Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πωληση χονδρικης-προμηθευτές?

nefeli

Recommended Posts

για φθηνες και ωραιες μπομπονιερες και προσκλητηρια,βρηκα ενα μαγαζι στο ιντερνετ.οπια κοπελα θελει ας μπο στειλει πμ να της πω.αν διαλεξετε κατι,σας στελνει και δειγμα στο χωρο σας

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις πμ

Διαφημίσεις

στη ρομβης στην αθηνα ειναι μαζεμενες ολες οι αποθηκες.βρισκεις και του πουλιου το γαλα και σε πολυ καλες τιμες.ρωτηστε με οτι θελετε γιατι μολις σημερα εκλεισα τα παντα, απο νυφικο, μπομπονιερες, προσκλητηρια και ειδα και πολυ φθηνα βαπτιστικα σε βιοτεχνια.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Μου είπαν για μια κυρία στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ που έχει λέει μια βιοτεχνία και φτιάχνει μπομπονιέρες για όλα τα μαγαζιά και τις παίρνεις στο 1/3 της τιμής. Θα πάω από κοντά σε 15 μέρες που θα έχει φτιάξει τις καινούργιες παιδικές και θα σας πω αν αξίζει.
καλημέρα επειδή μένω πολύ κοντα στο Περιστέρι μήπως μπορεις να μου δώσεις καί εμένα το τηλέφωνο ή τη διεύθυνση αυτης της κυρίας?

στη ρομβης στην αθηνα ειναι μαζεμενες ολες οι αποθηκες.βρισκεις και του πουλιου το γαλα και σε πολυ καλες τιμες.ρωτηστε με οτι θελετε γιατι μολις σημερα εκλεισα τα παντα, απο νυφικο, μπομπονιερες, προσκλητηρια και ειδα και πολυ φθηνα βαπτιστικα σε βιοτεχνια.

Καλησπέρα beloved , μήπως θα μπορούσες να κατευθύνεις για τη Ρομβης, που αξίζει να πάω για μπομπο και προσκλητήρια βαπτισης?

Σ΄ευχαριστώ:-D

• 3 months later...
Μηπως ξερει καμια σας που μπορω να βρω σε πιο οικονομικες τιμες ασημενιες μπομπονιερες? Ξερετε αυτες που ειναι σαν μικρα τασακια...??? Αν καταλαβαινετε ποιες λεω...

Για ασημένιες ποιος ρωτησε;

Λοιπόν οταν ψαξετε για ασημένιες προτιμήστε τις Ιταλικες που το ασήμι εχει υποστεί επεξεργασία και δεν μαυρίζει γρήγορα όπως οι παλιές.

Στις ασημενιες εχει πεσει πολύ η τιμη τους και μερικες φορες φτανουν ισα σχεδόν με τις κανονικές.

Ψάξτε το και θα βρείτε καλές ασημένιες ή επεξεργασμένες με ασημι.

Οταν βρω ακριβώς τα στοιχεια τους θα τα βαλω.Μεχρι στιγμης εχω βρει 2

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια βιοτεχνία γάμου και βάπτισης, στην οποία βρίσκεις πραγματα στο 1/3 της τιμής από ότι στα μαγαζιά. www.nuovavita.gr

Είναι πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό. [/url]

εχει παρει κανεις απο το nuovavita μπομπο?

καλημέρα επειδή μένω πολύ κοντα στο Περιστέρι μήπως μπορεις να μου δώσεις καί εμένα το τηλέφωνο ή τη διεύθυνση αυτης της κυρίας?

Καλησπέρα,

Θέλω κι εγώ το τηλ.της κυρίας από το Περιστέρι.

Ευχαριστώ.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Να προσθέσω μόνο ότι στον Μπούτλα δεν μπορείς να δεις τα προϊόντα από κοντά και να αποφασίσεις κρίνοντας από την ποιότητά τους, ενώ στον Παρίση μπορείς γιατί έχει και λιανική. Κοινώς αν το αγοράσεις το'φαγες κι επιστροφές δεν έχει.

• 3 εβδομάδες μετά...

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΛΑΩ 180ΤΜΧ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΦΕΤΑ ΠΙΑ) ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΙ 250 ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΟ ΡΟΖ-ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ Δ Ω Ρ Ο !!!!ΤΙΣ ΠΗΡΑ 1,90? (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE) ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ 0,80? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.(ΑΠΟ 950ΤΜΧ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 250ΤΜΧ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 70) ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΑΓΟ! ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ!

http://img690.imageshack.us/img690/3369/img0926i.jpg

Κάποια δωράκια μπορείτε να βρείτε και στην εταιρεία agc Ελευθερίας 11, Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Δείτε την ιστοσελίδα τους www.agc.com.gr αν σας ταιριάζει κάτι.:P

Πουλάνε μόνο χονδρική από ότι γράφει το site τους.

Επιτέλους μπόρεσα να ανεβάσω φωτο :

http://imageshack.us/photo/my-images/851/img0949an.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/208/img0926sv.jpg/

όποια κοπέλα είναι στην Αθήνα μπορώ να τις παραδόσω και στο σπίτι της. τις δίνω 0,80? το τεμάχιο, και δώρο όσα μέτρα κορδέλα χρειαστεί (1 μέτρο το κάθε κουτί) σε χρώμα καρο ροζ-λευκό!!!! Ιδανικές και για κέρασμα στο μαιευτήριο! (βάζετε μέσα αμυγδαλωτά και την δένετε βάζοντας απ'έξω καρτελάκι που γράφει " καλώς ήρθες μπεμπούλα", όπως στη φωτό 949 το έκανα στην κουμπάρα μου πρωτότυπο και μένει και αναμνηστικό).

Διαφημίσεις

• 1 month later...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΜ

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα για φθηνές λύσεις.

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα για φθηνές λύσεις.

μπορεις να μου στειλεις και σε εμενα? βαφτιζω την κορη μου τον Μαϊο και το Ιουνιο θα γινω νονα στον μπεμπακο της αγαλημενης μου ξαδερφης, οποτε θα το εκτιμουσα

MRzpp3.png

FOIQp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...