Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

maira07

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους και όλες.έχει ακούσει κανείς κάτι για μία κυρία νεογνολόγο-παιδίατρο κασάπη άννα;είναι ή ήταν στο ιπποκράτειο.επίσης για για μία κυρία λολίτα χαζαροπούλου;μου τις πρότειναν και ήθελα λίγες πληροφορίες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 168
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ξέρει να μου πει κάποια για τον Παπαγεωργιου στην Ευκαρπία; Εχω δει οτι υπάρχει ανάλογο θέμα αλλά το τελευταίο ποστ είναι σχεδόν 2 χρόνια πριν.Αν κάποια πηγε πρόσφατα η πηγαίνει ακόμα θα ήθελα την γνώμη της...

xceZp3.png

• 2 months later...

Θα σας πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία με το Γίδαρη όσον αφορά το θηλασμό.

Γέννησα 2-4-2011 σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης και δε ζήτησα αποκλειστικό θηλασμό γιατί δεν τον είχα στο μυαλό μου σαν κάτι τόσο σημαντικό. Ο παιδίατρος της κλινικής ήταν της γνώμης ότι πρέπει να δίνουμε ξένο γιατί καμία γυναίκα δεν έχει αρκετό γάλα για να θρέψει επαρκώς το μωρό και στην τελική κάνουμε κακό στην ψυχολογία μας, έτσι κι εγώ έφυγα από την κλινική με τη λογική αυτή.

Το πρώτο βράδυ στο σπίτι ήρθε ο Γίδαρης να εξετάσει το μωρό. Εντελώς φυσικά λοιπόν τον ρωτάω ποιό γάλα να αγοράσω, πόσες μεζούρες να δίνω κ πόσο συχνά. Ε, λοιπόν, ήταν ΚΑΘΕΤΟΣ στο ότι πρέπει να θηλάσω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χωρίς να δώσω καν τσαι ή πιπίλα. Μου είπε να έχω τη μικρή στο στήθος και όλη μέρα αν θέλει και να μη μπω στον πειρασμό να δώσω ξένο γιατί η φύση έχει προβλέψει να κατεβάσω όσο γάλα ακριβώς απαιτείται. Εγώ ήμουν όλο αμφιβολίες και μου είπε χαρακτηριστικά "ε πώς κάνεις έτσι, γιατί το έχεις δεδομένο ότι θα αποτύχεις; θα θηλάσεις!" και μάλιστα ήταν και απόλυτος!

Μετά από λίγο καιρό η μικρή άρχισε να κλαίει την ώρα του θηλασμού και κάθε φορά που τον έπαιρνα τηλ ανήσυχη το πρώτο πράγμα που μου έλεγε και με προλάβαινε ήταν "υπάρχουν χίλιοι δυό λόγοι που μπορεί να το κάνει, μη θεωρήσεις ότι το γάλα σου δεν της φτάνει"

Χωρίς την επιρροή του δε θα είχα φτάσει σήμερα, μετά από 5 μήνες σχεδόν να θηλάζω αποκλειστικά και να έχω ένα μωρό σκέτη τρέλλα!

υγ. ο συνεράτης του στο ιατρείο έναι επίσης πολύ καλός και θεωρώ πολύ θετικο το γεγονός ότι είναι δύο γιατί ΠΑΝΤΑ θα βρεις κάποιον εκει.

• 5 months later...

Για 3 γιατρούς θα ήθελα τα φώτα σας... Αργυρίου Φανή (Ν. Εγνατία), Τρατσελάς Σάκης (Ν. Εγνατία), Τζάλλας Δημήτρης (Μητροπόλεως) και Κιοσσές Γεώργιος (Ν. Εγνατία); Έχετε κάποια γνώμη με κριτήρια όπως ΙΚΑ ή ΤΣΜΕΔΕ, προθυμία (ευκολία σε κινητό, επίσκεψη κατ' οίκον), ηλικία (μην είναι και "μαθουσάλας") κτλ κτλ

Διαφημίσεις

Πόλη: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Εγγραφές: 1)

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝ ΒΙΟΠΟΥΛΟΥ 3 ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2310432795 , 2310438740 , 6981448501 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Εγγραφές: 1)

ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ-ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 10 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2310745939 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΒΥΖΑΝΤΙΟ (Εγγραφές: 1)

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ ΑΙΓΑΙΟΥ 26 ΒΥΖΑΝΤΙΟ 2310421665 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΕΥΟΣΜΟΣ (Εγγραφές: 1)

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΕΛΕΝΙ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΟΛΗ 96 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310700005 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Εγγραφές: 10)

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 59 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310556316-2310732346-6948377873 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΚΕΛΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 44 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310939320 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΦΩΝ 164 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310868340 , 6973807823 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΚΟΚΟΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 150 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310212700-6996950950 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 129-131 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310886567 , 6932315727 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΜΑΜΖΟΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΙΣΚΗ 69 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310265732 , 6974969695 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΜΑΤΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 48 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310830527 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310427727 , 6977229894 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 68 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310481870 , 6945728056 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΑΓΝΗ Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 74 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310/860036 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Εγγραφές: 7)

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΑΝΩΜΗΣ 25 ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310450978 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 68 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310412470 , 6944341180 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481478-6944463270 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΔΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 3 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310440738 6977531530 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ Γ. ΡΙΤΣΟΥ 19 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310384144 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 40 - 46 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310/433535 - 446373 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 1 Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481818 , 2310403776 , 6979794676 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΚΑΜΑΡΑ (Εγγραφές: 1)

ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 119 ΚΑΜΑΡΑ 2310212435 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ (Εγγραφές: 1)

ΓΚΟΥΛΙΑΜΑΚΗ ΒΑΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 17 ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ 2310/947601 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (Εγγραφές: 1)

ΓΑΛΑΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΧΑΓΟΥ ΝΤΑΝΙΑ 2 ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 23920 34949 , 23920 31158 , 6932 722120 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΝΕΑΠΟΛΗ (Εγγραφές: 1)

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 35 ΝΕΑΠΟΛΗ 2310555980 , 693489003 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΠΛΑΓΙΑΡΙ (Εγγραφές: 1)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΑΟΥΛΗ 67 ΠΛΑΓΙΑΡΙ 23920/61900 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ (Εγγραφές: 3)

ΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΓΑΜΛΕΤ ΡΟΔΟΥ 25 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310640719 - 6979846285 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΜΠΟΤΣΙΑΡΟΒΑ-ΧΑΡΙΣΗ ΟΛΓΑ ΙΑΤΡΟΥ ΓΩΓΟΥΣΗ 37Β ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310606535 , 6973587697 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΣΟΥΡΚΟΒΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 11 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310887616 , 6944719872 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (Εγγραφές: 1)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 28 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 2310690802 , 6972000852 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Σύν.Εγγρ.: 30

Δεν ξέρω αν πρέπει να καταχωρηθεί αλλού,για Θεσσαλονίκη λίγοι δεν είναι?

Γενικά για παιδίατρους δεν βλέπω να υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον όπως με τους γυναικολόγους,αναγνωρίζετε κάποιον από τα παραπάνω ονόματα γιατρών?

Ένας οικονομικός τρόπος που ακολουθούν πολλοί γονείς είναι εμβολιασμός σε ΙΚΑ, έκτακτα σε παιδίατρο ιδιώτη (συμβεβλημένο ή μη). Η αλήθεια είναι οτι σε έναν αναγνωρισμένο γιατρό με όνομα και πελατεία δε συμφέρει να συμβληθεί γιατί το κράτος καθυστερεί αφάνταστα στην πληρωμή. Georgia, xωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις ικανότητες των ανθρώπων που αναφέρεις στη λίστα, πρέπει να πας συστημένη σε κάποιον από τους παραπάνω αν γνωρίζει κάποιος να σου πει. Εγώ όποτε έτυχε να το πάω τυχαία κ να μου το εξετάσει άλλος παιδίατρος (σε φάσεις που έλειπε διακοπές ο παιδίατρος - αστέρι που έχουμε) δεν έμεινα ΠΟΤΕ ευχαριστημένη.

Think Different

Ίσως να κάνω μια προσπάθεια σε συμβεβλημένο λόγω των οικονομικών,αλλά και σε συστημένη γιατρό που πήγα σήμερα πήρα το παιδί κι έφυγα(περιμέναμε στη σειρά με 3 παιδάκια άρρωστα),άρα σχετικό είναι κι αυτό.Εσύ jst ποιο παιδίατρο έχεις;Καμία μαμά εδώ μέσα δεν πηγαίνει σε συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ?

Ίσως να κάνω μια προσπάθεια σε συμβεβλημένο λόγω των οικονομικών,αλλά και σε συστημένη γιατρό που πήγα σήμερα πήρα το παιδί κι έφυγα(περιμέναμε στη σειρά με 3 παιδάκια άρρωστα),άρα σχετικό είναι κι αυτό.Εσύ jst ποιο παιδίατρο έχεις;Καμία μαμά εδώ μέσα δεν πηγαίνει σε συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ?

εγω πηγαινω στην καλαμαρια σε συμβεβλημενο και πολυ καλο αν σε ενδιαφερει

Θα σου στείλω πμ καλή μου για να μη θεωρηθεί διαφήμιση αν κ το έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ μου.

Think Different

Διαφημίσεις

Θα σου στείλω πμ καλή μου για να μη θεωρηθεί διαφήμιση αν κ το έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ μου.

Τα είπαμε και σε π.μ. :) αλλά θα το γράψω κι εδώ,θα βοηθούσε αρκετές μαμάδες πιστεύω να γράφετε δημοσίως τα ονόματα των γιατρών που είστε ευχαριστημένες.

Για 3 γιατρούς θα ήθελα τα φώτα σας... Αργυρίου Φανή (Ν. Εγνατία), Τρατσελάς Σάκης (Ν. Εγνατία), Τζάλλας Δημήτρης (Μητροπόλεως), Κιοσσές Γεώργιος (Ν. Εγνατία) και Μακαρονάς (από Αγ.Λουκά)

Έχετε κάποια γνώμη με κριτήρια όπως ΙΚΑ ή ΤΣΜΕΔΕ, προθυμία (ευκολία σε κινητό, επίσκεψη κατ' οίκον), ηλικία (μην είναι και "μαθουσάλας") κτλ κτλ

Νo comments ?:)

• 2 εβδομάδες μετά...

θα σας πω και εγω την εμπειρια μου απο τους παιδαιτρους. καταρχην να πω οτι μενω ανατολικα οποτε εδω κοντα ειναι η εμπειρια μου. η μπεμπα μου εινα 8 μηνων και εχουμε αλλαξει 4 παιδιατρους και ακομη δεν εχω βρει καταληλο. που λετε εξαιτιας του πρωτου χασαμε τον θηλασμο. στην δευτερη πηγαμε πρωτη φορα για εμβολιο και εβαλε εμενα να κραταω την μικρη. η τριτη ηταν παααααααααρα πολυ καλη και ημουν παρα πολυ ικανοποιημενη (Ταταριδου λεγεται ) αλλα βγηκε απο τον ΟΑΕΕ και δεν εχω την ευκολια να πληρωνω καθε φορα. οποτε πηγαμε σε μια που να ειναι συμβεβλημενη με τον ΟΑΕΕ Σωτηριαδου λεγεται αλλα ηταν η χειροτερη απο οσους εχω παει. Για να μη αργησω πηγα νωριτερα και μου "την ειπε" που πηγα πιο νωρις. μας πηρε να εξετασει την μικρη μεσα και το μονο που εκανε ηταν απλα να την ακροαστει και μετα επιτοπου το εμβολιο (παλι επρεπε να κραταω εγω την μικρη) και ενω μεχρι τωρα ποτε δεν εκλαιγε η μικρη αυτη την φορα ετσι που της το εκανε το εμβολιο ειδα και επαθα να την ηρεμησω. ουτε σε ερωτησεις για το φαγητο που εκανα μου απαντησε ουτε το μωρο δεν το προσεξε και βιαζοταν με λιγα λογια αρπαχτη εκανε.

εγω θα αλλαξω παλι απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να ξερετε και την δικη μου αποψη.

αν καποια κοπελα εχει καποιον συμβεβλημενο παιδιατρο στην καλαμαρια βυζαντιο ακομη και βουλγαρη ανατολικα δηλαδη και ειναι ευχαριστημενη θα ηθελα να το ξερω για να παμε και εμεις εκει.

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝ ΒΙΟΠΟΥΛΟΥ 3 ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2310432795 , 2310438740 , 6981448501 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΒΥΖΑΝΤΙΟ (Εγγραφές: 1)

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ ΑΙΓΑΙΟΥ 26 ΒΥΖΑΝΤΙΟ 2310421665 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310427727 , 6977229894 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 68 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310481870 , 6945728056 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Πόλη: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Εγγραφές: 7)

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΑΝΩΜΗΣ 25 ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310450978 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 68 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310412470 , 6944341180 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481478-6944463270 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΔΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 3 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310440738 6977531530 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ Γ. ΡΙΤΣΟΥ 19 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310384144 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 40 - 46 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310/433535 - 446373 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 1 Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481818 , 2310403776 , 6979794676 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Αν αφαιρέσεις την τελευταία,σου μένουν άλλες δέκα! Ελπίζω κάποια μαμά να έχει κάποιον από τους παραπάνω και να σε βοηθήσει.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

εκλεισα ραντεβου με τον ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481478-6944463270 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ για την Δευτερα για ενα εμβολιο που εχουμε να κανουμε. παντως και απο το τηλεφωνο που τον ακουσα μου φανηκε πολυ ενταξει ανθρωπος. τωρα θα παμε την Δευτερα και θα σας πω την γνωμη μου και γι αυτον.

Για 3 γιατρούς θα ήθελα τα φώτα σας... Αργυρίου Φανή (Ν. Εγνατία), Τρατσελάς Σάκης (Ν. Εγνατία), Τζάλλας Δημήτρης (Μητροπόλεως) και Κιοσσές Γεώργιος (Ν. Εγνατία); Έχετε κάποια γνώμη με κριτήρια όπως ΙΚΑ ή ΤΣΜΕΔΕ, προθυμία (ευκολία σε κινητό, επίσκεψη κατ' οίκον), ηλικία (μην είναι και "μαθουσάλας") κτλ κτλ

Για τον Τρατσελα ενδιαφερομαι και εγω γιατι με βολευει πολυ το ιατρειο του,αν εχεις παει ή καποιος πηγαινει να μας πει τη γνωμη του.

θα σας πω και εγω την εμπειρια μου απο τους παιδαιτρους. καταρχην να πω οτι μενω ανατολικα οποτε εδω κοντα ειναι η εμπειρια μου. η μπεμπα μου εινα 8 μηνων και εχουμε αλλαξει 4 παιδιατρους και ακομη δεν εχω βρει καταληλο. που λετε εξαιτιας του πρωτου χασαμε τον θηλασμο. στην δευτερη πηγαμε πρωτη φορα για εμβολιο και εβαλε εμενα να κραταω την μικρη. η τριτη ηταν παααααααααρα πολυ καλη και ημουν παρα πολυ ικανοποιημενη (Ταταριδου λεγεται ) αλλα βγηκε απο τον ΟΑΕΕ και δεν εχω την ευκολια να πληρωνω καθε φορα. οποτε πηγαμε σε μια που να ειναι συμβεβλημενη με τον ΟΑΕΕ Σωτηριαδου λεγεται αλλα ηταν η χειροτερη απο οσους εχω παει. Για να μη αργησω πηγα νωριτερα και μου "την ειπε" που πηγα πιο νωρις. μας πηρε να εξετασει την μικρη μεσα και το μονο που εκανε ηταν απλα να την ακροαστει και μετα επιτοπου το εμβολιο (παλι επρεπε να κραταω εγω την μικρη) και ενω μεχρι τωρα ποτε δεν εκλαιγε η μικρη αυτη την φορα ετσι που της το εκανε το εμβολιο ειδα και επαθα να την ηρεμησω. ουτε σε ερωτησεις για το φαγητο που εκανα μου απαντησε ουτε το μωρο δεν το προσεξε και βιαζοταν με λιγα λογια αρπαχτη εκανε.

εγω θα αλλαξω παλι απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να ξερετε και την δικη μου αποψη.

αν καποια κοπελα εχει καποιον συμβεβλημενο παιδιατρο στην καλαμαρια βυζαντιο ακομη και βουλγαρη ανατολικα δηλαδη και ειναι ευχαριστημενη θα ηθελα να το ξερω για να παμε και εμεις εκει.

Μαρια-26 αλλα το βρισκω λογικο να κρατας το μωρο σου για να τους κανουν εμβολιο. Εγω 2 παιδια εχω και παντα αγκαλια μου τα ειχα οταν ηταν να κανουν εμβολιο ειδηκα σε αυτην την ηλικια. Εχω παει σε γιατρο που ηθελε να το αφησω στο εξεταστηριο για να το κανει αλλα νομιζω οτι τα μωρα νιωθουν καλυτερα στη αγκαλια και φυσικα του αρνηθηκα. Νομιζω οτι δεν ειναι κριτηριο για το αν ειναι καλος παιδιατρος αυτο.

q1kup2.pngza5op2.png

Μαρια-26 αλλα το βρισκω λογικο να κρατας το μωρο σου για να τους κανουν εμβολιο. Εγω 2 παιδια εχω και παντα αγκαλια μου τα ειχα οταν ηταν να κανουν εμβολιο ειδηκα σε αυτην την ηλικια. Εχω παει σε γιατρο που ηθελε να το αφησω στο εξεταστηριο για να το κανει αλλα νομιζω οτι τα μωρα νιωθουν καλυτερα στη αγκαλια και φυσικα του αρνηθηκα. Νομιζω οτι δεν ειναι κριτηριο για το αν ειναι καλος παιδιατρος αυτο.

ναι δικιο εχεις αν μου ελεγαν να την κραταω στην αγγαλια θα το προτιμουσα

απλα δεν εννοουσα αυτο. οταν λεω οτι με εβαζαν να την κραταω εννοω για το ποδι της μικρης οτι κρατουσα εγω.

τωρα οσον αφορα τον κυριο ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ 5 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481478-6944463270 πηγαμε την προηγουμενη βδομαδα και σαν γιατρος ειναι πολυ εμπειρος μπορω να πω . το μονο που δεν μου αρεσε και τοσο πολυ ειναι οτι ειναι αρκετα μεγαλος (για τα γουστα μου θα πω)

κατα αλλα το εμβολιο της μικρης το εκανε στο μπρατσο και την ειχε αγγαλια ο αντρας μου (ο πρωτος που το εκανε εκει) και την εξετασε κανονικα.

Παιδιά τον Γκολιδάκη (μάλλον τον μπαμπά βέβαια) τον είχαμε ως πρώτο παιδίατρο, εγώ κι ο αδερφός μου κι η μάνα μου δεν ήταν ευχαριστημένη, δε θυμάμαι γιατί.

Εγώ έχω την Πίτσα, Καλλιόπη Χαλδαιοπούλου Πρέντζα, Καλαμαριά, κι είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Djccp2.png

67KIp2.png

η λίστα των παιδιατρων εοπυυ για τη θεσσαλονίκη ειναι αυτή:

Αλιχανίδης Ματθαιος

γκελέρη Μαρία

Ιακωβίδου Μαρία

κόκοτα αναστασία

λαβασίδου αγάπη

μαμζορίδου αικατερίνη

ματιοπούλου στυλιανη

μπίτσιου γεωργία

στυλιαν'ακη αγνη

Μήπως καμια μαμά ξερει και μπορεί να προτείνει κάποιον από τους παραπάνω?

ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Η εμπειρία μου από τον κο Γκολιδάκη είναι ότι ήταν ευγενέστατος και έδειξε πολύ ενδιαφέρον για την μικρή μου. Επίσης πολύ αναλυτικός στις ερωτήσεις που του έκανα.

Υπάρχει κανείς που να τον ξέρει ώστε να μου πει την εμπειρία του;

Ευχαριστώ

Μαρία

Επεξεργάστηκαν by mariat
check

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς τις 2 φορες που πηγαμε στη παιδιατρο πληρωσαμε 10? και την τριτη φορα 20?. Μηπως ξερει κανεις παιδιατρο στην ανατολική θεσσαλονίκη-κεντρο που να μη πληρωνεται. Τα 10? δε με πηραξαν αλλα όχι και 20 δηλαδή σε λίγο θα πάει 50.

vaisp2.png

xrxup2.png

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...