Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

δικιο εχεις ελενιτσα εξαφανιστηκε!!!μαλλον επειδη ηταν μεγαλη θα την εσβησαν οι αντμιν.

ειναι στην 566 σελιδα στο καφε που γραφω,πανε αν θες να την δεις.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία , υπέροχη η τούρτα σου!!!

Κορίτσια , έχω πορωθεί , έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έκνα την πρώτη μου τούρτα για την κουμπαρούλα μου , και έχω λυσσάξει να κάνω την επόμενη!!

Ευτυχώς έχω μία γνωστή και μία φίλη που θα γεννήσουν η μία το καλοκαίρι και η άλλη το Νοέμβριο και περιμένω τους υπέρηχους για να πάω να ψωνίσω υλικά :lol:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Τελικα εβαλα τουλι χοντρο(ή λεπτο δυχτακι)

Δειχνει λιγο "φτωχη" σε σχεση με τις δικες σας αλλα δεν ειναι και ασχημη

Για να δω ποτε θα καταφερω να βαλω φωτο

Και το Σ/Κ θα την παραδωσω,αυριο θα μπει με προκληση η ξαδελφη μου

4

Διαφημίσεις

εμεθα οτι μια κοπελα πουλαει εδω στη θεσσαλονικη τετοιες τουρτες και μου εκανε τρομερη εντυπωση η τιμη που ειπε.της ειπαν για την δικη μου που ειχε πανω 1 κουβερτα,1 σελτεδακι,5 πανακια,1 μπιμπερο,2 πιπιλες,1 πιαστρα για πιπιλα,1 θηκη για πιπιλα,1 σαλιαρα,ενα αρκουδακι,μια κουδουνιστρα,ενα μασητηρι,1 ζευγαρι καλτσες,1 ζευγαρι παντοφλακια,1 καπελο,μια συσκευασια παμπερς το 3 νουμερο(60 τμχ),συν κορδελες καρτα τουλι η βαση και μου βγηκε περιπου 70 ευρω.

αυτη ειπε οτι ιδια με την δικη μου την πουλαει 35 ευρω.πως γινετε κοριτσια αυτο?εγω που ζω?στον ακριβο κοσμο του τζαμπο?ολα απο εκει τα πηρα(σχεδον)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

35 ευρώ με τίποτα!!!!!!

αλλά για όσες δεν είναι χρυσοχέρες όπως κάποιες από εδώ μπορείς εύκολα να το παραγγείλεις με 90€ -95€ (ρώτησα ακριβώς για τα πράγματα που λες) και βέβαια να μην είναι τα πράγματα από το Jumbo.

Μάλιστα για παραγγελίες άνω των 60€ η παράδοση σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

saxpa τέλεια.....:D

που βρήκες την κορδελίτσα???

όλα απο jumbo!!

Κουκλιστικο ειναι, σου το ειπα ηδη!Αντε και στην κορη σου τωρα!

AXXXXXXXXXXXXXXX μακάρι..!!!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Πήρα και εγώ τα υλικά για την τούρτα σήμερα γύρο

στα 3 κουτιά πάνες μου πήγαν 160 περίπου πάνες θηρίο έγινε η τούρτα μου

και τα διακοσμητικά από το τζαμπο κουδουνίστρες κτλ 45ευρω

θα βγω να πάρω και κορδέλες το απόγευμα ..

συνολικά με βλέπω να ξεπερνώ τα 80 ευρώ αλα δνε πειράξει είναι καλή φίλη η κοπέλα

έκανα και μια δόκιμη με 1κουτι καλή γίνετε ποιο μικρή και ποιο συμμαζεμένη για κάποια άλλη υποχρέωση με λιγότερα μπιχλιμπίδια πάνω γύρο στο 45ευρω να βγει

.....

όλα απο jumbo!!

AXXXXXXXXXXXXXXX μακάρι..!!!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Αχ δεν πήρα κορδέλες από τα τζαμπο είχε ?

Πανέμορφη πόσο σου κόστισε εσένα ? έκανες την μικρή έκδοση βλέπω με 60 περίπου πάνες?

.....

παμπερς ναι καπου εκει περιπου..λιγοτερο απο 3 συσκευασιες.

τα μπιχλιμπιδια που αγορασα κοστισαν 25 ευρω συνολικα.τα παμπερς δεν ξερω γιατι τα ειχα απο τον μικρο μου περισευμα.

παντως γενικα δεν μου βγηκε και πολυ ακριβη.

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

παμπερς ναι καπου εκει περιπου..λιγοτερο απο 3 συσκευασιες.

τα μπιχλιμπιδια που αγορασα κοστισαν 25 ευρω συνολικα.τα παμπερς δεν ξερω γιατι τα ειχα απο τον μικρο μου περισευμα.

παντως γενικα δεν μου βγηκε και πολυ ακριβη.

3 μεγάλες ?

η 3μικρες συσκευασίες ?

παρά πολύ οικονομικά και φαίνετε πολύ πλούσια θα την βάλεις μέσα σε σελοφάν?

Εγώ έβαλα σχεδόν 3μεγαλες

.....

Ηταν απο τις 3 μικρες συσκευασιες παμπερς.Δεν ξερω λεω η για ζελατινα η για τουλι .θα τα δοκιμασω και τα δυο να δω ποιο μου ''καθεται'' καλυτερα.

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Ηταν απο τις 3 μικρες συσκευασιες παμπερς.Δεν ξερω λεω η για ζελατινα η για τουλι .θα τα δοκιμασω και τα δυο να δω ποιο μου ''καθεται'' καλυτερα.

Μπούρδα έκανα εγω που εβαλα3 μεγάλες ? δοκίμασε και γράψε μας ποιο στρώνει καλύτερα

.....

γιατι μπουρδα ρε..εγω ''καταλαθος'' μου βγηκε ετσι εφοσον ξεκινησα με αυτα που εχω και ειπα θα δω οτι βγει και τελικα βγηκε ετσι..στην μεση εβαλα 2 μπιμπερα μικρα παρακαλω..δεν ξερω αν την εκανα ποιο μεγαλη πως θα γινοταν ..παντως αξιζει να δοκιμασεις..ξεκινα και δες πως θα παει..

οταν θα καταληξω στο τυλιγμα θα ποσταρω να δειτε..

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ναι και εγω που ειμαι στον εβδομο περιμενω εκπληξεις τετοιες αλλα σε μπλε κορδελες..:-(

Και οι δικες μου μπλε θα ειναι:mrgreen:.....

Αυτη που εφτιαξα ηταν για αγορακι αλλα λεω γαλαζια δεν την κανω και κατεληξα σε πορτοκαλι-κιτρινο-πρασινο

Βρε να δω ποτε θα βαλω φωτο....:-P

4

Και οι δικες μου μπλε θα ειναι:mrgreen:.....

Αυτη που εφτιαξα ηταν για αγορακι αλλα λεω γαλαζια δεν την κανω και κατεληξα σε πορτοκαλι-κιτρινο-πρασινο

Βρε να δω ποτε θα βαλω φωτο....:-P

ΑΧΧΧ..να ξερες ποσο σε νοιωθω εσενα κοπελαρα μου...δεν ερχεσαι να τα πουμε με τοσα αγορια...:D

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ΑΧΧΧ..να ξερες ποσο σε νοιωθω εσενα κοπελαρα μου...δεν ερχεσαι να τα πουμε με τοσα αγορια...:D

Θα το κανονισουμε...:wink:,να φαμε και κανενα τσουρεκι ομως ετσι,μην κανω τοσο ταξιδι με αδειο στομαχι!! :)

4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...