Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΟΥΡΕΣ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις πήρα τηλ. τον γιατρό μου γιατι δεν παλεύονται άλλο οι καούρες, αλλά δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος στο να πάρω κάτι γιαυτό.

Μου είπε βέβαια Simeco ή Malox αλλά σε έσχατη περίπτωση κι όχι συνέχεια.... το ήξερα ότι θα πεί κάτι τέτοιο. Τον έχω μάθει πιά χα χα χα

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Μόλις πήρα τηλ. τον γιατρό μου γιατι δεν παλεύονται άλλο οι καούρες, αλλά δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος στο να πάρω κάτι γιαυτό.

Μου είπε βέβαια Simeco ή Malox αλλά σε έσχατη περίπτωση κι όχι συνέχεια.... το ήξερα ότι θα πεί κάτι τέτοιο. Τον έχω μάθει πιά χα χα χα

ίσως είναι πολύ αυστηρός ο γιατρός σου....

γιατί απ όσο είδα και σε άλλες κοπέλες εδώ που έγραψαν, το simeco είναι άφοβο κι εμένα μου είπε να το παίρνω χωρίς καμία επιφύλαξη :D

Κι εγώ επειδή διάβασα εδώ πως στις περισσότερες κοπέλες το επιτρέπει ο γιατρός γιαυτό είπα να τον πάρω ένα τηλ. για να μην περιμένω άλλο μέχρι να πάω, διότι υπάρχουν στιγμές που υποφέρω.

Ήμουν σίγουρη για την απάντησή του...χα χα...είναι πολύ καλός και γενικά αυστηρός σε ότι αφορά χάπια κτλ.

Τί να κάνω θεέ μου :lol: για σφάξιμο είναι. Πάντως σε έσχατη περίπτωση μου είπε να πάρω, αλλά μου συστήνει για καλύτερο το Maalox!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Πήγα και πήρα Maalox σήμερα γιατι δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση. Ο γιατρός μου μπορεί να μην τρελλένεται από χαρά σ΄αυτήν την ιδέα, αλλά και τί να κάνω; Εγώ υποφέρω κι όχι αυτός...

Στις αρχές δεν με έπιανε και τόσο συχνά...τώρα έχει γύρω στις 4 μέρες που από το πρωί έχω καούρες και κρατάνε μέχρι την νύχτα. Ξυπνάω το άλλο πρωί, με το που βάλω κάτι στο στόμα μου, φτου κι απ΄την αρχή :twisted:

Διαφημίσεις

Κορίτσια,όταν λέτε καούρες εννοείτε μια ηλίθια αίσθηση στο στομάχι σου, που σε κάνει να νιώθεις λίγο περίεργα ή πόνο πραγματικό? Γιατί μέχρι χτες είχα το 1ο, ενώ χτες το βράδυ άρχισε ένας πόνος, που με έπιαναν σαν σουβλιές στο στομάχι, επειδή έφαγα το μεσημέρι φασολάκια και είχαν αρκετή τομάτα...μετά όταν ξύπνησα από το μεσημεριανό ύπνο έφαγα ένα μήλο και μετά από καμιά ώρα άρχισε το μαρτύριο. Έφαγα λίγο ψωμοτύρι και μου πέρασε, αλλά με ξανάπιασε μέσα στη νύχτα!!!3 ηώρα το πρωί γύριζα από δω, γύριζα από κει...Άστα!!

5Aqjp3.png

Κορίτσια,όταν λέτε καούρες εννοείτε μια ηλίθια αίσθηση στο στομάχι σου, που σε κάνει να νιώθεις λίγο περίεργα ή πόνο πραγματικό? Γιατί μέχρι χτες είχα το 1ο, ενώ χτες το βράδυ άρχισε ένας πόνος, που με έπιαναν σαν σουβλιές στο στομάχι, επειδή έφαγα το μεσημέρι φασολάκια και είχαν αρκετή τομάτα...μετά όταν ξύπνησα από το μεσημεριανό ύπνο έφαγα ένα μήλο και μετά από καμιά ώρα άρχισε το μαρτύριο. Έφαγα λίγο ψωμοτύρι και μου πέρασε, αλλά με ξανάπιασε μέσα στη νύχτα!!!3 ηώρα το πρωί γύριζα από δω, γύριζα από κει...Άστα!!

εγώ τουλάχιστον ένοιθα να ΚΑΙΓΟΜΑΙ σε όλο τον οισοφάγο και στο στομάχι

θυμάμαι ότι όταν με ρωτούσαν έλεγα ότι νοιώθω σαν να έχω καταπιεί αναμένο σίδερο :P

Κι εγω όπως η μαμά του Ωρίων....

μιλάμε για πολύ πόνο στον Ισοφάγο που μόνο στην σκέψη του φαγητού πονούσα ακόμη πιό πολύ.

Δοκίμασα ό,τι μου είπαν πως σε ηρεμή αλλά τίποτε...οπότε χθες πήρα το πρώτο Maalox γιατι κόντεψα να φρικάρω και το στομάχι μου γουργούριζε απίστευτα πολύ, γιατι δεν είχα φάει τίποτε...για τόσο πόνο λέμε :cry:

Τί τραβάμε κι εμείς οι έγκυες .... :!:

Γειά σε όλους...

ήθελα να μου πείτε αν έχετε καούρες και ξινίλες και αν έχετε παρατηρήσει πότε τις έχετε;

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω συνέχεια (τα νεύρα μου) και κάποιες φορές αρχίζουν αφού έχω πάρει το σίδηρο...είναι δυνατόν;

μια από τα ίδια και μου είπαν ότι πρέπει το σίδηρο να το παίρνω με άδειο στομάχι γιατί απορροφάται καλύτερα, αλλιώς γίνεται πόλεμος στο στομαχάκι μου :cry::cry: που κατα τα άλλα είναι power :):) και αντέχει στα διάφορα που τρώω κατα καιρούς.

Αυτό που μου προκαλεί επίσης φουσκώματα είναιτο ασβέστιο, ( είναι αναβράζον) το οποίο αν το πιώ με άδειο στομάχι είναι σαν να έχω πιεί 15 κοκα κόλες μαζί, αν το πιώ μετά από φαγητό( όπως μου είπε η γιατρός) πετρώνει το φαγητό και χωνεύω την επόμενη...... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??? :roll::roll::roll:

Aphrodite_k

Κορίτσια,όταν λέτε καούρες εννοείτε μια ηλίθια αίσθηση στο στομάχι σου, που σε κάνει να νιώθεις λίγο περίεργα ή πόνο πραγματικό?

Δεν θα έλεγα πόνο,αλλά μια αίσθηση καψίματος στον ισοφάγο όπως ειπώθηκε και από τη Μαμά του Ωρίωνα.Εγώ νιώθω πως θα πάρω φωτιά.Σα να έχω εύφλεκτα αέρια στο στομάχι μου και καθώς ανεβαίνουν καίγομαι...Εύχομαι να μην το νιώσεις ποτέ.

Διαφημίσεις

μια από τα ίδια και μου είπαν ότι πρέπει το σίδηρο να το παίρνω με άδειο στομάχι γιατί απορροφάται καλύτερα, αλλιώς γίνεται πόλεμος στο στομαχάκι μου :cry::cry: που κατα τα άλλα είναι power :):) και αντέχει στα διάφορα που τρώω κατα καιρούς.

Νυστική το παίρνω τον σίδηρο...στην αρχή νόμιζα πως είναι απο τον σίδηρο αλλά μάλλον τελικά δεν είναι.

Έχω απλά παρατηρήσει πως εάν στην διάρκεια της ημέρας δεν έχω καούρες, μόλις πάρω τον σίδηρο θα μου παρουσιαστούν.

Αλλά τώρα έχει κάτι μέρες που αρχίζουν από το πρωί τα γλέντια :roll::roll::roll:

κορίτσια όσο προχωράει η εγκυμοσύνη σας και το μωρό μεγαλώνει, τόσο πιέζει το στομάχι σας και δώστου οι καούρες...

όταν με το καλό αρχίσει και κατεβαίνει το μωρό για να πάρει θέση θα αποσυμφορηθεί και το στομάχι

εμένα πχ όμως που δεν κατέβαινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ο μικρός κάτω, είχα καούρες ως το τέλος

:cry:

καλό μας κουράγιο λοιπόν! :!::!::!:

εγώ προχθές είχα τόσο δυνατό πόνο στο στομάχι που ήθελα να πάω στο νοσοκομείο...

και ΝΑ τα σάλια στο στόμα. Και ήθελα και εμετό.

Πήρα λοιπόν τον γιατρό και μόλις του είπα ότι έφαγα ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, γέλασε, και μου ειπε ότι και τα δυο απαγορεύονται και γω τα έφαγα μαζί.

Μιλάμε για πόνο όχι αστεία, και όχι απλές καούρες ή φούσκωμα...

Ηπια ένα χαμομήλι όπως είπε ο γιατρός, ξάπλωα στπ πλάι, και μετά από κάποια ώρα μου πέρασε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!!!!

(Τι ωραία τα συνδύασα εγώ, και έφαγα ενα βαθύ πιάτο μόνη μου... :lol: )

1Iik.png

Διαφημίσεις

Ε, τώρα τουλάχιστον ξέρεις και δεν πρόκειται να φας ξανά... :lol::lol:

σωστά Νίκη-76;

Βρε κορίτσια και τί τρώτε με τις καούρες;

Εγώ έχω φρικάρει...ό,τι και να βάλω στο στόμα μου με πειράζει....

μόνο μακαρόνια (άσπρα εννοείται) και ρυζάκι δεν με πειράζουν!

• 1 month later...

Κοριτσια SOS!!!Εμενα απο τωρα εχουν ξεκινησει οι καουρες!!Και ειμαι μονο στην 7 εβδομαδα!Εκτος βεβαια απο τις αναγουλες,το οτι δεν αντεχω ουτε καν στην σκεψη του κρεατος και του ψαριου,θελω γενικως δροσερες τροφες,ουτε πολυ αλμυρες ουτε πολυ γλυκες,δεν εχω καμμια αισθηση των γευσεων,το στομα μου εχει γινει καουτσουκ,δεν μου αρεσει τιποτα να τρωω και εχω και τις κρυαδες στα καλα καθουμενα να με ταλαιπωρουν...!! :(:(:( Αχ βοηθηστε με,τι να κανω για ολα αυτα?Υπαρχουν τροποι να απαλαχτω εστω να νιωσω λιγο καλυτερα?

Εμένα τα Maalox με βοηθάνε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να σας πω οτι τα παίρνω μόνο στην χειρότερη που δεν αντέχω πια.

Άνθρωπος της υπομονής λέμε :lol::lol:

Ααααααααααααααααα κι από χθες που ξεκίνησα έτσι λίγο την διατροφή δεν είχα καθόλου καούρες...τι τέλεια που ήταν!

Εγώ κορίτσια ένιωθα σαν δράκος.

Ελεγα θα φυσήξω και θα βγούνε φλόγες.

Προχθές που πήγα στον γιατρό μου μου είπε να μασάω κανα δυο SIMECO και πραγματικά ανακουφίστικα.

Τα αποφευγω οσο μπορώ αλλά τουλάχιστον εχω μια λύση για τις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

dhtZp3.png

κορίτσια το simeco δεν είναι "φάρμακο"

βοηθάει απλά τα υγρά του στομάχου... μην το φοβόσαστε...

εγώ έπαιρνα 4 τη μέρα... μια χαρά βγήκε ο τσιπιρίκος μου ... κανένα πρόβλημα

μη φτάνετε δλδ στο αμήν για να το πάρετε, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε..

Λες ε;

Εμένα ο γιατρός μου ξύνησε όταν τον ρώτησα αν κάνει να πάρω και μου λέει "ναι αλλά μόνο στην χειρότερη"

Τί κάθομαι κι εγώ και τον ακούω;;; :lol:

Λες ε;

Εμένα ο γιατρός μου ξύνησε όταν τον ρώτησα αν κάνει να πάρω και μου λέει "ναι αλλά μόνο στην χειρότερη"

Τί κάθομαι κι εγώ και τον ακούω;;; :lol:

να σου πω τι έκανα εγώ όταν ήθελα μια δεύτερη γνώμη?

έπαιρνα τηλέφωνο στο ΙΑΣΩ και ζητούσα να με συνδέσουν με τη μαία η οποία εκείνη την ώρα είχε εφημερία ή με κάποιον γιατρό όποιον να είναι...

ρωτούσα και επιβεβαίωνα... το ίδιο και με τους παιδιάτρους όσο ήταν πολύ βρεφάκι ακόμα :wink:

Μαμά του Ωρίων αυτές τις μέρες συνέχεια με ξεστραβώνεις...

ΕΒΓΕ :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...