Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσα κιλά πήρατε στην εγκυμοσύνη σας; Μετά από πόσο καιρό καταφέρατε να τα χάσετε;

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ (9) ΕΦΤΑΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 79 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ 70. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω ειχα παρει 20 :oops: και τωρα ειμαι σχεδον 3 κιλα λιγοτερο προ εγκυμοσυνης :!: θελει σωστη διατροφη κ λιγο απο ολα δεν εχω στερηθει τιποτα κ την σοκοφρετα θα φαω μια την εβδομαδα κ ζυμαρικα εναμιση φλυτζανι ψαρακι κοτοπουλο μπιφτεκι λαδερο απο ολα αλλα σε ποσοτητες :!: ειναι να το εχεις θεληση κ θα το πετυχεις :!:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ (ΑΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΚΙ!

Κορίτσια μαζί σας. Και εγώ το έβαλα στόχο εδώ και μια εβδομάδα. Αει στο καλό πια. Θα τα χάσω αυτά τα 7 κιλά βρέξει χιονίσει. Έρχεται και καλοκαίρι ....

Τα πράγματα είναι όπως τα λέει η κουκλίτσα με την μόνη διαφορά ότι εγώ στερούμαι τελείως την ζάχαρη και τα λιπαρά. Δυστυχώς χάνω πολύ δύσκολα και πρέπει να πω το ψωμί ψωμάκι για να χάσω μερικά γραμμάρια.

dev277pr___.png

jodido kai papli καλή αρχή.

Συμφωνώ με την kouklitsa (by the way... η συνταγή με τα γεμιστά μπισκότα έγραψε! - την έχω κάνει και την έχω προτείνει σε 5 άτομα από το πρωί)

Το σημαντικό είναι να κάνουμε πιο ισορροπημένα γεύματα. Απ' όλα αλλά με μέτρο. Σίγουρα σε όλους μας αρέσει το φαγητό, αλλά αν βάλουμε λίγο μέτρο μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό βάρος. Κι εγώ όταν έχανα τα κιλά μου (όχι της γέννας βέβαια) έτρωγα απ' όλα - και το γλυκάκι μου κάποιες φορές.

Μπορεί να είναι πρόκληση η απώλεια βάρους κάποιες φορές, αλλά αξίζει τον κόπο! Είχα ακούσει μία πολύ ωραία φράση κάποτε η οποία ακούγεται καλύτερα στα Αγγλικά:

"Nothing tastes as good as health feels" - κάπως φιλοσοφημένο αλλά σωστό.

papi, κόλλησες; τι εννοείς; Έκανες κάποιο πρόγραμμα, έχανες κιλά και πλέον δε χάνεις; Ίσως να χρειαστεί να μειώσεις τις θερμίδες σου λίγο ακόμα και να αυξήσεις τις καύσεις. Επίσης, επειδή ο κανόνας είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν πίνουν πολύ νερό, θα σου πρότεινα να διπλασιάσεις το νερό που πίνεις. Τουλάχιστον 2 λίτρα(αν όντως κόλλησες), να αυξήσεις τα φρούτα, σαλάτες που τρως και αύξηση άσκησης.

Σίγουρα σαν μητέρα και γυναίκα είναι αδύνατο να μην κινήσαι αλλά θα πρέπει να το αυξήσεις.

Καλή συνέχεια και υπομονή...

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 20!!!!

Έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα αλλα δεν τολμώ να ανεβώ πάνω στην ζυγαριά. Την πρώτη φορά που θα ανέβω θέλω να είναι αισθητή η διαφορά γιατί έτσι και ανέβω και δεν έχει κατεβεί ούτε γρμ τότε θα απογοητευθώ.

dev277pr___.png

jodido kai papli καλή αρχή.

Συμφωνώ με την kouklitsa (by the way... η συνταγή με τα γεμιστά μπισκότα έγραψε! - την έχω κάνει και την έχω προτείνει σε 5 άτομα από το πρωί)

Το σημαντικό είναι να κάνουμε πιο ισορροπημένα γεύματα. Απ' όλα αλλά με μέτρο. Σίγουρα σε όλους μας αρέσει το φαγητό, αλλά αν βάλουμε λίγο μέτρο μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό βάρος. Κι εγώ όταν έχανα τα κιλά μου (όχι της γέννας βέβαια) έτρωγα απ' όλα - και το γλυκάκι μου κάποιες φορές.

Μπορεί να είναι πρόκληση η απώλεια βάρους κάποιες φορές, αλλά αξίζει τον κόπο! Είχα ακούσει μία πολύ ωραία φράση κάποτε η οποία ακούγεται καλύτερα στα Αγγλικά:

"Nothing tastes as good as health feels" - κάπως φιλοσοφημένο αλλά σωστό.

papi, κόλλησες; τι εννοείς; Έκανες κάποιο πρόγραμμα, έχανες κιλά και πλέον δε χάνεις; Ίσως να χρειαστεί να μειώσεις τις θερμίδες σου λίγο ακόμα και να αυξήσεις τις καύσεις. Επίσης, επειδή ο κανόνας είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν πίνουν πολύ νερό, θα σου πρότεινα να διπλασιάσεις το νερό που πίνεις. Τουλάχιστον 2 λίτρα(αν όντως κόλλησες), να αυξήσεις τα φρούτα, σαλάτες που τρως και αύξηση άσκησης.

Σίγουρα σαν μητέρα και γυναίκα είναι αδύνατο να μην κινήσαι αλλά θα πρέπει να το αυξήσεις.

Καλή συνέχεια και υπομονή...

ΚΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ WEHIT FREE, ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ, 16 ΚΙΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ :? ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ (ΚΛΑΨ :cry: ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΙΣΑ - ΙΣΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΗΣΤΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΠΙΣΤΕΨΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΙΚΡΑ. ΓΥΡΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ + ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ...

Εγω παντως τα εχασα οταν γυρισα στη δουλεια.. Με τα τρελα προγραμματα που εχω αναθεμα αν προλαβω να φαω μια φορα την ημερα οποτε λογικο να αδυνατησω.. :P

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Λοιπόν,θα κάνω έρευνα...κιλών....!Γιατί αρχίζει να μου δίνει στα νεύρα η κοιλιά που έκανα μετά την καισαρική (1η...για την ώρα).Είχα μία τεράστια κοιλιά σαν έγκυος αλλά πήρα μόνο 12 κιλά.Όσο ήμουν έγκυος πρόσεχα τι έτρωγα χωρίς στερήσεις,ούτως η άλλως πάντα μου άρεσαν και συνήθιζα τα λαχανικα-φρούτα-ελαφριά γεύματα γενικά.Είναι όμως τώρα 7,5 μήνες που γέννησα και η κοιλιά μου δεν έχει επανέλθει.Θήλασα μόνο 3 μήνες δυστυχώς...Προσέχω το φαγητό μου κ πάω γυμναστήριο(και πριν μείνω έγκυος πήγαινα για χρόνια).Ανυπομονώ να ξαναμπώ στα ρούχα μου που...ήταν και ωραία τα άτιμα!!!!Κάτι φορεματάκια μούρλια.Πως θα πάω θάλασσα το καλοκαίρι????Πως θα φορέσω το μπικινάκι μου...σνιφ σνιφ!!!Για πείτε λοιπόν τη δική σας ιστορία να καταλάβω αν είμαι η εξαίρεση στον κανόνα ή όχι...

Εχω γεννησει κ εγω με καισαρικη γυρω στα 20 κιλα πηρα μπορει κ κατι παραπανω κ η κοιλια ηταν λιγο χαλια!! Ξεκινησα διαιτα μετα απο 6μηνες ετρωγα τα παντα 5 φορες τη μερα αλλα μικρες ποσοτητες κ ετσι εχανα ενα κιλο την εβδομαδα αλλα μετα της 8 το βραδυ ολα κομμενα, τωρα ξεκινησα κ κοιλιακους σιγα σιγα κ να δουμε τι θα γινει.. Ειδα μια κοιλια απο καισαρικη που ηταν πετρα κ της λεω πως τα καταφερες βρε κοπελα κ μου ειπε οτι εκανε 100 κοιλιακους τη μερα εγω παντως δεν προκειτε να τα καταφερω να κανω τοσους ουτε σε 10χρονια!!!!!!!

• 8 months later...

Θέτω αυτό το θέμα ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί κάποια να με παρηγορήσει...Πήρα 33:-(:-(:-(:mad::-x:-x κιλά, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες εγκυμοσύνης βέβαια, αλλά τα πήρα... Πάει καμια σας κόντρα ή έσπασε το κοντέρ;;;;; Επίσης, 2 χρόνια μετά, ακόμα παλεύω ανεπιτυχώς να τα χάσω όλα...:-(

Διαφημίσεις

Σταμάτησα να μετράω στα 20...και πρέπει να πάτησα και τα 22...με τον θηλασμό έχασα τα περισσότερα ...και τώρα δύο χρόνια μετά...είμαι πάλι στα 49..χωρίς ιδιαίτερη δίαιτα και κόπο για να τα χάσω.

Καλησπερα κοριτσια με πιασατε στο ευαισθητο σημειο μου το κολλημα μου θα ελεγα,λοιπον πηρα 22κιλα(ημουν 48) το γουρουνακι θηλασα 5 μηνες και εχασα τα περισσοτερα(μακαρι να θηλαζα ακομη) μου ειχαν μεινει 6κιλα αλλα οπως σας ειπα επειδη ειμαι κομπλεξω εκανα GilliDiet exasa τα 3 και μου εχουν μεινει 3 ελπιζω μεχρι τελος Δεκεμβριου να τα χασω και αυτα!!!

α' εγκυμοσύνη (δίδυμα): +26.

Τα έχασα σε 3 μήνες. Επειδή έφτασα να είμαι και 2 κιλά κάτω από αυτά που ξεκίνησα (δηλ. τα 50), πλακώθηκα στα γλυκά και έφτασα τα 53, όπου και ήθελα να φτάσω.

β' εγκυμοσύνη: + 19.

Τα έχασα περίπου στους 4 ή 6 μήνες (δε θυμάμαι ακριβώς).

γ' εγκυμοσύνη: + 16 (βγήκε νωρίς... υπολόγιζα πως θα έφτανα τα +19).

Τα έχασα στους 6-7 μήνες κατόπιν ψιλο-δίαιτας (=να μη σαβουρώνω ότι βρω μπροστά μου, και μείωσα το βραδυνό. Το αντικατέστησα με τοστάκι και γάλα αντί για πλήρες γεύμα). Τώρα είμαι 2 κιλά χαμηλότερα από την αρχική βάση. Είμαι δηλαδή... πάλι γύρω στα 50.

Συνολικά δηλαδή στις εγκυμοσύνες πήρα: 61 κιλά... :lol:

... τα οποία κάπου τα έχασα και δεν τα βρίσκω! :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εγω πηρα 13 κιλα.. το θεμα με μενα ειναι οτι τωρα που θηλαζω, παιρνω βαρος γιατι δεν εχω χρονο να περιποιηθώ τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική, να φτιάξω υγιεινά φαγητά, λόγω του οτι δεν εχω καμια βοηθεια... το αποτέλεσμα ειναι να εχω πάρει βαρος αντί να χάσω.. τώρα που το μωράκι αρχίζει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα θα προσπαθήσω να βρω χρόνο, να κόβω τις σαλατούλες μου, και να μην τρώω όλη την ώρα βλακείες της στιγμής.. νιώθω χάλια, δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, γιατί ποτε δεν είχα πρόβλημα με το βάρος μου, και τώρα βλέπω οτι δεν μου γίνεται κανένα από τα παντελόνια μου και κατέληξα να φοράω ακόμα αυτό της εγκυμοσύνης με το λάστιχο.. μαύρα χάλια δηλαδή..:?

9e3Kp2.png

εγω πηρα 11 κιλα,και τα εχασα πριν σαραντησω.στην δικη μου περιπτωση ηθελα να μου μεινουν καποια κιλα,αλλα με αυτον τον μεταβολισμο που εχω,δε βλεπω προκοπη.ξεκινησα σχεδον 50 κ τωρα ειμαι μετα βιας 49.

εγω πηρα 11 κιλα,και τα εχασα πριν σαραντησω.στην δικη μου περιπτωση ηθελα να μου μεινουν καποια κιλα,αλλα με αυτον τον μεταβολισμο που εχω,δε βλεπω προκοπη.ξεκινησα σχεδον 50 κ τωρα ειμαι μετα βιας 49.

Τέλεια, τώρα φτιάχτηκα, μισό λεπτό να ανέβω στον ψηλότερο όροφο για να πέσω...:lol: