Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κουπ πατ κορώνα

maroulizou

Recommended Posts

το οτι δεν μπορει να κανει καποιος αρχαριος κατι δεν σημαινει οτι ο επαγγελματίας που το κανει πρεπει να ζηταει οτι θελει σιγα πια θα αναδειξετε τα μπισκότα σε μοναδικη χειροτεχνία τοτε λοιπόν επειδή δεν μπορούμε να φτιάξουμε κοσμήματα θα επρεπε να τα πληρώνουμε τα μαλλιοκεφαλά μας. Και ελεος πια με αυτη την διαφημηση ειναι η δική μου συνταγη και ειναι η δικη μου συνταγη απο την στιγμη που καποιος την ανεβαζει στο διαδικτυο μετα μην γκρινιαζει και μας λεει εκατο φορες οτι ειναι δικη του αλλιως μην την βαζει. Ελεος μπισκοτα φταιχνετε δεν κανετε και τιποτα φοβερο. Το εχετε κανει θεμα φοβερο.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι να την κάνεις, είναι δική μου συνταγή, και είναι πάρα πολύ νόστιμο και μυρωδάτο !μπορείς να πάρεις απο τα DIA τα marshmallows (αν θες να κάνεις σε ροζ χρώμα) ή να τα φτιάξεις μόνη σου, έχω δώσει συνταγή και για marshmallows http://www.sintagespareas.gr/sintages/marshmallows.html

Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστουμε για την συνταγη. Διαβασα και στις συνταγες της παρεας που λες για τα marshmallows. Δεν θελω ροζ χρωμα (αγορακι), θα τα αγορασω και θα παρω χρωμα να τα χρωματισω. Εκεινο που θελω αν μπορεις να μου πεις ειναι οι ποσοτητες. Δηλ. η συνταγη για τα μπισκοτα που αναφερεται παραπανω με τι ποσοτητα απο τη δικη σου ζαχαροπαστα συνδιαζεται? Και ποσα κομματια βγαινουν? Ευχαριστω.

Πάντως η αλήθεια είναι όι ο καθένας ζητάει ότι θέλει.

Στο Ηράκλειο μεγάλο ζαχαροπλστείο δίνει τα μπισκότα 1,50-2 ? και ο φούρνος της γειτονιάς μας 0,60-0,70?

Βρήκα μπεζέδες με 18? το κιλο με 100 περίπου τεμάχια και αλλού βρήκα 0,70? το τεμάχιο.

Γενικά χρειάζεται ψάξιμο.

Lia όπως γράφω και στη συνταγή μου (χα-χα-χα-χα) βγαίνουν περίπου 18-20 μπισκότα μεσαίου μεγέθουν, αν τα κάνεις πιο λεπτά ίσως βγουν και περισσότερα, εξαρτάται από το κούπ-πάτ! Το ίδιο ισχύει και για το μαγικό γλάσσο , όσο πιο λεπτό το ανοίγεις τόσο περισσότερα μπισκότα θα στολίσεις. Εμένα μου αρκεί για 2 δόσεις μπισκότα.

Η αναφορά οτι η όποια συνταγή είναι δική μου είναι για να με ρωτήσουν τα κορίτσια ότι θέλουν, να βοηθήσω. Λυπάμαι που παρεξηγήθηκε η έκφραση. Φυσικά, και γνωρίζω οτι κάθε τι που ανεβαίνει στο νετ είναι προς δημόσια χρήση, εκτός αυτών που διαθέτουν copyright.

Και γι αυτό τις ανέβασα για να φτιάχνει ο καθένας μόνος του και να μην πληρώνει τίποτα!

Τώρα, να βοηθάω να βρίσκω ΚΑΙ τον μπελά μου????....Δεν πειράζει!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Ναι να την κάνεις, είναι δική μου συνταγή, και είναι πάρα πολύ νόστιμο και μυρωδάτο !μπορείς να πάρεις απο τα DIA τα marshmallows (αν θες να κάνεις σε ροζ χρώμα) ή να τα φτιάξεις μόνη σου, έχω δώσει συνταγή και για marshmallows http://www.sintagespareas.gr/sintages/marshmallows.html

Καλή επιτυχία!

Αυτή η συνταγή δική σου είναι; την είχα κάνει και ήταν τέλεια μια χαρά κολούσαν πάνω στο μπισκότο. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα κάνω τα σχεδιάκια επάνω με τη ζαχαρόπαστα. Ξέρετε, τα περιγράμματα, να γράψω το όνομα του παιδιού κλπ. Καμιά ιδέα;

Διαφημίσεις

Αυτή η συνταγή δική σου είναι; την είχα κάνει και ήταν τέλεια μια χαρά κολούσαν πάνω στο μπισκότο. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα κάνω τα σχεδιάκια επάνω με τη ζαχαρόπαστα. Ξέρετε, τα περιγράμματα, να γράψω το όνομα του παιδιού κλπ. Καμιά ιδέα;

Με κορνέ ισως?

Θα θέλει πάρα πολύ ψιλή μύτη καιφοβάμαι μην μου βγει βλακεία. Σε σάιτ στο εξωτερικό είχα δει μαρκαδόρους που μπορείς να γράψεις πάνω σε τρόφιμα. Εχει καμιά σας ιδέα αν τους πουλάν και εδώ;

Θα θέλει πάρα πολύ ψιλή μύτη καιφοβάμαι μην μου βγει βλακεία. Σε σάιτ στο εξωτερικό είχα δει μαρκαδόρους που μπορείς να γράψεις πάνω σε τρόφιμα. Εχει καμιά σας ιδέα αν τους πουλάν και εδώ;

Στέλλα δεν κάνουν οι μαρκαδόροι γι'αυτή τη δουλειά.

Βρες μια συνταγή για royal icing χωρίς ασπράδι αυγού, θα πρέπει σε πυκνότητα να μην είναι πολύ υδαρές αλλά ούτε και πολύ συμπαγές, για να μπορεί να βγαίνει από το κορνέ άνετα, αλλά να μην απλώνει κι όλας .

Τα σωληνάρια είναι καλά για να γράψεις ή να κάνεις περιγράμματα πάνω σε τούρτα ή μπισκότα, αλλά το υλικό δεν στεγνώνει και αν τα βάλεις (μπισκότα) σε σακουλάκι, θα κολλήσει στο νάυλον και θα γίνει χάλια. Επίσης, αν το κάνεις με το royal icing άφησε τα να στεγνώσουν καλά και μετά βάλτα σε σακουλάκια. Μετά, αν τα βάλεις σε κουτί σε καλάθι για να τα μεταφέρεις μην τα στριμώξεις πολύ για τα περιγράμματα θα σπάσουν.

Όταν θα κάνεις τα περιγράμματα φρόντισε να έχεις το χέρι σου όχι στον αέρα αλλά να ακουμπάς στο τραπέζι ώστε να είναι ευθείες οι γραμμές σου.

Πειραματίσου λίγο πριν ξεκινήσεις σε μια κόλλα αντικολλητικό χαρτί.

Καλή επιτυχία.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Τα ξαναεφτιαξα... κ μου βγηκαν τελεια μια χαρα...

Μονο πουτα ξεχασα στο φουρνο για 25 λεπτα κ βγηκαν μαυρα...:mrgreen:

δεν με θελει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

doraki μόλις ροδίζουν οι άκρες να τα βγάζεις, όταν είναι ζεστά είναι μαλακά, μην σε ξεγελάνε οτι είναι άψητα, μετά όταν κρυώνουν σκληραίνουν.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

• 2 months later...
ΚΟΥΠ ΚΑΤ ΚΟΡΩΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΟΡΝΕ.ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΟΥΠ ΚΑΤ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4,5 ΕΥΡΩ

στο σαιτ δεν την δείχνει εκτός και είναι μέσα στα "διάφορα σχέδια" που έχει....:rolleyes:

Ξέρετε αν πουλάει από το ιντερνετ ή μόνο από το κατ/μα (και δεν έχω μπάρμπα στο κολωνάκι:twisted::lol:)???

Διαφημίσεις

JOANNAPAPI είσαι πολύυυ γλυκιά:D

Λοιπόν έπαιρνα από πολύ πρωί τηλ, το σήκωσε τελικά μία ευγενέστατη κοπέλα λίγο πριν της 12.

Το ευχάριστο είναι ότι στέλνουν με αντικαταβολή,

το δυσάρεστο είναι ότι το συγκεκριμένο το περιμένουν από μέρα σε μέρα....

Κρατάω την ευγενική σου διάθεση/πρόταση "κάβα" και αν δε με πάρει τηλ μέσα στην εβδομάδα, θα ήθελα να μου τη δανείσεις (θα την αγοράσω όταν τη φέρουν) και θα σου την επιστρέψω:D

ευχάριστω και πάλι (μένω επαρχία, θα σου στείλω πμ αν χρειαστεί)

(θα βαφτίσουμε την ανηψιά μου και θέλω να της κάνω τα γνωστά μπισκοτάκια...ε να κάνω και καμιά πρόβα νωρίτερα....)

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

τα έκανα γιούπι !!:D:D

και φυσικά βεβαίως βεβαίως εντυπωσίασα....

κανείς δεν καταλάβαινε ότι εγώ τα έκανα(.....ψώνιο...)

σύνολο έκανα 74κομμάτια (άλλα 10 περίπου μου χάλασαν), διπλή δόση μπισκότα της Βίκυς και διπλή από το μαγικό γλάσο της και φυσικά το υπέροχο κουπ κατ της JOANNAPAPI (1000 ευχαριστώ:P)

pa030301.jpg

pa030302l.jpg

δείγμα από τα υπέροχα & πανεύκολα μπισκοτάκια!!

Απλά εμένα δε μου βγήκε απόλυτα ροζ (έντονο) χρώμα γιατί χρησιμοποίησα για συμπλήρωμα (δεν φτάναν τα γραμμάρια:roll:) και μαρμεσλοους καρπούζι που είχε πράσινο και μαύρο χρώμα:twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...