Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!

pixy

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΙΕΛ Ή ΤΑ ΜΠΕΖ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ (ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΑΛΟΠΕΤΑ Ή ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ,ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟ;

Διαφημίσεις

pixy, και εγώ βαφτίζω τον ιούνιο το μικρούλι μου αγοράκι και λέμε να βγούμε στα καταστήματα με τη νονά για να βρούμε κάτι όμορφο. Εγώ πρότεινα στη νονά να μην πάρουμε ρουχαλάκια καθαρά βαφτιστικά αλλά να αγοράσουμε κανονικά ρούχα που θα μας αρέσουν από διάφορα καταστήματα, ίσως και επώνυμα. Θα πάω να ρίξω μία ματιά στη Fena και στο Prenatal και θα δούμε...

Θα σας κρατώ ενήμερες

Κορίτσια εμείς θα κάνουμε βάφτιση τον Ιούλιο. Και εμείς είμαστε ανοιχτόχρωμοι... Μας πάνε πολύ τα γαλάζια...

Λοιπόν για να πάμε στην εκκλησία θα φορέσουμε ένα πόλο μπλουζάκι και ένα άσπρο παντελόνι( αυτά τα έχουμε)

Σκεφτόμουν να του πάρουμε για βαφτιστικά ένα κάλο συνολάκι ή από fena ή από bimbo. Όχι τα κλάσικα κουστουμάκια πάντως... Κάτι σε σαλοπέτα και μπλουζάκι.

Θα δούμε... :)

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα!

θέλω βοήθεια απ'τις Θεσσαλιονικιές, please !!!! έχει ψωνίσει καμιά απ'τον Φενέρη ??? είτε βαφτιστικά ή άλλα ρουχάκια. Θα γίνω νονά & ξεκίνησα έρευνα αγοράς...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν ξερω το Φενερη. υπαρχει και τοπικ "ολα για βαπτιση στη θεσσαλονικη". εινια πολλες σελιδες ομως.

εμας η νονα μας τα πηρε απο το κορδελιο αλλα δεν ξερω απο που και ποσο. και της εκανε δωρο και το στολισμο της κολυμπηθρας.

οι κοπελες στο τοπικ που σου ανεφερα παινευαν πολυ τη Ροζαλινα. εινια στη στοα στη βενιζελου διπλα-κοντα απο τη ρουγα και το μελαθρον. επισης και στη φραγκων εχει πολλες βιοτεχνιες με βαπτιστικα.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω το Φενερη. υπαρχει και τοπικ "ολα για βαπτιση στη θεσσαλονικη". εινια πολλες σελιδες ομως.

εμας η νονα μας τα πηρε απο το κορδελιο αλλα δεν ξερω απο που και ποσο. και της εκανε δωρο και το στολισμο της κολυμπηθρας.

οι κοπελες στο τοπικ που σου ανεφερα παινευαν πολυ τη Ροζαλινα. εινια στη στοα στη βενιζελου διπλα-κοντα απο τη ρουγα και το μελαθρον. επισης και στη φραγκων εχει πολλες βιοτεχνιες με βαπτιστικα.

Σ'ευχαριστώ!

έχω δει & αλλού, αλλά ενδιαφέρομαι ειδικά για τον Φενέρη, γιατί έχω "σταμπάρει" κομμάτια από το site του...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...