Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ALOE VERA

Skybeam

Recommended Posts

http://nwaway.weebly.com/1/post/2010/10/1.html

Aντιγράφω:

Η Αλόη Βέρα\" η Βασσίλισα της Ερήμου\" και οι θεραπευτικές ιδιότητες της.

10/18/2010

13 Comments

Αλόη Μπαρπάντενσις (Aloe barbadensis).Η Αλόη Βέρα είναι μία από τίς πιθανόν μόνες γνωστή,έως σήμερα φυτική πηγή της βιταμίνης Β12, που περιέχει πολλά μέταλλα ζωτικής σημασίας για την συνολική αναπτυξιακή διαδικασία και την υγιή λειτουργία όλων των συστημάτων του ανθρωπίνου σώματος. Αναρίθμιτες μελέτες σε όλο τον κόσμο αποδεικνείουν ότι η Αλόη Βέρα είναι ένα βασικό τονωτικό για το ανοσοποιητικό σύστημα,που βοηθά στην καταπολέμηση ασθενειών των περισσοτέρων ειδών,με την χρήση της. Διάφορες ερευνητικές μελέτες,σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκρενισθεί το ενδεχόμενο,κατά πόσο τα συστατικά της aloe vera ,επιδρούν , για την ενίσχυση της ανοσίας και την καταπολέμηση του ιού HIV, καθώς και για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου (κυρίως δε την λευχαιμία). Μπορεί επίσης η Αλόη να διαδραματίζει ένα βασικό ρόλο στη διαχείριση του διαβήτη.

Σχεδόν πάνω από 200 παγκόσμιες επιστημονικές ερευνητικές εργασίες έχουν δημοσιευθεί σχετικά με τα αποτελέσματα της της Aloe vera. Οι τρεις κύριες κατηγορίες έρευνας περιλαμβάνουν:

α)Την αντι-φλεγμονώδη δράση της

β) Την αντι-βακτηριακή δράση της και

γ) Τις αντι-ιικές δράσεις της Αλόης Βέρα. Ο πόσιμος χυμός έχει διαπιστωθεί ότι καταπραΰνει τους ερεθισμούς πεπτικού σωλήνα, όπως η κολίτιδα, έλκη και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Επίσης έχει την ικανότητα η Αλόη να ενυσχείει και να επιταχύνει την απελευθέρωση της πεψίνης (γαστρικό ένζυμο χυμό απαραίτητο για την πέψη), όταν το στομάχι είναι γεμάτο είναι μια πιθανή αιτία για επιπτώσεις έλκους-ίασης της (Πηγή:περιοδικό της Αμερικανικής Οστεοπαθητικής Εταιρείας, 1963, τόμος.62). Σε μια μελέτη, που έγινε σε 30 ασθματικά άτομα ,που έπιναν Χυμό Αλόης για 6 μήνες, βοήθησε να μειώσουν τα συμπτώματα του άσθματος στο μισό, σχεδόν απο τους συμμετέχοντες. Σε παρόμια μελέτη διαφόρων ασθενών, που έπιναν Αλόη ,οι περισσότεροι και πλέον απο τους μισούς ,ανέφεραν αισθάνονται καλύτερα στο τέλος της μελέτης.(Οι 26 απο σύνολο 40 ατόμων)

.

Οι ερευνητές πιστεύουν κυρίως ότι τα αποτελέσματα μπορεί να οφείλονται στην διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και τις φυσικές αντιφλεγμονώδεις φάρμακευτικές ιδιότητες της Αλόης

Η FDA/USA ( αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) το 1994 ενέκρινε τήν χρήση της Aloe vera για τη θεραπεία του HIV.

Οι συνεχιζόμενεςκαι επαναλαμβανόμενες μελέτες σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι η Αλόη ,όταν λαμβάνεται σε υψηλό βαθμό δόσεων, μπορεί να τονώσει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση τών ιών αγώνα, καθώς επίσης και σε όλες τις μορφές όγκων,στον οργανισμό.

Η Αλόη Βέρα περιέχει: πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α, Β12 και Ε,τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και φυσικά είναι πλούσια επίσης σε:

1) Η βιταμίνη C η οποία βοηθά στη διατήρηση όγκου και τόνωσης των αιμοφόρων αγγείων και προάγει την καλή κυκλοφορία και είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των επινεφριδίων τα οποία προστατεύουν το σώμα μας σε περιόδους στρες.

2) Στα αμινοξέα τα οποία είναι οι αλυσίδες ατόμων για την κατασκευή πρωτεϊνών στο σώμα μας.

3) Τα ένζυμα, που είναι η ζωτικής σημασίας, σε κάθε ζωντανό, οργανικό άτομο και το μόριο των φυσικών πρώτων τροφίμων, ανανεώνουν συνεχώς τους ιστούς και να προάγουν και διατηρούν το υγιές δέρμα.

4) Το Γερμάνιο το οποίο είναι ένα μέταλλο που πολλές υγειονομικές αρχές ,ανα τον κόσμο ,ισχυρίζονται ότι έχει θεραπευτικά οφέλη για : ανοσοανεπάρκεια, πόνος, καρδιακές παθήσεις, κυκλοφορικές διαταραχές και προβλήματα στα μάτια.

Ο πόσιμος χυμός αλόης βέρα λέγεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα "καθαριστικά "σώματος, καθαρίζει τις νοσηρή ουσίες από το στομάχι, το συκώτι, τα νεφρά, τη σπλήνα, την ουροδόχο κύστη, και θεωρείται από τα καλύτερα "καθαριστικά", όπως είναι γνωστός ο καθαρισμός του παχέος εντέρου. Μελέτες έχουν δείξει ότι θεραπεύει και ανακοθφίζει την δυσπεψία, της παλινδρόμηση του στομάχου και του έλκους.

Άνθρωποι που έχουν κάνει χρήση Αλόης ανέφεραν με επιχειρήματα, ανακούφιση από την αρθρίτιδα, κύστη ,λοιμώξεις τών νεφρών, κράμπες των ποδιών, δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, αϋπνία, και για την κολπίτιδα των γυναικών (θεωρείται ότι είναι το ποιό εξαιρετικό κολπικό ντούς πλυσίματος.Η Αλόη είναι άριστη για τον τόνωση του εσωτερικού οργανισμού, προσφέρει επίσης ενέργεια και ευεξία στο άνθρωπο και όχι μόνο. Ο χυμός της Αλόης μπορεί να είναι ένα φυτικό και πολύ σημαντικά συντιρητικό για τα τρόφιμα, το πεπτικό σύστημα, το δέρμα και τη συνολική καλή υγεία και ευεξία.

.

Επίσης δε χρησιμοποιείται για να διευκολύνει την καούρα του στομάχου,το έλκος, εκκολπωματικές διαταραχές, καθώς και άλλα είδη του πεπτικού διαταραχών. Χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες και μπορεί να ληφθεί πόσιμη ως θεραπεία για ορισμένες πεπτικές διαταραχές. Η Ευρωπαϊκή Κλασσική ιατρική θέτει & απαιτεί τη χρήση του χυμού Αλόης για την ανακούφιση από την καούρα στομάχου και τα έλκη. Μία πρόσφατη διευρευνιτική έρευνα, έχει δείξει ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Κλινικές δοκιμές στην Ιαπωνία δείχνουν ότι ορισμένες ενώσεις τις Αλόης Βέρα , μειώνουν την έκκριση των υγρών του στομάχου και την δημιουργία των βλαβών.

Μελέτες σε ζώα και άλλες αναφορές υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση χυμού αλόης βέρα ή με τη μορφή δισκίου χαπιού ή κάψουλας μπορεί να μειώσει τη διόγκωση και τη φλεγμονή σε αρθριτικές αρθρώσεις.

Ο πόσιμος χυμός Αλόης Βέρα μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ασθματικούς ασθενείς, να μην εξαρτώνται από τα στεροειδή και την κορτιζόνη.

Το 1997, Πανεπιστήμιο του Σαν Αντόνιο ΗΠΑ,ο ερευνητής Jeremy Herlihy, Ph.D.,έκανε μελέτη για να παρατηρήσει τις όποιες πιθανές αρνητικές συνέπειες της κατανάλωσης χυμού Αλόης καθημερινά. Σε μελέτη , πειραματόζωα ελάμβαναν καθημερινά Αλόη ,αντί να εμφανίζουν αρνητικά αποτελέσματα,έδειξαν μια αξιοσημείωτη μείωση της λευχαιμίας, καρδιακές παθήσεις, και νεφρική νόσο. Ο Jeremy Herlihy συμπέρανε ότι,δεν βρήκε καμμία ένδειξη ζημιάς στα ποντίκια ,που λαμβάναν μεγάλες ποσότητες Αλόης. Επίσης δε τα ποντίκια αυτά έζησαν 25 % περισσότερο από ό, τι οι άλλες ομάδες ελέγχου (IASC Διάσκεψη, Τέξας, 1997).

Βασικά δεν υπάρχει μόνο ένα και κύριο συστατικό που κάνει την Aloe vera ισχυρή και υγιεινή.Ο ερευνητής Robert Davis, Ph.D., ενδοκρινολόγος-βιολόγος, εξηγεί ότι υπάρχουν 15 διαφορετικές ομάδες ενώσεων θρεπτικών ουσιών που εργάζονται μαζί για να κάνουν στο σύνολο τόσο αποτελεσματικό το απόσταγμα της Αλόης. Αυτό σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της Aloe vera δεν μπορούν να αποκαλυφθούν εύκολα σε ένα εργαστήριο και μόνο. Από την άλλη πλευρά, αυτό κάνει το φυτό χρήσιμο σε ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων. Και επειδή τα διάφορα στοιχεία που κάνουν την Αλόη αποτελεσματική είναι οι θρεπτικές ουσίες παρά τα φαρμακευτικά σκευάσματα.Ο χυμός της Αλόης ,μπορεί να συμπληρώνει τις ιατρικές θεραπείες. Στην πραγματικότητα,η Αλόη βέρα δρά σε μερικές μορφές καρκίνου, σε ασθενείς με ναυτία όπου η Αλόη μειώνει τη ναυτία, αυξάνει την ενέργεια, και μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των χαμηλών αιμοσφαιρίων που προκαλούνται από τη χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία κατά του καρκίνου.

.

Η Αλόη Βέρα μπορεί να βοηθήσει τους ενήλικες, τα παιδιά, και ακόμη και τα κατοικίδια ζώα και να συμβάλει θετικότατα, ταυτόχρονα με μια ισσοροπημένη καθημερινή διατροφή καθώς και των φυτικών συμπληρώμάτων.

Διαφημίσεις

Βάζω ένα λινκ για την αλόη και τον καρκίνο:

http://www.bioshop.gr/product-30130.html

Σας γράφω και τη συνταγή εναντίον του καρκίνου από το βιβλίο:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μισό κιλό μέλι μέλισσα (βιολογικό)

40-50ml (περίπου 6 κουταλιές της σούπας) απόσταγμα (grappa, κονιάκ, ουίσκι κ.τ.λ.)

350 γρ. φύλλα Aloe Arborescens (2,3,4,5 φύλλα, φτάνει να έχετε τη σωστή ποσότητα).

Αφαιρέστε τα αγκάθια από τις άκρες των φύλλων και καθαρίστε τα από τη σκόνη με ένα στεγνό πανί ή σφουγγάρι. Κόψτε τα φύλλα σε κομμάτια (χωρίς να αφαιρέσετε την επιδερμίδα) και βάλτε τα στο μίξερ μαζί με το μέλι και το απόσταγμα. Ανακατέψτε τα καλά και το παρασκεύασμα είναι έτοιμο για χρήση. Μην το σουρώσετε και μην το ψήσετε. Πρέπει να το φυλάξετε μέσα σε ένα σκούρο βαζάκι, καλά κλεισμένο με καπάκι στο ψυγείο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας 20-30 λεπτά πριν τα 3 κύρια γεύματα. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.

Αφού ξεκινήσετε τη θεραπεία είναι σημαντικό να καταναλώσετε όλο το περιεχόμενο του βάζου. Μόλις το τελειώσετε θα ήταν καλό να κάνετε ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν δείξουν ότι υπήρχε κάποια βελτίωση μετά το πρώτο βαζάκι, θα πρέπει να κάνετε και δεύτερο κύκλο θεραπείας μετά από διακοπή 5-10 ημερών.

Ο κύκλος αυτός θα πρέπει να επαναλαμβάνεται όσο το δυνατόν πιο συχνά για να καταπολεμηθεί η ασθένεια. Αν δεν έχετε κανένα αποτέλεσμα μετά από 4 βαζάκια, διπλασιάστε τη δόση, παίρνοντας 2 κουταλιές της σούπας πριν από κάθε γεύμα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ

Αλόη βέρα η θαυματουργή

(Lourdes Prat - Teresa Ribo)

(σελ.155)

Κιρσοί

Για τους κιρσούς συνιστάται η χρήση τζελ αλόης βέρας

με ένα ελαφρύ μασάζ πάνω στα πόδια,

λόγω της αντιφλεγμονώδης, αγγειοσυσταλτικής και

αναλγητικής ιδιότητας της αλόης καθώς και της ικανότητάς της

να αναγεννα τα κύτταρα.

Αφήνουμε την αλόη να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά και,

αν είναι δυνατόν έχοντας τα πόδια ψηλά και σε ανάπαυση.

(σελ.137)

.......Το τζελ της αλόης, όπως και ο πολτός,

χρησιμοποιούνται εξωτερικά και κυρίως σε διάφορες νόσους

που αφορούν το δέρμα ή που εκδηλώνουν τα συμπτώματά τους

στο δέρμα, όπως πχ οι κιρσοί που κυρίως οφείλονται σε πρόβλημα

με το κυκλοφορικό.

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά έχω 5-6 φυτά στην βεράντα μου αλλά δεν σκέφτηκα να τα χρησιμοποιήσω ποτέ :( ούτε καν σε εγκαύματα θα το έχω υπόψη μου όμως

αργότερα ίσως αρχίσω να πίνω και εγώ λόγω της κατάστασης μου δεν το τολμώ :D

έχει χρησιμοποιήσει κάποιος/α πόσιμη αλόη του εμπορίου ?? εννοώ συσκευασμένη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

"Aλόη βέρα η θαυματουργή"

Lourdes Prat-Teresa Ribo

(σελ.152)

....Εγκυμοσύνη-θηλασμός

Για να καταπολεμήσουμε τις ραγάδες που δημιουργούνται

κατά την εγκυμοσύνη, αλείφουμε την κοιλιά με ένα μείγμα

απο λάδι απο γλυκά αμύγδαλα και αλοιφή απο αλόη βέρα

μόνο όμως μετά τον τοκετό ώστε να αποφύγουμε τυχόν κινδύνους!

Αν αισθανόμαστε πόνο στο στήθος κατά τη διάρκεια του θηλασμού,

μπορούμε να βάλουμε αλοιφή απο αλόη στις θηλές.

αργότερα ίσως αρχίσω να πίνω και εγώ λόγω της κατάστασης μου δεν το τολμώ :D

έχει χρησιμοποιήσει κάποιος/α πόσιμη αλόη του εμπορίου ?? εννοώ συσκευασμένη

Απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη

γιατί μπορεί να είναι θρεπτική μεν

αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο "καθαρκτική"

Έτοιμος χυμός αλόης του εμπορίου υπάρχουν πολλοί.

Πίνουν κάτι φίλες μου

(που τους έχω μιλήσει για την αλόη)

και βαριούνται να την φτιάξουν μόνες τους.

Προσωπικά αποφεύγω τις συσκευασμένες του εμπορίου

γιατί περιέχουν συντηρητικά.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΟΗΣ

-25 γρ. φυσικό κερί μέλισσας

-125 ml αμυγδαλέλαιο (ή λάδι απο φύτρα σιταριού)

-10 γρ βούτυρο κακάο

- 25 γρ πολτός αλόης βέρας

- 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, δεντρολίβανου ή θυμαριού

Καθαρίζουμε τέλεια μια γυάλινη κανάτα με μεγάλο στόμιο.

Αφού απολυμάνουμε την κανάτα με αλκοόλη, τη γεμίζουμε με πολτό

τριμμένης αλόης, το κερί μέλισσας και το βούτυρο κακάο, και τα δύο

τριμμένα σε λεπτά κομμάτια.

Κλείνουμε ερμητικά την κανάτα και τη βάζουμε σε μπεν μαρι για να αρχίσει σιγά σιγά να λιώνει. Που και που την ανακινούμε ώστε το μείγμα να γίνει

ομοιογενές. Μόλις λιώσει όλο το μείγμα καλά και η μάζα είναι ομοιογενής,

βγάζουμε την κανάτα απο το μπεν μαρι, την ανοίγουμε και προσθέτουμε τις σταγόνες του αιθέριου έλαιου.

Πριν κρυώσει η κρέμα, τη βάζουμε σε βαζάκια για να την έχουμε στο σπίτι

έτοιμη προς χρήση.

Όσο κρυώνει η κρέμα, πρέπει να την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να μην μένει στην επιφάνεια ο πολτός της αλόης.

Δεν κλείνουμε τα βαζάκια παρά μόνο όταν η κρέμα που έχουμε φτιάξει κρυώσει καλά. Η κρέμα είναι καλό να διατηρείται στο ψυγείο ώστε να μην χαλάει απο τη ζέστη του περιβάλλοντος.

Διαφημίσεις

....Εγκυμοσύνη-θηλασμός

Για να καταπολεμήσουμε τις ραγάδες που δημιουργούνται

κατά την εγκυμοσύνη, αλείφουμε την κοιλιά με ένα μείγμα

απο λάδι απο γλυκά αμύγδαλα και αλοιφή απο αλόη βέρα

μόνο όμως μετά τον τοκετό ώστε να αποφύγουμε τυχόν κινδύνους!

Τι εννοεί εδώ;

Εγώ διάβασα ότι επιτρέπεται η εξωτερική χρήση της στην εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, αλλά απαγορεύεται η εσωτερική χρήση, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αποβολή!

Εγώ πάντως θα πω στον άντρα μου να μου παίρνει αλόη από τη βιολ. λαϊκή απ' εκεί που την παίρνεις κι εσύ αν θυμάμαι καλά αυτά που μου είπε η fairy's mom.

Eίναι πολύ ξηρό το κλίμα εδώ πέρα και βρήκα ότι η αλόη είναι η μόνη που με ενυδατώνει πραγματικά, ούτε και το λάδι καρύδας βοηθάει :(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη

γιατί μπορεί να είναι θρεπτική μεν

αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο "καθαρκτική"

Έτοιμος χυμός αλόης του εμπορίου υπάρχουν πολλοί.

Πίνουν κάτι φίλες μου

(που τους έχω μιλήσει για την αλόη)

και βαριούνται να την φτιάξουν μόνες τους.

Προσωπικά αποφεύγω τις συσκευασμένες του εμπορίου

γιατί περιέχουν συντηρητικά.

Soevan07 σε ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση και την συνταγή που έβαλες παραπάνω, δεν σκόπευα να πιώ αλόη τώρα :D:D αλλά το σκεφτόμουν για αργότερα μετά την γέννα, πιστεύεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα τότε κατά τον θηλασμό ??

Το ψάχνω βέβαια ακόμα το θέμα για μένα, αλλά ο λόγος που έχω αρχίσει να το κοιτάζω είναι ότι ο άντρας μου έχει αγοράσει κάποιο από αυτά τα έτοιμα σκευάσματα αλόης πιστεύει ότι μαζί με την διατροφή θα το βοηθήσουν να ελέγξει θέματα πίεσης και βάρους οι φίλες σου έχουν δει κάποια διαφορά με αυτά ?? αν είναι και δεν κάνει δουλειά να αρχίσω να τσακίζω τα φυτούλια μου :D:( το οποίο και δεν το θέλω

υποθέτω ότι αυτή την ενυδατική κρέμα αλόης μπορώ να την χρησιμοποιώ μετά την γέννα και κατά την περίοδο του θηλασμού σωστά ???

και πάλι σε ευχαριστώ πολύ πολύ :D

edit τώρα είδα το μήνυμα της Rosie από ποιά βιολογική λαϊκή ψωνίζεται την αλόη ???

Για όσους κάνετε επιλεκτικό εμβολιασμό στα παιδιά σας:

Η αλόη λειτουργεί ως καθαρκτικό βαρέων μετάλλων

στον οργανισμό (υδράργυρο κλπ)

Αντιγράφω:

("αλόη βέρα η θαυματουργή" σελ.26-η χημική σύσταση της αλόης)

".....Το οργανικό γερμάνιο (που περιέχει η αλόη) έχει επίσης την καταπληκτική

ιδιότητα να συλλαμβάνει και να απομακρύνει βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, το καδμιο, ο μόλυβδος κα.

Επιπλέον προστατεύει απο τη βλάβη που προκαλεί η ραδιενέργεια στον

ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα στους ασθενείς που υπόκεινται

σε ακτινοθεραπεία για την καταπολέμηση του καρκίνου."......

Εγώ μετά απο κάποιο εμβολιασμό (στην μεγάλη μου κόρη)

θα δίνω να πίνει για λίγες μέρες.

(Την ανοσοενίσχυση προς το παρόν της την σταμάτησα.

Θα της δίνω αλόη όταν θα αρρωσταίνει ως συμπλήρωμα διατροφής)

Τι εννοεί εδώ;

Εγώ διάβασα ότι επιτρέπεται η εξωτερική χρήση της στην εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, αλλά απαγορεύεται η εσωτερική χρήση, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αποβολή!

Εγώ πάντως θα πω στον άντρα μου να μου παίρνει αλόη από τη βιολ. λαϊκή απ' εκεί που την παίρνεις κι εσύ αν θυμάμαι καλά αυτά που μου είπε η fairy's mom.

Eίναι πολύ ξηρό το κλίμα εδώ πέρα και βρήκα ότι η αλόη είναι η μόνη που με ενυδατώνει πραγματικά, ούτε και το λάδι καρύδας βοηθάει :(

Tι να σου πω...

Η ομοιοπαθητικός σου για την αλόη τι λέει;

Είναι "επικίνδυνη" για εξωτερική χρήση;

Την αλόη που έχει η κυρία Ειρήνη στην βιολογική λαϊκή

την φέρνει απο την Κρήτη! :-D

(να τιμήσουμε και τα ελληνικά προϊόντα! ;))

Η δική μας ομοιοπαθητικός είναι υπέρ της αλόης. Αυτή μου τη συστήσε για τον καρκίνο του πατέρα μου. Ο άντρας μου έπινε για μεγάλο δια΄στημα αλόη του εμπορίου για το στομάχι του και τώρα έχω φυτέψει και όποτε χρειαστεί φτιάχνω το ρόφημα ή τη χρησιμοποιούμε ως επίθεμα για πληγές.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Με το στομάχι του ο άντρας σου είδε βελτίωση?

Ναι, αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην αλόη ή στην ομοιοπαθητική αγωγή που έκανε τότε. Το στομάχι του βελτιώθηκε περισσότερο αργότερα με την gaps.

0A53p3.png

oC8dp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Η εξωτερική χρήση της στην εγκυμοσύνη είναι ασφαλής σύμφωνα με τη γυναικολόγο μου.

Σοφία για τους κιρσούς μου είπε δεν πρέπει να καταναλώνουμε ούτε ίχνος ζάχαρης, μου την απαγόρευσε αυστηρά στην εγκυμοσύνη αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρώω λόγω GAPS.

Μόνο μέλι επιτρέπεται μου είπε.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

• 8 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Τα καλυτερα προιοντα αλόης και χυμό με κομματια που τα βλεπεις μεσα τα εχω βρει εδώ https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300008006162&categoryName=DrinksR&task=shopCategory

Εχω δει μεγάλη διαφορα στην ενέργεια μου αλλα και στο στομάχι που με ενοχλούσε χρόνια

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια! Πολύ ωραίο το θέμα σας για την αλόη, εγώ την χρησιμοποιώ συχνά και στο δέρμα μου αλλά και σαν πόσιμη, έχω βρει έναν βιοκαλλιεργιτη αλόης στον Ωροπό και παίρνω φύλλα και σε πόλη καλή τιμή.

Τα καλυτερα προιοντα αλόης και χυμό με κομματια που τα βλεπεις μεσα τα εχω βρει εδώ https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300008006162&categoryName=DrinksR&task=shopCategory

Εχω δει μεγάλη διαφορα στην ενέργεια μου αλλα και στο στομάχι που με ενοχλούσε χρόνια

Επειδη γνωριζουμε πως λειτουργει το συστημα με τα συγκεκριμενα προιοντα το θεωρω ανεπιτρεπτο να διαφημιζεσαι εδω η να προσπαθεις να βοηθησεις τον οποιο γνωστο σου.

Κορίτσια εγώ την αλόη την καλλιεργώ στο σπίτι μου. Μετά από τρία περίπου χρόνια στις γλάστρες, είναι επιτέλους έτοιμη.

Κάθε μέρα φτιάχνω και πίνω φυσικό χυμό.

Το υπόλοιπο που μένει το βάζω κατευθείαν στο πρόσωπο.

Επίσης έχω φτιάξει μια φοβερή κρέμα με αλόη και αμυγδαλέλαιο.

Μιλάμε για εκπληκτικά αποτελέσματα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...