Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεντράκι για κρεμαστές μπομπονιέρες

Pola

Recommended Posts

Στον Πειραιά σε ενα κατάστημα με ειδη χομπυ και ζωγραφικής ειδα εναν κόνο απο φελιζόλ αρκετά ψηλό και αμέσως φλάσαρα για να βαλω πάνω γλειφιτζουρια σε κανα πάρτυ των παιδιών...

Αν το ντυσεις με χαρτι γκοφρε η κάποιο αλλο χαρτι μαλακό και καρφώσεις πανω τους ανεμόμυλους, δεν θαναι ωραια;;Και δεν χρειάζεσαι τίποτε αλλο....Στέκει μονο του...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Ενδιαφερομαι και εγω για δεντρακι να κρεαμω μπμπονιερες. Που ενοικιαζουν?Η κοπελα που δανιζει το δικο της ισχυει ακομα?Η βαπτιση ειναι 2οκτωβριου.

Ευχαριστω πολυ

Που ειναι ρε κοριτσι αυτο το μαγαζι στον Πειραια? λες το art k hobby? Υπαρχει ακομα εκει διπλα στο Αττικον? Ψωνιζα παλια αλλα τελευταια δεν πολυκατεβαινω κ οποτε παω ξεχναω να κοιταξω...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Οχι δεν ειναι αρτ εντ χομπυ ...

Είναι ο δρόμος που ειναι η Αγ.Τριάδα απέναντι απο το Δημοτικό θέατρο και είναι μεσα στο στενό...Εχει είδη ζωγραφικής και εχει και πολλά φελιζόλ μάλλον για ζωγραφική απ οτι κατάλαβα...Αν ξαναπεράσω θα δω διεύθυνση...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Έχει καμιά κοπέλα δεντράκι για κρεμαστές μπουμπουνιέρες που μπορεί να μου δανείσει γαι την βάπτιση της ανηψιάς μου στις 19 Σεπτέμβρη?

Θα έχουμε περίπου 100 μπομπονιέρες αλλά θα μπορούσαμε να κρεμάσουμε έστω 50-60.

Ναι...να σου δανισω το δικο μου...Μενω Πειραιά...Οποτε θες ελα παρτο

Αγαπητή Aggeloudia,

έχεις λάβει το email μου από 02/09/2010? Πώς θα συννενοηθούμε για το πότε και που πρέπει να έρθω για να πάρω το δεντράκι?

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Καλημέρα,

ετοιμάζομαι κι εγώ για τη βάφτιση της μικρούλας μου. Διάβασα τα παραπάνω και ψάχνω κι εγώ για δεντράκι για τις κρεμαστές μπομπονιέρες που θα φτιάξω εγώ. Αναρρωτιόμουν αν υπάρχει καμιά νεότερη πρόταση. Οι μπομπονιέρες θα είναι περίπου 200 και σκεφτόμουν να βάλω 2 δεντράκια ή κάτι για να τις κρεμάσω. Επειδή δε θα έχω στολισμό (δεν αφήνει η εκκλησία να στολίσω την κολυμπήθρα) δεν μπορώ να ζητήσω από αυτόν που θα έκανε το στολισμό να μου το δώσει. Ενοικιάζονται κάπου? ΥΓ: Κατα προτίμηση Θεσσαλονικη!

Ευχαριστώ

μπορεις να παρεις κλαδια και να τα βαψεις οτι χρωμα θελεις(κατι θα βρεις να τα στερεωσεις)

εμενα ο παπας δεν αφηνει ουτε μεσα ουτε εξω να στολισω:-(:-(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...