Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρενθετη μητερα????

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Κάτια και είμαι δικηγόρος και τώρα κάνω το διδακτορικό μου στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία. Το θέμα της έρευνάς μου είναι η παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Μέρος της έρευνας είναι και η διενέργεια συνεντεύξεων στις δύο χώρες για να καταλάβω πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος, ποιες είναι οι δυσκολίες, οι σκέψεις, οι ανησυχίες και τα προβλήματα που ίσως να αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να κάνουν το παιδάκι τους ή βοηθούν ζευγάρια στο να αποκτήσουν παιδί.

Θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ να μιλήσω με γυναίκες που έχουν γίνει παρένθετες,και με ζευγάρια που έχουν γίνει γονείς με τη βοήθεια παρένθετης. Βέβαια εγγυώμαι απόλυτη ανωνυμία σε όποιον επικοινωνήσει μαζί μου και θέλει να με βοηθήσει στην έρευνα.

Παρακαλώ στείλτε μου email στο [email protected].

Ευχαριστώ πολύ.

Κάτια

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 439
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας!

Ενδιαφερεται κανεις για περενθετη μητερα?

Καλησπερα mary. Ονομάζομαι Κάτια και κάνω το διδακτορικό μου στο θέμα της παρένθετης μητρότητας. Θα ήθελες να μου μιλήσεις για την εμπερία σου? (η συζήτηση θα είναι απολύτως ανώνυμη) Αν συμφωνεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα σε αυτο το φορουμ ή προσωπικο email στο [email protected]. Σ' ευχαριστω πολυ

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!

Ειμαστε και εμεις ζευγαρι που ψαχνει για παρενθετη μητερα..θα μας βοηθουσε πολυ οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να δωσετε σχετικα με το θεμα..ή εδω ή στο e-mail μου [email protected]

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ☺

Γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!

Ειμαστε και εμεις ζευγαρι που ψαχνει για παρενθετη μητερα..θα μας βοηθουσε πολυ οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να δωσετε σχετικα με το θεμα..ή εδω ή στο e-mail μου [email protected]

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ☺

• 5 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

δυστυχως και εγω βαδισα στον δυσκολο δρομο της εξωσωματικης χωρις αποτέλεσμα...θα με ενδιεφερε πραγματικα να μαθω λεπτομέρειες για παρενθετη μητερα ,πως πρεπει να κινηθω/γιατροι/εξοδα/δικαστηρια/χρονος/και ότι άλλο.επισης εάν υπαρχει καποια μανουλα που μπορει να γινει παρενθετη για μενα

Κορίτσια γεια σας!

Ήθελα να ρωτήσω τα παραπάνω μηνύματα είχαν κάποια ανταπόκριση; Βρήκατε παρενθετη είτε από εδώ, είτε αλλιώς;

Β΄Εχω ενα κοριτσάκι κ επειδή Β΄εχω έμβρυα στην κατάψυξη κ ο γιατρός μου μου απαγορεύει άλλη εγκυμοσυνη, θα ήθελα να προσπαθήσω με παρενθετη.

Ρωτηςα το γυναικολόγο μου κ μου είπε οτι πρέπει να τη βρω εγώ κ ότι αυτοί δεν αναλαμβάνουν. Δεν ξερω πως να ψάξω. Συγγενείς κ φίλες αποκλείονται.

Υπάρχουν εμπειρίες;

• 1 month later...

Βλέπω πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για παρένθετες μητέρες! Και εγώ το ίδιο ψάχνω. Εχω περάσει 15 χρόνια προσπαθώντας να κάνω παιδί με εξωσωματικές χωρίς επιτυχία. Ολοι οι γιατροί που έχω πάει, όλοι θέλαν να δοκιμάσουν από την αρχή με εξωσωματική και κανένας δεν μου είπε ποτέ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τεκνοποίησω ώσπου πια έίμαι σχεδόν 50 ετών και χωρίς παιδί! Είμαι πια στο όριο και αν δε βρώ παρένθετη μητέρα πολύ γρήγορα, πρέπει να ξεχάσω την μητρότητα.... Αν ξέρει κανείς που μπορεί να απευθυνθώ για να βρούμε παρένθετη μητέρα θα είμαι υποχρεωμένη!

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια κ παλι!!!

Συνεχιζω το ψαξιμο για παρενθετη μητερα.Εαν καποια ενδιαφερεται ή εχει πληροφοριες που να ψαξω ας επικοινωνησει μαζι μου στο e mail μου [email protected]

Ευχαριστω πολυ!!!!!

• 2 months later...
Κορίτσια γεια σας!

Ήθελα να ρωτήσω τα παραπάνω μηνύματα είχαν κάποια ανταπόκριση; Βρήκατε παρενθετη είτε από εδώ, είτε αλλιώς;

Β΄Εχω ενα κοριτσάκι κ επειδή Β΄εχω έμβρυα στην κατάψυξη κ ο γιατρός μου μου απαγορεύει άλλη εγκυμοσυνη, θα ήθελα να προσπαθήσω με παρενθετη.

Ρωτηςα το γυναικολόγο μου κ μου είπε οτι πρέπει να τη βρω εγώ κ ότι αυτοί δεν αναλαμβάνουν. Δεν ξερω πως να ψάξω. Συγγενείς κ φίλες αποκλείονται.

Υπάρχουν εμπειρίες;

Βλέπω πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για παρένθετες μητέρες! Και εγώ το ίδιο ψάχνω. Εχω περάσει 15 χρόνια προσπαθώντας να κάνω παιδί με εξωσωματικές χωρίς επιτυχία. Ολοι οι γιατροί που έχω πάει, όλοι θέλαν να δοκιμάσουν από την αρχή με εξωσωματική και κανένας δεν μου είπε ποτέ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τεκνοποίησω ώσπου πια έίμαι σχεδόν 50 ετών και χωρίς παιδί! Είμαι πια στο όριο και αν δε βρώ παρένθετη μητέρα πολύ γρήγορα, πρέπει να ξεχάσω την μητρότητα.... Αν ξέρει κανείς που μπορεί να απευθυνθώ για να βρούμε παρένθετη μητέρα θα είμαι υποχρεωμένη!

εχω δυο δικα μου παιδια και εχω κανει κι περενθετη ,γεννησα πριν ενα χρονο για μια αλλη γυναικα παιδι και θελω να το κανω ξανα.αν θελεις να μιλησουμε ας επικοινωνισουμε με το μεηλ[email protected]

Διαφημίσεις

ημουν παρενθετη γεννησα πριν ενα χρονο,ξερω να σ πω ολες τις λεπτομεριες,και ναι ψαχνω και εγω να κανω,ακομα και αν δεν τα βρουμε,εχω την καλη διαθεση να σε βοηθησω,ειδικα με τον δικηγορο,ο οποιος ηταν γρηγορος και αποτελεσματικος,εκει που ολοι με τρομαζανε με κατι χρονια μεχρι να βγει η αδεια..το μεηλ μου ειναι[email protected]

εχω δυο δικα μου και εχω κανει και παρενθετη πριν ενα χρονο γεννησα,θελω να το ξανακανω για οικονομικους λογους οπως και την πρωτη φορα γιατι μεγαλωνω μονη μου τα παιδια μου,το μεηλ μου ειναι [email protected]

Επειδή μου έχει ζητηθεί να το κάνω και επειδή έχω προβληματιστεί πάααααρα πολύ για το συγκεκριμένο θέμα από την μεριά της προσφοράς...

Η νύφη του άντρα μου, που έχει γίνει και πολύ καλή μου φίλη, έχει σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Έχει κάνει ήδη 7 εξωσωματικές και βλέπει πολύ πιθανό να μην καταφέρει ποτέ να γίνει μανούλα. Επειδή λόγων εγχειρήσεων έχει μείνει με μισή ωοθήκη μόνο, και για αυτήν η κάθε προσπάθεια εξωσωματικής γινόταν με ένα ωάριο στην καλύτερη, της πρότεινα να κάνω εγώ την διαδικασία για εκείνην, να μην πάρει τόσα πολλά φάρμακα, να βγάλω (βάσει πιθανοτήτων έτσι?) περισσότερα ωάρια που θα μπορούσε να κάνει κάποιες εξωσωματικές χωρίς να επωμισθεί τόσα φάρμακα. Εκείνοι μου είπαν ότι αυτό θα σήμαινε ότι το παιδί (στην περίπτωση που όλα πήγαιναν καλά) θα ήταν δικό μου και του κουνιάδου μου, και όχι δικό της! Της είπα ότι δεν το νιώθω έτσι, δεν θα διεκδικούσα ποτέ το παιδί λόγω του Dna, θα είναι κανονικά παιδί τους. Εκεί μου είπαν ότι αν ήθελα να βοηθήσω, θα μπορούσα να γίνω παρένθετη μητέρα. Και αρνήθηκα.

Έχοντας ζήσει τότε την πρώτη μου εγκυμοσύνη, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω όλο αυτό και να μην λιγωνόμουν όταν θα έβλεπα το παιδί! Δεν με νοιάζει το Dna, δεν το έχω γνωρίσει, δεν με έχει κλωτσήσει αυτό, δεν έχω νιώσει για αυτό αγωνία. Δεν το υπολογίζω πραγματικά καθόλου. Όμως το να ζήσεις μέσα σου ένα παιδί δεν ξεχνιέται. Προσωπική άποψη φυσικά.

Αν εγώ είχα πρόβλημα θα κατέληγα στην υιοθεσία. Μάλλον όχι στη νόμιμη αλλά στη νομότυπη. Εκεί δηλαδή που καταλήγουν οι περισσότεροι. Δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία του να ψάξω για παρένθετη, δεν με ενδιαφέρει το θέμα Dna, ούτε νομίζω ότι θα αγαπούσα ένα παιδί περισσότερο αν προερχόταν από το δικό μου Dna. Αν αύριο το παιδί έβρισκα ένα παιδάκι έξω από την πόρτα μου και μπορούσα να το υιοθετήσω, πραγματικά δεν θα το ξεχώριζα από τα δικά μου.

Τέλος μου φαίνεται πολύ εγωιστικό να θέλεις ένα παιδί μόνο αν φέρει το δικό σου Dna....

επειδη το εχω περασει ολο αυτο απο την αρχη μεχρι το τελος,μαλλον θα σταματουσε ολη σου η προσπαθεια στην πορτα του ψυχιατρου αποπου θα επρεπε να περασεις για να δουν αν εισαι καταλληλη γι ανα το κανεις αυτο,επειτα στην περιπτωση που εχεις παιδια δεν καταλαβαινω την ψυχολογια σου ,αλλα μαλλον θα πρεπει να ψαξεις λιγο παραπανω τον λογο που υποτιθεται οτι θα εκανες κατι τετοιο.μια γυναικα θα το κανει μονο...για καποιοα αλλη ειτε για χρηματα οποτε θα πει οκ ..εγω το κανω για λεφτα αυτος ειναι ο στοχος οχι να γινω μετα η τρελη που κλαιαει και θελει κατι που δεν ειναι δικο της ειτε για καποιοα γυναικα που ααγαπαει πολυ,αδερφη..κορη ...και πανω απολα μην ξεχνας υπαρχει και το νομικο κομματι σε ολο αυτο που το συμπληρωνει με μια προταση οτι δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι ,ειτε σαρεσει ειτε δεν σαρεσει...οποτε πολλοι αλλοι θα προλαβουν γυναικες που πανε να το κανουν και δεν ξερουν τι θελουν...

γεια σας κοριτσια!!!!μετα απο αρκετα χρονια μπηκα στο φορουμ και ειδα με μεγαλη μου εκπληξη οτι το θεμα που με απασχολησε πριν καποια χρονια εγινε αιτια να βρουν καποια κοριτσια λυση στο προβλημα τους....χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο...μετα απο πεντε χρονια...εχω να σας πω οτι η δικη μου ιστορια ειχε αισιο τελος...βρηκα παρενθετη και εχω αποκτησει δυο παιδακια ηλικιας 4 χρονων σημερα..ενα κοριτσακι και ενα αγορακι......οπως καταλαβαινετε ενας απο τους λογους αποχης μου ειναι το τρεξιμο με τα παιδια και οχι μονο....ευχομαι οσες ταλαιπωρουνται με αυτο το θεμα να πανε ολα καλα....εγω περασα αρκετα δυσκολα μεσα απο αυτη την διαδικασια...ψυχολογικα και οικονομικα...ομως σημερα ...μετα απο τοσα χρονια τα εχω ολα ξεχασει....βλεπω τα παιδια μου και εχω σβησει το γεγονος οτι τα παιδια αυτα τα εφερε στον κοσμο μια αλλη γυναικα και οχι εγω...την οποια θα την ευγνομονω παντα... εχω να την δω απο τοτε που γεννησε τα παιδια.αν μπορω να βοηθησω καποια κοπελα ..ευχαριστως!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να πω σε όλες και σε όλους να μην εγκαταλείπουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς

εγώ απέκτησα ένα κοριτσάκι πριν 2 χρονιά με παρένθετη μητέρα κ τώρα αρχίζω την διαδικασία για ένα δεύτερο παιδάκι.

Δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά δυστυχώς για μένα ήταν ο μόνος τρόπος να μπορέσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικά!!!!!!και τα κατάφερα

Όλες έχουμε το δικαίωμα στην μητρότητα!!καλή μας επιτυχία!!

Καλησπέρα

είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να πω σε όλες και σε όλους να μην εγκαταλείπουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς

εγώ απέκτησα ένα κοριτσάκι πριν 2 χρονιά με παρένθετη μητέρα κ τώρα αρχίζω την διαδικασία για ένα δεύτερο παιδάκι.

Δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά δυστυχώς για μένα ήταν ο μόνος τρόπος να μπορέσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικά!!!!!!και τα κατάφερα

Όλες έχουμε το δικαίωμα στην μητρότητα!!καλή μας επιτυχία!!

να σου ζήσει και καλή επιτυχία τώρα για το δεύτερο!!!!!

αν θέλεις στείλε μου λεπτομέρειες στο πμ για την παρενθετη, πως την βρήκες, πόσο κόστισε, γιατί καταφύγατε σε παρενθετη...γενικά την εμπειρία σου θα θελα να μαθω! σ ευχαριστώ!!

ημουν παρενθετη γεννησα πριν ενα χρονο,ξερω να σ πω ολες τις λεπτομεριες,και ναι ψαχνω και εγω να κανω,ακομα και αν δεν τα βρουμε,εχω την καλη διαθεση να σε βοηθησω,ειδικα με τον δικηγορο,ο οποιος ηταν γρηγορος και αποτελεσματικος,εκει που ολοι με τρομαζανε με κατι χρονια μεχρι να βγει η αδεια..το μεηλ μου ειναι[email protected]

Mporoume na milusoume

Καλησπερα ati79...

Σου εγραψα κ στο πμ,αλλα μπορει να μην το εκανα σωστα..θα ηθελα να μου δωσεις κ εμενα καποιες πληροφοριες εαν μπορεις..στειλε μου,σε παρακαλω στο e mail μου [email protected]

Σ ευχαριστω εκ των προτερων,Ελενα

γεια σου Κατια ...δεν εχω αντιρρηση να σε βοηθησω απλα εχω πραγματικα προβλημα χρονου...αν θες στειλε μου το τηλ σου σε μυνημα ...να σε παρω με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω,,,

Καλησπερα κοριτσια,

συνεχιζω να ψαχνω για κοπελα που θα μας βοηθησει να αποκτησουμε παιδακι...

Εαν υπαρχει καποια εδω ή εαν καποια γνωριζει που μπορουμε να ψαξουμε ας μου γραψει η εδω η στο e mail μου [email protected]

Σας ευχαριστω

• 2 εβδομάδες μετά...

Ενδιαφέρομαι να γίνω παρένθετη μητέρα για κάποια κυρία ή ζευγάρι που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν το έχω ξανακάνει, και είμαι μη καπνίστρια. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου στο email [email protected]

Θα χαρώ να απαντήσω οποιεσδήποτε απορίες.

Υ.Γ. Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να κάνουν κουράγιο και να κρατήσουν την πίστη τους. Η Παναγία είναι πάντα μαζί μας.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα,

Ψαχνουμε γυναικα που θα μας βοηθησει να αποκτησουμε παιδακι,που δυστυχως λογο αφαιρεσης μητρας δεν μπορουμε να κυοφορησουμε μονοι μας..

Εαν καποιο κοριτσι ενδιαφερεται,να επικοινωνησει μαζι μας στο e mail [email protected]. η στο τηλ 6934861364..

Σας ευχαριστουμε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...