Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κουπ πατ κορώνα

maroulizou

Recommended Posts

Κορίτσια αν κάποια αγοράσει την κορώνα από τον Παρλιάρο ας γράψει αν έχει την καλοσύνη και πόσο την πήρε.Έχω φάει τον κόσμο να την βρώ και δεν υπάρχει πουθενά.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

(Τα μπισκότα με αυτή την συνταγή ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!Πέντε πέντε τα τρώμε!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

JOANNAPAPI ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία,ελπίζω μόνο να στέλνει με αντικαταβολή γιατί εγώ μένω Θεσσαλονίκη και όποτε έρχομαι στην Αθήνα ο αγαπημένος μου δεν με πάει στον Παρλιάρο γιατί είναι δύσκολο το παρκάρισμα σε εκείνη την περιοχή.Το μέγεθος του κουπ πατ είναι αρκετά μεγάλο?Γιατί στο site δεν λέει διαστάσεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα λοιποόν η κορώνα δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε μικρή είναι μεσαία θα έλεγα.

Πρέπει να στέλνει αντικαταβολή πάρε ένα τηλέφωνο και θα σου πούνε λεπτομέρειες.

Απ'όσο έχω δει σε βαφτίσεις:

Καβαλέτο που είχε ζωγραφισμένο ένα ρουχάκι,μεγάλη κορώνα και το όνομα του παιδιού

Σε κάθε τραπέζι ένα αυτοσχέδιο "λοφάκι" που ήταν ένας δίσκος με πρασινάδα σε ανηφορικό επίπεδο(δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα)και στην κορυφή ένα κάστρο χάρτινο ή και παιχνίδι και γύρω μικρές κορωνίτσες

Γιρλάντα με κορώνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που η κάθε μία είχε ένα γράμμα και σχημάτιζαν το όνομα(κρεμόταν από δέντρο πάνω από το τραπέζι των ευχών)

Κορδέλες με κορώνα από αλουμίνιο και χάντρες,κουδουνάκια,κλπ(αυτό το πήρα σαν μπομπονιέρα, αλλά σε πιο μεγάλο μέγεθος θα ήταν ωραίο για στολισμό)

Κορώνες από αφρώδες υλικό(foam νομίζω το λένε),ζωγραφισμένες με λίγο glitter και πιασμένες με ένα λάστιχο από τις δυό μεριές για να τις φοράνε τα παιδάκια σα δωράκι

Αυτά μου έρχονται τώρα και με συγχωρείτε για το μεγάλο post!:)

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα μανούλα (και δεν προβλέπεται να γίνω σύντομα)απλά μου αρέσουν οι κατασκευές κάθε είδους και όλα αυτά που σου είπα δεν τα έχω κάνει εγώ,τα έχω δει όμως σε βαφτίσεις και γίνονται πιστεύω αρκετά εύκολα.Για παράδειγμα την γιρλάντα την είδα με φορεματάκια σε διάφορα σχέδια και σκέφτηκα ότι θα μπορούσες να την κάνεις με κορώνα.Ήταν απλό χαρτόνι κανσον με διάφορα στολίδια επάνω και τα γράμματα πάλι από χαρτόνι.Εσύ μπορείς να τα κάνεις και με glitter. Aπλά τα είχε πλαστικοποιήσει και καλά είχε κάνει γιατί εκείνη την ημέρα έριχνε καρέκλες και δεν πάθανε τίποτα.

Το καβαλέτο είναι εύκολο και πολλές κοπέλες το έχουνε κάνει εδώ μέσα.

Αυτό που μου άρεσε ήτανε ο λόφος με το κάστρο που μπορεί να είναι ένα τετράγωνο κομμάτι plexiglass,οποιοδήποτε υλικό για να κάνεις τον λόφο πχ αφρολέξ,πολλές εφημερίδες μαζί και καλυμμένο με πράσινο ύφασμα(εγώ το είδα με ροζ γιατί ήταν κοριτσάκι) και στην κορυφή ένα κάστρο από χαρτόνι και μερικές κορωνίτσες διάσπαρτες.

Άν μου έρθει κάτι άλλο θα σου πώ.Προς το παρόν όλα αυτά νομίζω ότι γίνονται με απλά υλικά από μαγαζιά με είδη hobby.Φιλάκια!

Σ' ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες, να σαι καλά. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω την γιρλάντα αλλά το λοφάκι δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω γιατί είμαι τσαπατσούλα στις κατασκευές μου. Ξέρεις τπτ site, κ σεις υπόλοιπες κύριες μου, που θα μπορούσα να βρω πιατοπότηρα κτλ.;

Επειδή είμαι λίγο άσχετη και δεν ξέρω πως να το βάλω κατευθείαν, αν πας κάτω κάτω στο forum jump εκεί που λέει παιδικά πάρτυ, στην σελίδα 6 έχει θέμα για πιατάκια με θέμα στέμμα και εκεί έχει πληροφορίες.Το θυμόμουν γιατί το είδα πρόσφατα:)

Στο δεύτερο post είχε ένα site,το τσέκαρα και από εκεί κατέληξα στο www.birthdayexpress.com ,νομίζω ότι έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.Είναι στην κατηγορία με είδη γεννεθλίων και συγκεκριμένα στο birthday princess ultimate party pack.Mην πάθεις σοκ από την τιμή,είναι για όλο το πακέτο,μπορείς να παραγγείλεις και ξεχωριστά.Έχει και μια ωραία φωτογραφία απ'όπου μπορείς να πάρεις ιδέες για στολισμό.Αυτά προς το παρόν!Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...