Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!

Μακάρι να είχα καμια χρυσοχέρα φιλενάδα σαν κι εσένα, ειναι εργο τέχνης μιλάμε.... Φανταστική! :)

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

mpoumpou

αν δεις παραπανω εχουν κανει και αλλες κοπελες διαφορες τουρτες για αγορακια και για κοριτσακια. Ειναι πανευκολη!!!!! Δες το βιντεακι αυτο

[you tube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=vfwaaNjxUhY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=vfwaaNjxUhY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/you tube]

και θα δεις οτι μπορεις κι εσυ να φτιαξεις μια!

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

Τέλειες οι τούρτες Γεια στα χέρια σας. Και μία μικρή ιδέα από μένα.

Καθώς είναι να γεννήσω σύντομα σκέφθηκα τα σοκολατάκια που θα κεράσω αντί να είναι στο κουτί του ζαχαροπλαστείου να είναι σε ένα καλαθάκι που στόλισα εγώ.

Πήρα από τα Jumbo ψάθινο καλάθι (τα τρία τα είχε 1,5Ε)

Το εσωτερικό του καλαθιού το επένδυσα με ροζ τούλι. Άφησα το τούλι να προεξέχει γύρω γύρω και λίγο έξω από το καλαθάκι.

Το εξωτερικό μέρος του καλαθιού το διακόσμησα και με ροζ κορδέλες Με μια φαρδιά και μια ποιο λεπτή ροζ κορδέλα. Η μία μάλιστα είναι αυτή η κλασική που γράφει "Itʼs a girl".

Έβαλα μέσα τα σοκολατάκια και όλο μαζί το έκλεισα πάλι με τούλι (αντί ζελατίνα).

Αν και δεν είμαι χρυσοχέρα για τα δικά μου δεδομένα μου άρεσε το αποτέλεσμα . :)

Rikiki & Καραμελίτσα

Διαφημίσεις

http://img59.imageshack.us/img59/2276/img2962r.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/1863/img2961g.jpg

Ελπίζω να κατάφερα να ανεβάσω τα σωστά links.

Σίγουρα βγαίνει και σε καλύτερο μοντέλο :))

Rikiki & Καραμελίτσα

rikiki πολυ ωραια ιδεα!

Ειναι ωραιο να ειμαστε δημιουργικες!!

Και μου αρεσε πολυ η ιδεα να τυλιχτει με τουλι. Δυσκολευτηκα να βρω ζελατινα να τυλιξω τη δικη μου τουρτα και δεν ειχα σκεφτει καθολου να το τυλιξω με τουλι!

Ευχαριστώ DeeDee.

Βασικά στην αρχή είχα ξεσηκωθεί να φτιάξω ατομικά τουλάκια μέσα με σοκολάτα - καραμέλες και γιατί όχι με ένα μικρό αναμνηστικό Αλλά μετά διάλεξα την εύκολη λύση ...

Πάντως εγώ τις ζελατίνες τις παίρνω από το βιβλιοπωλείο. Και μάλιστα τα έχει σε διάφορα χρώματα Μήπως τα έχει το βιβλιοπωλείο τις γειτονίας σου και ψάχνεις άδικα?

Rikiki & Καραμελίτσα

rikiki

σε βιβλιοπωλειο βρηκα τελικα. Αλλα στα περισσοτερα ειχε χρωματιστες και δεν ειχε διαφανη σκετη :) Ασε που ειναι δυο καμματια του ενος μετρου μεσα στο σακουλακι κι επρεπε να τα ενωσε για να τυλιξω την τουρτα. Την επομενη φορα θα παω να ζητησω απο ενα ανθοπωλειο που εχουν σε ρολο ή θα το τυλιξω με τουλι οπω προτεινες εσυ :)

Καλο απογευματακι!!!!!

rikiki

σε βιβλιοπωλειο βρηκα τελικα. Αλλα στα περισσοτερα ειχε χρωματιστες και δεν ειχε διαφανη σκετη :) Ασε που ειναι δυο καμματια του ενος μετρου μεσα στο σακουλακι κι επρεπε να τα ενωσε για να τυλιξω την τουρτα. Την επομενη φορα θα παω να ζητησω απο ενα ανθοπωλειο που εχουν σε ρολο ή θα το τυλιξω με τουλι οπω προτεινες εσυ :)

Καλο απογευματακι!!!!!

DeeDee, άλλη φορά αν χρειαστείς, πήγαινε στον Μαλλιάρη. Έχει διάφανη σε ρολό με πολλά μέτρα.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω mom

θα το ξερω για την επομενη φορα. Μονο που , επειδη μενω ανατολικα εξω απο Θεσσαλονικη, αποφευγω το κεντρο. Ευχαριστω ομως για τη συμβουλη γιατι σε σακουλακια δεν ξαναπαιρνω, δεν μου αρεσε.... ειναι και τσαλακωμενα :):):):):)

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από εμένα,

σήμερα έφτιαξα την πρώτη μου τούρτα με πάνες για την σύζυγο ενός συναδέλφου μου στη δουλειά που θα γεννήσει κοριτσάκι σε λίγες ημέρες. Δεν την έχω βάλει μόνο μέσα στο περιτύλιγμα γι'αυτό και στη φωτό είναι χωρίς.

Ευχαριστώ την κοπέλα που άνοιξε αρχικά το θέμα γιατί δεν γνώριζα την υπαρξή των τούρτων κ όλες τις κοπέλες για τις συμβουλές τους.

η μπροστινή πλευρά

p2170016.jpg

η πίσω πλευρά

p2170017.jpg

Καλησπέρα κι από εμένα,

σήμερα έφτιαξα την πρώτη μου τούρτα με πάνες για την σύζυγο ενός συναδέλφου μου στη δουλειά που θα γεννήσει κοριτσάκι σε λίγες ημέρες. Δεν την έχω βάλει μόνο μέσα στο περιτύλιγμα γι'αυτό και στη φωτό είναι χωρίς.

Ευχαριστώ την κοπέλα που άνοιξε αρχικά το θέμα γιατί δεν γνώριζα την υπαρξή των τούρτων κ όλες τις κοπέλες για τις συμβουλές τους.

η μπροστινή πλευρά

p2170016.jpg

η πίσω πλευρά

p2170017.jpg

Στο είπα και στο φεις τέλεια....

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Να σας βαλω και εγω την τουρτιτσα μου για μια πολυ καλη μου φιλη που την περιμενουμε να γεννησει μεσα στο Μαρτιο!! Η ιδεα σας ειναι καταπληκτικη, 100 φορες διαβασα και ειδα τις τουρτιτσες σας και ετσι αποφασισα και εγω αντι για γλαστρουλα που θα πηγαινα στο μαιευτηριο, καθως το δωρο θα το παω σπιτι οταν θα παμε για να δουμε το μωρο, να της φτιαξω με πολλη αγαπη μια τουρτιτσα! Περιττο να σας πω εχω ξετρελαθει, την εκανα τσακ μπαμ και με τον μικρο στα ποδια μου, βοηθουσε και αυτος, ανακατωνοντας!!! Ελπιζω να σας αρεσει!!

0035.jpg0034.jpg0045.jpg

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ΠΕΖΗ , πολύ όμορφη η τούρτα σου! Η φίλη σου θα τη λατρέψει. Αυτό που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ σ'αυτά τα δώρα είναι ότι η κάθε τούρτα γίνεται με το προσωπικό γούστο της κάθε κοπέλας και με ΑΓΑΠΗ , κάτι που δεν μπορεί να φανεί σε μιά γλάστρα!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...