Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΝΙΔΙ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Recommended Posts

Παντως αυτο με το φαγητο στη μεση μην σου φαινετε υπερβολικο.. Για να στο ειπανε μαλλον ισχυει.. Το ειχα γραψει και στο παρελθον οτι κι εγω ειχα παει σε εναν σταθμο για δουλεια που γινοταν αυτο (εφυγα εννοειτε). Αλλα αυτο ειναι κατι που αν δεν ειναι ειπωμενο απο εγκυρη πηγη, ο αλλος δεν μπορει να το φανταστει για να το πει.. Μαλλον θα πρεπει να τον απορριψετε χωρις σκεψη αυτον τον σταθμο.

Κορίτσια,

θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου σε σχέση με το edit admin.

Εγώ πάω τον γιο μου στο edit admin εδώ και 4 χρόνια.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έχω επιλέξει να τον πηγαίνω στον ίδιο παιδικό σταθμό για τόσα χρόνια, δείχνει τί πιστεύω για τον σταθμό γενικότερα. Όσον αφορά αυτά τα οποία λέγονται σχετικά με το φαγητό, είναι όλα ψέματα. Ο γιος μου όταν τον πήγα δεν έτρωγε τίποτα στο σπίτι. Μόνο γάλα και γιαούρτι. Λοιπόν στο σταθμό μετά από λίγο καιρό έφαγε όλο το φαγητό του και σιγά σιγά άρχισε να τρώει και στο σπίτι.

Και αυτό έγινε γιατί οι κοπέλες του σταθμού γνωρίζαν το πρόβλημα που υπήρχε και έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Επίσης έχω συστήσει τον σταθμό και σε άλλες μητέρες οι οποίες τελικά πήγαν τα παιδιά τους και είναι ικανοποιημένες.

Όσον αφορά το οικονομικό, είναι φθηνότερος από όλους τους άλλους σταθμούς της περιοχής.

Βέβαια, το σημαντικότερο από όλα είναι ότι το παιδί μου είναι πολύ ευχαριστημένο και τους νιώθει όλους στο σταθμό σαν δικούς του ανθρώπους.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μιλαγα σημερα με την γυναικα ενος συναδελφου που θα στειλει τοην μικρη της παιδικο απο Σεπτεμβρη και μου ειπε για 2 ιδιωτικους στους ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και την ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ξερει καμμια κοπελα κατι γι αυτους?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ?ΞΕΡΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ(ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ,ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ,ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ)?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 2 months later...
  • 6 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα,

Την Παιχνιδούπολη στους Θρακομακεδόνες την ξέρω εξ' όψεως μόνο μια και περνάω δύο φορές τη μέρα από εκεί. Δύο φορές έχω σταματήσει και έχω μπει στον προαύλιο χώρο για να τσεκάρω. Εξωτερικά λοιπόν τουλάχιστον είναι ο πιο ωραίος παιδικός που έχω δεί!!!! Μοιάζει με παραμυθούπολη, έχει τρία διαφορετικά σπιτάκια ανάλογα το ηλικιακό group και στη μέση του οικοπέδου ένα πανέμπρφο κήπο με παιδική χαρά και δραστηριότητες.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στις αίθουσες δεν έχω μπει, ούτε έχω μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο εκεί για να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας μια και δεν έχει χρειαστεί ακόμα....τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης διανύω άλλωστε χαχα.

tt90e3f.aspx

.png

Διαφημίσεις

• 6 months later...
  • 5 months later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Για τις παιδικες νοτες εχω ακουσει πολυ καλα σχολια ..ειναι οικονομικος και καλος παιδικος..τον εχει ενα ζευγαρι και τον πηγαινε μια γνωστη για 3 χρονια ..παιρνει απο 18 μηνων . εμεις βεβαια παμε σε αλλο παιδικο της περιοχης αλλα ειχαμε ακουσει πολυ καλα σχολια...

cca53e644d.png

• 2 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΠΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΑΘΜΟ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΕΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΗΛ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:-P

• 1 month later...
Κορίτσια εγώ θα ανοίξω παιδικό σταθμό στο Μενίδι. Θα λειτουργήσει Σεπτέμβρη.

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου pm.

Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!

Daisy καλησπερα. Διαβασα οτι ανοιξες σταθμο στο μενιδι. Με ενδιαφερει για τη μικρουλα μου το Σεπτεμβριο που θα ειναι 15 μηνων. Αν μπορεις στειλε μου στοιχεια επικοινωνιας.

• 7 months later...

:-P Γεια σας μανούλες. Θα ήθελα να παραθέσω κι εγω την προσωπική εμπειρία μου από τον παιδικό σταθμό Παιχνιδούπολη στους Θρακομακεδόνες. Πήγα την κόρη μου εκεί για ένα χρόνο σε ηλικία 3 ετών. Ωραίες εγκαταστάσεις , όμορφες εκδηλώσεις και αρκετά τσουχτερές τιμές. Για κάθε τι που προσθέτεις στο πρόγραμμα (σχολικό,αγγλικά,μπαλέτο,αθλητικές δραστηριότητες) είναι όλα φυσικά εξτρά , και μιλάμε για 50ευρώ και πάνω για κάθε ένα από τα παραπάνω.

Αυτό που με έκανε να αλλάξω τελικά παιδικό σταθμό, είναι ότι το τμήμα της κόρης μου είχε 25 παιδάκια, υπερβολικός αριθμός για μια μόνο δασκάλα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη προσοχή σε κάθε ενα παιδί. Επίσης είχα επιλέξει να δίνω εγώ φαγητό από το σπίτι στο παιδί μου, και για να ξέρω ακριβώς τι και πόσο τρώει και γιατί ήταν ένα κόστος λιγότερο. Εκ των υστέρων έμαθα ότι το παιδί μου έτρωγε μόνο του και όχι μαζί με τα άλλα παιδάκια ,κάτι που μου είχαν αποκλείσει από την αρχή. Αυτά και κάποια άλλα με έκαναν να βρω λοιπόν άλλο παιδικό σταθμό φέτος την Ονειροχώρα στο Μενίδι. Είναι καινούριος παιδικός σταθμός, πολύ όμορφος και ζεστός χώρος, απίστευτα προσιτές τιμές που περιλαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες που προανέφερα,φαγητό με αγνά υλικά και μενού που έχει βγάλει διατροφολόγος,παιδοψυχολόγος σε καθημερινή βαση μιας και είναι η ιδιοκτήτρια,παιδίατρος μια φορά τον μήνα και το σημαντικότερο ανθρώπους που είναι σωστοί επαγγελματίες αλλά και αγαπούν και φροντίζουν τα παιδιά μας σαν να είναι δικά τους. Έχω δει μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά της κόρης μου, μπαίνει και βγαίνει ευτιχισμένη από το "σχολείο της"!

• 3 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ 375 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ 440 ΕΩΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΕΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ,

mamavasia ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟ ΓΙΑΜΜΗΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗ ΚΑΛΗ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΟΕΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΚΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

Μπορείς να μου πεις αν δέχονται παιδιά Δ.Υπαλλήλων.Στο Ζεφύρι που μένω εγω δεν δέχονται και αναγκάζομαι 2 χρόνια τώρα να πηγαίνω τον μεγάλο σε Ιδιωτικ΄λο.Με το μισθό μου να εχει πέσει απο 1100 σε 460 και να δίνω 350 χ 2 απο Σεπτ'εμβρη(πρέπει να στείλω κ τη μικρή)....καταλαβαίνεις.

• 5 months later...

κοριτσια γεια σας!!περιμενα να τελειωσει αυτη η σχολικη χρονια για να εχω μια ολοκληρωμενη γνωμη να σας παρουσιασω....πηγαινω τα δυο μου παιδακια στην Ονειροχωρα στο Μενιδι. οτι και να πω θα ειναι λιγο....ευτυχισμενα, ελευθερα παιδια!αυτα ειναι τα παιδια του σχολειου...το σημαντικο ειναι οτι λαμβανουν πραγματικη αγαπη ενω ταυτοχρονα εμεις οι μαμαδες λαβαμε και την εξελιξη τους μεσα απο το σχολειο αυτο! ολες οι παιδαγωγοι ειναι πρωτα καλα παιδια και στη συνεχεια καλες δασκαλες!σχετικα με τις ιδιοκτητριες αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι παντα εκει για να σε ακουσουν,να σε συμβουλεψουν , να σε καθησυχασουν!και το πιο σημαντικο?ξερουν τι συμβαινει στο σχολειο τους ανα πασα στιγμη!ξερουν ποιο ειναι το καθε παιδακι...τι του αρεσει...τι θελει η μαμα του!δεν ειναι διακοσμητικες και για κοινωνικες επαφες μονο!!ειναι εκει και δουλευουν!!!

μεσα απο αυτη τη σελιδα, θελω να πω το μεγαλυτερο ευχαριστω που υπαρχει και να δηλωσω ποσο τυχερη ειμαι που ο γιος μου βρεθηκε στην δασκαλα του προνηπιακου κα.Χρυσα!ειναι ενας θησαυρος!!!σιγουρα αυτη η κοπελα θα μεινει χαραγμενη στη ψυχη και το μυαλο μου!

οσον αφορα τα βρεφη υπαρχει η απολυτη προσοχη σε αυτα!εχουν ξεχωριστη αυλη με πρασινο ωστε να μην τα πλακωσουν τα μεγαλα.!!τα παντα ειναι με τις καλυτερες προδιαγραφες!σας συνιστω ανεπιφυλακτα το σχολειο αυτο για το ξεκινημα των μικρων σας!

:P

• 6 months later...
  • 2 months later...

Καλησπέρα ,

είμαι νέα στο site και θα ήθελα την βοήθεια σας. Η κόρη μου ειναι 11 μηνών και θα αναγκαστώ σε λίγο καιρό να την στείλω σε σταθμό.Μέχρι τώρα την κρατάει η μαμά μου αλλά σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο ο γιος μου και δυστυχώς δεν θα μπορεί να κρατήσει και τα 2.Μένουμε στην Νέα Φιαλδέλφεια και δουλεύουμε κι εγώ και ο άντρας μου στο Μενίδι.Η μητέρα μου μένει στον Κοκ.Μύλο και ψάχνω κάτι σε αυτές τις περιόχές.Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθεί πολύ.....

• 2 months later...
  • 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...