Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τελικά είναι αγοράκι?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/ους.Εκανα αυχενικη την προηγούμενη εβδομάδα και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι αγορακί.Εχθες που πήγα στον γιατρό μου μου είπε και εκείνος πως μάλλον για αγοράκι το βλέπει.Απο αυτο που βλέπει το συμπερένει λεέι.....Πείτε μου σας παρακαλώ τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ πολύ!:wink:

Εμένα στην αυχενική διαφάνεια μου είχαν πει κατά 80% αγοράκι.Ο γιατρός στον μηνιαίο υπέρυχο έλεγε και εκείνος αγοράκι,στην β'επιπέδου το επιβεβαιώσαμε και τώρα έχουμε τον Στεφανάκο μας!!!

Σπάνια γίνονται πλέον λάθη

as1cHge08j-0010MTY0ZHwxNjE0NWR8VG8gcGFpZGFraSBtb3UgZWluYWkg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα παρω τις νυφες με την σειρα για εναν καφε και θα τις πω!!θα σας αγαπω και θα σας εχω κυραδες και αφεντρες αρκει να εχετε τα παλικαρια μου ευτυχισμενα και τα εγγονια μου καθαρα ταισμενα και σωστα!!για την κορη ας αναλαβει ο πατερας της,γτ θα τον εφαω αν δεν την εχει στα πεπουλα...ξερετε τι συμπεθερα θα γινω εγω?οχι που τα μεγαλωνω στον αφρο και θα κακοπερανε!!!!!000202B4.gif

sig.asp?img=ad1

καλα πόσους εχεις?

πωπω!!!! τις λυπαμαι τις καημενες τις νυφες σου.....χαχαχα. :-)

Όχι οτι κακοπερνάει ο άνδρας μου αλλά τώρα είμαι νύφη και τα βλέπω έτσι όταν θα τον μεγαλώσω στα πούπουλα τον άρχοντα μου όπως λέει και το koufetaki θα είναι τελείως διαφορετικά!! Δέν ξέρω μπορεί να τα βλέπω τώρα έτσι και να μην γίνει.. ο καιρός θα δείξει..

EwCip3.png

καλα πόσους εχεις?

πωπω!!!! τις λυπαμαι τις καημενες τις νυφες σου.....χαχαχα. :-)

εχω εναν παλικαρο 180 τωρα το καλοκαιρι κλεινει τα 16χ.και εναν 3 χρονων και μια κορακλα 14 χρ.ειχα και μια ωραιοτατη καθυστερηση και ημουν μες στην χαρα αλλα πριν 3ωριτσες μου ηρθε γμτ!!!γερα παιδια και οτι θελουμε αντε με το καλο κοριτσακι μου

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

εχω εναν παλικαρο 180 τωρα το καλοκαιρι κλεινει τα 16χ.και εναν 3 χρονων και μια κορακλα 14 χρ.ειχα και μια ωραιοτατη καθυστερηση και ημουν μες στην χαρα αλλα πριν 3ωριτσες μου ηρθε γμτ!!!γερα παιδια και οτι θελουμε αντε με το καλο κοριτσακι μου

να τα χαιρεσαι κοπέλα μου τα παιδακια σου!! αντε και με ενα τεταρτο!!!;)

Εμένα και τους 3 γιους μου (μα και τους 3) κορίτσια μου τους λέγανε :lol: μέχρι το β επιπέδου. Μας έμενε η χαρά...

Και να πεις πώς δεν είναι προικισμένοι;;;;;;;;;

τιποτα καλη μου!!! Απλα οι γιατροι σου είχαν τεραστιο βαθμο μυωπιας!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...