Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Irev εγώ τελικά αποφάσισα το κεράσι! Ωραία η ιδέα σου με τη χιονάτη, χαρούμενα και ασυνήθιστα χρώματα αλλά μου φαίνεται δύσκολο!!

Εγώ παλι πήγα προς κάτι πιο εύκολο, και σταμάτησα να πονοκεφαλιάζω. Έκανα και κάποιο δείγμα από προσκλητήριο μόνη μου και έχω αρχήσει να κοιτάω για μπομπονιέρες. Μου φαίνεται - αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα- ότι είδα από μαγαζί που τις ετοιμάζει όμως γιατί δεν ψάχνω για υλικά- μπομπονιέρα νάνο κουμπαρά. Σ ενδιαφέρει?

Τα μηλαράκια τέλεια ιδέα, και πάλι πρωτότυπο! Βρήκες τίποτα? Δυστυχώς δεν έχω δει πουθενά....:(

μια σκεψη ειναι και οι καρδουλες, αλλα μαλλον θα θυμιζει την ημερα του αγιου βαλεντινου.

μια δευτερη σκεψη, που τη βρισκω και πρωτοτυπη ειναι να κανεις σαν θεμα το πουα. ολα σε κοκκινο φοντο με λευκο πουα και οι μπομπο σου να ειναι καπελακια, φορεματακια και παπουτσακια, ή απλως ενα ωραιο κουτακι.

Κορνηλία -τέλειο όνομα!- σ ευχαριστώ πολύ! Κατέληξα αντί για πουά (που να σου πω την αλήθεια το προτιμούσα) σε καρό! Μου αρέσει και αυτό πολύ, και μου φάνηκε πιο εύκολο απο αυτά που έχω δει ώστε να κινηθώ πιο εύκολα!

Εμενα παλι το καρο μου αρεσει περισσοτερο!

Το κερασι ειναι πουλ ωραιο, κι εμας μας αρεσε η φραουλα σαν φρουτο (ολο φραουλιτσα τη λεει η μαμα μου απο οταν γενηθηκε) αλλα μες το χειμωνα...με χαλαει λιγο

Θα εχετε κοκκινο φορεματακι? Εχω κολλησει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ γιατι ολα οσα βλεπω ειναι ροζ.............ελεος........οχι αλλο ροζ!

aaK3p3.png FCDMp3.png

Κορνηλία -τέλειο όνομα!- σ ευχαριστώ πολύ! Κατέληξα αντί για πουά (που να σου πω την αλήθεια το προτιμούσα) σε καρό! Μου αρέσει και αυτό πολύ, και μου φάνηκε πιο εύκολο απο αυτά που έχω δει ώστε να κινηθώ πιο εύκολα!

σ' ευχαριστω κι εγω για τα καλα σου λογια, αν και προκειται μονο για το ψευδονυμο μου. χαιρομαι που σε βοηθησα.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα παλι το καρο μου αρεσει περισσοτερο!

Το κερασι ειναι πουλ ωραιο, κι εμας μας αρεσε η φραουλα σαν φρουτο (ολο φραουλιτσα τη λεει η μαμα μου απο οταν γενηθηκε) αλλα μες το χειμωνα...με χαλαει λιγο

Θα εχετε κοκκινο φορεματακι? Εχω κολλησει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ γιατι ολα οσα βλεπω ειναι ροζ.............ελεος........οχι αλλο ροζ!

Και εμένα μου αρέσει πολύ η φράουλα και το σκεφτόμουν, αλλά το κεράσι μου κολλάει πιο καλά στη διακόσμηση αλλά φυσικά και στο γλυκάκι.

Έχω ρίξει και μία ματιά για τα φορεματάκια, αλλά φυσικά περιμένω και τη νονά μας να τα δούμε. Ευτυχώς έχουμε το ίδιο γούστο και πιστεύω θα συμφωνήσουμε. Το σκέφτηκα και εγώ για κόκκινο αλλά φοβάμαι ότι θα κάνει...πολύ μπαμ! Είναι έντονο χρώμα και θέλει προσοχή. Έτσι τείνω προς το λευκό με κόκκινες λεπτομέρειες ή ακόμα καλύτερα με κόκκινα κερασάκια. Έχω βρει και ένα μαγαζί που μου το φτιάχνει ακριβώς όπως θέλω, και μου προτείνανε κόκκινα κεντημένα κερασάκια, αλλά πρέπει να το δω με τη νονά.

Εμένα πιο πολύ με αγχώνουν αυτά που θα κάνω μόνη μου, προσκλητήρια και διακόσμηση. Γι αυτά που θα αγοράσουμε θα το ψάξουμε οσο πιο καλά μπορούμε! Ευτυχώς υπάρχει και η λίστα στο φόρουμ με τα καταστήματα και περίπου ξέρω που κατευθύνομαι. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου πες μου!

Το φορεματάκι σας πως το σκέφτεσαι εσυ?

Πείτε μου σας παρακαλώ και τη γνώμη σας....

http://yfrog.com/jcprosklitiriompempasj

Είναι το προσχέδιο μόνο βέβαια....Θα γίνει σε ανάγλυφο χαρτί, λευκό, σε μορφή κάρτας. Μέσα με καρό κόκκινο - λευκό πλαίσιο και διάσπαρτα κερασάκια....Στο εξώφυλλο σκέφτομαι στο κοτσανάκι απο τα κερασάκια να δέσω κάποιο κορδελάκι...Πως σας φαίνεται η ιδέα?Θα φαίνεται ερασιτεχνικό λετε?

Αφου το θεμα σου ειναι η χιονατη, ειναι τελεια η ιδεα του μηλου για κερασμα ή για μπομπονιερα! Γισ δες αυτη την σελιδα, ισως να μπορει να σε βοηθησει η κοπελια, εχω πορωθει μαζι της (ολο για τις δημιουργιες της μιλαω!), κανει πολυ ωραια πραγματα. http://artisticake.blogspot.com

ακου μια αλλη ιδεα, αν εχεις αρκετα παιδακια στον κυκλο σου (φιλοι, συγγενεις κλπ), θα μπορουσες να διαλεξεις 7 αγορακια, να τα ντυσετε με στολες νανων και να κρατανε αυτα τις λαμπαδες.. ελπιζω μονο να μην εχει προβλημα ο παπας!

Πείτε μου σας παρακαλώ και τη γνώμη σας....

http://yfrog.com/jcprosklitiriompempasj

Είναι το προσχέδιο μόνο βέβαια....Θα γίνει σε ανάγλυφο χαρτί, λευκό, σε μορφή κάρτας. Μέσα με καρό κόκκινο - λευκό πλαίσιο και διάσπαρτα κερασάκια....Στο εξώφυλλο σκέφτομαι στο κοτσανάκι απο τα κερασάκια να δέσω κάποιο κορδελάκι...Πως σας φαίνεται η ιδέα?Θα φαίνεται ερασιτεχνικό λετε?

ειναι πολυ ωραιο. προσωπικα δεν το βρισκω καθολου ερασιτεχνικο. φαινεται οτι περιεχει την αγαπη και το μερακι της μανουλας.

XI64p2.pngtk60p2.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

η caddy caddy πως σας φαίνεται σαν θέμα αν και δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω για μπομπονιέρα και γενικά για στολισμό.

Η candy candy είναι πολύ ωραία αλλά επειδή είναι παλιό κινούμενο σχέδιο, λίγο ξεπερασμένο κατά τη γνώμη μου.

Εγώ τις πήρα από το edit admin , ζήτησα ροζ πουγκί με αντίστοιχο πάνινο κοριτσάκι και μου βγήκε πάρα πολύ φθήνά.. Μου ήρθαν ταχυδρομικά και ούτε χρειάστηκε να βγω από το σπίτι για τις μπομπονιέρες της μικρής μου.. :)

Η candy candy είναι πολύ ωραία αλλά επειδή είναι παλιό κινούμενο σχέδιο, λίγο ξεπερασμένο κατά τη γνώμη μου.

Εγώ τις πήρα από το edit admin , ζήτησα ροζ πουγκί με αντίστοιχο πάνινο κοριτσάκι και μου βγήκε πάρα πολύ φθήνά.. Μου ήρθαν ταχυδρομικά και ούτε χρειάστηκε να βγω από το σπίτι για τις μπομπονιέρες της μικρής μου.. :)

λοιπον μια που εχετε μαγαζι η candy candy ειναι ξεπερασμενη σαν καρτουν αλλα οχι σαν στολισμο σε βαπτιση .

ειναι πολυ ωραιο. προσωπικα δεν το βρισκω καθολου ερασιτεχνικο. φαινεται οτι περιεχει την αγαπη και το μερακι της μανουλας.

Να εισαι καλα Κορνηλια μου! Τελικα το προχωρησα ετσι, με τις λεπτομερειες που ειπα! Θα ανεβασω φωτο απο το συνολικο αποτελεσμα. Εχω κανονισει για το τραπεζι μετα, εκλεισα και μπομπονιερες, πηγαμε με τη νονα για σταυρο και για το βαπτιστικο πακετο! Ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!!:D:D:D

Εσεις πως τα πατε με τις ετοιμασιες?

η caddy caddy πως σας φαίνεται σαν θέμα αν και δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω για μπομπονιέρα και γενικά για στολισμό.

Πρωτότυπο και πολυ γλυκο! Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να βρεις στολισμο κτλ. Τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου?

Ασχετο αλλα στο μαγαζι που εκλεισα μπομπονιερες και ενω κοιταγαμε για το πακετο της νονας, βρηκαμε το θεμα τοσοδουλα!! Ουτε αυτο το ειχα σκεφτει και μου αρεσε πολυ πολυ!

εμεις ακομα αργουμε. τα οικονομικα ειναι στεναχωρα και προς το παρον αποταμιευουμε. λεμε για Ιουνιο ή Σεπτεμβριο. με το καλο η βαφτιση σας. να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το παιδακι σου.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Τοτε εχεις χρονο αρκετο...Νομιζα οτι ησουν και εσυ για χειμωνα!

Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, πανω απ ολα να ειμαστε καλα εμεις και τα παιδακια μας και τα υπολοιπα γινονται! ;)

και εμείς αργούμε πολύ λέμε για Μαιο μάλλον θα εγκαταλείψω την ιδέα αυτή γιατί είναι δύσκολη. Σαν μπομπονιέρα πάντως θέλω να έχω μικρές τσάντες και για τους άντρες θα δω δεν έχω καταλήξει ακόμα.

και γιατι να κανεις καλε αλλες για αντρες; αν καταλαβα καλα εχεις κοριτσακι. σε κοριτσιστικη βαφτιση, κοριτσιστικη μπομπονιερα θα παρουν. δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ασχημο να μοιρασεις την ιδια σε ολους. αλλωστε τι νομιζεις; θα κρατανε το τσαντακι με χαρη; χα! χα!

χωρις πλακα τωρα. μην αγχωνεσαι. εχω δει πολλες κοριτσιστικες βαφτισεις που ειχαν την ιδια μπομπονιερα για ολους και δεν ηταν αποκρουστικο το θεαμα να την κραταει ενας αντρας. παντως αν μας καλεσεις, να ξερεις. ο αντρας μου κραταει απο fendi και πανω! χα! χα!

XI64p2.pngtk60p2.png

θα το έχω υπόψιν μου έχετε βέβαια λίγο ακριβά γούστα αλλά τι να σας κάνω. Μάλλον θα κάνω μόνο τις τσαντούλες αλλά ψάχνω να βρω και δεν έχω βρει ακόμα να πουλάνε κάπου για να τισ φτοιάξω μόνη μου. Μήπως έχεις υπόψιν σου κάτι εκτός από fendi βέβαια

ευχαριστώ kornilia μπήκα στο site αν και αργεί λίγο να κατέβει ο κατάλογος έχει όντως πάρα πολλές μπομπονιέρες αλλά δεν ξέρω έχω κολλήσει με αυτές που έχω δει στο an-agapas. Γιατί να είναι τόσο ακριβές?

Χαιντι, ρωτα και εδω για μπομπονιερες.

http://eflam.wordpress.com/ Εκλεισα και εγω τις δικες μου. Εχουν καλες τιμες και ποικιλια, πολλα δεν τα εχουν στην σελιδα τους ομως. Ισως μπορουν να σου φτιαξουν κατι σαν και αυτο που θες....

τελικα με το θεμα σου τι σκοπευεις να κανεις;

Χαιντι, ρωτα και εδω για μπομπονιερες.

http://eflam.wordpress.com/ Εκλεισα και εγω τις δικες μου. Εχουν καλες τιμες και ποικιλια, πολλα δεν τα εχουν στην σελιδα τους ομως. Ισως μπορουν να σου φτιαξουν κατι σαν και αυτο που θες....

τελικα με το θεμα σου τι σκοπευεις να κανεις

ναι το είδα και βρήκα αυτό που ήθελα έχεις τις τσαντούλες που έχω κολλήσει τρελά βέβαια και είναι και στα νότια προάστια και θα πάω να τις δω και από κοντά να μάθω και τη λυπητερή. Θέμα δεν θα κάνω θα παίξω με τα χρώματα μου αρέσει πολύ το φούξια και μάλλον θα το συνδιάσω και με το πράσινο(δεν μου έρχεται η ακριβή ονομασία του τώρα όχι ακριβώς το πράσινο το πιο ανοιχτό του). Ελπίζω να καταλάβατε