Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

mari28

Recommended Posts

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ?????

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΗΤΑΝ 7.30 ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΙ ΚΟΣΜΟ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ".ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.....ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ"ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΥΤΡΑ Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΗΛΑΓΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ 200€ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ).ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?????ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΜΟΥ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΗΜΗ)ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙ:oops:ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΙΜΟΥΝ ΞΥΠΟΛΥΤΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Πολυ καλα του τα'πες!να αγιασειτοστομα σου!καλοφωτιστο το μωρακι!να σου ζησει!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

ΝΑ ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.

ΚΟΙΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ,ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ, ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ; Ε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

ΠΡΟΧΘΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΝΕΩΚΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.

ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΗΜΟΥΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ?????

Έλα ντε!

Καλά έκανες και μίλησες, γιατί τελικά με το να μην μιλάμε δίνουμε και θάρρητα στου αγενής... (μη χ@σω).

Πάντως θα είσαι η πιο προχωρημένη μαμά του κόσμου με το ξυπόλητο!!! Αν έχει καταγραφεί και σε βίντεο, όταν θα μεγαλώσει το βλαστάρι σου θα καμαρώνει: "η μάνα μου ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της"! ;)

Να σου ζήσει κουκλίτσα μου και να χαίρεται πάντα τη μανούλα του!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΗΤΑΝ 7.30 ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΙ ΚΟΣΜΟ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ".ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.....ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ"ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΥΤΡΑ Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΗΛΑΓΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ 200€ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ).ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?????ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΜΟΥ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΗΜΗ)ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙ:oops:ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΙΜΟΥΝ ΞΥΠΟΛΥΤΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Μπράβο κορίτσι μου καλά του τα είπες! Το έχουν ξεφτυλίσει πια ορισμένοι!

Εμάς πάλι όταν πήγαμε να ζητήσουμε άδεια από την ενορία μας (γιατί βαφτίστηκε σε άλλη εκκλησία από την ενορία μας , λόγω τάματος), μας ζήτησε 50ευρώ για ένα χαρτί!!!! Και του είπε και ο άντρας μου δεν έχω λεφτά μαζι μου γιατί δεν πίστεψα ότι για ένα χαρτί θα μου ζητήσετε λεφτά. Όχι 50ευρώ.! Και ευτυχώς ο παππάς δεν είπε τίποτα και μας έδωσε το χαρτί!!!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η βάφτιση θα σας μείνει αξέχαστη και σε εσάς και τους καλεσμένους με την μαμα ξυπόλητη!:D

Δεν πειράζει , πρωτοτύπησες! Και γω μαζί σου!

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Δε παιζεσαι!!!!! Εγω θα του χα παιξει και δυο τρεις σφαλιαρες ετσι ....για το καλο!!!!!!!!! Καλα οι παπαδες τελικα ειναι οτι να ναι!!!! Καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που ζητανε και οτι τα παιρνουν απο παντου!!!!

Εσυ παντως....θεα αγαπη μου και χωρις παπουτσια!!!!

Διαφημίσεις

Μωρέ καλά του τα πες! άμα πια!

Εμένα στην Μονή που βάφτισα το καστοράκι μου είπαν : ΄΄είθιστε να κάνουν μια δωρεά οι γονείς που βαφτίζουν στην Μονη:shock:, δίνετε ότι έχετε ευχαρίστηση αλλά όχι κάτω από 60 ευρώ!΄΄:shock: κατα τα άλλα ότι έχω ευχαρίστηση!

Δεν μιλάμε για το 200άρι που ρούφηξαν από την νονά!

Εσύ κιουρία όμως!

ΕΥΓΕ !!!!

:) :) :) :)

Πολυ καλα του τα πες...respect!

ΜΠΡΑΒΟ σου,να χαίρεσαι το παιδάκι σου :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

γελασα με την ψυχη μου!!!καλα του τα ΄πες κουκλα μου...κι οσο για το παπουτσι που χαθηκε ενα εχω να σου πω.αμα ημουνα καλεσμενη στη βαφτιση σου θα τα εβγαζα κι εγω για συμπαρασταση.μπραβο κοπελα μου.μπραβο και παλι μπραβο!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Χα-χα! Μπράβο σου! Λοιπόν εγώ θα τον βαφτίσω στις 4 Οκτωβρίου, αν τυχόν και μου πούνε τίποτα μ@λ@κίες για το στολισμό , θα το βγάλω το παπούτσι και θα τους το φέρω στο κεφάλι!!! Και μιλάμε για κόκκινη γόβα 12ποντη , όχι αστεια!!! ;)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Χα-χα! Μπράβο σου! Λοιπόν εγώ θα τον βαφτίσω στις 4 Οκτωβρίου, αν τυχόν και μου πούνε τίποτα μ@λ@κίες για το στολισμό , θα το βγάλω το παπούτσι και θα τους το φέρω στο κεφάλι!!! Και μιλάμε για κόκκινη γόβα 12ποντη , όχι αστεια!!! ;)

Σαν τον Κούγια! Καλά θα κάνεις!Μαζί σου φιλενάδα!

Διαφημίσεις

Γειά!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου..

όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, στη βάπτιση της κόρης μου 11/9 λόγω καιρού, τίποτα δεν πήγε όπως προγραμματίσαμε. Αλλά με κέρδισε(όπως και τους καλεσμένους) ο ηγούμενος της Μονής που χαλαρός, με χιουμορ, συμβουλευε με καλοσύνη να μη βιαζόμαστε, να μην έχουμε άγχος κ.λ.π

Και τίποτα δεν απαγόρευσε ούτε θεώρησε καραγκιοζιλίκια....

Εγώ στολισμό στην εκκλησία δεν έκανα αλλά σε άλλες βαπτίσεις έχω δει και στολισμό και στην κολυμπήθρα...

Καλά αυτό με τα παπούτσια μπορεί να το είχα πάθει εγώ....

Εχω στη λίστα μου τα πιο αστεία-γελοία ατυχήματα...

Καλά του είπες. Είναι ασέβεια τα λουλούδια, αλλά δεν είναι οι μπίζνες που κάνουν και τα λεφτά που τρώνε... Έχουν και θράσος!!!

εχω δυο μπουμπουκακια

Ε ρε ξύλο που θέλουν...και μένα στο γάμο μου ζήτησε 300 Ευρώ και πιαστήκανε με τον κουμπάρο καθώς ο άνθρωπος δεν έιχε υπολογίσει τόσα πολλά και στο τσαφ τον προλάβαμε..πήγαινε να σκίσει τα χαρτιά του γάμου και απειλούσε ότι θα ακύρωνε το γάμο μας:evil: Ντροπή καλά έκανες .....:wink: Να χαίρεσαι το κουκλί σου!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Ε ρε ξύλο που θέλουν...και μένα στο γάμο μου ζήτησε 300 Ευρώ και πιαστήκανε με τον κουμπάρο καθώς ο άνθρωπος δεν έιχε υπολογίσει τόσα πολλά και στο τσαφ τον προλάβαμε..πήγαινε να σκίσει τα χαρτιά του γάμου και απειλούσε ότι θα ακύρωνε το γάμο μας:evil: Ντροπή καλά έκανες .....:wink: Να χαίρεσαι το κουκλί σου!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπωωωωωω

παντως να ξερετε επειδη εχω 2θειους και ενα ξαδερφο παππα,

το ποσο που δινειςστην εκκλησια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι οτι εχεις ευχαριστηση...

δεν υπαρχει στανταρ...

εγω οταν εγινα νονα μας ειπε οτι εχεις ευχαριστηση(νονα δεν με αφησε να γινω εγινε μονο ο αντρας μου γιατι εγω φορουσα στραπλες μεχρι το γονατο ριχτο φορεμα....εγκυο γυναιακ στον 6ο με εκανε ρομπα ο βλακας)και οταν του ειπα 50ε γιατι δεν γουσταρα να του δωσω παραπανω του αθλιου δεν εγραφε την αποδειξη..και του ξαναλεω..οτι εχετε ευχαριστηση δεν ειπατε πατερ????? ,τοσα εχω! αμαν πια!!!!!!!!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

από εμάς ζήτησε ότι θέλουμε για τα μυστήρια και πήρε από τον ένα νονό 150? και την άλλη νονά 100?! και μετά από τον σύζηγό μου που δεν είχε ψιλά πάνω του και του το διευκρίνησε για να μας δώσει το χαρτί που λεει το όνομα πήρε 50? και μας είπε ότι ούτε αυτός είχε ρέστα...............:shock::evil::evil: