Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Η ιδέα για μηλιά μου φαίνεται πολύ καλη επίσης αλλά και πολύ δύσκολη...Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως γίνεται να φτιαχτεί... :-(

Πάντως για τον ανιματέρ που λες, δεν θα μπορούσε να ντυθεί κάποια φίλη σου ή συγγενής χιονάτη?Η στολή δεν είναι και τόσο δύσκολη!

Μην σκέφτεσαι ότι το κοριτσάκι σου θα είναι ριγμένο, και τα δύο τα αγαπάς το ίδιο και θα το ξέρουν αυτό. Άσε που οι ανταγωνισμοί στην πραγματικότητα θα αρχίσουν κατά την εφηβεία, με ρούχα παιχνίδια εξόδους κτλ :wink: Μέχρι τότε έχουμε χρόνο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως τη

μην παραπονιεσαι βρε...μαλλον ηταν μεσημερι και λιγο-πολυ ολες ξεκουραζομασταν ;)

Για το μεγαλο δεντρο, αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι απο τι θα μπορουσα να κανω τον κορμο?...

Το υπολιπο πιστευω πως θα το καραφερνα

aaK3p3.png FCDMp3.png

Για το μεγαλο δεντρο, αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι απο τι θα μπορουσα να κανω τον κορμο?...

Το υπολιπο πιστευω πως θα το καραφερνα

Λοιπόν,σε άλλο τόπικ που το συζητούσαμε αυτό,κάποια κοπέλα πρότεινε μεγάλα στικ κανέλας.Και κολλάνε με το μηλαράκι σαν ιδέα και κάνουν δουλειά.Και δεν φαντάζεσαι σε τι μέγεθος και πάχος μπορείς να βρεις.Έχω δει σε γάμο κάτι τεράστια,που δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοια...(για στικ κανέλας μιλάω πάντα...;))

Irev διάβασε λίγο πιο κάτω το θέμα "Δεντράκια με λουλουδένιες μπάλες" και θα πάρεις ένα σωρό ιδέες.Νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις.

Διαφημίσεις

Τι πρωτότυπα θέματα βλέπω εδω?????

Η μηλιά μου αρέσει πολυ!!!!!!

Για κορμό μπορείς να βάλεις πολλές κανέλλες μαζί.Στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να βρείς τεράστιες!!

Μπορείς επίσης να παίξεις πολύ με το κόκκινο καρώ να κρεμάσεις από τα μήλα κόκκινες κορδελες που να κρεμονται.

Τα μήλα και εμένα με φοβίζουν!!Αφού στο είπε και επαγγελματίας...Πάντως αν επιλέξεις τα μπισκότα εγώ θα έλεγα να φτιάξεις νάνους και όχι μήλα (εκτός και αν δεν τα πάρεις έτοιμα όποτε αλλάζει το θέμα)

Για τα τραπέζια μπορείς να βάλεις γλαστράκια που έχει το Τζαμπο με νάνους (νομίζω εκεί το ειδα) και να φυτέψεις έναν βασιλικό.

Μπορείς για ντεκόρ στην εκκλησία κάτω από την μηλιά να βάλεις moss (αυτά τα βρύα που βάζουν στις γράστρες ) και να δημιουργήσεις επίπεδα και να βάλεις τους νάνους πάνω ανάμεσα σε μανιτάρια, βελανίδια, φύλλα

Να στρώσεις βρύα πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι και όλα τα ζαχαρωτά κλπ να τα βάεις μέσα σε ξύλινα κουβαδάκια με ξύλινες ταμπελίτσες από πάνω με περιγραφή "το μήλο που έφαγε η χιονάτη μας" (αν βρεις μήλα μαρσμαλλοους)

Να ρίξεις κάτω γάζα σε πράσινο λαδί χρώμα και από πάνω να βάλεις ένα κουβά ξαπλωτό που να βγαίνουν πολλά μήλα από μέσα.Σαν κουβάς που να αδειαζει δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...Μπορείς να βάλεις και κισσό μέσα .Ισως και απέξω να ήταν ένας καθρέφτης ασημένιος και μια χτένα και καλά της Χιονατης...

Αν δεν βρείς ξύλινα κουβαδάκια μπορείς να ραψεις τσουβαλάκια από λινάτσα και να βάλεις τα ζαχαρωτά

Μπορείς κάπου να φτάξεις μια ταμπέλα με το παραμύθι της χιονάτης που να ναι σαν πάπυρος

Αν έχεις και δέντρα μπορείς να κρεμάσεις μήλα και από τα δέντρα ακόμα ανάμεσα σε καρώ και κόκκινες και λευκές κορδελες.

Μπορείς ακόμα να βάλεις γυαλες με νερό και μέσα μήλα και τα πράσινα και τα κόκκινα.

κι εγω την χιονατη σκεφτομουν για θεμα, μιας και ειναι το θεμα του δωματιου της μικρης! τα βαφτιστικα πως τα φανταζεστε? πρεπει να πηγαινουν ασορτι με το θεμα?

sq3Zp2.png

κι εγω την χιονατη σκεφτομουν για θεμα, μιας και ειναι το θεμα του δωματιου της μικρης! τα βαφτιστικα πως τα φανταζεστε? πρεπει να πηγαινουν ασορτι με το θεμα?

Ε δεν θα την ντύσεις και Χιονάτη...(λες???)

Αρκεί να έχουν κάποιες πινελιές από τα χρώματα του θέματος.Που νομίζω πως είναι κόκκινο,γαλάζιο και κίτρινο.

Διαφημίσεις

Μερικά από αυτά που σου έγραψα θέλουν απλά μια βόλτα στη λαική.Θα προσπαθήσω να σκεφτώ πιο οικονομικές λύσεις!! Μπορεις να πάρεις κάποιες ιδέες και να τις προσαρμόσεις στο μπατζετ σου!!

Τι νακάνω όμως που το μυαλό μου πάει όλο στα φρούφρού?????

peny την ξερεις την παροιμια που λεει "τωρα που βρηκαμε παπα, να θαψουμε 5-6";

για πες καμμια ιδεα και για μενα. το θεμα μας ειναι το αγγελακι-κοριτσακι και τα χρωματα λευκο και χρυσο.

XI64p2.pngtk60p2.png

peny την ξερεις την παροιμια που λεει "τωρα που βρηκαμε παπα, να θαψουμε 5-6";

για πες καμμια ιδεα και για μενα. το θεμα μας ειναι το αγγελακι-κοριτσακι και τα χρωματα λευκο και χρυσο.

Εχεις δει ένα αντίστοιχο θέμα που υπάρχει???

Καταρχήν ψώνισες μέσα στα Χριστούγεννα που έιχε πολλά αγγελάκια?????

Πολύ ρομαντικό θεματάκι γι αυτό μπορείς να πάιξεις πολύ με την δαντέλα!!!Αν έχει κολώνες η εκκλησία μπορείς να στερεώσεις φτερά αγγέλων κα από εκεί να σέρνονται γάζες, κορδέλες και δαντέλες λευκές

Μπορείς να φτιάξεις καδράκι με αγγελάκι πάνω σε καβαλέτο με το όνομα της μικρής σου και να στερεώσεις ένα φωτοστέφανο να κάθεται στον αερα.

Κυκλοφορούν πολλά αγαλματάκια vintage με αγγελάκια να βάλεις σε τραπέζι με κουφέτα και ζαχαρωτα. Να δέσεις κόμπους από σαντούκ ή ταφτά σε μπεζ χρυσό (όχι πολύ έντονο γιατί κάνει μπαμ) που να σέρνεται στο πάτωμα στο πλαι και να βάλεις πάνω φαναράκια με λευκά λουλούδια και ενδοιαμεσα αγαλματάκια. Τα ζαχαρωτά μπορείς να τα βάλεις σε τσουβαλάκια ή αν έβρισκες κάτι που να μοιάζει με σύννεφο . Και καλά ο ουρανός κα ενδοιάμεσα τα αγγελακια. Σεσουλίτσες με δεμένες φούντες,πολλές δαντέλες και κορδελίτσες.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα κλουβια που θα μπορούσαν να στολίζουν τα τραπεζια στο κέντρο. Φαντάσου λοιπόν ένα κλουβί με παλ χρώματα λουλουδια και ένα αγαλματάκι μεσα.Κλουβια θα βρεις στο Τζάμπο. Και από πάνω που έχει κρικο για να το κρεμάς να δέσεις πολλές κορδέλες και δαντέλες.

Στην κολυμπήθρα θα μου άρεσε πολύ σαντούκ πλούσιο σε μπέζ χρυσό με δύο φιόγκους δεξια και αριστερα που να έχουν και δαντέλα κολλημένα πάνω αγγελάκια (αρκουδακια μικρά ισως ή κάτι παιδικό) και ραφτά συννεφάκια.

Αυτά με μια πρώτη σκέψη

ευχαριστω πολυ! κι εγω πανω κατω αυτα σκεφτομουν. εχω κανει ηδη καποια ψωνια και μαλιστα χαζευα κι εγω αυτα τα κλουβακια στα τζαμπο. το μονο που εχουμε αποφασισει ειναι να βαλουμε φτερα αγγελου στις δυο εξωτερικες κολωνες κι απο εκει να ξεκινανε δυο χρυσα υφασματα που θα καταληγουν κατω μεχρι την εισοδο του προαυλιου χωρου, σχηματιζοντας ενα διαδρομο. αυτο που ηθελα να μου διευκρινισεις ειναι τι ειναι το σαντουκ. δεν το εχω ξανακουσει.

XI64p2.pngtk60p2.png

Γεια σου Κορνηλία μου!!Το σαντούκ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο ύφασμα, το οποίο δεν είναι διάφανο σαν την οργάντζα.Κάνουν πολλά τέτοια πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου.Σίγουρα θα έχεις ένα τέτοιο,αλλά δεν ξέρεις ότι το λένε έτσι.

Για αγγελάκια που σου είπε η Πένυ,έχω κάτι καλούπια για γύψο,σε μικρό και μεγάλο μέγεθος.Τα μικρά είναι 4 διαφορετικά σχέδια και τα μεγάλα 2.Αν θέλεις, μπορώ να τα φτιάξω και να σου τα στείλω.Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.Μόνο που δεν ξέρω να βάζω φωτό και έχω χάσει και το καλώδιο της μηχανής.Θα πρέπει να στα στείλω στο κινητό,να δεις αν σου αρέσουν.:D

Διαφημίσεις

Χριστινακι σ' ευχαριστω πολυ. θα κοιταξω πρωτα να δω τι μπορει να μου κανει το ανθοπωλειο και σε τι τιμες κι αν ειναι θα σου πω. η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι πολυ στην ιδεα του να περιμενω στη τριχα με το τακουνι να ξεστολισει η προηγουμενη βαφτιση και να τρεξουμε να στολισουμε τα δικα μας, ενω παραλληλα θα αρχισει να καταφθανει ο κοσμος και να πρεπει να τους χαιρετισω. παντως αμα ακουσω τιποτα τρελλες τιμες, θα το κανω!

XI64p2.pngtk60p2.png

Χριστινακι σ' ευχαριστω πολυ. θα κοιταξω πρωτα να δω τι μπορει να μου κανει το ανθοπωλειο και σε τι τιμες κι αν ειναι θα σου πω. η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι πολυ στην ιδεα του να περιμενω στη τριχα με το τακουνι να ξεστολισει η προηγουμενη βαφτιση και να τρεξουμε να στολισουμε τα δικα μας, ενω παραλληλα θα αρχισει να καταφθανει ο κοσμος και να πρεπει να τους χαιρετισω. παντως αμα ακουσω τιποτα τρελλες τιμες, θα το κανω!

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Δεν έχεις τίποτα φίλες ή συγγενείς που να μπορούν να βοηθήσουν??Θα έχεις κάνει ένα πλάνο,θα έχετε πάει και κάποιες μέρες πριν και θα τους έχεις δείξει πού ακριβώς θα βάλουν το κάθε πράγμα.Εγώ αν έμενα κοντά θα ερχόμουν τρέχοντας!!!(νομίζω το ίδιο ισχύει και για την Πένυ...είναι να μην το τραβάει ο οργανισμός παιδί μου...!)

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Δεν έχεις τίποτα φίλες ή συγγενείς που να μπορούν να βοηθήσουν??Θα έχεις κάνει ένα πλάνο,θα έχετε πάει και κάποιες μέρες πριν και θα τους έχεις δείξει πού ακριβώς θα βάλουν το κάθε πράγμα.Εγώ αν έμενα κοντά θα ερχόμουν τρέχοντας!!!(νομίζω το ίδιο ισχύει και για την Πένυ...είναι να μην το τραβάει ο οργανισμός παιδί μου...!)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν το συζητάω!!!!Ψοφάω!!!

Είναι δύσκολο στις πόλεις που γίνονται πολλές βαφτίσεις στην ίδια εκκλησία!Εδώ εμείς που δεν έιχαμε αλλη βάφτιση και τρέχαμε 10 άτομα σαν τους τρελούς!!

Σαντούκ έιναι ένα ύφασμα μεταξωτό που κάνει κάτι σαν κόμπους στην υφή του. Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά χαρίζει πολύ.Εξαλλου μπορείς κάτι να το κάνεις μετά (μαξιλάρια κλπ) Είμαι πολύ της ανακύκλωσης εγω!!!Πάντως προσεξε το ύφασμα το χρυσό που θα βάλεις να μην είναι πολύ χτυπητό γιατί με τα φτερά αγγελου θα παραπέμπει σε Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το νταλα κατακαλόκαιρο.Προτίμησε το μπεζ χρυσό

irev, λοιπον κοιτα τι βρηκα:

http://neraidamit.blogspot.com/2009/04/blog-post_6192.html

ελπιζω να σου αρεσει...

Ναι οπως ειπε κ η Χριστινα τα εχω δει

αλλα πανακριβο βρε κοριτσια! Μονο το μοτιφακι μου το αφηνε 2,90 ευρω (για 160 τμχ)

Μετα μου ειπε οτι θα βαλει και αλλα Μπηκα χτες κι εβαλαν το κεφαλι της χιονατης

http://neraidamit.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html

που το βρισκω αθλιο!!!!!! Δε ρωτησα καν τιμη!

Εχω βρει ωραια χιονατη και με κοκκινο σμαλτο (στα χρωματα μας δηλαδη) Αλλα το σκεφτομαι πρωτον γιατι εχει υψος 3,3εκ (υπολογιζα να βρω γυρω στα 5εκ) και δευτερον ειναι Κρητη και δεν εχουν σε στοκ για να μου στειλουν δειγμα...θα τα παραγγειλουν λεει για μενα Κι ανησυχω για το αποτελεσμα

aaK3p3.png FCDMp3.png

Γεια σας κοριτσια

Εχω ευχαριστα νεα μιας και μετα απο αρκετο ξεποδαριασμα σημερα στο κεντρο, βρηκα οτι ηθελα για τις μπομπο και θα πανε συνολικα γυρω στο 1μιση ευρω

Θα μπορουσα να τις κανω και γυρω στο 1,10 αλλα θα επρεπε να βαλω τελειως ψευτικες/πλαστικες χαντρες και δε μου αρεσαν καθολου

Ειπαμε να γλιτωσουμε λεφτα (γιατι για να μου τις φτιαξουν αυτες ζητουσαν γυρω στα 3μιση ευρω...) αλλα μη βγουν και "δευτερες"

Μη σας πω οτι με τα 3μιση ευρω που μου ζητουσαν, θα εβαζαν χειροτερης ποιοτητας χαντρες

aaK3p3.png FCDMp3.png

μπραβο, χαιρομαι που τελικα βρηκες αυτο που ηθελες. ειδα και στο blog της peny τα δεντρακια που ελεγες. κι εγω μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα διακοσμητικο με 60 λεπτα, το οποιο ειναι στικακι και θα κρεμασω χρυσα κουφετα τυλιγμενα σε λευκη δαντελα.

XI64p2.pngtk60p2.png

Κορνηλια ειμαστε και οι δυο σε καλο δρομο λοιπον ;)

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια...το κειμενο πως σας φαινεται?

Είμαι τόσο δα μικρούλα

αλλά είμαι ζωηρούλα

κι αν στην κολυμπήθρα κλάψω

υπομονή, θα ησυχάσω

Οι νονές μου όνομα, γλυκό θα μου χαρίσουν

κι οι νάνοι υποσχέθηκαν, να μην το μαρτυρήσουν

Ελάτε όλοι στο δάσος, τη βουτιά να δείτε

ν' ακούσετε το όνομα, και να μου ευχηθείτε

Σας περιμένω την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στις 12 π.μ.

στην Αγία Αναστασία Περισσού

βασικα το πρωτο κομματι ειναι απο αυτα που κυκλοφοορυν και το δευτερο προσπαθησα να το κανω σχετικο με τη χιονατη...

Καμια ιδεα? Ακομη κ για το πρωτο κομματι --- όχι μονο το δικο μου

ευχαριστωωωωωωω

aaK3p3.png FCDMp3.png

για μενα πιο ομορφο θα ηταν να κανεις το κειμενο σαν μικρο παραμυθακι της Χιονατης. αυτα τα ποιηματακια των προσκλητηριων νομιζω οτι εχουν "παραφορεθει". θα το δουλεψω κι εγω στο μυαλο μου, μηπως μπορεσω και σε βοηθησω.

XI64p2.pngtk60p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...