Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

που ειναι το....... ??

Recommended Posts

ολη μερα ψαχνω κατι....

ολο παει και κρυβει πραγματα!!!!!!

ειδικα αυτα τα τηλεκοντρολ τηλεορασης και ντι βι ντι!!! :roll::roll::roll::roll:

επισης, χανονται μονιμως..

-τα κινητα μας

-το σημειωματαριο, απο το τραπεζακι του σαλονιου

-οτι μπορει να φτασει γενικως........

ειδικα αυτα τα ρημαδια τα τηλεκοντρολς!!!!!!! εχω φαει τον κοσμο σημερα να βρω αυτο του ντι βι ντι, για να δω ενα εργο!!!!! :evil:

αχ...... :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ΟΤΙ εξαφανίζεται είναι κάτω από τον καναπέ.

Εν τω μεταξύ, όταν κοιτάω από κάτω (σκύβω στα τέσσερα και κολλάω τη μούρη μου στο πάτωμα) δε φαίνεται τίποτα. Όταν όμως πάρω τον απότέτοιο μου και κουνίσω το τραπέζι του σαλονιού, σηκώσω το χαλί και σπρώξω τον καναπέ εμφανίζονται ΟΛΑ ως δια μαγείας!

Αφού λέω πως το κάνουν επίτειδες!! Και τα παιδιά και τα πράγματα!!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Φυστικάκι,ξέρεις τι πιάνει επίσης???

Ρωτάς: Αγάπη μου ξέρεις που είναι το τηλεκοντρόλ? Το πιό πιθανό έιναι ότι θα σου το φέρει πολύ περήφανη :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Οχιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηην το κάνεις!

Βρε gavrias... κοιμάται το παιδί! Τολμάς να το ξυπνήσεις και να σου μείνει αμανάτι... και να ουρλιάζει και πάει η ώρα η ελευθερη πάειιιιιιιιιιιιιιιιι

:lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

:shock::shock::shock: Τώρα ψάχνει το τηλεκοντρόλ????? Οοοοοοοχι φυστικάκι,όταν το παιδί είναι ξύπνιο το ρωτάμε.Μόνο τότε !!!!:lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Διαφημίσεις

Φυστικάκι,ξέρεις τι πιάνει επίσης???

Ρωτάς: Αγάπη μου ξέρεις που είναι το τηλεκοντρόλ? Το πιό πιθανό έιναι ότι θα σου το φέρει πολύ περήφανη :D:D:D

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ.... ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ

ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ!!!!!! :twisted: (και μετα θα στην φερω να σου το δωσει!!! -και θα στην αφησω...)

δε μπορειτε να φανταστειτε τη χαρα στη φατσα της, οταν με βλεπει με μια παντοφλα πχ, να ψαχνω σα τρελη με τις ωρες την αλλη!!!! και το αποκορυφωμα ειναι, οτι οταν επιτελους την βρισκω.... ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ!!!!! ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!

νομιζα οτι ειχα βρει ολες τις καβατζες της.... κατω απο τον καναπε, στον καδο με τα απλυτα, στο συρταρι κατω απο το φουρνο, που φυλαμε τα ταψια...

τζιφος...

βρηκε καινουργια κρυψωνα...:(

Λοιπόν κάνε κίνηση αποδιοργάνωσης.

Πήγαινε jumbo και πάρε παντόφλες των 1-3 ευρώ ... Καμιά 10αρια ΙΔΙΑ ζευγάρια! Και μετά όταν κρύβει τη μια... βάλε εσύ άλλη (από τα καβάτζα-ζευγάρια)... Τι θα κάνει τότε? Δε θα βαρεθεί? :lol:

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ.... ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ

ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ!!!!!! :twisted: (και μετα θα στην φερω να σου το δωσει!!! -και θα στην αφησω...)

Όλο υποσχέσεις είσαι!!!

Να δώ πότε θα το κανεις κιόλας :D:D:D

ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν!!!! :mrgreen:

Ναι ,χαμήλωσέ το και λίγο μη ξυπνήσουμε ...δείξε λιγη κατανόηση :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

παω για υπνο...

μεχρι το πρωι, θελω να μου εχετε βρει το τηλεκοντρολ μου, και τροπους να γινω πιο εξυπνη απο την 14 μηνων κορη μου, ωστε να βρισκω με τη μια τα πραγματα που εξαφανιζει, σε χρονο ντε τε, μπροστα στα ματια μου!!!!

ποιος γιουρι γκελερ και σαχλαμαρες...

να δειτε φυστικακι μενταλιστ, να της κρυβεις το κινητο και να το ανακαλυπτει σε κλασματα δευτερολεπτου........ :roll:

Διαφημίσεις

Εμένα επειδή είναι νοικοκυρούλα!!!! τα κρύβει σε συρτάρια... Μέχρι και τα παπουτσάκια της έχω βρει στο συρτάρι με τα εσώρουχα...

Τα τηλεκοντρολ πάντως τα βάζει στο συρτάρι κάτω απο την τηλεόραση

Οταν ηταν τοσο μικρα...ειχαν τ αυτοκινητακια που τα καβαλας και κουνας τα ποδια (αν σας εδωσα να καταλαβετε) κατω απ την θεση ειχε μια κρυψωνα...πολυ συχνα εκει εβρισκα θησαυρους!!

εμεις αγορασαμε jumbo τηλεκοντρολ και δεν το χανουμε ποτε...επισης παντοφλες ζωακια που ειναι και μεγαλα..χιχιχι...εμενα μου πεταξε το κινητο στα σκουπιδια!!!ευτυχως που το ειδα!!

Όταν ο γιος μου ήταν τόσο μικρός πάντα έκρυβε τα πράγματα. Φύτεψε τα κλειδιά του πατέρα του στη γλάστρα, τα βρήκαμε 4 μήνες μετά, αφού αλλάξαμε κλειδαριά, όταν άλλαξα χώμα στις γλάστρες. Το δε κινητό το βρήκαμε 3 χρόνια μετά, όταν κάναμε μετακόμιση. Το είχε κρύψει στον καναπέ, το ξύλο είχε μία εσοχή γιατί ήταν καναπές κρεββάτι, όμως δεν φαινόταν ότι υπήρχε (η εσοχή). Στη μετακόμιση έριξαν τον καναπέ και έπαθε ζημία. Ήρθε ο τεχνίτης να τον δει και ανακαλύψαμε το κινητό . Όταν πρόκειται να κρύψουν κάτι η φαντασία τους δεν έχει όρια.

αχ κ μενα ο δικος μου κρυβει...η μεγαλη το σταματησε...κ αντε να το βρω..δε μπορει να μου πει κιολας που το εβαλε κ βασικα που να θυμαται με τοσα που κρυβει...καθε φορα μπαινω στο μυαλο του αλεξανδρου για να βρω που μπορει να εκρυψε κατι.κ πιστεψε με ειναι δυσκολο να μπεις στο μυαλο ενος 2χρονου:P

Εμένα τα έβαζαν (και τα βάζουν ακόμα) όλα σε τσάντες. Και τις τσάντες σε σακούλες, και τις σακούλες σε μεγαλύτερες σακούλες και όλο ετούτο το πακετάρισμα κάπου σε κάποια ντουλάπα ή στα κουτιά με τα παιχνίδια ή στη σκηνή των ινδιάνων.

Ή κάτω από τον καναπε ή κάτω από το καρότσι (στη θήκη) ή κάτω από κανένα κρεβάτι ή ξεχασμένα στο μπάνιο ή ... .... ή ... ...

Καταλαβαίνετε γιατί έχω σταματήσει να ψάχνω... ;) Όταν χάνω κάτι... το βρίσκω στο τέλος της εβδομάδας που κάνω το γενικό καθαρισμό.

ειδικα αυτα τα ρημαδια τα τηλεκοντρολς!!!!!!! εχω φαει τον κοσμο σημερα να βρω αυτο του ντι βι ντι, για να δω ενα εργο!!!!! :evil:

Μου το είχε χάσει για μια μέρα ολόκληρη. Αφού είχα φάει τον τόπο, εμφανίστηκε χαμογελώντας θριαμβευτικά το κουνελόδοντο με το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Μάλλον το είχε κάτω από τον καναπέ του σαλονιού.

Έχω βρει αυτοκινητάκια στο ψυγείο, κουτάλια στα σκουπίδια, το ασύρματο (βουτηγμένο στο baby oil) στο ντουλάπι με την τοστιέρα... το ψαλίδι της κουζίνας κάτω από το πάπλωμά μου κι άλλα, μου φαίνεται απίστευτο ότι αρχίζω και τα ξεχνάω...

μια μερα κοριτσια πρωι ηταν...ο μικρος εκανε κακα.τον αλλαξα κ χτυπησε το τηλ.μιλησα με την κουμπαρα μου αρκετη ωρα κ μετα ξεχασα οτι δεν ειχα πεταξει το παμπερς.το βραδυ παω να τον βαλω για υπνο.μπαινουμε στο παιδικο..βρε τι βρωμαει...τι βρωμαει...αυτος κακα δεν εκανε.βγαινω απο το παιδικο,δεν βρωμαει σε αλλο μερος.ξαναμπαινω...ΒΡΩΜΑΑΑΑ..!!!!ουτε που σκεφτηκα οτι ξεχασα το παμπερς.νομιζα οτι το ειχα πεταξει!!!εψαξα ολο το δωματιο.κρεβατια,στρωματα συρταρια,κ ανοιγω το ντουλαπι του κ βρισκω το παμπεεεερς!το ειχε παρει ο κυριος κ το εκρυψε εκει μεσα!!!παλι καλα που δε το ανοιξε να τα πασαλειψει κ παντου!!!

Πάντως στο πλυντήριο τους mcqueen δεν τους έχετε πλύνει ακόμα φαντάζομαι!!! Α! γιατί εγώ τους έχω. Ούτε στην λεκάνη της τουαλέτας. Όχι γιατί εμάς μας συμβαίνει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και φυσικά ακολουθεί διαπραγμάτευση μεταξύ εμένα και του συζύγου, ποιος θα βάλει το χέρι στη λεκάνη....

τα μανταλάκια σας που τα έχετε??? Εμείς μέσα στο μικροκυμάτων!!! Ευτυχώς που ακόμα δεν ξέρει να τον χρησιμοποιεί!!

Τις κάλτσες των υπόλοιπων παιδιών σας σίγουρα τις έχετε τακτοποιημένες σε κάποιο συρτάρι? Εμάς περιφέρονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού!

Να μη πω δε για τα παπούτσια μέσα στα οποία βρίσκουμε τα πιο απίθανα πράγματα.

Και το πιο θεικό: Στολίσαμε το δέντρο πριν μερικές μέρες, μέχρι τα Χριστούγεννα μάλλον όμως θα χρειαστεί να το ξαναστολίσουμε......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...