Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναικολόγος στο Γέρακα ή γύρω περιοχές

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό γυναικολόγο στο Γέρακα ή στις γύρω περιοχές?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Ο δικός μου είναι στην Παιανία, θέλεις τα στοιχεία του???:)

Ναι!!:D και αν μπορείς να μου πεις και κάποια πράγματα γι αυτόν, πχ. περίπου ηλικία και αν σε κάνει να νιώθεις άνετα. Έχω βαρεθεί τους ξινούς και αδιάφορους γιατρούς..:mad:

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

• 2 χρόνια μετά...
Ναι!!:D και αν μπορείς να μου πεις και κάποια πράγματα γι αυτόν, πχ. περίπου ηλικία και αν σε κάνει να νιώθεις άνετα. Έχω βαρεθεί τους ξινούς και αδιάφορους γιατρούς..:mad:

πόσο δίκιο έχεισ! αν δεν μπορώ να μιλήσω στο γυναικολόγο μου, να τον ενοχλώ όποτε τον θέλω και να μη βαρυγκομάει και να έχει τη διάθεση ανα πάσα στιγμή να απαντά σε κάθε μου απορία τί να τον κάνω?

ο δικός μου είναι στο Ν.Ψυχικό και έιναι φανταστικός σε όλα του!έχω γίνει η φανατική του διαφημίστρια:wink: και εγώ και οι φίλες μου που σταδιακά γίναν όλες πελάτισσές του! τον ευχαριστώ και τον ευγνομωνώ για όλα.

αν χρειαστείς οτιδήποτε στείλέ μου πμ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...