Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λόγοι αποθηλασμού μετα το χρόνο ;

Recommended Posts

Κορίτσια μου ανοίγω αυτό το θέμα , γιατί μου αρέσει να διαβάζω γνώμες και επειδή τους δικούς μου προβληματισμούς μόνο με όλες σας μπορώ να τους μοιράζομαι .

Θηλάζω πια κοντά 16 μήνες και μου φαίνεται απίστευτο , ποτέ δεν το είχα φανταστεί . Το σποράκι μου δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και μέχρι τώρα νομίζω ότι έχουμε καρπωθεί πολλά οφέλη από τον θηλασμό μετά τον χρόνο .

Διαβάζω για άλλες μανούλες , οι οποίες έχουν αρχίσει την διαδικασία αποθηλασμού και για άλλες που σκέφτονται να αρχίσουν σύντομα .

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θα ήθελα σιγά σιγά το καλοκαίρι να αρχίσω να αποθηλάζω , χωρίς να είμαι και πολύ σίγουρη .

Είναι κάτι που δυστυχώς με αγχώνει και το μόνο που με παρηγορεί είναι πως εαν δω ότι το παιδάκι μου δεν είναι έτοιμο να αποθηλάσει , δεν πρόκειται να το κάνω σε βάρος της δικής του καλής ψυχολογίας , αυτό δεν το αντέχω με τίποτα .

Ο λόγος που ρωτάω για τους λόγους , που μας οδηγούν στο να σκεφτόμαστε να αποθηλάσουμε , είναι γιατί θα ήθελα να ξέρω ποιοί μπορεί να είναι αυτοί οι λόγοι . Μήπως μοιραζόμαστε τους ίδιους λόγους ;

Εγώ παράδειγμα ξέρω ότι έχω θηλάσει αρκετό καιρό ( και στην αρχή με αμέτρητες αντλήσεις κτλ , τώρα με πολλά νυχτοξυπνήματα ) και νιωθω ότι από εδώ και πέρα , ειδικά μετά το καλοκαίρι , ότι θήλασα όσο παρά πάνω μπόρεσα . Ο θηλασμός είναι ένας λόγος που δεν έχω λείψει ποτέ μια νύχτα από τον μικρό , είναι λόγος για μένα , για άλλες μανούλες μπορεί να μην είναι . Εγώ είμαι λίγο δεν ξέρω πως να σας το πω , λίγο παρά ευαίσθητη , παρά συναισθηματική και στην παρά μικρή ιδέα μήπως και στενοχωρηθεί το σποράκι μου , προτιμώ με μεγάλη χαρά να παραμερίσω τις όποιες επιθυμίες έχω , γιατί ξέρω πως είναι κάτι προσωρινό και πως και να ήθελα το μικρό μου δεν θα θηλάζει και για πάντα .

Τώρα τελευταία σκέφτομαι πως , αν ξεκινήσω εγώ πρώτη την διαδικασία αποθηλασμού , ενώ ξέρω πως κανονικά θα έπρεπε το παιδάκι , πως θα στερήσω κάτι από το παιδάκι μου , το οποίο κανονικά του ανήκει :oops:

Ρε κορίτσια μήπως είμαι υπερβολική ;

Υπάρχουν άλλες που να έχουμε παρόμοιους προβληματισμούς ;

ΥΓ . Θέλω να προσθέσω πως εαν τύχει και διαβάσει κάποια μαμά αυτά που γράφω και δεν θήλασε , δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να την κάνω να νιώσει άσχημα , το λέω γιατί έχω διαβάσει για μανούλες που νιώθουν τύψεις που δεν θήλασαν καθόλου ή για πολύ λίγο .

Το πρώτο μου παιδί δεν το θήλασα καθόλου και δεν νιώθω ότι δεν έκανα τα πάντα και γι αυτό , όπως κάνω τώρα με το μικρό .

Διαφημίσεις

Προσωπικά ούτε κι εγώ θα ήθελα να αποθηλάσω αφού το απολαμβάνουμε και οι δυο και είναι πιο βολικό από το να ζεσταίνεις γάλα και να πλένεις μπρίκια.

Όμως θέλω φέτος να κάνω δυο επεμβάσεις, μία για διόρθωση μυωπίας και μια για αφαίρεση ινομυωμάτων για να ξαναμείνω έγκυος του χρόνου.

Οπότε, πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω την διαδικασία, αν και δεν πίνει προς το παρόν φρέσκο γάλα ή μάλλον το θεωρεί κι αυτό ένα ειδος μάμ.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Αρχοντούλα γεια σου.Έχω δύο παιδάκια, ο γιος μου είναι 2 ετών και 10 μηνών και η κόρη μου έντεκα μηνών.Σε θαυμάζω πραγματικά που θηλάζεις για 16 μήνες!Εγώ θήλασα τον γιο μου μόνο 2 μήνες και την κόρη μου έναν.Δεν άντεχα παραπάνω, εμένα ο θηλασμός με εξαντλούσε σωματικά και ψυχολογικά και ήμουν μες τα νεύρα.Θεώρησα λοιπόν καλύτερο για την δική μου οικογένεια, το τονίζω για να μην περεξηγηθώ, να σταματήσω από το να καταντήσω τρελή.Δεν νιώθω τύψεις, θα έκανα ξανά το ίδιο αν γύριζα πίσω.Πάντως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές και σε συγχαίρω για τις δικές σου.

Εγώ θήλασα έως 12,5 μηνών. Θέλησα να σταματήσω κυρίως επειδή θεωρούσα, μάλλον λανθασμένα, ότι θα έμενα έγκυος πιο εύκολα έτσι (τελικά πρέπει να αποθήλασα αφού είχε συμβεί η σύλληψη!).

Αλλά ο αποθηλασμός για μας ήταν εξαιρετικά ομαλή διαδικασία. Ούτως ή άλλως, ήμαστε στους 2 - 3 θηλασμούς την ημέρα. Μια μέρα, μετά τον πρωινό θηλασμό της έδωσα άλλα 100 γρ. γάλα, τα κατέβασε μονορούφι. Το άλλο πρωί διπλασίασα την ποσότητα, ε, σε μια βδομάδα είχαμε τελειώσει. Οπότε δεν ήταν επίπονη για καμία από τις 2 η διαδικασία. Αναρωτιέμαι μάλιστα, εάν τυχόν η παραγωγή μου είχε μειωθεί ειδικά εκείνη τη στιγμή λόγω εγκυμοσύνης.

Καλησπερα!

Δεν υπαρχουν 'λογοι' να αποθηλασεις.Οποτε νιωθεις εσυ οτι δεν θες αλλο μπορεις να δοκιμασεις να το σταματησεις.Εγω μετα τους 12 μηνες δοκιμασα να τους μειωσω αλλα ηταν αδυνατον στους 14 μηνες επινε 3-4 φορες την ημερα και στους 16,5 σταματησε τυχαια.ειχα απελπιστει και πιστευα οτι θα θηλαζε για παντα....μια μερα κοιμηθηκε το μεσημερι χωρις να θηλασει το βραδυ παλι ελειπα και τον κοιμησε ο αντρας μου πριν γυρισω την επομενη μερα το πρωι το ζητουσε αλλα τον πηρε ο αντρας μου παλι κατω για πρωινο και του εδωσε γαλα σε ποτηρι και σταματησε.Δεν το ξαναζητησε.Εγω ηθελα να σταματησω γιατι ειχε μπει η ανοιξη και ηθελα να βαζω μπλουζακια το καλοκαιρι χωρις να εχω τον γιο μου να προσπαθει να με γδυσει!!!!Ηταν και self service!!!Eιχα βεβαια και πιο σοβαρους λογους!Ηθελα να μπορω να τον αφησω για 1-2 βραδια για επαγγελματικουσ λογους που ηθελα να λειψω και ενιωσα οτι 16 μηνες ηταν αρκετοι.Μια χαρα πινει το φρεσκο απο ποτηρι!!!Δεν ηπιε ποτε απο μπιμπερο.Απο στηθος ποτηρι!!!Ακομα και τωρα σχεδον ενα χρονο μετα οταν ξεντυνομαι τα κοιταει γελαει και μου λεει μαμ...

καλη τυχη

Διαφημίσεις

Πολύ ενδιαφέρον θέμα!

Οι δικές μας εμπειρίες έχουν ως εξής (μιλώ μόνο για τη μεγάλη μου, γιατί η μικρή μου είναι μωράκι ακόμη και δεν μπορώ με τίποτε να φανταστώ τον αποθηλασμό):

Αποθηλάσαμε μια φορά όταν ήταν 15-16 μηνών. Ήμουν έγκυος και παρόλο που δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή έπρεπε να αποθηλάσω πριν γεννήσω, και μάλιστα όχι την τελευταία στιγμή, για να μην της έρθουν όλα μαζεμένα (αποθηλασμός και αδερφάκι). Έτσι λοιπόν περιόρισα τους θηλασμούς αρχικά σε δύο την ημέρα, μετά σε έναν, και ένα πρωί σκέφτηκα "γιατί όχι σήμερα" και της έδωσα μπιμπερό αντί για στήθος.

Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα τελικά να θήλαζα και τα δυο παιδιά, πράγμα που στην αρχή της εγκυμοσύνης μου φαινόταν αδιανόητο. Έβλεπα πολλές φορές όνειρο ότι η κόρη μου ξανάπιανε το στήθος, αλλά όταν το δοκίμαζα δεν έπιανε. Ώσπου μια μέρα μυρίστηκε το πρωτόγαλα και ξανάρχισε να θηλάζει. Χάρηκα πολύ μ΄αυτή την εξέλιξη και ήμουν αποφασισμένη στη φάση αυτή να μην την εμποδίσω.

Τώρα ακόμη δεν σκέφτομαι να αποθηλάσω, αλλά υπάρχουν φορές που με ενοχλεί ο θηλασμός της μεγάλης. Αυτές είναι συνήθως τη νύχτα. Δεν εννοώ μόνο την κούραση που ξυπνώ, αλλά ειδικά το θηλασμό. Υπάρχουν φορές που θέλω μόνο να τυλιχτώ με το πάπλωμα και να μην αφήσω κανέναν να αγγίξει το στήθος μου. Μερικές φορές της λέω μόνο "λίγες γουλιές ακόμα και φτάνει" και το δέχεται, αλλά μια-δυο φορές πήγα με το παπλωματάκι μου στον καναπέ, έκλεισα τις πόρτες κι άφησα τον άντρα μου να τα βγάλει πέρα.

@ melita: Αν δεν θέλεις να αποθηλάσεις, ρώτα την Αγλαΐα ή κάποια άλλη σύμβουλο θηλασμού τι μπορείς να κάνεις με τις επεμβάσεις σου. Κάποιες γυναίκες, και εδώ στο φόρουμ, εξακολούθησαν να θηλάζουν και μετά από χειρουργείο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσάκια μου Καλή Σαρακοστή !!!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , το εκτιμώ ιδιαίτερα , όταν υπάρχει ανταπόκριση .

Ίσως τελικά να μην υπάρχουν λόγοι αποθηλασμού από την μεριά της μητέρας , πάρα μόνο όταν υπάρχει θέμα υγείας ή η μαμά δεν επιθυμεί πια να συνεχίσει .

Εγώ κορίτσια γενικά είμαι λίγο διχασμένη μερικές φορές , από τη μια λέω θα συνεχίσω για πάρα πολύ ακόμη και άλλες φορές , όταν είμαι πολύ κουρασμένη από τα συνεχόμενα νυχτερινά ξυπνήματα , σκέφτομαι σιγά σιγά να αποθηλάσω , αλλά ποτέ δεν έχω προσπαθήσει κάτι γι'αυτό .

Δεν έχω καν προσπαθήσει να του μάθω άλλο γάλα , πέρα από το μητρικό , μήπως πρέπει να πίνουν και άλλο γάλα , πέρα απο το μητρικό ;

Ελπίζω να πράττω σωστά και όχι λάθος . Ποτέ δεν συμβουλεύτηκα παιδίατρο για το θηλασμό , να είναι καλά το φόρουμ :):):)

Βλέποντας και κάνοντας , προς το παρόν το σποράκι δεν δείχνει καμία διάθεση να μειώσει τους θηλασμούς . Καλή σας νύχτα !!!!

Eγώ είχα βάλει στόχο να θηλάζω μέχρι τη 1η Μαρτίου όπου και επιστρέφω στη δουλειά μου. Πήγα στον παιδίατρο και μου έδωσε ξένα γάλατα απο τα δείγματα που είχε. Ο μικρός μου όμως δεν πιάνει μπιμπερό και το θεωρώ πισωγύρισμα να προσπαθήσω να του το μάθω τώρα! Οπότε τις τελευταίες 10 μέρες έχει πιεί χωρίς υπερβολή 60ml μία φορά που του το πότισε η θεία μου. Πιό βολικό λοιπόν για μένα είναι να αλλάξω το στόχο μου και να τον πάω πρός το καλοκαίρι. Κρίμα είναι το παιδάκι να κολήσει ότι αρρώστια κουβαλήσω απο το μετρό που θα μπαίνω κάθε μέρα... Σήμερα είχαμε τραπέζι για τα κούλουμα και μου την έπεσαν 4 ή 5 θείες κουμπάρες κλπ που δεν θήλασαν με κουφά απο αυτά που δεν ακούω πλέον... "ακοοοοομη θηλάζεις?" "μαμάκιας θα γίνει" "δεν του προσφέρει τίποτα πια" "δεν σε δαγκώνει?" Η αλήθεια είναι ότι όπου και να έχω διαβάσει πουθενά δεν λένε μέχρι πότε επιτρέπεται να θηλάζεις. οπότε βλέποντας και κάνοντας!

ssttaa

γεια σας κοριτσια!!!

εγω δεν εχω σκεφτει ακομα να αποθηλασουμε ή ποτε θα το κανουμε, μεσα στο μυαλο μου εχω πως θα αφησω τη μικρη να αποφασισει, εξαλλου θηλαζουμε ακομα παρα πολλες φορες μεσα στη μερα;)

επισης σκεφτομαι πως θα ηθελα σε μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη να ακολουθησω την οδο του tandem εαν αυτο επιθυμει και το θησαυρακι μου.....

ο χρονος θα δειξει.....;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

• 2 months later...

Αρχοντούλα γεια σου..Τί έγινε τελικά με τον αποθηλασμό? Εγώ αντιμετωπίζω τώρα αυτό το πρόβλημα...Έπαθα μια φλεγμονή στο στήθος και ο γυναικολόγος μου μου είπε να το κόψω γιατι λέει αρκετά την θήλασα (12 μήνες). Εγώ όμως τη λυπάμαι....Δεν είμαι έτοιμη ούτε εγώ ούτε το μωρό νομίζω...Δεν ξέρω τί να κάνω. Μήπως αργότερα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο??

Διαφημίσεις

Eφη αν θες να αποθηλασεις να το κανεις για δικους σου λογους και επειδη το θελεις εσυ και οχι ο γυναικολογος σου:?.

Πω πω μια μανια αυτοι οι γιατροι να σταματησουμε να θηλαζουμε,το γαλα τους πινουνε τα παιδακια μας??

Δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχεις,αλλα υπαρχουν και φαρμακα συμβατα με το θηλασμο,μπορεις να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο αλλο γυναικολογο.

Θα παω και 'γω για τεστ παπ συντομα(εχω να κανω απο τοτε που γεννησα) και ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα αντιδραση και τι θα μου πει για το θηλασμο:rolleyes:,

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Νομίζω οτι τα παιδιά δεν θέλουν να αποθηλάσουν ποτέ...εμένα φτάνει τα 3 και για την ώρα ακόμα δεν σκέφτεται να αποθηλάσει. Εγώ προσπαθώ να αποθηλάσω εδώ και 3-4 μήνες, δεν ξέρω όμως ακριβώς για ποιό λόγο, απλά ξέρω οτι θέλω να τελειώσω σιγά σιγά με το θέμα.

effi καλημέρα!!!

Ακόμη θηλάζω κανονικότατα, ο μικρός εξακολουθεί να ξυπνάει τις νύχτες, αλλά δεν θηλάζει τόσο πολύ, δηλαδή ανά δύωρο.

Να αποθηλάσεις επειδή το θέλεις εσύ ή το παιδάκι σου.

Όχι επειδή στο είπε ο γυναικολόγος.

Κι εγώ δεν έχω πάει στον δικό μου γυναικολόγο ακόμη,επειδή από όταν ήταν 8 μηνών ο μικρός, με πίεζε να αποθηλάσω από το τηλέφωνο.

Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας προβληματισμοί, έχουμε τώρα και των γιατρών.

Αφού θέλεις να συνεχίσεις, συνέχισε κορίτσι μου, σίγουρα υπάρχουν συμβατά φάρμακα.

Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό,οπότε δεν μπορούμε να σου πούμε εαν θα είναι αργότερα πιο δύσκολα να αποθηλάσεις.

Βλέποντας και κάνοντας!!!

Εγώ εξακολουθώ να είμαι διχασμένη, δεν έχω καν δώσει άλλο γάλα στον μικρό και ερμηνεύω αυτόν μου τον διχασμό, πως μάλλον ούτε κι εγώ θέλω να σταματήσω να θηλάζω, τουλάχιστον οι πράξεις μου αυτό δείχνουν!!!!

Καλή συνέχεια, θα τα ξανά πούμε.

ο γυναικολόγος μου μου είπε να το κόψω γιατι λέει αρκετά την θήλασα (12 μήνες)

:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ δεν έχω πάει στον δικό μου γυναικολόγο ακόμη,επειδή από όταν ήταν 8 μηνών ο μικρός, με πίεζε να αποθηλάσω από το τηλέφωνο.

Συγνώμη κορίτσια, αλλά μόνο για γέλια είναι οι τύποι αυτοί!!!!

Αρχοντούλα, αν σταματήσετε να μιλάτε στο τηλέφωνο, μήπως αρχίσει και σου το στέλνει με κάρτα απ' τα ΕΛΤΑ???!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αρχοντούλα, αν σταματήσετε να μιλάτε στο τηλέφωνο, μήπως αρχίσει και σου το στέλνει με κάρτα απ' τα ΕΛΤΑ???!!!!:lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκι μου γλυκό, άστα να πάνε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σε λίγο θα μας στέλνουν και μηνύμτα στο κινητό!!!!:lol::lol::lol:

(Πως πάει το μικρό μικρό μπεμπε; σε σκέφτομαι πολύ πολύ συχνά)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό, άστα να πάνε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σε λίγο θα μας στέλνουν και μηνύμτα στο κινητό!!!!:lol::lol::lol:

(Πως πάει το μικρό μικρό μπεμπε; σε σκέφτομαι πολύ πολύ συχνά)

Καλά μια χαρά! Όσο είναι στην κοιλιά, όλα είναι στην θέση τους... άμα βγει να δούμε τι θα γίνει???!!!! :?

• 1 χρόνο μετά...

γειά σας μανούλες. έχω ένα μπέμπη 13 μηνών και τον θηλάζω.

ενω αδιαθετούσα κάθε μήνα ξαφνικά μου σταμάτησαν και ο γυναικολόγος μου είπε να σταματήσω τον θηλασμό, δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω να σταματήσω αφού έχω γάλα αλλα μήπως δημιουργηθεί καποίο πρόβλημα.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

σαν τι προβλημα να δημιουργηθει δηλαδη?

μπορει να σταματησε η περιοδος σου για διαφορους ασχετους λογους..

1.να εισαι εγκυος 2.καποιο κρυωμα απο τα μπανια στη θαλασσα, 3.καποια ανωμαλια του κυκλου

αλλα ξεχασα...ο θηλασμος φταιει για ολα...

γειά σας μανούλες. έχω ένα μπέμπη 13 μηνών και τον θηλάζω.

ενω αδιαθετούσα κάθε μήνα ξαφνικά μου σταμάτησαν και ο γυναικολόγος μου είπε να σταματήσω τον θηλασμό, δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω να σταματήσω αφού έχω γάλα αλλα μήπως δημιουργηθεί καποίο πρόβλημα.

Μπορει να υπάρξει καθυστέρηση λόγω του θηλασμου.. Πχ αν αυξήθηκαν οι θηλασμοι κ ιδιαίτερα την νύχτα... Το λέω απο προσωπική πείρα...

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να πρέπει να σταματήσεις το θηλασμο;;;:confused:

Μάλλον ο γιατρός σου δεν ξέρει κ πολλά απο θηλασμο... Ο δικός μου απλά μου είχε επιβεβαιώσει τα παραπανω, όχι πως είναι " πρόβλημα" αλλα μια κατάσταση που σιγά σιγά ομαλοποιειται...

Κ σε μένα έτσι έγινε κ σιγά σιγά σταθεροποιείται πάλι ο κύκλος

Yugup3.png

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

μόλις γίνει κάτι όλοι σου λένε σταμάτα να θηλάζεις χωρίς να σου εξηγήσουν τον λόγο και αμα δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει δεν ξέρεις τι να κάνεις.απλά τα πράγματα συνεχίζω και θα φτιάξει ο κύκλος μου.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

εγω σκεφτομαι τον αποθηλασμο απο 18 μηνων κι υστερα για τον γιο μου, τωρα ειναι 16 μηνων, επειδη θελω να παω για δευτερο και δυστυχως απο οτι φαινεται θα ξανακανω εξωσωματικη,,,,περιοδος δεν μου εχει ερθει πρεπει να μου ερθει να ξανακανω εξετασεις και να παω για εμβρυομεταφορα, εχω 4 εμβρυα στην καταψυξη

θελω στο 20μηνο να εχει τελειωσει με τον αποθηλασμο του,,,μακαρι να γινει οσο πιο ανωδυνα γινεται

το φυσιολογικό ειναι να μην εχεις περιοδο για τόσο χρόνο όσο θα διαρκούσαν 4 κυήσεις, αυτό ισχύει στα θηλαστικά

δες κι εδώ: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1478776&postcount=716

έτσι για την ιστορία, εμεινα έγκυος στην κόρη μου ενώ ο γιος μου ήταν 8 μηνών και θηλαζε αποκλειστικά (αργήσαμε τις στερεές, δεν ηθελε) και περίοδο δεν ειχα δει μεχρι τότε :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

μόλις περάσανε οι σαράντα μέρες αδιαθέτησα και μετά κάθε μήνα αλλά χωρίς σταθερό κύκλο.

μετά απο ένα χρόνο ξαφνικά δεν αδιαθέτησα αμέσως έκανα τέστ αλλά αρνητικό.είναι φυσιολογικό μετά απο τόσο καιρό να γίνει κάτι τέτοιο και οχι στην αρχή.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

μόλις περάσανε οι σαράντα μέρες αδιαθέτησα και μετά κάθε μήνα αλλά χωρίς σταθερό κύκλο.

μετά απο ένα χρόνο ξαφνικά δεν αδιαθέτησα αμέσως έκανα τέστ αλλά αρνητικό.είναι φυσιολογικό μετά απο τόσο καιρό να γίνει κάτι τέτοιο και οχι στην αρχή.

Ναι τουλάχιστον σε μένα έτσι ακριβώς έγινε κ τώρα πάλι έχει στρώσει...

Άλλαξε κάτι στους θηλασμους πριν την καθυστέρηση;; Εμένα πχ αυξήθηκαν οι νυχτερινοι...

Yugup3.png

δεν άλλαξα κάτι θήλαζα όπως και πρίν και ξαφνικά σταμάτησαν.

τι να πω ίσως φταίει τό μπάνιο στη θάλασα και κανενα κρύωμα μαζί και ο θηλασμός.

δεν ξέρω είμαι στην αναμονή αλλά είναι εκνευριστικό να μην ξέρεις πότε θα αδιαθετήσεις.

ευχαριστώ για την βοήθεια.

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...