Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεντράκι για κρεμαστές μπομπονιέρες

Pola

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη βάπτιση της Καρολίνας και ανάμεσα σε πολλά άλλα ψάχνω και καλόγουστο δεντράκι για να κρεμάσω τις 200 μπομπονιέρες μας (είναι ονειροπαγίδες και τις έχω παραγγείλει από μια κοπέλα στην Κρήτη). Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε???

Ευχαριστώ πολύ πολύ :):):):)

Διαφημίσεις

Stellinula σ' ευχαριστώ πολύ.

Το μεγάλο δε μου αρέσει (ιδίως η βάση και ο "κορμός" του). Το μικρό είναι ωραίο, αλλά δεν ξέρω εάν χωράει 200 μπομπονιέρες...

Διαφημίσεις

να μου πείς όταν πάρεις ε? εγώ πάλι όταν κάνω νινάκι απο κείνον θα παρω να τις φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιερίτσες!!!! χιχιχιχιχιιχι (φαντάσου ακόμα παιδί δεν έχω και τα έχω κανονίσει όλα μέχρι και μπομπονιέρες, ξέρω είμαι τρελή)

Καλησπέρα,

στη βάπτιση της κόρης μου είχα ανάλογο δεντράκι (το μεταλλικο μικρό λευκό της Adorex), εμένα βέβαια μου το παρείχε το κατάστημα που πήρα τις μπομπό.

Στο συγκεκριμένο δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 80-90 μπομπό αφού όπως μου είπαν κ στο κατάστημα θα μπερδεύονται κ δεν θα φάινεται τίποτα. Στο μεγάλο φαντάζομαι ότι δεν θα χωράει πάνω απο 120-140.

Εγώ είχα εφεδρικές σε ένα κουτάκι.. εξάλλου προσπάθησε να μην τις εμφανίσεις όλες, πάρτες μαζί σου κ ας την βγάλουν μετά αν δεν σου φτάσουν

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

στη βάπτιση της κόρης μου είχα ανάλογο δεντράκι (το μεταλλικο μικρό λευκό της Adorex), εμένα βέβαια μου το παρείχε το κατάστημα που πήρα τις μπομπό.

Στο συγκεκριμένο δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 80-90 μπομπό αφού όπως μου είπαν κ στο κατάστημα θα μπερδεύονται κ δεν θα φάινεται τίποτα. Στο μεγάλο φαντάζομαι ότι δεν θα χωράει πάνω απο 120-140.

Εγώ είχα εφεδρικές σε ένα κουτάκι.. εξάλλου προσπάθησε να μην τις εμφανίσεις όλες, πάρτες μαζί σου κ ας την βγάλουν μετά αν δεν σου φτάσουν

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!

Εμένα θα μου φέρει η διακοσμήτρια.

Ρώτα και συ στη δική σου.

Δεν έχω...Εννοείς αυτή που θα κάνει το στολισμό με λουλούδια κλπ ή κάτι πιο extreme??

καλημερα

σε ενδιαφερει για ενοικιαση ή αγορα?Γιατι κατι εχω υποψην μου.Αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

• 3 weeks later...

γεια σας κορίτσια .

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για δεντράκι προς ενοικίαση,γιατί φτιάχνω μπουμπουνιέρες από φύλλο αλουμινίου και θέλουν οπωσδήποτε κρέμασμα.Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ στο Ηράκλειο ,θα μου έκανε ιδιαίτερη χαρά.

.png.png

Διαφημίσεις

Σε καταστήματα με είδη βάπτισης έχουν τέτοια δεντράκια. Μια φίλη μου αγόρασε ένα με 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εγώ το είχα πάρει για τη βάπτιση δίνοντας ως "ενέχυρο" το ποσό των 20ευρώ, τα οποία μου επέστρεψαν όταν επέστρεψα το δεντράκι.:mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ Η ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31329362&l=b5ccbf848a&id=1294348549

Έχετε καμιά ιδέα πως να παρουσιάσω μπομπονιέρες ανεμόμυλους? Θα είναι και πολλές (250).

250 είναι πολλές για να στηθούν όλες. Μπορείς να πάρεις απο ένα κατάστημα που πουλάνε μπαλόνια, εκείνο το φελιζόλ στο οποίο στηρίζουν τα μπαλόνια με στικάκι και να καρφώσεις κάποια επάνω για ντεκόρ. Και αυτός που θα μοιράζει, θα έχει τις υπόλοιπες σε ένα κουτί κάπου δίπλα και θα συμπληρώνει κάθε τόσο ή θα δίνει μόνο απο εκείνες που έχει στο κουτί. Αλλιώς μπορείς να τις έχεις όρθιες σε ένα ψηλό καλάθι..

250 είναι πολλές για να στηθούν όλες. Μπορείς να πάρεις απο ένα κατάστημα που πουλάνε μπαλόνια, εκείνο το φελιζόλ στο οποίο στηρίζουν τα μπαλόνια με στικάκι και να καρφώσεις κάποια επάνω για ντεκόρ. Και αυτός που θα μοιράζει, θα έχει τις υπόλοιπες σε ένα κουτί κάπου δίπλα και θα συμπληρώνει κάθε τόσο ή θα δίνει μόνο απο εκείνες που έχει στο κουτί. Αλλιώς μπορείς να τις έχεις όρθιες σε ένα ψηλό καλάθι..

Θα δω αλυριο αυτό που μου είπες με τα μαγαζιά για τα μπαλόνια.

Εχω σκεφτεί να βάψω καφασάκι απο μανάβιο, ή να πάρω φελιζόλ ή κάτι μεγάλα πλαστικά κασπώ. Αλλα να σου πω την πάσα αλήθεια έχω τόσα να κάνω που θέλω κάτι εύκολο κια οκονομικό.

Σε καταλαβαίνω....Κι εγώ είχα πολλές ιδέες και σχέδια, αλλά όπως λες, τελικά ήταν τόσα αυτά που έπρεπε να γίνουν που ούτε προλάβαινα αλλά και ούτε ήθελα να διαθέσω πολλά χρήματα.

Αν έπαιρνες ένα καφάσι όπως λες (ιδανικά ένα ωραία και περιποιημένο..όσο γίνεται) και αντί να το βάψεις (για μεγαλύτερη ευκολία) το τύλιγες περίτεχνα με ένα χρωματιστό τούλι?

Χμ σωστό και αυτό.

Εχω 10 μετρα χρωματιστή λινάντσα, μήπώς να την αξιοποιήσω τυλίγοντας καφασάκια;

Αλλα και το τουλί δεν είναι ακριβό.

Τα κασπω τα πλαστικά τα βρήκα 4,20? το ένα και θα χρειαστώ και απο αυτά αρκετα.

Μια άλλη ιδέα είναι να τους βάλω σε γαλβανιζε κουβάδες μεγάλους και να δέσω κορδέλες.

Αντε να δούμε τι θα κάνω στο τέλος.

Πάω για ύπνο...

.... οι μέρες περνάνε και αγχώνομαι... !!!

Όλες οι σκέψεις σου είναι πολύ όμορφες. Διάλεξε την πιο πρακτική (μεταφορά στην εκκλησία, στήσιμο, συναρμολόγηση κλπ) και κάποια σχετικά οικονομική και όλα θα είναι τέλεια σίγουρα. Με το καλό!! :-D

Καληνύχτα!!