Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΟΥΡΕΣ!

Recommended Posts

Εγώ βρε κορίτσια έχω καούρες καμιά φορά ακόμα και με το αγγουράκι .. :oops::oops:

Νιώθω τέτοια φλογα στο λαιμό, ώρες ώρες που δεν παλέυεται..

όσο για το σίδηρο, παίρνω το Fysiofol πάντα με άδειο στομάχι γιατί κάθε φορ΄απου θα το πάρω μετά που θα έχω φάει κάτι, νιώθω τα πετρώνει στο στομάχι μου και δεν χωνέυεται με τίποτα.....................

Άσε να μην πώ για τις φορές που τρώω κάτι ελαφρύ και μετά ταβλιάζομαι στον ύπνο.... Ωραίος ο ύπνος αλλά μετά που ξυππάω, πίνω νερά σαν τρελή από το κάψιμο..................:?:?:?

Μηπως να κόψω τον μεσημεριανό ύπνο

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τις καούρες γενικά λένε ποτέ να μην ξαπλώνεις κατευθείαν μετά το φαγητό!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Βέβαια δεν παίρνω τίποτα γιατί φοβάμαι και απλώς τις υπομένω.

και εγω της ιδιας άποψης είμαι και κάνω τα εξής. Το βράδυ τρώω πολύ ελαφριά . Γάλα με κόρν φλέικς και κανένα μήλο. Η αν ζήλέψω κάτι παχυντικό δεν πέφτω με τα μούτρα και μετά τρώω τσίχλα. Επίσης κοιμάμαι με 2 μαξιλάρια σχεδόν καθιστή δλδ και πίνω πολύ νερό για να σβήσει το κάψιμο. Τα μαξιλάρια βοηθάνε πολύ . Σας το λέω εγγυημενα γιατι και στην πρωτη αλλα και σε αυτη την εγκυμοσύνη μου επεφερα απο καούρες.

pBpMp3.png

όλα αυτά που λες τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν υπήρχε γιατρειά...

δεν βοηθούσε τίποτε γιαυτό και στην χειρότερη περίπτωση θα το πάρω το Maalox...να προσθέσω ότι όσο ελαφριά κι αν φάω αν είναι να έχω καούρες θα της έχω...

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

• 3 εβδομάδες μετά...

Η κατάσταση με τις καούρες έχει φτάσει στο απροχώρητο.....

Ακόμα και το γάλα μου πέφτει βαρύ για το στομάχι... Για να κοιμηθώ το βράδυ θα πρέπει να πάρω ένα αντιόξινο και κατά τη διάρκεια της νύχτας ξυπνάω και παίρνω άλλο ένα. Τις περισσότερες φορές θα καταλήξω να τα βγάλω όλα :(:(:(:( .

Και έχω και την αδερφή μου να μου λέει πως το παιδί βγάζει μαλλιά. Λες και αυτό με κάνει να νίωθω καλύτερα. Αν βγει τελικά καραφλός ο γιος μου θα την πλακώσω :lol:

Διαφημίσεις

Ακόμα και το γάλα μου πέφτει βαρύ για το στομάχι... Για να κοιμηθώ το βράδυ θα πρέπει να πάρω ένα αντιόξινο και κατά τη διάρκεια της νύχτας ξυπνάω και παίρνω άλλο ένα. Τις περισσότερες φορές θα καταλήξω να τα βγάλω όλα :(:(:(:( .

Και έχω και την αδερφή μου να μου λέει πως το παιδί βγάζει μαλλιά. Λες και αυτό με κάνει να νίωθω καλύτερα. Αν βγει τελικά καραφλός ο γιος μου θα την πλακώσω :lol:

χα χα χα χα :lol::lol: ...κι αυτό με τις καούρες και τα μαλλιά ανήκει στους μύθους.

Αααααααααααααααα κι εγώ μία απ΄τα ίδια...χθες το βράδυ σηκώθηκα και τσάκισα κι εγώ ένα Maalox!

E, ρε γλέντιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χα χα χα χα :lol::lol: ...κι αυτό με τις καούρες και τα μαλλιά ανήκει στους μύθους.

Αααααααααααααααα κι εγώ μία απ΄τα ίδια...χθες το βράδυ σηκώθηκα και τσάκισα κι εγώ ένα Maalox!

E, ρε γλέντιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αυτό της λέω και εγώ αλλά που να το καταλάβει... Μάλλον θα πρέπει να βγει καραφλός ο παιχτης μπας και το παρει απόφαση και σταματήσει να το πιστεύει χαχαχαχαχα

εγω ειμαι στο τελος του 7ου μηνα αλλα η αληθεια ειναι οτι απο τον 5ο οι καουρες εγιναν μονιμες.εχω δοκιμασει ολα οσα λετε αλλα δεν αλλαζει τιποτα.απο το πρωι που ξυπναω μεχρι την ωρα που θα κοιμηθω το βραδυ η καουρα δεν φευγει.τουλαχιστον κατα τη διαρκεια της νυχτας δεν εχω προβλημα.

ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΜΕΚΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΤΟΥ. :roll::roll::roll: ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΙΜΕΚΟ.

ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΜΕΚΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΤΟΥ. :roll::roll::roll: ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΙΜΕΚΟ.

και εγώ ο ίδιο, δεν εχω πάρει τίποτα... δεν ξέρω γιατί, ενώ λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ ψιλοφοβάμαι.... οπότε, μένω με τη φλογίτσα μου...

φχχχχχχ!!!!! :evil::evil::evil:

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

καταρχήν δεν είναι φάρμακο το Σιμέκο αλλά ούτε και το Μααλόξ γιαυτό και οι γιατροί σου λένε πως μπορείς να το πάρεις άφοβα.

Καλύτερα να παίρνεις κι εσύ από κανένα γιατι νομίζω πως είναι κρίμα να υποφέρεις :wink:

• 4 εβδομάδες μετά...

Και οι δικές μου αδελφες τα ίδια μου λένε! ΑΚΡΙΒΩΣ

Και εγώ πάντα τους δίνω την ίδια απάντηση:

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο,,,,,,εγώ δε θα βγάλω παιδί.....πιθήκι θα βγάλω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...