Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έριξα μια ματιά στις τούρτες και δεν έχουν καμία διαφορά απο τις δικές μας. ;)

Κάλλιστα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου μια. Ρίξε και μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του thread και θα πάρεις ιδέες και οδηγίες. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Έριξα μια ματιά στις τούρτες και δεν έχουν καμία διαφορά απο τις δικές μας. ;)

Κάλλιστα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου μια. Ρίξε και μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του thread και θα πάρεις ιδέες και οδηγίες. :D

Θα συμφωνησω!

Βαζεις απο μεσα ενα "σκελετο".Ο κλασσικος τροπος ειναι να βαλεις ενα μεγαλο μπιμπερον, ομως εγω αυτοσχεδιαζω και βαζω χαρτινα ρολα (οπως πχ απο χαρτι κουζινας).

ok ευχαριστω κοριτσια. θα το επιχειρησω.

αλλα μια ερωτηση. πωσ τουσ ενωνεισ τουσ οροφουσ μεταξει τουσ?? καμια ιδεα??

Αν ψάξεις στο youtube θα δεις ακριβώς τα βίντεο με τις οδηγίες. Εγώ βάζω στη μέση μπιμπερό. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις το χαρτόνι απο το ρολό κουζίνας.

Διαφημίσεις

ποιος ειναι ο thread?? εχει φωτοσ με τουρτες??

thread είναι το συγκεκριμένο θέμα που έχει ανοιχτεί για τις diaper cakes. ( Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)) Αυτό στο οποίο γράφουμε τώρα. Εμείς γράφουμε τώρα στην σελίδα Νο 9. Πήγαινε και διάβασε απο την 1η σελίδα και θα τα δεις όλα. :D

Διαφημίσεις

Thread ειναι το θεμα, αυτη η συζητηση δηλαδη για τις πανοτουρτες.Μπορεις να δεις τις προηγουμενες σελιδες οπου υπαρχουν φωτο απο τις τουρτες που εκανε η καθε κοπελα.

Διαφημίσεις

α καλα δεν γραφω αλλο, τα ολο διπλοαπαντησεις εχουμε Mom!

και ήμουν έτοιμη στο προηγούμενο μήνυμα που λέω ότι πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, να γράψω ότι εγώ αποχωρώ γιατί λέμε τα ίδια....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχαααααααα, ειμαι λιγο ασχετη, μην γελατε .....

οκ θα δω και επιζω να πετυχει. θα βαλω και γω την φωτο μου.

Καλή επιτυχίαααα!!!!!:D περιμένουμε φωτό!;)

• 2 εβδομάδες μετά...

Να άλλη μία τουρτίτσα που έχω κάνει!! Έχει μπουρνουζάκι, σετ σεντόνια, παπουτσάκια κι ένα μεγάλο πακέτο pampers!

dsc01416k.jpg

By sonia1003 at 2011-04-12

[URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/h/hqciamtgw.png[/IMG][/URL][URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/i/ix3utlhop.png[/IMG][/URL]

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια τελικα τις αγορασα τις Panes Cakes για τα 2 γεννητουρια που ειχαμε.

δεν ειχα χρονο ουτε να ξυθω εκεινες τις μερες και ομολογω οτι δεν μετανιωνω για την επιλογη μου.

Ηταν φανταστικές, κουκλιστικες και πολυ καλη η τιμη τους. Με βόλεψε κιόλας γιατι αυτη η εταιρια ειναι εδω στην Θεσσαλονικη και η ιδιοκτητρια της με περιμενε και τις 2 φορες εξω απο το μαιευτηριο να τις παραλαβω.

Καλημέρα! Αποφάσισα λοιπόν να σας βάλω κι εγώ μερικές απο τις τούρτες που έχω φτιάξει. :D

Diaper cakes

20484119237122414103610.jpg

picturek213a.jpg

picturek020a13.jpg

picturekosm067aa1.jpg

και Towel cakes για διάφορες περιστάσεις

picturek121a1.jpg

picturexari10836a.jpg

picturexari10697a.jpg

picturexari10656.jpg

picturek157a.jpg

!!!!!!!!!!!!! και εγω που τα έχω δει και live απο κοντά δεν έχουν καμμία σχέση με την φωτογραφία !!!!!!!!!!!

:-D:grin::-D αχ αυτές οι φωτογραφίες...ότι φωτογραφίζω απο αυτά που φτιάχνω, χάνει τόσο πολύ....:-( Βρε, να μην έχω έναν prive φωτογράφο στο σπίτι μου? :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...