Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ…

DALIA

Recommended Posts

Ήρθε και σε μας το ψηφιακό σήμα αναγκαστικά έβαλα τον δέκτη διότι στην περιοχή που μένω δεν έβλεπα τίποτα εκτός των 3 κρατικών.

Αλλά συνέχεια κολλάει, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα και να μην κολλάει ακούγεται από μέσα ένας περίεργος ήχος..

Το έχω συζητήσει και με άλλα άτομα στην περιοχή και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..

Υποτίθεται ότι έβαλα και τον καλό δέκτη…

Ήθελα να ρωτήσω όσοι το έχετε από πριν αν στρώνει κάποια στιγμή και πότε θα μπουν και τα κρατικά γιατί έχουμε γεμίσει τηλεχειριστήρια..

Τι να πω κανονικά δεν έπρεπε να το τελειοποιήσουν και μετά να μας κόψουν εντελώς το σήμα ?

Διαφημίσεις

Και διαφημιζουν για ΑΡΙΣΤΗ εικόνα και ήχο και κουραφέξαλα...Μα καλά σας έκοψαν το σήμα??

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Νταλια μου πιανετε σημα απο κεραια στο ΦΙλιπειο? Απο ποτε δεν εχετε εικονα??

Γιατι αν πιανεις απο κεραιες του Χορτιατη δεν χρειαζεται να παρεις δεχτη. Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει. Μεχρι τωρα εμεις καλα βλεπουμε να δουμε στην συνεχεια.

Nαντιάκι ναι πιάνουμε από Φιλίπειο και από 14/1 κόπηκε εντελώς.

Και η μαμά μου που μένει παν.φανερωμένη πιάνει κανονικά.

Άντε έρχεται και η σειρά σας

Διαφημίσεις

Νταλια μου πιανετε σημα απο κεραια στο ΦΙλιπειο? Απο ποτε δεν εχετε εικονα??

Γιατι αν πιανεις απο κεραιες του Χορτιατη δεν χρειαζεται να παρεις δεχτη. Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει. Μεχρι τωρα εμεις καλα βλεπουμε να δουμε στην συνεχεια.

Για να δεις ψηφιακό σήμα χρειάζεται να πάρεις αποκωδικοποιητή MPEG4 ή να είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση.

αν η τηλεοραση σου δεν εχει ενσωματωμενο το MPEG4, τοτε χρειαζεται να παρεις αποκωδικοποιητη για να δεις ψηφιακα!!!!

Κοριτσια πηρα καινουρια τηλεοραση εδω και 2 μηνες. Πως θα καταλαβω αν εχει ενσωματωμενο το MPEG4?

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Κοριτσια πηρα καινουρια τηλεοραση εδω και 2 μηνες. Πως θα καταλαβω αν εχει ενσωματωμενο το MPEG4?[

ψαξε τα χαρακτηριστικα της καπου θα το λεει μες στο βιβλιο της η με το μοντελο της ψαξτο στο ιντερνετ!!!

Διαφημίσεις

Πήρατε ξεχωριστό αποκωδικοποιητή ή μια κάρτα που μπαίνει στην τηλεόραση και είναι mpeg4? ρωτάω επειδή κάπου άκουσα ότι με την κάρτα μπορεί να κολλάει κάπως ενω με τον αποκωδικοποιητή δεν κολλάει. Σκέφτομαι τι να πάρω και σίγουρα προτιμώ την κάρτα για να μην έχουμε 1 ακόμη κουτί!

οι καινουριες τηλεορασεις μεσα στο μενου τους (το βρίσκεις απο το τηλεκοντρόλ) εχουν στα settings

ρυθμιση για digital. εμείς έτσι το βρηκαμε,

(πρώτα ρυθμιζεις δηλαδή εκεί, να ψάξει τα διαθεσιμα κανάλια που πιάνει)

και μετά,

εχει στο τηλεκοντρόλ επάνω δυο κουμπια το ενα ειναι analog

και το αλλο digital ετσι ωστε να πηγαινεις ευκολα στα κανάλια.

η τηλεόραση μας είναι sony bravia και πιανει τελεια. εχουμε ομως και εναν πομποδεκτη αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτό ή η τηλεόραση...(σόρρυ! :-) )

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

περνώντας οι μέρες η εικόνα έφτιαξε δεν κόβεται αλλά τις περισσότερες ώρες ακούγεται ένα παράξενο ενοχλητικό βουητό και από το σκαι ακούγεται συνέχεια σα να βρισκόμαστε σε έλος με βατραχάκια....

μέχρι το 2015 κάποια στιγμή θα σας έρθει. Τι ψάχνεις τώρα. Εδώ όλοι οι σταθμοί εκτός ΕΡΤ είναι τυπικά παράνομοι, εσύ το ψηφιακό ψάχνεις; Κάτσε τώρα να μάθει πρώτα ο Γερουλάνος τι είναι αυτό το ψηφιακό πράγμα, και μετά βλέπουμε. Εδω στην Αθήνα δεν αρχίσαμε ακόμη τις δοκιμαστικές εκπομπές!

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει προμηθευτεί τον αποκωδικοποιητή για την επείγια τηλεόραση.

Έχει αποτέλεσμα; Όντως έχει ψηφιακή εικόνα.

Εκεί που μένουμε (δυτικά προάστια) δυστυχώς δεν πιάνουμε ¨καθαρά¨ τα κανάλια.

Το καλοκαίρι που ήρθαμε Αθήνα, πήραμε αποκωδικοποιητή και δείχνει μια χαρά! Μέχρι τότε.... βγάζαμε τα μάτια μας για να δούμε κάτι...

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 2 months later...

Μπούρδες! Εμείς δε βάλαμε αποκωδικοποιητή, γιατι είχε ενσωματωμένο ΜΡ4 η τηλεόραση. Η εικόνα κι ο ήχος είναι ολόιδια με πρίν!!!!

Εγώ δε βλέπω διαφορά....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Και εμας εχει μεσα ΜΡ4 αλλα η διαφορα ειναι περα της αισθητης....δεν τα πιαναμε καλα τα καναλια , αλλοτε με σκιες αλλωτε με λιγα χιονια, λογω κεραιων στο χορτιατη...

Αλλα τωρα....φσσσσσσσσ καμπανα και γυαλι.

Και εμας εχει μεσα ΜΡ4 αλλα η διαφορα ειναι περα της αισθητης....δεν τα πιαναμε καλα τα καναλια , αλλοτε με σκιες αλλωτε με λιγα χιονια, λογω κεραιων στο χορτιατη...

Αλλα τωρα....φσσσσσσσσ καμπανα και γυαλι.

Μήπως επειδή είσαι επαρχία;;;

Εμείς εδώ έχουμε ένα σωρό καιραίες, Πάρνηθα, Υμηττό... Ίσως και για αυτό να μην είναι αισθητή η διαφορά.

Παίζει ρόλο κι η τηλεόραση όμως....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κοιτα δεν ξερω....θεσσαλονικη ειναι η τηλεοραση, καλαμαρια σιγκεκριμενα, οι κεραιες ειναι στον εξωτικο χορτιατη...Και η τηλεοραση ειναι αποκτημα συζηγου...αξιας των 1900ευρω...Δωρο γαμου!

Δεν ξέρω....

Το λέω γιατί μια φίλη μου, που είχε μια απλή τηλεόραση, πριν τον αποκωδικοποιητή είχε χάλια εικόνα. Όταν τον έβαλε η εικόνα έγινε κρύσταλλο και ο ήχος καμπάνα!

Κι εμείς μια καλή κι ακριβή έχουμε, παρόλα αυτά διαφορά δε βλέπω. Γι'αυτό λέω πως κι ο παράγων ''τηλεόραση'', παίζει ρόλο....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μήπως τελικά το MP4 δεν έχει την ίδια ευκρίνεια όσο ό εξωτερικός αποκωδικοποιητής; Ας μας πει κάποιος που έχει αποκωδικοποιητή, και εγώ κάτω από την Πάρνηθα μένω αλλά εκτός του ότι δεν πιάνουμε όλα τα κανάλια και αυτά που πιάνουμε είναι χάλια.

Μήπως τελικά το MP4 δεν έχει την ίδια ευκρίνεια όσο ό εξωτερικός αποκωδικοποιητής; Ας μας πει κάποιος που έχει αποκωδικοποιητή, και εγώ κάτω από την Πάρνηθα μένω αλλά εκτός του ότι δεν πιάνουμε όλα τα κανάλια και αυτά που πιάνουμε είναι χάλια.

Δεν έχεις αποκωδικοποιητή;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...