Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PARENTS ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ....ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Μπορεις σε παρακαλώ να μου στείλεις πμ? Ευχαριστώ!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαπτισα τον μικρό μου τον Σεπτέμβριο. Ο φωτογράφος μου ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!! Οσοι είδαν το ψηφιακό και το dvd τρελάθηκαν. Μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι κάνει άριστη δουλειά αλλά και οτι είναι πολύ καλό παιδί. Είχαμε πολύ καλη συνεργασία απο την αρχή έως το τέλος.

Οποια κοπέλα θέλει τα στοιχεία του να μου στείλει πμ.

Επίσης να πω οτι συμφωνώ με όσα λέει η mamartista. Στον γάμο μου την πλήρωσα ακριβά απο τις γελιότητες του φωτογράφου. Εκανα ένα γάμο πραγματικό παραμύθι, που όμως δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή για να θυμάμαι. Αντίθετα στη βάπτιση του μικρού μου, είχα κάνει πολύ λιτά πράγματα που ομως αναδείχτηκαν απίστευτα απο την εξαιρετική δουλειά του.

Σε παρακαλώ μου στέλνεις τα στοιχεία του με πμ? Ευχαριστω!

T9oHp3.png

κοριτσια πηρα χθες μια προσφορα για πακετο βαπτισεις!!! (καλλιθεα)

80 φωτο 20*30(εγχρωμες,ασπρομαυρες,εφε,συνθεσεις)

αλμπουμ βαπτισεις δωρο( μου εδειξε πραγματικα πολυ ωραιο καμια σχεσει με αυτο που πηρα στην βαπτιση της μικρης. φαινεται οτι ειναι ακριβο!!!)

+50 φωτο15*21 (ΔΩΡΟ)

3 DVD βαπτισης

ημερολογιο βαπτισεις με φωτο το μωρο

αρχειο ολων φωτο σε υψηλη αναλυση

καθε εχτρα φωτο παει 15*21 0.70 ευρω

και 13*18 0.50ευρω

ΣΥΝΟΛΟ 580 ευρω

δεν το εκλεισα ακομα... αλλα πραγματικα κανουν καλη δουλεια εχω δει δουλεια απο γνωστη μου και στο μαγαζι τους που πηγα χθες.ηταν να τους παρουμε για βαπτιση τις μικρης αλλα τελικα πηραμε αλλων τελευταια στιγμη....μαλλον θα τους κλεισω απο εβδομαδα... :P:p:p τι λετε??:P:p

• 2 εβδομάδες μετά...
οι δικοι μας φωτογραφοι ειναι καλητεχνες τους ειχαμε στο γαμο στη βαπτιση και πολυ φιλοι μας http://www.colorstories.gr για να δειτε δουλεια τους

Eκεί έκλεισα για τη βάπτιση της κόρης μου...νομίζω ότι είναι πολύ καλοί!!

αλμπουμ βαπτισεις δωρο( μου εδειξε πραγματικα πολυ ωραιο καμια σχεσει με αυτο που πηρα στην βαπτιση της μικρης. φαινεται οτι ειναι ακριβο!!!)

+50 φωτο15*21 (ΔΩΡΟ)

3 DVD βαπτισης

και 13*18 0.50ευρω

ΣΥΝΟΛΟ 580 ευρω

δεν το εκλεισα ακομα... αλλα πραγματικα κανουν καλη δουλεια εχω δει δουλεια απο γνωστη μου και στο μαγαζι τους που πηγα χθες.ηταν να τους παρουμε για βαπτιση τις μικρης αλλα τελικα πηραμε αλλων τελευταια στιγμη....μαλλον θα τους κλεισω απο εβδομαδα... :P:p:p τι λετε??:P:p

μου στελνεις σε παρακαλω τα στοιχεια???ευχαριστω πολυ!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

+50 φωτο15*21 (ΔΩΡΟ)

3 DVD βαπτισης

και 13*18 0.50ευρω

ΣΥΝΟΛΟ 580 ευρω

εγω τελικα πηγα και εκλεισα φωτογραφο τωρα πριν λιγο, παλι καλα ειχαν ημερ/νια....:P:p:p:p:p

εγω τελικα πηγα και εκλεισα φωτογραφο τωρα πριν λιγο, παλι καλα ειχαν ημερ/νια....:P:p:p:p:p

Καλησπέρα

Με το καλό η βάπτιση σας..

Μου στέλνεις σε παρακαλώ τα στοιχεία του φωτογράφου?

Η τιμή είναι πολύ καλή.

Ευχαριστώ και ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένη και με το αποτέλεσμα .

Rikiki & Καραμελίτσα

Κοριτσια ξερετε κανενα καλο και οικονομικο φωτογραφο στο Ηρακλειο Κρητης?

Μου λενε κατι τιμες και εχω φρικαρει!!!:mad::mad::mad:

1 ψηφιακο μεγαλο

1 ψηφιακο μικρό

2 dvd

1200 euro

eNortjK1UrI0MrA0ULIGXDASuAKg43.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ξερετε κανενα καλο και οικονομικο φωτογραφο στο Ηρακλειο Κρητης?

Μου λενε κατι τιμες και εχω φρικαρει!!!:mad::mad::mad:

1 ψηφιακο μεγαλο

1 ψηφιακο μικρό

2 dvd

1200 euro

γεια!!!και εμανα απο ιεραπετρα 1300 μου ειπε!!!!για τα ιδια!!!

εγω τελικα εκλεισα αυτους που ειχα στο γαμο μου..80 φωτο 15χ21(?)αν θυμαμαι καλα..ενα ψηφιακο,3 dvd τα οποια θα γινουν 4 και το αρχειo σε cd (αλλα νομιζω χαμηλη αναλυση,αλλα οκ,μπορω να τις εχω στο λαπτοπ-μπορει κι ολας να τη ρωτησω ποσα θελει να μου δωσει σε υψηλη κι αν με συμφερει μπορει να το αντικαταστησω με το ψηφιακο)..βιντεο-φωτο στο μυστηριο..680..δεν μπορω να πω οτι δε με ετσουξε,αλλα προκειμενου να γλιτωσω 100 ευρω και να το παιξω κορονα γραμματα,προτιμησα την πεπατημενη..ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη

Koριτσια εγω τωρα μιλησα με ενα φωτογραφο στο χωριο που θα γινει η βαπτιση και μου ειπε για δυο αλμπουμ (ενα για το καθε μωρο) και 5 dvd 450 euro.Δεν μου ειπε τιποτα ομως για ψηφικη εικονα και ποσες φωτο θα εχει το αλμπουμ.Εγω παλι δε ρωτησα γιατι δεν ηξερα...τωρα απο σας τα βλεπω αυτα...450 λετε να ειναι πολυ καλα για να ειναι αληθινα ε?

rT3np3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια εγω τωρα μιλησα με ενα φωτογραφο στο χωριο που θα γινει η βαπτιση και μου ειπε για δυο αλμπουμ (ενα για το καθε μωρο) και 5 dvd 450 euro.Δεν μου ειπε τιποτα ομως για ψηφικη εικονα και ποσες φωτο θα εχει το αλμπουμ.Εγω παλι δε ρωτησα γιατι δεν ηξερα...τωρα απο σας τα βλεπω αυτα...450 λετε να ειναι πολυ καλα για να ειναι αληθινα ε?

κοιτα εχει να κανει με ποσες φωτο σου δινει σε ποιο μεγεθος ποσο θα παει η εχτρα φωτο, τι αλμπουμ δινει ,αν σου δινει τα αρνητικακαι σε τι αναλυση, αν θα κανει και σε καποιο μεγαλυτερο μεγεθος δηλ (40*40) π.χ!! ρωτα τι ακριβος δινει και θα δεις απο εκει και περα αν ειναι πολλα η λιγα, αλλα ειναι και χωριο μπορει να ειναι και πιο φθηνα επειδη δεν εχει πολυ δουλεια η πιο ακριβα που δεν εχει ανταγωνισμο καθολου αν ειναι μονο αυτος....ψαξτο λιγο ακομα αν εχεις χρονο..

Και εγώ τελικά έκλισα στον φωτογράφο που έδωσε τα στοιχεία του η ΕΛΕΝΑ.

Από ότι είδα (και ελπίζω να πάρουμε αυτό που είδαμε) κάνει καλή δουλεία σε νορμάλ τιμή. Βασικά το κίνητρο μου να πάω σε αυτόν ήταν που δίνει τα αρνητικά σε υψηλή ανάλυση.

Και πάλι ευχαριστώ Έλενα ….

Rikiki & Καραμελίτσα

Και εγώ τελικά έκλισα στον φωτογράφο που έδωσε τα στοιχεία του η ΕΛΕΝΑ.

Από ότι είδα (και ελπίζω να πάρουμε αυτό που είδαμε) κάνει καλή δουλεία σε νορμάλ τιμή. Βασικά το κίνητρο μου να πάω σε αυτόν ήταν που δίνει τα αρνητικά σε υψηλή ανάλυση.

Και πάλι ευχαριστώ Έλενα ….

τιποτα τι λες!!! ευχομαι και εγω να ειναι τοσο καλο το αποτελεσμα!!, αν και σου λεω ειδα δουλεια τους και απο γνωστη μου γιαυτο και θα παρω αυτους, γιατι δουλεια μπορουν να μου δειξουν οτι καλυτερο υπαρχει και το αποτελεσμα να ειναι χαλια.... οποτε μονο δοκιμασμενα παω... με το καλο τα βαφτισια μας και ολα να πανε καλα....:-D

Εμείς βαπτίσαμε την Κωνσταντίνα στις 13/06/2010 και είχα κλείσει φωτογράφο μία κοπέλα που βρήκα από αυτό το θέμα του forum.Σήμερα θα έρθει σπίτι για να μας δώσει το στικάκι με τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και για να τις πούμε ποιες μας αρέσουν για το ψηφιακό άλμπουμ.

Θα σας πω αν μου αρέσουν οι φωτογραφίες αν και τα δείγματα που μας είχε φέρει στο σπίτι όταν κλείσαμε ραντεβού ήταν ωραία.Πάντως είναι πολύ συνεργάσιμη και οικονομική θα έλεγα, συγκρίνοντας τις τιμές που μου πρότειναν άλλοι.

Δεν μας άγχωσε καθόλου και έκατσε όσο νομίζαμε εμείς πως θέλαμε φωτογραφίες.

Αν θέλετε στέλνω τα στοιχεία της με π.μ. ή περιμένετε να δω τις φωτογραφίες σήμερα και να σας πω.

• 4 εβδομάδες μετά...

επαναφερω το θεμα..κοριτσια για πείτε τιμες.. καίγομαι!!!!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

κοριτσια ο αντρας μου ζητησε απο ενα ξαδερφο να μας βγαλει τις φωτο τις βαπτισεις και δεχτηκε το παιδι .

τα 300-450 που θα εδινα θα τα δωσω να του παρω ενα καλο δωρο θα πιασουν και τοπο τα λεφτα και θα παρω ολες τις φωτογραφιες εγω και θα τις εκτυπωσω .

και μη μου πειτε μα επαγγελματιας γιατι οι φωτο που εχω απο την βαπτιση μου ειναι ετσι και στον γιο μου πληρωσα τα εισητηρια ενος ξαδερφου απο θεσσα΄΄ονκικη για κρητη και εμεινα ευχαριστημενη.Α το καλο ειχαμε κλεισει βιντεο με ενα 400-500 ο τυπος ηταν τοσο επαγγελματιας που το ξεχασε και μας ζητησε να περιμενουμε για να ερθει βεβαια δεν το καναμε βρηκαμε μια καμερα και τραβηξε ενας κουμπαρος μας.Και με το βιντεο το ιδιο θα κανω θα βρω καποιον και μετα θα του κανω και δωρο την καμερα.Σορρυ αλλα το θεωρω γελοιο να δινω τοσα λεφτα και να παιρνω 70-100 φωτο .Το βιντεο πειτε οτι αξιζει γιατι κανει και επεξεργασια

κοριτσια ο αντρας μου ζητησε απο ενα ξαδερφο να μας βγαλει τις φωτο τις βαπτισεις και δεχτηκε το παιδι .

τα 300-450 που θα εδινα θα τα δωσω να του παρω ενα καλο δωρο θα πιασουν και τοπο τα λεφτα και θα παρω ολες τις φωτογραφιες εγω και θα τις εκτυπωσω .

και μη μου πειτε μα επαγγελματιας γιατι οι φωτο που εχω απο την βαπτιση μου ειναι ετσι και στον γιο μου πληρωσα τα εισητηρια ενος ξαδερφου απο θεσσα΄΄ονκικη για κρητη και εμεινα ευχαριστημενη.Α το καλο ειχαμε κλεισει βιντεο με ενα 400-500 ο τυπος ηταν τοσο επαγγελματιας που το ξεχασε και μας ζητησε να περιμενουμε για να ερθει βεβαια δεν το καναμε βρηκαμε μια καμερα και τραβηξε ενας κουμπαρος μας.Και με το βιντεο το ιδιο θα κανω θα βρω καποιον και μετα θα του κανω και δωρο την καμερα.Σορρυ αλλα το θεωρω γελοιο να δινω τοσα λεφτα και να παιρνω 70-100 φωτο .Το βιντεο πειτε οτι αξιζει γιατι κανει και επεξεργασια

εγω παλι θεωρω πως ειναι το μονο που αξιζει να χαλασουμε τοσα χρηματα, οπως και να εχει ειναι οι αναμνησεις μιας ζωης!!! μια φορα βαφτιζεται, και θα πρεπει να υπαρχουν πολλες φωτο απο το γεγονος αυτο...οπως και ενα καλο βιντεο...μια γνωστη μου για οικονομικους λογους δεν πηραν φωτογραφο στην βαφτιση τυ μικρου της και τραβαγε ο πεθερος και ελαχιστες οι καλεσμενοι..ε..το αποτελεσμα? δεν υπαρχουν καθολου καλες φωτο με τη νονα τους γονεις και ολοι την οικογενεια.....καλυτερα μην κανεις τραπεζι κοψε λιγο απο μπομπο η τα προσκλητηρια και το δωρο κουμπαρου αλλα φωτογραφο παρε...παντα η γνωμη μου....:D

ελενα κ εγω το ιδιο πιστευω αλλα 850 που μου ζητησαν δεν ειναι πολλα?????

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

ελενα κ εγω το ιδιο πιστευω αλλα 850 που μου ζητησαν δεν ειναι πολλα?????

ναι 850 πολλα ειναι!! αλλα δεν μπορεις να βρεις καποιων αλλων? ετσι ωστε να μην χασεται τοσο υπεροχες και μοναδικες στιγμες...βεβαια δεν ξερω κσθολου πως ειναι τα πραγματα αν εισαι επαρχια..αλλα αν εισαι αθηνα σιγουρα και με 400 θα βρεις κατι καλο...:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...