εναν ανθρωπο...πιστεψε με ουτε μια ζωη ολοκληρη δεν ειναι αρκετη.Το οτι με καποιον ζεις 5 χρονια μαζι και ειναι ενταξει απεναντι σου δε σημαινει οτι θα ειναι ενταξει και για παντα.Πιστεψε με στο λεω ως παθουσα.

Αν εχεις κανει πολλες σχεσεις μπορεις να καταλαβεις καλυτερα τον εαυτο σου...τι ανεχεσαι απο τον αλλον και τι οχι.Αν εχω κανει σχεση πχ με εναν τσιγγουνη και εχω δει τα σκατα και ξερω πως εγω την τσιγγουνια δεν την αντεχω..με το που θα δω δειγματα τσιγγουνιας απο καποιον θα την κανω με ελαφρα...δεν θα κατσω να δωσω ευκαιριες και να το ψαξω και να δω τι και πως.

Διαφημίσεις

Χμμ.. θες να απαντήσω εγώ? Είσαι σίγουρη? :D

Είσασταν πολύ τυχεροί και ταιριάξατε τελικά.. Αυτό μόνο...

Ακριβώς, "μπορεί".. Οσο περνάει ο καιρός αυξάνονται και οι πιθανότητες να συμβεί...

Καμία χολή.. Γιατί χολή?

Εκτός θέματος δεν είμαι..

"Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?"

Ε, αμφιβάλλω, πώς αντιδράς? :D:D

Τέλοσπάντων, ούτως ή άλλως η άννούλα απαντά μόνο στις ευχές και καλά κάνει η κοπέλα..

Αννούλα, σου εύχομαι κι εγώ με το καλό το παιδάκι σου και να ζήσετε ευτυχισμένοι. Πολλά φιλιά..

Ευχαριστώ!!!:)

Απαντώ ένα τελευταίο στην Ellemphriem που είναι μία απ'τις αγαπημένες μου και φεύγω.. :D:D

Απλώς νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να πάει καλά..

Συμφωνώ πως μπορεί να νιώθεις πως ξέρεις τον άλλο και να σε αφήσει άφωνη μια ωραία πρωία αλλά αυτό που λέω είναι να δώσεις λίγο χώρο στην σχέση να ανασάνει πριν πας στο επόμενο βήμα..

Κι εγώ με τον επί επταετίας σύντροφό μου, συζούμε από πολύ νωρίς και πολύ μακριά από τις οικογένειές μας.. Στην αρχή τα βρήκα σκούρα με την αλλαγή πόλης κλπ και αν δεν τον αγαπούσα θα την είχα κάνει.. Γι'αυτό λέω, δώσε λίγο χρόνο να δεις πως θα πάει αυτό και προχώρα στο επόμενο..

Αφού δεν τα λένε απευθείας σ' εσένα και αφού ο άντρας σου δεν επηρεάζεται, η μόνη λύση είναι να κάνεις την κουφή και ν' αποδείξεις την αξία σου με το πέρασμα του χρόνου. Και στις σχέσεις σας, κράτησε ευγένεια και απόσταση.

Αφού δεν τα λένε απευθείας σ' εσένα και αφού ο άντρας σου δεν επηρεάζεται, η μόνη λύση είναι να κάνεις την κουφή και ν' αποδείξεις την αξία σου με το πέρασμα του χρόνου. Και στις σχέσεις σας, κράτησε ευγένεια και απόσταση.

Επηρεάζομαι εγώ όμως...:( Ίσως φταίει το ότι ακούω συχνά "οι Ρωσίδες κάνουν αυτό κι εκείνο και τυλίγουν τα κανακάρια μας και τους κάνουν και παιδιά για να τον έχουν σίγουρο και να πάρουν τα χαρτιά τους κτλ." και επειδή είμαι Ρωσίδα,μου περνάνε όλα αυτά από το μυαλό και αισθάνομαι πολύ άσχημα!!!:evil: Ευτυχώς ο άντρας μου με αγαπάει πολύ και με βοηθάει να τα ξεπεράσω κάπως..

Πιθανόν να θέλουν το χρόνο τους και η οικογένεια του άντρα σου να δεχτούν τη νέα κατάσταση. Όπως έγραψαν και παραπάνω, κακιασμένα σχόλια μπορούν να γίνουν πάντα και με οποιαδήποτε αφορμή, εσένα πάτησαν στην καταγωγή, πίστεψέ με και πολύ πλούσια να ήσουν θα λέγανε ότι τα βρήκες όλα έτοιμα και ότι είσαι ψυλομύτα.

Γι αυτό να είσαι εσύ εντάξει και όσο μπορείς να στηρίζεσαι στα πόδια σου.

Πιθανόν να θέλουν το χρόνο τους και η οικογένεια του άντρα σου να δεχτούν τη νέα κατάσταση. Όπως έγραψαν και παραπάνω, κακιασμένα σχόλια μπορούν να γίνουν πάντα και με οποιαδήποτε αφορμή, εσένα πάτησαν στην καταγωγή, πίστεψέ με και πολύ πλούσια να ήσουν θα λέγανε ότι τα βρήκες όλα έτοιμα και ότι είσαι ψυλομύτα.

Γι αυτό να είσαι εσύ εντάξει και όσο μπορείς να στηρίζεσαι στα πόδια σου.

;) Θα προσπαθήσω..Για χάρη του μωρού κυρίως!Καλά που είναι και αυτό και μου δίνει δύναμη!!Ευχαριστώ!!

Απαντώ ένα τελευταίο στην Ellemphriem που είναι μία απ'τις αγαπημένες μου και φεύγω.. :D:D

Αμοιβαια τα αισθηματα κυρια μου...νομιζω οτι το ξερεις ηδη...:wink:

Και με αυτο το μικρο οφφ τοπικ λεμε και οι δυο περιπτωσεις που μπορει να ισχυουν. Και μικρες σχεσεις με μεγαλο μελλον και μεγαλες σχεσεις με μικρο μελλον και τα τουμπαλιν (ετσι γραφεται?). Εγω απλα λεω να μην τα βαζουμε ολα σε καλουπια γιατι ειναι πολλοι οι παραγοντες επιτυχιας/αποτυχιας και ακομα και αυτες οι εννοιες προσωπικα υποκειμενικες. Δηλαδη πιασ'τ'αυγο και κούρεφτο. Αλλιως λες εσυ την ευτυχια, αλλιως εγω, αλλιως ο παρακατω, αλλιως εννοεις το λιγο/πολυ εσυ, αλλιως εγω και κοινως τρια πουλια....Και η δικη σου περιπτωση κατανοητη και πολυ σωστη μου φαινεται κοριτσακι μου. Παρεπιτωντως εχεις μια ευθητητα η οποια πολυ μου αρεσει ακομα και αν μερικες φορες διαφωνω μαζι σου. Και εδω κλεινω και εγω. Στο αρχικο κοριτσι. Κανε δουλεια σου με τον αντρα σου κουκλα μου και γραψε τους εξω......ΕΞΩ......με την υποστηριξη του φυσικα μιας και δικια του οικογενεια ειναι. Αυτος πρεπει να θεσει τις διαχωριστικες γραμμες σε αυτους και να τις κρατησει. Ελπιζω και ευχομαι τα καλυτερα. Καλη και χαρουμενη εγκυμοσυνη να εχεις και με ενα πονο.:-D

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αμοιβαια τα αισθηματα κυρια μου...νομιζω οτι το ξερεις ηδη...:wink:

Και με αυτο το μικρο οφφ τοπικ λεμε και οι δυο περιπτωσεις που μπορει να ισχυουν. Και μικρες σχεσεις με μεγαλο μελλον και μεγαλες σχεσεις με μικρο μελλον και τα τουμπαλιν (ετσι γραφεται?). Εγω απλα λεω να μην τα βαζουμε ολα σε καλουπια γιατι ειναι πολλοι οι παραγοντες επιτυχιας/αποτυχιας και ακομα και αυτες οι εννοιες προσωπικα υποκειμενικες. Δηλαδη πιασ'τ'αυγο και κούρεφτο. Αλλιως λες εσυ την ευτυχια, αλλιως εγω, αλλιως ο παρακατω, αλλιως εννοεις το λιγο/πολυ εσυ, αλλιως εγω και κοινως τρια πουλια....Και η δικη σου περιπτωση κατανοητη και πολυ σωστη μου φαινεται κοριτσακι μου. Παρεπιτωντως εχεις μια ευθητητα η οποια πολυ μου αρεσει ακομα και αν μερικες φορες διαφωνω μαζι σου. Και εδω κλεινω και εγω. Στο αρχικο κοριτσι. Κανε δουλεια σου με τον αντρα σου κουκλα μου και γραψε τους εξω......ΕΞΩ......με την υποστηριξη του φυσικα μιας και δικια του οικογενεια ειναι. Αυτος πρεπει να θεσει τις διαχωριστικες γραμμες σε αυτους και να τις κρατησει. Ελπιζω και ευχομαι τα καλυτερα. Καλη και χαρουμενη εγκυμοσυνη να εχεις και με ενα πονο.:-D

Ευχαριστώ!;)

Επηρεάζομαι εγώ όμως...:( Ίσως φταίει το ότι ακούω συχνά "οι Ρωσίδες κάνουν αυτό κι εκείνο και τυλίγουν τα κανακάρια μας και τους κάνουν και παιδιά για να τον έχουν σίγουρο και να πάρουν τα χαρτιά τους κτλ." και επειδή είμαι Ρωσίδα,μου περνάνε όλα αυτά από το μυαλό και αισθάνομαι πολύ άσχημα!!!

ε καλα ... και για τις κρητικές λενε τις πατρινές τις μανιάτισσες και που να σου πω τι λέγανε για τις Ελληνίδες μετανάστριες στο εξωτερικό ! πρίν (όχι πολλά) δεκαπεντε χρόνια ....

αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ σύγκρισης

είναι στερεότυπα

και είναι στο χερι σου (α) να μην δίνεις σημασία (β) να αποδείξεις περίτρανα οτι δεν υσχήουν ! :D:wink:

και ομως itsme μου γινονται και οχι μονο σημερα που ζουμε στην εποχη της ταχυτητας σε ολα.

εμενα οι γονεις μου γνωριστηκαν σε πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον το 1980 και το μαιο του 1980 παντρευτηκαν:shock: εγω γεννηθηκα μαρτιο του 1981:grin:.η μητερα μου εφυγε απο τη κρητη για να ερθει να παντρευτει τον ερωτα της.σημερα ειναι μαζι εχουν 2 κορες ενα εγγονι και ακομα αποκαλουν ο ενας τον αλλον "κουκλι";)

ναι η μητερα μου ρισκαρε εφυγε μικρουλα απο τους δικους της,μπορει να ηταν και τυχη που ολα πηγαν καλα.αν δεν ρισκαρε δε θα ειχα τωρα αυτους τους γονεις.και πιστεψε με η ιστορια τους μου αρεσει πολυ;)

οποτε κοριτσι μου οπως σου εγραψα και σε προηγουμενο μνμ μου μη μασας αγκαλιασε τον ανθρωπο σου και ολα καλα.εγω νομιζω οτι και μετα απο 1 χρονο να εμεινες εγκυος το κουσουρι τα πεθερικα θα το εβγαζαν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...