Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

που ειναι το....... ??

Recommended Posts

εγω να σας πω την αληθεια κουτσα σστραβα βρισκω οτι χανεται στο σπιτι.ειναι ολα τα κτοποιημενα τα τουβλακια στις μποτες μου,τα κοντρολ κατω απο τον καναπε,τα ταπερ στα παιχνιδια κτ.λ.

αυτο ομως που δεν μπορουσα να ανακαλυψω ηταν που ειναι τα μπισκοτα...;;;;;

εβλεπα το μικρο να τρωει μιραντα μπισκοτα στο ασχετο χωρις να του τα εχω δωσει εγω ουτε ο αντρας μου.γενικα στο μικρο δινουμε μπισκοτα μιραντα οχι συχνα.

οταν μας δειχνει το ντουλαπι και του λεμε οχι εφαγες χτες αυριο παλι εκεινος μετα απο λιγο ερχεται και κραταει ενα μικρο κομματακι....

μεχρι που τον παρακολουθησαμε...και ξερεται που τα ειχε μεσα στο στερεοφωνικο στη θηκη που βαζουμε κασετες...

αλλα επειδη εμεις δεν βαζουμε κασετες ειπε ο μικρος να κανει αποθεμα εκει για τις φορες που δεν του δινουμε να φαει...

τωρα οταν βαζουμε σκουπα ανοιγουμε και το στερεοφωνικο και ρουφαμε και τα ψιχουλα απο εκει..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρεεεεεεε αμαν κι εσύυυυυ!! Εγώ θα τα άφηνα για λίγες μέρες να το χαρούνε! :lol:

Τέτοιες μέρες πέρσυ με είχε πάρει ο ύπνος (μιλάμε για ΤΗΝ εξάντληση.. ήμουν κι έγκυος) και βρήκαν τα δικά μου κάτι χριστουγεννιάτηκες χαρτοπετσέτες και μου έστρωσαν όλο το διάδρομο με χαρτοπετσέτες κόκκινες με τον Αη Βασίλη. Μιλάμε για κόκκινο Χαλί ! :lol: Να δεις με τι καμάρι μου το έδειχναν! :lol:

Απόλαυσε τις ζουζουνιές τους! :)

Χθες στολίσαμε το δέντρο. Το πήρα και 2,10... λέω όσο πιο ψηλό τόσο δυσκολότερα θα το φαει στο κεφάλι! Το στολίζουμε λοιπόν, το καμαρώνουμε και ο κανακάρης μου βρήκε το παιχνίδι του... Βγάζει τις μπάλες απο το δέντρο και παίζει ποδόσφαιρο!!!!! Τί να κάνω... την έχει ακούσει Diego το παιδί!

Επίσης έχει φαει μια φρίκη με τα λαμπάκια. Του πήραμε λοιπόν λαμπάκια να παίζει μόνος του (τουλάχιστον να μην είναι στην πρίζα). Στολίζεται ο μάγκας με τα λαμπάκια και γυρνάνει ολο το σπίτι! Αφου φέτος λέγαμε να το ντύσουμε ταρανδάκι, Αγιο Βασιλάκι, αλλά τελικά βλέπω οτι θα το ντύσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!! Δεν υπάρχει το άτομο αυτό. Σούργελο... Απορώ... απο ποιόν πήρε????? (Μην απαντήσεις φυστικάκι....)

Μια πολύ καλή κρυψώνα είναι πίσω από το καλοριφερ...

Κάποια στιγμή είχαμε χάσει τα κλειδιά... "που είναι τα κλειδιά, αγάπη μου?"

"Μπάνιο μαμά"...

Άνω κάτω το μπάνιο... "Που στο μπάνιο αγάπη μου"

"εδ'ω μαμά" και μου έδειχνε πίσω από το χαμηλό καλοριφέρ του μπάνιου...

παίρνω μυγοσκοτώστρα... παίρνω οτιδήποτε μακρύ και στενό που να χωράει... κάποια στιγμή κάτι ακούστηκε να κουδουνίζει... αλλά δεν έβγαινε...

το μαγικό όπλο: μια μεταλική κρεμάστρα που διαμορθώθηκε σαν άγκιστρο... και voi la!!! τα κλειδια!!!

Εξαιρετικές κρυψώνες επίσης είναι (εκτός από τις προαναφερθείσες- συρτάρια, ντουλάπια, παπούτσια, σκουπίδια, γκλάστρες, καναπέδες, χαλιά, παιχνίδια, στεροεφωνικό κ.λ.π.) και πίσω από τα βιβλία... έχω μία τεράστια βιβλιοθήκη στο σπίτι μου. Το χεράκι της χωράει πάνω από τα βιβλία (μεταξλυ βιβλίων και ραφιού... ε, το κουτί του θησαυρού...

Α, και ξέχασα... επειδή είμαστε και πολύ γαλαντόμες, όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι μας του δίνουμε και κανένα δωράκι... π.χ. το τηλεκοντρολ της τιβι στην τσάντα της ξαδερφούλας, τα κλειδιά, στο σακάκι του νονού...

Το κάνει το παιδί μου για να έχουν μια δικαιολογία να ξανάρχονται σύντομα (ή ακόμα καλύετρα να πηγαίνουμε εμείς σ' αυτούς)

Η φάτνη έχει γίνει η νεα μας κρυψώνα!! Πίσω απο τον μάγο - ανάμεσα στα προβατάκια... τσουπ... το κοκαλάκι μου για τα μαλλιά, και οι κάλτσες του Παναγιωτάκη!!!! Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ!!!!

Διαφημίσεις

Η κόρη μιας φίλης μου, όταν ήταν περίπου δύο ετών, αποφάσισε να αφήσει το αποτύπωμά της στο σπίτι και κλασικά άρχισε να ζωγραφίζει τους τοίχους. Η φίλη μου και ο άντρας της, αφού καθάρισαν τους τοίχους, εξαφάνισαν όλα τα μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, κηρομπογιές τα πάντα. Παρόλα αυτά συχνά πυκνά εμφανίζονταν καινούργιες δημιουργίες στους τοίχους. Για να μην πολυλογώ η μικρή είχε κρύψει δύο ξυλομπογιές κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα.:cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

α, εμεις δεν εχουμε φατνες (πλεον)

σπασαμε 2, και μια που εμεινε την εκρυψα εγω... θα την εμφανισω ανημερα των χριστουγεννων (αν θυμηθω που την εβαλα!!)

βασικα, εγω εχω αρχισει και κανω το αλλο... (εμοτικον κοκκινο απο ντροπη, αλλα δε πειραζει μωρε....)

οτι χανω τωρα πια, το ριχνω στη μαρια..

χτες εψαχνε ο αντρας μου καλτσες... (κλασσικα ολες μονες!!!)

'αμαααααααααν.... που τις εξαφανισε το μωρο??? μαριααααααααααααα!!! που ειναι οι καλτσες του μπαμπα???'

χεχεεχε

σπασαμε 2, και μια που εμεινε την εκρυψα εγω... θα την εμφανισω ανημερα των χριστουγεννων (αν θυμηθω που την εβαλα!!)

βασικα, εγω εχω αρχισει και κανω το αλλο... (εμοτικον κοκκινο απο ντροπη, αλλα δε πειραζει μωρε....)

'αμαααααααααν.... που τις εξαφανισε το μωρο??? μαριααααααααααααα!!! που ειναι οι καλτσες του μπαμπα???'

χεχεεχε

ε ...χμ....:oops::oops::oops::oops:

αυτό το κάνω εγώ όταν σπάω κάτι!!!!!!!!

Το ρίχνω στην μικρη......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χεχεεχε

ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ!!!!!

(παρολα αυτά μου έδωσες καλή ιδεα... χμμμμμ...)

Η φάτνη έχει γίνει η νεα μας κρυψώνα!! Πίσω απο τον μάγο - ανάμεσα στα προβατάκια... τσουπ... το κοκαλάκι μου για τα μαλλιά, και οι κάλτσες του Παναγιωτάκη!!!! Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ!!!!

Βρε κοριτσάκι μου έχω παιθάνει με τα κατορθώματα σας .Λέω για την δικιά μου την τσαπερδώνα αλλά και εσέις όλα τα λεφτά είστε .

Λαμπάκια φοράμε και εμείς κάτι χιονάθρωπους απο τα Jumpo Και το πρωί ουρλίαζουμε που δεν τα παίρνουμε και στο σχολείο μαζί μας.:cry::cry:

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου φίλαγε τη γυναικολόγο μου όταν του είπε οτι περιμένει γιο... Καμαααααααρι... δεν περιγράφεται....Τώρα που ο Πανούλης φοράει τα κολιέ μου και λαμπάκια και κάνει βόλτα μες στο σπίτι... δε σου λεω τίποτα.... αναστενάζει όλη μέρα...

ασε ρε κοπελια...

και μεις χαρηκαμε οτι καναμε θηλυκακι, και μας βγηκε τσακ νορρις...

εχουμε μαζεψει ξυλο, για 10 ζωες.... μπουνιδια και κλωτσιδια σε καθημερινη βαση!!! και τις κουκλες της, τις χρησιμοποιει για φονικα οπλα.... να φας κουκλα-μωρο σε φυσικο μεγεθος στα μαπα, να δεις το αστερι της βηθλεεμ να σου χαμογελαει!!! :rolleyes:

κορίτσια έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα κι έχω πεθάνει στα γέλια ...είστε όλες θεές και τα παιδάκια σας..λουλούδια μπράβο ..μου φτιάξατε το απόγευμα..όχι τίποτα άλλο αλλά τα δικά μου μεγάλωσαν και δεν κάνουν πια τέτοιες ταρζανιές...φιλάκια σε όλα τα παιδάκια σας!!!!!!!!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

ασε ρε κοπελια...

και μεις χαρηκαμε οτι καναμε θηλυκακι, και μας βγηκε τσακ νορρις...

εχουμε μαζεψει ξυλο, για 10 ζωες.... μπουνιδια και κλωτσιδια σε καθημερινη βαση!!! και τις κουκλες της, τις χρησιμοποιει για φονικα οπλα.... να φας κουκλα-μωρο σε φυσικο μεγεθος στα μαπα, να δεις το αστερι της βηθλεεμ να σου χαμογελαει!!! :rolleyes:

τουλαχιστον χρησιμοποιηει τα παιχνιδια της δεν τα παραμελει...:P:p:p

Διαφημίσεις

ο μπουμπος ειναι ενα αρκουδακι απαυτα που εχουν για να κοιμουνται που ειναι βελουτε με σωμα σαν πετσετουλα κ ραμμενο ενα κεφαλακι απο αρκουδακι επανω!καταλαβες?αυτο το εχει απο τοτε που γεννηθηκε κ δε μπορει να κοιμηθει χωρις αυτο!ξυπνουσε 3 μερες συνεχεια κ εκλαιγε :evil::evil::evil: του πηρα αλλον αλλα τον πετουσε!

• 1 month later...

Υποθετω πως ναι, απλα ηθελα να σιγουρεψω. Δεν με ανησυχει η συμπεριφορα αυτη, αλλα την βρισκω ενδιαφερουσα. Παιρνει λοιπον τα πραγματα της απο ενα σημειο και παει και τα χωνει καπου αλλου και δεν την προλαβαινεις. Εχω βρει πασχαλιτσες πανινες να πλενονται με τα ρουχα στο πλυντηριο, ενα μασημενο καλαμακι αναμεσα σε κατι μπουκαλια, ενα μηχανημα μετρησης ζαχαρου δικο μου στο συρταρι με τα παντελονια της χωμενο κατω απο τα παντελονια, και ενα ξυλινο κομματι παζλ σε ενα αλλο συρταρι. Μεχρι και (αυτο ηταν επικυνδινο), μεταλικο κοκκαλακι δικο μου (μικρο), το εχωσε στο πισω μερος του σεσουαρ!!!!!!.....:eek::eek::eek::eek: Τι στα κομματια? Δεν ειναι εκτος ελεγχου, απλα ειμαι περιεργη σας το κανουν εσας τα μικρουλια σας ή σας το ειχαν κανει οταν ηταν αντιστοιχης ηλικιας με την δικη μας......? Αλλιως ειναι περιεργο χουι αυτο......:lol::lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λοιπόν, εδώ και δυο μέρες ψάχνουμε τρία άτομα να βρούμε που είναι το αριστερό παπούτσι της "μικρής" που τό'χει κρύψει η "μεγάλη" και δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά. Τουλάχιστον δεν έκρυβε το δικό της να γελάω ευχαριστημένη;

wyaMp2.pngcEVCp2.png

1 κοκκαλάκι για τα μαλλιά χρώματος καφέ

1 πειρατής φιγουρίτσα μεγέθους 20 εκ

1 σκουφάκι Γουίνι

1 κορνίζα ασημένια

Το κοντρολ ντι βι ντι ανήκει πλεον στο παρελθόν καθώς αγνοείται απο το Δεκέμβριο του 2009.

επίσης.....

1 πασουμάκι από τη φόρμα εξόδου της μικρής

1 πασουμάκι με φιγούρα του Αϊ Βασίλη

2 βούρτσες μαλλιών

7 μονές κάλτσες

4 κομμάτια παζλ

1 κουτάλα

2 μπουκάλια-μπιμπερό

[δε θυμάμαι άλλα... αυτά για αρχή...]

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

χαχαχαχαχαχα ειναι φοβερο αυτο το παιχνιδι τους ε? Σημερα την επιασε ο αντρας μου πριν προλαβει να κρυψει δυο μικρες μπαταριες μεσα στο παπουτσι του.......!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...