Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΩ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

...Μαμαδες με κοριτσακια, ποτε κουρεψατε τα μαλλακια τους?

αμέσως μετά τη βάφτιση. ήταν τότε 8 μηνών

από τότε δεν την εχω ξανακουρέψει γαιτί εχει ωραίες μπουκλιτσες...και φοβάμαι ότι θα της χάσω...

age.png

αχ πείτε γιατί και εγώ το σκέφτομαι για το γιόκα μου .... αλήθεια που? υπάρχουν παιδικά κομμωτήρια?

στο κομμωτήριο που πηγαίνεις εσύ. θα τον κρατήσεις εσυ λίγο αγκαλιά και θα γίνει το κούρεμα!

age.png

Και εγώ Κορίτσια αμέσως μετά την βάπτιση της την κούρεψα για πρώτη φορά.

Σε πολλά κομμωτήρια ενηλίκων κουρεύουν και παιδιά αλλά για τα ζωηρά που δέν κάθονται εύκολα υπάρχουν και ειδικά για παιδιά. Ένα τέτοιο υπάρχει κοντά στο Χίλτον αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς την διεύθυνση τώρα.

Άμα την βρω θα σας την γράψω

Ισμήνη σου έστειλα ΄μήνυμα την Δευτέρα για το τι έγινε με τις σχολές , το πήρες ?

Διαφημίσεις

Ένα τέτοιο υπάρχει κοντά στο Χίλτον αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς την διεύθυνση τώρα.

Άμα την βρω θα σας την γράψω

Ισμήνη σου έστειλα ΄μήνυμα την Δευτέρα για το τι έγινε με τις σχολές , το πήρες ?

στη σπύρου μερκούρη στο παγκράτι υπα΄ρχει ενα παιδικό κομμωτήριο

ντεμπορα δεν ελαβα μύνημά σου... για πες!

age.png

Η κόρη μου είναι 20 μηνών και δεν της τα έχουμε κόψει ακόμη, ακριβώς επειδή έχει μπουκλίτσες που όπως φαίνεται ισιώνουν. Για να μην πέφτουν στα μάτια της πιάνω τη φράντζα με τσιμπιδάκι. Σε λίγο θα γίνονται και κοτσίδα, αλλά ακόμα δεν βλέπω λόγο να της τα κόψω.

και γω δεν την εχω κουρεψει ακομη, αλλα σκεφτομαι μηπως χρειαζεται για δυναμωσουν τα μαλλακια?...Της τα πιανω με τσιμπιδακι και γω αλλα ενα περιεργο συμβαινει.Ολα τα μαλλια στο πανω μερος του κεφαλιου πεφτουν μπροστα.Πως να τησ τα φτιαξω?

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς την κουρέψαμε από 6 μηνών γιατί είχε αρκετα μαλλάκια και ίσια, και της επεφταν μπροστα στα ματια. Μέχρι τώρα έχει κουρευτεί 4 φορές νομίζω. Τσιμπιδάκι δεν θέλει με τίποτα οπότε δεν μας αφήνει αλλη λύση.

Το κούρεμα το αναλαμβάνει ο μπαμπάς, κατά προτιμηση την ώρα που κοιμάται.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

και οι τριχες που πανε?

Την κρατάω εγώ αγκαλιά ξαπλωμένη και από κάτω βάζουμε μια πετσετα. Ότι κόβει ο μπαμπάς το κρατάει με το αλλο χέρι και το πετάει ο ίδιος στο καλαθάκι. Κι ότι τριχούλα μείνει, της κάνουμε ενα χτενισματακι και πέφτει στην πετσετα. Αλχημείες βέβαια, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι κουρεμα θα της κάναμε αν ήταν ξύπνια :shock:

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Την κρατάω εγώ αγκαλιά ξαπλωμένη και από κάτω βάζουμε μια πετσετα. Ότι κόβει ο μπαμπάς το κρατάει με το αλλο χέρι και το πετάει ο ίδιος στο καλαθάκι. Κι ότι τριχούλα μείνει, της κάνουμε ενα χτενισματακι και πέφτει στην πετσετα. Αλχημείες βέβαια, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι κουρεμα θα της κάναμε αν ήταν ξύπνια :shock:

της τα κοβα εγω χθες τα μπροστα...καλα μιλαμε παντα ηθελα να γινω κομμωτρια!!!!!δεν καθοταν οποτε φανταζεσαι τι κουρεμα εκανα.Αφελειες με μυτες, ειναι in!!!!!!!!!!!!!!!!

6bMYp2.png

της τα κοβα εγω χθες τα μπροστα...καλα μιλαμε παντα ηθελα να γινω κομμωτρια!!!!!δεν καθοταν οποτε φανταζεσαι τι κουρεμα εκανα.Αφελειες με μυτες, ειναι in!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμείς ακριβώς έτσι την πρώτη φορά.

Σκεφτήκαμε να το διορθώσουμε λίγο το "θαυμα" όταν θα κοιμηθεί,

κι απο τότε το καθιερώσαμε το συστημα!

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ τα μπροστά της τα κόψω μόνη μου σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα είναι απίθανο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!

όμως σε τακτά χρονικά διαστήματα της κόβω σε κομμωτήριο και τα πίσω , δυναμώνουν πολλύ και σγουρένουν και γίνονται τέλεια.

Ισμήνη θα σου στείλω πμ

και γω δεν την εχω κουρεψει ακομη, αλλα σκεφτομαι μηπως χρειαζεται για δυναμωσουν τα μαλλακια?...Της τα πιανω με τσιμπιδακι και γω αλλα ενα περιεργο συμβαινει.Ολα τα μαλλια στο πανω μερος του κεφαλιου πεφτουν μπροστα.Πως να τησ τα φτιαξω?

Με το τσιμπιδάκι στο πλάι ή στην κορυφή της τα πιάνεις; Εμείς στην αρχή της τα πιάναμε με δύο τσιμπιδάκια στο πλάι και τα έβγαζε, και μετά μας έδειξε μια γνωστή μας και της τα πιάνουμε με ένα στην κορυφή, κι έτσι δεν πέφτουν μπροστά, ούτε τα βγάζει. Καλά, κάθε 1-2-3 ώρες πρέπει να της τα ξαναπιάσω, αλλά δεν πειράζει.

Ολες οι κοριτσομαμαδες βλεπω!!!

Εγω κουρεψα τον μικρο στον 4 μηνα νομιζω γιατι ειχε πολλα μαλλια και μακρια.Υποτιθετε οτι "δεν κανει" μεχρι την βαφτιση αλλα τον κουρεψα και το ειπα μονο στον αντρα μου.και στην αδελφη μου.βασικα το ειπα σε ολους απο την μερια μου γιατι δεν εχουν προβλημα μονο στην αλλη μερια δεν ειπαμε τιποτα για να μην ακουμε διαφορα.

τον κουρευω ξυπνιο καθισμενο αλλα γυρναει συνεχεια το κεφαλι και ειναι λιγο δυσκολο αλλα δεν πειραζει δεν φαινετε!

Με το τσιμπιδάκι στο πλάι ή στην κορυφή της τα πιάνεις; Εμείς στην αρχή της τα πιάναμε με δύο τσιμπιδάκια στο πλάι και τα έβγαζε, και μετά μας έδειξε μια γνωστή μας και της τα πιάνουμε με ένα στην κορυφή, κι έτσι δεν πέφτουν μπροστά, ούτε τα βγάζει. Καλά, κάθε 1-2-3 ώρες πρέπει να της τα ξαναπιάσω, αλλά δεν πειράζει.

και στην κορυφη της τα πιανω...Και μολις κατι την ζορισει την κυρια βγαζει τα τσιμπιδακια!!!

6bMYp2.png

Κι εγώ της τα έκοψα μετά τη βάφτιση αλλά όχι τα πίσω ... τα μπροστά μόνο γιατί δε δέχεται κοκκαλάκι στα μαλλιά με τίποτα και της πέφτουν στα μάτια.

Ό,τι κουρεύω ... ισιώνει όμως!

azHYp2.png

vwuep3.png

Δεν την έχω κουρέψει καθόλου ακόμα και είναι 2 χρονών. Έχει υπέροχες μπουκλίτσες και δεν υπάρχει λόγος να τις κόψω!

εχω δυο μπουμπουκακια

εμείς τα κόψαμε καρφάκια 14 μηνών πριν φύγουμε για διακοπές ......στενοχωρήθηκα όπως την έβλεπα χωρίς μαλλί άλλα δεν γινόταν 3 τρίχες είχε στην κουρούπα .....τώρα έχουν πυκνώσει αρκετά :mrgreen::mrgreen: