Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

που ειναι το....... ??

Recommended Posts

αχαχαχαχαχα!μου θυμισες την φιλεναδα μου που στολισε το δεντρο κ ο μικρος της εσπασε την βαση.κ τελικα το ειχε στολισμενο αλλα το δεντρο αφου δεν ειχε βαση εγερνε ακουμπισμενο πανω στον τοιχο για να μη πεσει!θεικο :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσα δεν μου έκαναν τα κορίτσια, μου τα κάνει ο Νίκος. Είναι απίστευτα σκανταλιάρης. Εν τω μεταξύ ξεκίνησα το σενάριο <<τιμωρία>>, αλλά δεν πιάνει, πρέπει να έχω και σχοινί για να τον δέσω!

Πάντως στο πλυντήριο τους mcqueen δεν τους έχετε πλύνει ακόμα φαντάζομαι!!! Α! γιατί εγώ τους έχω.

Εμενα παλι κρυβει τους mcqueen μεσα στα παπουτσια μου.

Καθε φορα που παω να τα βαλω, βγαζω δυο τρια αυτοκινητακια απο μεσα.

Διαφημίσεις

Kι εμεις μια απο τα ιδια!!!....

Τωρα οταν τα βρισκουμε τα βαζουμε σε ενα κουτι πισω απο τη τηλεοραση και ξερουμε που να ψαξουμε πρωτα.Οχι οτι δεν τα χανουμε πολλες φορες μεσα στη μερα,αλλα δεν ειναι αμετρητες οπως παλια.

Εγω μιας και δεν εχω ακομα μπεμπέ ότι χάνω ξέρω που θα το βρω εν τέλει...

το παιρνει ο κλεφτοπραγματάς ο κοκερίνος μου και το κρύβει ή κατω από τον καναπέ ή στο κρεβατάκι του...

Αμα με το καλό ερθει και το μπεμπέ αναρωτιέμαι.... θα μείνει τίποτα στη θέση του, με δυο κλεφτοπραγματαδες στο σπίτι????:D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Ψαχνω λοιπόν 3 μέρες το ρολόι μου!!! Σκέφτομαι οτι μου έπεσε στην παιδική χαρά, οτι το πέταξα στα σκουπίδια κατά λάθος, βρίζω τον άντρα μου οτι κάπου το βρήκε και το καταχωνιασε και δε το θυμάται, μου έχουν γίνει τα νεύρα κουρέλια και φυσικά κλαίω το ρολόι...

Χθες το απόγευμα λοιπον βγάζω τις μπότες μου απο την ντουλάπα, τις καθαρίζω, τις φοράω και ΚΑΤΙ ΠΑΤΑΩ.....!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! Αυτό το τερατάκι των 81 πόντων είχε πάρει το ρολόι και το είχε χώσει μεσα στις μπότες μου!!!! Μάλιστα τσαντίστηκε το σκασμένο που το έβγαλα απο την κρυψώνα του και άρχισε να μου φωνάζει και απο πανω.

Καλά κοντρόλ τηλεόρασης, ντι βι ντι, κοντρολ κλιματιστικού πέφτουν και χάνονται 368 φορές τη μέρα. Το γέλιο είναι οτι οταν τον ρωτάω "Πανούλη που είναι το.... " με κοιτάει με το ύφος του καλού παιδιού και μου λέει ηθοποιήστικα "Πάει...". Για πολύ ξύλο σου λέω το άτομο. Το Σάββατο θα κάτσω να ψάξω όλα τα παπούτσια! Που ξέρεις τί άλλο μπορεί να βρώ...

προχτες, εχασα το στικακι για την ασυρματη συνδεση, στο λαπ τοπ.... εφαγα τον κοσμο.... 2 μερες εψαχνα.... ημουν ενα κλικ μακρυα απο το να ταξω φανουροπιτα...

ξαφνικα, απο το πουθενα, μου ηρθε επιφοιτηση........

σντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοινγκ....

παω στο παρκο του τερατακιου, και σηκωνω το στρωμα... και ανακαλυπτω 1) το στικακι 2) ενα κοκαλακι για τα μαλλια, 3) ενα καπακι απο μπουκαλι 4) ενα βρακι μου (ελεος!!!)

νιωθω μια κουραση....................................................

κοριτσια τι επαθαααα!!!στολισαμε σημερα το δεντρο ολο χαρα κ γελια!αφου το υπερκαμαρωσαμε εφυγε κ ο μπαμπας παλι για δουλεια κ ειπα να βαλω μια σκουπα στο σπιτι!!τελειωνω το σκουπισμα κ τι να δωωωω!!τα καμαρια μου ειχαν παρει ενα ολοκληρο πακετο καλαμακια ροζ που ειχα ,εβγαλαν τα καλαμακια κ τα στερεωσαν ολα στο δεντρο!!!εχετε δει δεντρο στολισμενο με καλαμακια????εγω ναι το ειδα σημερα κ αυτο!!!επαθα σοκ κ εννοειται οτι τα εβγαλα κ ας σκουζανε επειδη τα θελανε!!!

Ελα ρεεεεεεε αμαν κι εσύυυυυ!! Εγώ θα τα άφηνα για λίγες μέρες να το χαρούνε! :lol:

Τέτοιες μέρες πέρσυ με είχε πάρει ο ύπνος (μιλάμε για ΤΗΝ εξάντληση.. ήμουν κι έγκυος) και βρήκαν τα δικά μου κάτι χριστουγεννιάτηκες χαρτοπετσέτες και μου έστρωσαν όλο το διάδρομο με χαρτοπετσέτες κόκκινες με τον Αη Βασίλη. Μιλάμε για κόκκινο Χαλί ! :lol: Να δεις με τι καμάρι μου το έδειχναν! :lol:

Απόλαυσε τις ζουζουνιές τους! :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

προχτες, εχασα το στικακι για την ασυρματη συνδεση, στο λαπ τοπ.... εφαγα τον κοσμο.... 2 μερες εψαχνα.... ημουν ενα κλικ μακρυα απο το να ταξω φανουροπιτα...

ξαφνικα, απο το πουθενα, μου ηρθε επιφοιτηση........

σντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοινγκ....

παω στο παρκο του τερατακιου, και σηκωνω το στρωμα... και ανακαλυπτω 1) το στικακι 2) ενα κοκαλακι για τα μαλλια, 3) ενα καπακι απο μπουκαλι 4) ενα βρακι μου (ελεος!!!)

νιωθω μια κουραση....................................................

To τηλεκοντρόλ το βρήκες ή ακόμα?? :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Ελα ρεεεεεεε αμαν κι εσύυυυυ!! Εγώ θα τα άφηνα για λίγες μέρες να το χαρούνε! :lol:

Τέτοιες μέρες πέρσυ με είχε πάρει ο ύπνος (μιλάμε για ΤΗΝ εξάντληση.. ήμουν κι έγκυος) και βρήκαν τα δικά μου κάτι χριστουγεννιάτηκες χαρτοπετσέτες και μου έστρωσαν όλο το διάδρομο με χαρτοπετσέτες κόκκινες με τον Αη Βασίλη. Μιλάμε για κόκκινο Χαλί ! :lol: Να δεις με τι καμάρι μου το έδειχναν! :lol:

Απόλαυσε τις ζουζουνιές τους! :)

ε φυσικα αλκυον!ειναι οτι πιο αναμενομενο να μπεις σε ενα σπιτι κ να εχει στολισμενο δεντρο με καλαμακια!!!δηλαδη το συναντας καθημερινα αυτο!!:lol::lol::lol: εδωσα εγω 200 ευρα σχεδον για δεντρο μπαλες κ μπιχλιμπιδια κ δεν εδινα 3 ευρω να παρω 2 πακετα καλαμακια αφου το ηθελαν ετσι?:lol::lol:

Είναι ότι πιο γλυκό και τρυφερό να μπεις σε ένα σπίτι και να βρεις κάτι απρόσμενο που δείχνει την "πινελιά" των παιδιών. Τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους! Αχχ φιλιά σε όλα!

επισης μια δημιουργια της κορης μου ειναι που ενω βαψαμε το σπιτι 2 μηνες πριν σημερα εκανε στο χωλ εκα τεραστιο Α ενα τεραστιο Μ ενα Β εναν ηλιο κ ενα παιδακι!!!:lol::lol::lol:

εγώ πριν κάποιους μήνες είχα χάσει μία σκιά ματιών και το κλειδί από την συρταριέρα του γραφείου... είχα φέρει το σπίτι πάνω κάτω προκειμένου να τα βρω τίποτα... τελικά μετά από 2-3 μήνες ο μεγάλος μου ζήτησε να του βάλω dvd στο δωμάτιό του σε ένα dvd που χρησιμοποιούμε σπάνια, και ω εκ του θαύματος βρέθηκαν μέσα στη θύρα του μηχανήματος τόσο η σκιά μου όσο και το κλειδί που στο μεταξύ ήταν άχρηστο γιατί είχα φωνάξει κλειδαρά να μου ανοίξει τη συρταριέρα . Ο δε μικρός με το που τα είδε φώναξε "α, μαμά κιγί (κλειδί) μου, βήκα(βρήκα) εγώ":confused::confused::confused:

Επίσης πριν κάποιο καιρό είχα χάσει το κοντρόλ της νόβα και το βρήκα μετά από δύο εβδομάδες καταχωνιασμένο κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ μαζί με ένα μπισκότο...

Όπως επίσης το καλοκαίρι βρήκα το κινητό μου να επιπλέει στη λεκάνη της τουαλέτας...(πάει το κινητό)

Όπως επίσης την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα δύο πιπίλες του που είχα φάει τον κόσμο να τις βρω σφηνωμένες στο κενό που αφήνει η συρόμενη μπαλκονόπορτα...

Οπως επίσης προχθές που ήρθε να με βοηθήσει να απλώσω τα ρούχα στη βεράντα και πέταγε τα πλυμένα κάτω από το μπαλκόνι...

Όπως επίσης...(να συνεχίσω? θα γεμίσω καμιά δεκαριά σελίδες)

εγω ειχα χασει την καουτσουκ πιπιλα και μονο αυτη ηθελε.αφου ειχα αγορασει αλλη μετα την βρηκα μεσα σε μια σακουλα στην αποθηκα που ειχα μεσα μια τηλεοραση 7 ιντσων!που πηγε και την εβαλε εκει μεσα!

Α, και το κορυφαίο... έχει μάθει να σκαρφαλώνει στα ντουλάπια της κουζίνας σαν τον spiderman.Το καλοκαίρι λοιπόν, ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας πήρε τον αναπτήρα ασφαλείας που είχα για το γκαζάκι , τον έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έβαλε μπροστά...Ευτυχώς στα 40 δευτερόλεπτα που δούλευε γύρισα στην κουζίνα και τον σταμάτησα την ώρα που άρχισε να λιώνει ο αναπτήρας, αλλιώς 00020478.gif

Α, και το κορυφαίο... έχει μάθει να σκαρφαλώνει στα ντουλάπια της κουζίνας σαν τον spiderman.Το καλοκαίρι λοιπόν, ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας πήρε τον αναπτήρα ασφαλείας που είχα για το γκαζάκι , τον έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έβαλε μπροστά...Ευτυχώς στα 40 δευτερόλεπτα που δούλευε γύρισα στην κουζίνα και τον σταμάτησα την ώρα που άρχισε να λιώνει ο αναπτήρας, αλλιώς 00020478.gif

κορυφαίοοοοοο!

εγω να σας πω την αληθεια κουτσα σστραβα βρισκω οτι χανεται στο σπιτι.ειναι ολα τα κτοποιημενα τα τουβλακια στις μποτες μου,τα κοντρολ κατω απο τον καναπε,τα ταπερ στα παιχνιδια κτ.λ.

αυτο ομως που δεν μπορουσα να ανακαλυψω ηταν που ειναι τα μπισκοτα...;;;;;

εβλεπα το μικρο να τρωει μιραντα μπισκοτα στο ασχετο χωρις να του τα εχω δωσει εγω ουτε ο αντρας μου.γενικα στο μικρο δινουμε μπισκοτα μιραντα οχι συχνα.

οταν μας δειχνει το ντουλαπι και του λεμε οχι εφαγες χτες αυριο παλι εκεινος μετα απο λιγο ερχεται και κραταει ενα μικρο κομματακι....

μεχρι που τον παρακολουθησαμε...και ξερεται που τα ειχε μεσα στο στερεοφωνικο στη θηκη που βαζουμε κασετες...

αλλα επειδη εμεις δεν βαζουμε κασετες ειπε ο μικρος να κανει αποθεμα εκει για τις φορες που δεν του δινουμε να φαει...

τωρα οταν βαζουμε σκουπα ανοιγουμε και το στερεοφωνικο και ρουφαμε και τα ψιχουλα απο εκει..

κ ο δικος μου καπου ειχε αποθηκευσει ψωμι κ χτες που ξυπνησα τον βρηκα να το τρωει.ακομα δε ξερω που τα εχει αλλα θα το βρω.α χασαμε χτες κ τον μπουμπο.το αρκουδακι που εχει για να κοιμαται απο τοτε που γεννηθηκε.δε μπορει χωρις αυτο.5 φορες ξυπνησε χτες :evil::evil: εωαζα 15 φορες ολο το σπιτι!!μα που μπορει να τ εβαλε!!!θα σκασω!!:evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...