Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Χθες πηγαμε για το καθιερωμενο μάθημα λογοθεραπειας καθε Τριτη.

Σαν τελος του μηνα παω να πληρωσω και να δω τι χρωσταω (αν και ξερω σαν τυπικη που ειμαι παντα ρωταω).

Να κανω μια παρενθεση και να πω. Ειμαι ενα χρονο περιπου εκει και καθε φορα πληρωνα το μαθημα που εκανα και ολα καλα. Το τελευταιο διμηνο (καθοτι πολυυυ οικονομικο ζορι) τα δινω τελος του μηνα. Κλεινει η παρενθεση.:rolleyes:

Παω λοιπον στην κοπελα και μου ξεφουρνιζει το εξης καλο.

Ξερετε... ωφειλετε και τις ωρες που δεν ειχε ερθει ο Βασιλης :shock::shock: . Καγκελο εγω.

-Παρακαλω?:shock::shock:

- Ο Βασιλης τυχαιναν φορες που δεν ερχοταν γιατι ακυρωνατε το μαθημα και αυτες ειναι χρεωσιμες

Το χρωμμα που θα με χαρακτηριζε πλεον ειναι το κοκκινο :evil::evil:

-Της λεω : Ποτε δεν μου ειχες πει κατι τετοιο και παντα πληρωνα την εβδομαδα που ερχοταν και αν δεν ειχε ερθει την προηγουμενη δεν μου ελεγες χρωστατε.

-Ε. Δεν το ειχα αναφερει λεει αλλα στην αρχη παντα κανω ενημερωση στους γονεις.

-Ποτε μα ποτε δεν μου ειχε πει κανεις ΤΙΠΟΤΑ.

-Μα παντα το λεω να επιμενει

Εκει αρχιζει και γυριζει το ματι μου.

-Δεκεμβριο λεω που μια φορα δεν σε πληρωσα και ηρθα την επομενη και τις 2 σε ρωτησα τι υπολοιπο ειχα και ειπες μονο εκεινη και την προηγουμενη. Οι ωρες που ισχυριζεσαι οτι χρωσταω ειναι απο περσι το καλοκαιρι. Γιατι τοτε δεν ειπες κατι?

- Ε θα το ξεχασα λεει :twisted::twisted::twisted: (οχι κοκκινο... 3 χρωμματα αλλαξα).

- Μα το παιδι μου δεν εκανε εκεινες τις ωρες λεω εγω.

- Και μου πεταει το καλο :? Οι ωρες μπορουν να γινουν χωρις χρεωση αφου ηδη εχουν χρεωθει . Δλδ ειναι οι αναπληρωσεις. Οποτε μπορει να τις κανει χωρις χρεωση.

-Ωραια λεω και εγω στην κοπελα. Αυτ το μηνα μην βαλεις καθολου μαθημα και σε ενημερωνω και θα κανει τις "αναπληρωσεις". Οποτε κλεινει (αι σιχτιρι πια):evil::evil::evil:

Βγαινω εξω παιρνω την κοπελα που ξερω απο εκει και δικαιολογημενα μου λεει οτι δεν ξερει τα οικονομικα του κεντρου και τι συμφωνιες εχουν γινει. Την ρωταω και μου ξεκαθαριζει οτι εκεινη δεν μου εχει πει τιποτα ποτε για χρεωσιμες απουσιες και δεν μπορουσε γιατι δεν ειναι δουλεια της το οικονομικο του θεματος. Εχει δικιο οποτε δεν μπορω να πω τιποτα για εκει.

Εστιαζω στο κεντρο λοιπον.

Παιρνω τον δικηγορο.

Δεν τον βρισκω αλλα στο ενδιαμεσο ηρεμω μιλοντας με μια φιλη (τι εχει ακουσει αυτη η κοπελα τι εχει ακουσει - τιμολογιο ψυχαναλυσης πρεπει να μου χρεωσει :lol::lol:)

Βρισκω τον δικηγορο (τα πηρα στο κρανιο λεμε)

- Σε ενημερωσανε εγγραφως μου λεει?

- Οχι απανταω εγω

- Εχεις υπογραψει κατι?

- Οχι ξαναλεω . Ολες οι αποδειξεις μου λενε εξοφληθει.

- Πες τους να πανε να μαμηθουνε μου λεει.

Δεν αξιζει καν να κανεις ιστορια.

Σηκω φυγε απο εκει μεσα.

Οι απατεωνες φαινονται και στον χωρο παιζουν πολλα.

Εγω παντως αν θες να το φτασεις μακρια μπορω να στους κανω να χορευουν.:?

(αυτα μου το ειχε πει και η φιλη μου πριν και γενικα ειχαν ιδια αντιληψη για το θεμα: "Σηκω φυγε")

Πληρωνω τον μηνα (τις ωρες που εχει κανει το παιδι μεχρι και χθες) γιατι εγω αγαπη μου ειμαι Κυρια (με Κ κεφαλαιο προσεξτε) παιρνω την αποδειξη και φευγω.

Και ερχομαι και προβληματιζομαι....

Επιλογη 1

Να κανει τις αναπληρωσεις αυτο τον μηνα , να βαλω μια ταμπελα "κοροιδο" στο κουτελο και να σηκωθω να φυγω αμεσως μετα.

Επιλογη 2

Να τους χωσω 5 φασκελα και να φυγω τωρα

Επιλογη 3

Να κανω θεμα με τον δικηγορο (καθοτι φιλος θα παει και οικονομικα) και να αρχιζω να σκαλιζω τα παντα περι του κεντρου οπως με ενημερωσε.

Προσωπικα δεν γουσταρω κανενας να μου πει χρωσταω. Ειμαι παντα ενταξει (περαν της πιστωτικης μου :lol: και του φωτογραφου της βαφτισης του οποιου του εχω ζητησει χιλιες φορες συγνωμη και δεν παιρνω τις φωτογραφιες πριν εξοφλησω για να νοιωθω εγω καλα :oops:) προσπαθω να μην εχει κανεις μουτρα να γυρισει να μου πεις χρωστας και γενικα με τρελαινει το να ειναι και κατασκευασμενο. Οποτε το να φυγω και να εχει δικαιωμα καποιος να μου πεις χρωστας το θεωρω οτι χειροτερο . Μπορει να σκοτωσω ανθρωπο για τετοια ταμπελα αδικα. Ειναι σαν να με λες κλεφτη και δεν το ανεχομαι.

Ντροπη τους παντως και αισχος τους.

Τι θα κανατε?

Ακουω αποψεις μπας και ξεφουντωσω...:?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

καλη απο την στιγμη που δεν σε ειχαν ενημερωσει δεν θα πληρωνα τις ωρες αυτες οσο για το αν εισαι (κλεφτης) καθολου οταν δεν σου εχουν κανει την διευκρηνη αυτη εδω και ενα χρονο ενω εσυ εχεισ εξοφληση καθε επισκεψη εισαι ενταξη. φυγε και χ,..΄΄/ ους. και δεν μπορουν να σου κανουν και κατι αφου η αποδηξη γραφη εξοφληθει . και φυσικα θα εκανα και τις ωρες που εχω πληρωσει και δεν εχω κανει .

Βρε κούκλα μου τι σου μελε να πάθεις??????????

Και εγώ έχω κάνει λογοθεραπεία στα 2 από τα 4 παιδιά μου (ο 4ος είναι ακόμα πολυ μικρός 6 μηνων ) αλλά τέτοιο πράγμα όχι.....Καταρχήν η πληρωμή πηγαίνει με τον μήνα..δλδ θέλει 300ε για 8 συνεδριάσεις που έαν συνέβαινε κατι και χάναμε κάποιες ώρες τις αναπληρώναμε......και επειδή έγω έπερνα τα λεφτά πισω άπο το ταμείο μου μου έκοβε κάθε μήνα την ίδια αποδειξη......

Πάντως αν ήμουνα στην θέση σου θα έκανα την κίνηση νούμερο 2 ούτε δικηγόρους ούτε τίποτα ένα ωραιότατο φάσκελο......και αντίο!!!!!!!Και μένα με εκνευριζει πολύ η..κοροιδία και να με περνάνε για ...χαζη....Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Και στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλα κέντρα που κάνουν καλή δουλεια........

Καταρχήν η πληρωμή πηγαίνει με τον μήνα..δλδ θέλει 300ε για 8 συνεδριάσεις που έαν συνέβαινε κατι και χάναμε κάποιες ώρες τις αναπληρώναμε......

Οταν τις χανατε θεωρουντουσταν χρεωσιμες (αν ειναι δυνατον τι συζηταω και νομιζα οτι ειναι ιατρικο .

Πως βγαινουν ακριβως? Αλλος μηνας εχει 4 Τριτες , αλλος 5 οποτε εγω εδινα αναλογα με τις Τριτες.

Δλδ εσενα ηταν συγκεκριμενα 300 το μηνα ασχετα με τις φορες?

Θελω να μαθω γιατι ακουσα και το καλο οτι αλλου χρεωνουν 70? την ωρα ενω εγω 33 . Μου κανουν και χαρη δλδ

απο οτι καταλαβαινω η χρεωση ειναι με το μαθημα και οχι με το μηνα , οπως αν κανεις ιδιαιρερο. Εγω ξερω οτι αν ακυρωθει το μαθ τελευταια στιγμη και η καθηγ εχει ηδη παει , το μαθ χρεωνεται.Αν ακυρωθει απο δικη τους υπαιτιοτητα ανανπληρωνεται.

αλλα απο το καλοκαιρι τωρα το θυμηθηκαν?????

εγω δε θα τους τα δινα αλλα αν εισαι ευχαριστημενη εκει και το παιδακι τα χειβρει με τη δασκαλα ειναι δυσκολο να αλλαξεις.Δεν μπορεις να πας να τοξανασυζητησετε?

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Είμαι μαζί σου σε ότι κι αν αποφασίσεις !!! Συμφωνώ μαζι σου και εγώ είμαι σε τέτοια θέματα τυπική μέχρι αηδίας , και δεν ανέχομαι ακριβώς επειδή είμαι τόσο τυπική να μου τη λένε , γιατί έχω και μνήμη ελέφαντα .

Εαν δεν σε πειράζει να τους αλλάξεις , επειδή τους έχει συνηθίσει το παιδάκι σου . Παράτα τους , αφού τους τα πεις από την καλή και από την ανάποδη .

Εαν θέλεις να συνεχίσεις εκεί , να συναντήσεις τον πιο ανώτερο εκεί και να του τα χώσεις και πρόβαλλοντας τα επιχειρηματά σου , που είναι ιχσυρότατα . Άκους εκεί χρωστάτε :mad::mad::mad: !!!

Πολύ θράσος !!!

Πως βγαινουν ακριβως? Αλλος μηνας εχει 4 Τριτες , αλλος 5 οποτε εγω εδινα αναλογα με τις Τριτες.

Δλδ εσενα ηταν συγκεκριμενα 300 το μηνα ασχετα με τις φορες?

Θελω να μαθω γιατι ακουσα και το καλο οτι αλλου χρεωνουν 70? την ωρα ενω εγω 33 . Μου κανουν και χαρη δλδ

Κοιτα κάναμε 2 φορές την εβδομάδα πάντα .Κάποιους μήνες έβγαιναν 8 φορες άλλους μήνες 9,άλλους 7 το ποσο όμως που πληρωνα ήταν με τον μήνα άλλες φορές έχανα εγώ άλλες φορές έχανε αυτή(η λογοθεραπευτρια)αλλά επειδή όπως σου είπα έπερνα πίσω όλα τα λεφτά και μάλιστα πρώτα τα έπερνα και μετά την πλήρωνα......με βόλευε παρα πολύ.

Πχ το καλοκαίρι που αυτή έφυγε διακοπές για δύο εβδομάδες πληρώθηκε κανονικά αλλά τον Σεπτέμβριο κάναμε εξτρά 2 βδομάδες μαθημα το ίδιο έγινε και στις διακοπές των χριστουγέννων....

Και όσο για την χρέωση από ότι ξέρω χρεώνουν όσα μπορουν να πάρουν πίσω από τα ταμεία ωστε να βγαίνει δωρεάν σους ασφαλισμένους.Την πρώτη φορά ήμουν στο ασφιλισμένη στο ΙΚΑ και την δευτερη στο δημόσιο.Αν ΄θελεις να ψάξω τα χαρτιά μου να σου πω πόσο ακριβώς πλήρωνα την μικρή μου κόρη πριν όμως 1 χρόνο ήταν ή 300ε ή 250ε δεν θυμάμε ακριβώς.......

και το παιδακι τα χειβρει με τη δασκαλα ειναι δυσκολο να αλλαξεις.

To παιδι παει σηκωτο.

Τον ρωτησα πως θα εννοιωθε να σταματησει απο εκει και χοροπηδηξε.

Δεν μπορεις να πας να τοξανασυζητησετε?

Να ξεχασω εγω αυτο που εγινε (ενημερωση για εκ των υστερων για χρεωσεις) δεν παιζει. Ειδικα με το υφακι του στυλ " στο ειπα. σε ολους το λεω οποτε στο ειπα. αει μαμησου"

Ε. Οχι ! Αν μου το ελεγες θα το θυμομουνα. Δεν ειμαι ηληθια και ποτε δεν ξεχναω τετοια πραγματα. Θυμαμαι το παραμικρο σε τετοια.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Είμαι μαζί σου σε ότι κι αν αποφασίσεις !!! Συμφωνώ μαζι σου και εγώ είμαι σε τέτοια θέματα τυπική μέχρι αηδίας , και δεν ανέχομαι ακριβώς επειδή είμαι τόσο τυπική να μου τη λένε , γιατί έχω και μνήμη ελέφαντα .

ακριβως μα ακριβως ετσι νοιωθω

Κοιτα κάναμε 2 φορές την εβδομάδα πάντα .Κάποιους μήνες έβγαιναν 8 φορες άλλους μήνες 9,άλλους 7 το ποσο όμως που πληρωνα ήταν με τον μήνα άλλες φορές έχανα εγώ άλλες φορές έχανε αυτή(η λογοθεραπευτρια)αλλά επειδή όπως σου είπα έπερνα πίσω όλα τα λεφτά και μάλιστα πρώτα τα έπερνα και μετά την πλήρωνα......με βόλευε παρα πολύ.

Ετσι ναι θα το δεχομουνα και εγω. Αλλα εγω πληρωνω αναλογα με τις Τριτες οχι με τον μηνα.

Επισης εσεις το ειχατε συζητησει ετσι και ειχατε συμφωνησει.

Και όσο για την χρέωση από ότι ξέρω χρεώνουν όσα μπορουν να πάρουν πίσω από τα ταμεία ωστε να βγαίνει δωρεάν σους ασφαλισμένους.Την πρώτη φορά ήμουν στο ασφιλισμένη στο ΙΚΑ και την δευτερη στο δημόσιο.

Οχι . Εμενα ας εδινα 264 (4 φορες) ή 330 (5 φορες) μου εκοβε αποδειξη 208 γιατι και καλα τοσα παιρνω πισω απο το ταμειο οποτε δεν υπαρχει λογος.

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι μου θύμησε αυτό? Όταν ήμουν 20 χρονών περίπου, έκανα μαθήματα ιταλικών. Μια μέρα ξαφνικά (Απρίλιος) πάω και ήταν κλειστό το φροντιστήριο. Περιμέναμε σαν ηλ..θ.οι με τα άλλα παιδιά, όλοι άφαντοι. Το ίδιο έγινε και στο επόμενο μάθημα... Κανείς! Ούτε ψυχή, όλα κλειστά, να μην σηκώνουν τηλέφωνα. Μετά από λίγες μέρες με παίρνει τηλέφωνο ένας υποτίθεται δικηγόρος και μου λέει ότι χρωστάω τον Απρίλιο και τον Μάιο!!! Πλάκα μου κάνετε του λέω? Δεν φτάνει που κλείσανε το φροντιστήριο και εξαφανίστηκαν οι απατεώνες, χρωστάω κιόλας? Ναι, λέει, γιατί η ύλη έχει βγει!!! Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Κάνε μου μήνυση αν θες του λέω και θα τα βρούμε στο δικαστήριο... Φυσικά δεν ξανάκουσα από αυτόν και αμφιβάλλω αν ήταν δικηγόρος. Απατεώνες ήταν που έψαχναν να βρουν κανένα κορόιδο που θα φοβόταν και θα τους έδινε και άλλ χρήματα...

Τί θέλω να πω με όλο αυτό? Προφανώς χρειάζονται χρήματα οι κύριοι και ψάχνουν να βρουν κανένα κορόιδο... Μην πληρώσεις τίποτα και ας κάνουν ότι ενέργεια νομίζουν (που δεν θα κάνουν). Τώρα για το αν θα συνεχίσει το παιδάκι, εσύ θα το κρίνεις αυτό. Έχεις δει βελτίωση ή τα μαθήματα είναι μούφα?

εχω δυο μπουμπουκακια

Τι να πω βρε κούκλα μου εγω δεν είχα κανένα πρόβλημα.......Εσύ την διαφορά που πλήρωνες σου έκοβε έξτρα απόδειξη ή το έκανε...γαργάρα??????

Πάντως αφού το παιδί δεν είναι και πολύ fan της όλης κατάστασης να μην σε προβληματίζει καθόλου.....και για το θέμα των χρημάτων νομίζω πως σε όλα τα ταμεία είναι...ταρίφα το ποσό που δικαιολογουν εκτός απο τον ΟΓΑ που δεν σου παρεχει τίποτα.Αν δλδ εσένα σου έκοβε απόδειξη των 250ε πάλι θα έπερνες 200?????Για ψάξτω λίγο........

.και για το θέμα των χρημάτων νομίζω πως σε όλα τα ταμεία είναι...ταρίφα το ποσό που δικαιολογουν εκτός απο τον ΟΓΑ που δεν σου παρεχει τίποτα.Αν δλδ εσένα σου έκοβε απόδειξη των 250ε πάλι θα έπερνες 200?????Για ψάξτω λίγο........

Eτσι ειναι και ημουν ενημερη και κανενα προβλημα. 200 παιρνω απο το ΙΚΑ 200 εκοβαν. Ασχετα με το ποσα εδινα.

Αυτο που θελω να πω ειναι δεν ημουν με το μηνα. Ημουν με τις Τριτες. Με αυτες πληρωνα.

Γι αυτο το ειπα.

Eτσι ειναι και ημουν ενημερη και κανενα προβλημα. 200 παιρνω απο το ΙΚΑ 200 εκοβαν. Ασχετα με το ποσα εδινα.

Αυτο που θελω να πω ειναι δεν ημουν με το μηνα. Ημουν με τις Τριτες. Με αυτες πληρωνα.

Γι αυτο το ειπα.

ΟΚ κατάλαβα.....

Ειλικρινα για να ειμαι εγω καλα με εμενα θα επελεγα το 1.

Δεν γουσταρω να φυγω και εστω να υπαρχει υπονοια οτι αφησα υπολοιπο (με τρελαινει το οτι με δουλεψαν αλλα δεν μπορω να αφησω καν να υπονοηθει - το καπελακι του ηληθιου που το εχω ειπαμε?)

Εστω και αν με κοροιδεψαν. Θελω να ξερω οτι τους τα πεταξα στην μουρη και εφυγα. Να ειναι αυτοι ξεκαθαρα οι μακακες.

Αλλα αν την ξαναδω θα την στραγκαλισω. Τουλαχιστον αυτη την στιγμη. :?

Διαφημίσεις

ακου...

δουλευω σα καθηγητρια πολλα χρονια... ιδιαιτερα κανω απο 19 χρονων...

εχω πει χιλιες φορες να κανω εξηγηση στους γονεις στην αρχη καθε χρονιας, οτι οταν μου ακυρωνουν μαθημα την ιδια μερα, θα πρεπει να το πληρωνουν.. δεν το εχω κανει ποτε βεβαια -μαλλον κακως- αλλα εχει λογικη..

οταν κλεινεις την ωρα του αλλου, που θα μπορουσε να δουλεψει αλλου, και του το ακυρωνεις, τοτε θα επρεπε να το χρεωθεις...

βεβαια, αυτα εξηγουνται απο την αρχη.. αν δεν το ξεκαθαρισεις ευθυς εξ αρχης, καταληγεις στην δικη σου κατασταση... να τρωει φρικη ο γονιος και με το δικιο του...

στη θεση σου θα εκανα μανουρα, ακριβως γι αυτο το λογο.... κακη εξηγηση, κακοι επαγγελματιες...

εχω πει χιλιες φορες να κανω εξηγηση στους γονεις στην αρχη καθε χρονιας, οτι οταν μου ακυρωνουν μαθημα την ιδια μερα, θα πρεπει να το πληρωνουν.. δεν το εχω κανει ποτε βεβαια -μαλλον κακως- αλλα εχει λογικη..

οταν κλεινεις την ωρα του αλλου, που θα μπορουσε να δουλεψει αλλου, και του το ακυρωνεις, τοτε θα επρεπε να το χρεωθεις...

Κι εγώ αυτό ξέρω τόσα χρόνια που κάνω λογοθεραπεια τον γιο μου.

Πρέπει το ραντεβού να το ακυρώνεις 24 ώρες πριν και όχι την ίδια μέρα, αλλιώς το χρεώνεσαι.

Έπρεπε όμως να σε είχαν ενημερώσει από την αρχή, είναι απαράδεκτο.

ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑς ΕΝΤΙΜΟς ΦΥΛΙΣΗΧΟς ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕς ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙς ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ

Και όταν θέλουμε να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις και είμαστε σωστοί επαγγελματίες , αυτά τα τονίζουμε από την αρχή και μόνο όταν σιγουρευτούμε ότι ο άλλος έχει ενημερωθεί σωστά , μόνον τότε πάμε παρά κάτω .

Δεν θυμόμαστε τα περσινά ξινά σταφύλια !!!!

Στο κεντρο που παει ο γιος μου, ειδα σε ανακοινωση οτι το μαθημα χρεωνεται εκτος εαν ενημερωσουμε νωριτερα. Παντως τα χαμενα μαθηματα αναπληρωνονται.

βεβαια, αυτα εξηγουνται απο την αρχη.. αν δεν το ξεκαθαρισεις ευθυς εξ αρχης, καταληγεις στην δικη σου κατασταση... να τρωει φρικη ο γονιος και με το δικιο του...

συμφωνω με τα παραπανω κ εφοσον δεν ειναι η περιπτωση σου, ελενικ, θα εκανα το 3ο που λες. δια της νομιμου οδου, αρα παιζει κ αποζημιωση, δεν γινεται να τη σκαπουλαρουν χωρις τιμημα.

ακου...

στη θεση σου θα εκανα μανουρα, ακριβως γι αυτο το λογο.... κακη εξηγηση, κακοι επαγγελματιες...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.Είναι υποχρέωσή τους να σε ενημερώσουν. Και μάλιστα δεν θα κάνεις τίποτα εσύ.Θα τους πάρει ο δικηγόρος σου τηλ. να τους εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.Σε παρόμοιες καταστάσεις το έχω κάνει κι εγώ. Ειδικά δε αν ακούσουν δικηγόρο μαζεύονται αμέσως (ακριβώς επειδή ξέρουν ότι έχουν άδικο)

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

• 4 weeks later...
ακου...

Από την άλλη πάλι ίσως αυτό να είναι άδικο για κάποιον που το παιδί του αρρώστησε ξαφνικά, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει 24 ώρες πρίν οτι το παιδί θα αρρωστήσει και σε αυτή την περίπτωση βέβαια ενημερώνεις όσο το δυνατόν συντομότερα.Αν βέβαια ενημερώσεις μια ώρα πρίν το σωστό είναι να την χρεώνεσαι αυτή την ώρα. Τουλάχιστον έτσι ισχύει στο κέντρο που πάω εγώ τα δύο μου παιδιά για θεραπείες. Βέβαια πάντα φροντίζω να τους ενημερώνω έγκαιρα για τις απουσίες μας, ελάχιστες είναι οι φορές που έχω χρεωθεί ώρα που δεν πήγαμε, και μια δυο φορές χρεώθηκα την μισή. Κατά τα άλλα η συνεργασία που έχω με τους ανθρώπους είναι άψογη γιατί είναι σωστοί επαγγελματίες. Αλλά σίγουρα αυτό με την ειδοποίηση ένα 24ωρο πρίν είναι σε κάποιες περιπτώσεις ανέφικτο και σίγουρα όλοι πρέπει να αναλαμβάνουν τα ρίσκα τους. Και σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαρες συμφωνίες από την αρχή για να μην υπάρχουν πρόσθετα προβλήματα.

Eγώ αν είχα όρεξη και χρόνο, θα ακολουθούσα τη λύση νο 3, μπας και τους γίνει μάθημα - έτσι ίσως γλύτωναν κι άλλοι ανυποψίαστοι πελάτες από "αιφνιδιαστικές" χρεώσεις.

Επειδή όμως 9 φορές στις 10 με πιάνει μια βαρεμάρα, ένα ωχ αδερφε να το πω - πολύ κακώς, τελικά θα έκανα την επιλογή νο 2.

Επίσης, μπορείς να κάνεις το 2 και αν σε ενοχλήσουν ξανά, να καταφύγεις στο 3.

Ηθικό δίδαγμα φυσικά!Για την κουτοπονηριά και την κλεψιά.

Αν έχεις χρόνο,χρήμα και δίάθεση,κινήσου νομικά.

Αν όχι,πάρε το παιδάκι σου και κούνα τους το μαντίλι.Και αν κάποιος σε ρωτήσει για λογοθεραπεία,απότρεψε τον απ'το να πάει στο συγκεκριμένο κέντρο.

Σε καμία περίπτωση μην κάτσεις κ'άλλο

Σχετικά με τα μαθηματα,εγώ ξέρω πως όταν χάνεται ένα μάθημα για τον οποιοδήποτε λόγο,είτε οι γονείς δεν πληρώνουν είτε αναπληρώνεται κάποια άλλη στιγμή αυτή η ώρα

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png