Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσο πρέπει να πληρώνουμε για διατροφή;

Recommended Posts

και το σπαστικο, ξερεις ποιο ειναι?

θα περασουν τα χρονια, θα μεγαλωσει το παιδι, και θα βγαινουν καμια φορα μαζι, και θα καμαρωνει και θα κορδωνεται και θα γυρναει και θα λεει σε ολους "ειδες κοπελαρα που εκανα?"

:evil:

Ξερεις ομως....

Ολα εδω πληρωνονται.....

Ισως αυτη η "κοπελαρα" να μην τον θελει στον τοιχο κολλημενο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό πως τα κατάφεραν γιατί οι δικοί μου ακόμη στα μαχαίρια είναι και μαζεύουμε τα αίματα από τα πατώματα. Τι καλά θα ήταν να ήταν έτσι!

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που χωρίσανε............... στην αρχή κι εμείς μαζεύαμε τα αίματα από τα πατώματα. Και τα πρώτα 10 χρόνια είχαν τις απολύτως τυπικές σχέσεις μόνο και μόνο για μένα.

Μετά όταν αρχίσανε κάποια προβλήματα (υγείας μεταξύ αυτών) και γινόμουνα εγώ λάσχτιχο για να προλάβω κάποια πράγματα, δουλειά, υποχρεώσεις, κλπ, μπήκε η μάνα μου στη μεση να με βοηθήσει που έτρεχα για κάτι υποθέσεις του πατέρα μου κι σιγά σιγά αυτό έγινε μόνιμο.

Μετά παντρεύτηκα, χώρισα, ξαναπαντρεύτηκα, έκανα ένα παιδί, οι δικοί μου μεγαλώσαν και άλλο, ήρθαν και άλλα σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια σε συγγενείς μας και πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε, οπότε έτσι δημιουργήθηκε η κατάσταση που περιέγραψα.

Βασικά οι δικοί μου είναι καλά όταν είναι ο καθένας στο κονάκι του.......... άμα τους βάλεις μαζί τρώνε τα μουστάκια τους γιατί απλά είναι πολύ εγωϊστές και θέλει ο καθένας να περνάει το δικό του. Οπότε ας κάθεται ο καθένας σπιτάκι του να είμαστε όλοι ήρεμοι.

.....θα πηδηχτώ από την ταράτσα μιλάμε.............. μ' έχουν τρελλάνει.

είπαμε όχι από την ταράτσα, θα χαλάσεις την παράνομη πέργκλολα του πέμπτου!!!!!!!!!

πάντως πέρα της πλάκας ........τον πατέρα σου φιλενάδα τον .....υιοθετούσα άνετα !!!!!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...