Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Recommended Posts

καμια ιδεα?μηπως να παρω μαγια εστω σε μια μικρη ποσοτητα ωστε να διατηρηθει μια μικρη αυξηση?

Blessed thistle: 3 capsules 3 times a day,

Δες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12110

Το θέμα είναι σε τι δοσολογία να το πάρεις. Ίσως να ξεκινήσεις με 3 κάψουλες την ημέρα και αν η αύξηση είναι μεγάλη τότε αντλείς λίγο παραπάνω και μετά μειώνεις τη δοσολογία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 305
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσια μου εφυγε ενα αγχος μιλωντας μαζι σας.Τελικα θα περιμενω λιγο ακομη και μετα θα ξεκινησω με φυσιολογικες τροφες και οχι παρμεζανα.felinidoc εισαι η σωτηρια μου.Ειναι οπως τα λες,μου εχει pappe που δεν εχω καταλαβει τι ειναι και crema di riso con mais tapioca ,που νομιζα οτι ειναι το ρυζαλευρο.Θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα ξεκινησω με απλα πραγματα ωστε να τα κατανοω κι εγω.

Οκ επαναλαμβάνω αν θες κάτι στείλε μου πμ...

Πάντως δώσε εσύ αχλαδάκι και μήλο όταν θα κλείσει τον 6ο και άσε τον παιδίατρο να κουρεύεται....

Οι οδηγίες τους είναι τόσο πίσω όσο και οι ελληνικές που συστήνουν nutricia από τον 5ο....

Α, και κάτι άλλο η φίλη μου έδινε αρνάκι σαν πρώτο κρέας (το plasmon το βαζάκι) το οποίο είναι βέβαια καλύτερο από το μοσχαρίσιο αλλά το βαζάκι με χαλάει...

WLn5p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια γεια σας,

σημερα ξεκινησαμε με φρουτο τελικα,αλλα δεν εφαγε ουτε ενα κουταλακι.Δεν αγχωνομαι βεβαια,αρχη ειναι.Αυτο που με αγχωσε ειναι οτι παλι δεν πηρε βαρος αυτον τον μηνα.Τι γινεται,αλλαξε το γαλα μου και δεν τρεφεται σωστα?Πεσαμε στο 50 στις καμπυλες.

as1cCue0g411210MTYzZHwyMDAyMDFsZHxJIGFt.gif

Διαφημίσεις

Τι γινεται,αλλαξε το γαλα μου και δεν τρεφεται σωστα?

Δεν ισχύει κατι τέτοιο ! Το γάλα δεν αλλάζει , ουτε αραιώνει , ουτε γινεται Light ... Το βάρος σας αν θυμάμαι καλά ηταν μια χαρά !

VgL7.jpgIgLdp2.png

οι παιδιατροι μου λενε οτι ειναι ενδειξη οτι καιρος ειναι να φαει.Την ξεκινησα σημερα με μηλο,αλλα οι κρεμες δεν ειναι που βαζουν κιλα?θυμαμαι εγω οταν ηθελα να παχυνω μου ελεγαν να τρωω παιδικες κρεμες

as1cCue0g411210MTYzZHwyMDAyMDFsZHxJIGFt.gif

Ε οχι και δεν έβαλε βαρος ! Εβαλε σε λιγοτερο απο 20 μέρες 250 γρμ !

Η μωρουλινιτσα μου γεννήθηκε 3350 , ειναι 10 μερες μεγαλύτερη και ειναι 7000 κιλα ! Μια χαρά ειστε γιατι θελεις να την παχύνεις ?

Θεωρώ τελειως ακατάλληλη τροφή τις παιδικές κρέμες . Κενες θερμίδες ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ. Όχι που θα κυλούσαν όλα ομαλά και δεν θα είχαμε πρόβλημα....

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο μικρός κύριος όταν έρχεται η ώρα να θηλάσει από το δεξί στήθος τον πιάνει μια τρέλα. Τινάζεται συνεχώς, πιάνει κι αφήνει τη θηλή συνέχεια, έχει πολλά νεύρα και κλαίει. Στο αριστερό όλα μια χαρά, βάζει μπροστά το μοτεράκι και ρουφάει σε χρόνο dt. Πρόβλημα με την θηλή δεν υπάρχει γιατί χρησιμοποιώ ψευδοθηλές :evil: . Πρόβλημα με το γάλα επίσης δεν υπάρχει, είναι υπέραρκετό όπως και στο άλλο στήθος.

Δοκίμασα να πιάσω διαφορετικά το στήθος μήπως τον ενοχλεί η θέση ή το ύψος που το κρατάω (είναι και τεράστιο), τζίφος. Δοκίμασα να τον πιάσω στον ύπνο όταν έρχεται η ώρα για το δεξί στήθος, πάλι τζίφος. Τελικά, μετά από προτροπή του άντρα μου, τον έβαλα να ξαπλώσει με τη δεξιά μεριά του (όπως όταν τρώει από το αριστερό) και του έδωσα το δεξί στήθος. Ρούφαγε μια χαρά. :shock::shock:

Δεν καταλαβαίνω το γιατί και δεν με βολεύει καθόλου ο τρόπος που τον βάζω για να φάει από εκείνο το στήθος. Εν τω μεταξύ, όταν τον βάλω κανονικά (ξαπλωμένος αριστερά) να φάει από το δεξί κάνει έναν περίεργο θόρυβο, σαν να του ξεφεύγει η θηλή μέσα στο στόμα και καταπίνει πολύ αέρα. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον.

Ακούω τις γνώμες σας κορίτσια εσείς που είστε πιο έμπειρες.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Pipi Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 4:24 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο μικρός κύριος όταν έρχεται η ώρα να θηλάσει από το δεξί στήθος τον πιάνει μια τρέλα. Τινάζεται συνεχώς, πιάνει κι αφήνει τη θηλή συνέχεια, έχει πολλά νεύρα και κλαίει. Στο αριστερό όλα μια χαρά, βάζει μπροστά το μοτεράκι και ρουφάει σε χρόνο dt. Πρόβλημα με την θηλή δεν υπάρχει γιατί χρησιμοποιώ ψευδοθηλές . Πρόβλημα με το γάλα επίσης δεν υπάρχει, είναι υπέραρκετό όπως και στο άλλο στήθος.

Δοκίμασα να πιάσω διαφορετικά το στήθος μήπως τον ενοχλεί η θέση ή το ύψος που το κρατάω (είναι και τεράστιο), τζίφος. Δοκίμασα να τον πιάσω στον ύπνο όταν έρχεται η ώρα για το δεξί στήθος, πάλι τζίφος. Τελικά, μετά από προτροπή του άντρα μου, τον έβαλα να ξαπλώσει με τη δεξιά μεριά του (όπως όταν τρώει από το αριστερό) και του έδωσα το δεξί στήθος. Ρούφαγε μια χαρά.

Δεν καταλαβαίνω το γιατί και δεν με βολεύει καθόλου ο τρόπος που τον βάζω για να φάει από εκείνο το στήθος. Εν τω μεταξύ, όταν τον βάλω κανονικά (ξαπλωμένος αριστερά) να φάει από το δεξί κάνει έναν περίεργο θόρυβο, σαν να του ξεφεύγει η θηλή μέσα στο στόμα και καταπίνει πολύ αέρα. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον.

Δεν είμαι πιο έμπειρη αλλά κάπου διάβασα ότι τα μωρά μπορεί να αντιδράσουν έτσι αν τους πονάει το ένα αυτάκι τους. Τσέκαρέ το αριστερό αυτάκι του για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο.

vChmp3.png IkwYp3.png

Διαφημίσεις

Pipi Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 4:24 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο μικρός κύριος όταν έρχεται η ώρα να θηλάσει από το δεξί στήθος τον πιάνει μια τρέλα. Τινάζεται συνεχώς, πιάνει κι αφήνει τη θηλή συνέχεια, έχει πολλά νεύρα και κλαίει. Στο αριστερό όλα μια χαρά, βάζει μπροστά το μοτεράκι και ρουφάει σε χρόνο dt. Πρόβλημα με την θηλή δεν υπάρχει γιατί χρησιμοποιώ ψευδοθηλές . Πρόβλημα με το γάλα επίσης δεν υπάρχει, είναι υπέραρκετό όπως και στο άλλο στήθος.

Δοκίμασα να πιάσω διαφορετικά το στήθος μήπως τον ενοχλεί η θέση ή το ύψος που το κρατάω (είναι και τεράστιο), τζίφος. Δοκίμασα να τον πιάσω στον ύπνο όταν έρχεται η ώρα για το δεξί στήθος, πάλι τζίφος. Τελικά, μετά από προτροπή του άντρα μου, τον έβαλα να ξαπλώσει με τη δεξιά μεριά του (όπως όταν τρώει από το αριστερό) και του έδωσα το δεξί στήθος. Ρούφαγε μια χαρά.

Δεν είμαι πιο έμπειρη αλλά κάπου διάβασα ότι τα μωρά μπορεί να αντιδράσουν έτσι αν τους πονάει το ένα αυτάκι τους. Τσέκαρέ το αριστερό αυτάκι του για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο.

Συμφωνώ, μπορεί να έχει μαζέψει υγρό στο αυτί και να πονάει.

HXuSp2.pngaS46p2.png

Τίποτα χρυσαλίδα μου. Το αυτί είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που τον ενοχλεί μόνο από εκείνη τη μεριά κι έτσι τον ξαπλώνω από το ίδιο πλευρό και του δίνω και τα δύο στήθη από εκεί. Βολεύουν που είναι τεράστια, τα κουμαντάρω. :lol::lol:

Το θέμα είναι ότι άρχισε να το κάνει κι απ' την άλλη πλευρά αλλά όχι τόσο έντονα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ευτυχώς που έχεις το ατού να τα κουμαντάρεις! κάτι είναι κι αυτό!

Πάντως γεγονός είναι πως και ο δικός μου για πάρα πολλούς μήνες από αριστερά βολευόταν πολύ καλύτερα!

τί να πεις;;; έχουν κι αυτά τα δικά τους!

Εύχομαι μεγαλώνοντας να στρώσει και να μη σε παιδεύει!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

...από αριστερά βολευόταν πολύ...

Αριστερόφρονες κι οι δύο. :lol::lol:

Ελπίζω όπως λες να ηρεμήσει λίγο μεγαλώνοντας γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να σκάσω 70 ευρώ να πάρω ένα μαξιλάρι θηλασμού γιατί η στάση αυτή που παίρνω για να φάει από το "προβληματικό" βζ είναι "α λα Κομανέτσι" και πιάνομαι.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Χμμμμ...λοιπόν...

1. Άρση Βυζιών

2. Βυζοβολή

3. Βυζομαχία

4. Όρμα από κοντά (κατά το άλμα επί κοντό!!)

ή με αγγλική ορολογία...

1. Breastball

2. Breastfeading

3. Breast Gymnastics

4. Synch breastfeading

ε, δε μπορεί... κάποιο θα διαλέξουν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...