Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Recommended Posts

Εμενα η αδερφη μου πηγε στον Ζηκοπουλο στο νοσοκομειο για να ξεκινησει εξωσωματικη,πρωτη επισκεψη,αναγνωριστικη,ουτε υπερηχο ουτε ΤΙΠΟΤΑ μονο μια πεταχτη ματια στο ιατρικο ιστορικο,και της ειπε οτι επειδη ειναι ΙΚΑ πρεπει να περασει επιτροπη(χαιρω πολυ χαιροπουλος) και οταν ο γαμπρος μου ρωτησε τις σας οφειλουμε του ειπε ο Ζηκοπουλος 50 ευρω!!!!!Και χωρις αποδειξη ΦΥΣΙΚΑ!!Ε, τι να λεμε τωρα.....εδω πληρωνεις μια απλη επισκεψη και δε θα πληρωσεις την εξωσωματικη;;;η αδερφη μου φταιει που τον πληρωσε!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια επαναλαμβάνω έκανα δυο εξωσωματικές στο παν/κο ιωαννίνων και δεν πλήρωσα μια κι έχω κι εγώ ασφάλεια δημοσίου. Αν θέλετε σας περιγράφω όλη τη γραφειοκρατία!! Τα λεφτά που δίνεις αν θες τα δίνεις και είναι μόνο το φακελάκι στο γιατρο και στον εμβρυολόγο το ίδιο το νοσοκομείο δε ζητάει τίποτα. Και ξαναεπαναλαμβάνω μηλάω από προσωπική εμπειρία δεν περιγράφω εμπειρίες κάποιου. ΕΓΩ έκανα τις εξωσωματικές και για την προσωπική μου εμπειρία μηλάω!!!!!!!

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

κοριτσακια γεια σας κι απο μενα και εδω!ετοιμαζομαι για εξωσωματικη στον ζηκοπουλο(εχω δρομο βεβαια μπροστα μου γιατι θα προηγηθει λαπαροσκοπηση)!

ξερετε αν υπαρχει καταψυξη εμβρυων στο πανεπιστημιακο ή λογω δημοσιου δεν...

εγω παντως ειμαι ευχαριστημενη απο τον ζηκοπουλο(μεχρι τωρα!) αν και εχω περασει πολλα για να φτασω εδω..8 γιατρους εχω επισκεφτει μεχρι τωρα!!

κοριτσακια γεια σας κι απο μενα και εδω!ετοιμαζομαι για εξωσωματικη στον ζηκοπουλο(εχω δρομο βεβαια μπροστα μου γιατι θα προηγηθει λαπαροσκοπηση)!

ξερετε αν υπαρχει καταψυξη εμβρυων στο πανεπιστημιακο ή λογω δημοσιου δεν...

εγω παντως ειμαι ευχαριστημενη απο τον ζηκοπουλο(μεχρι τωρα!) αν και εχω περασει πολλα για να φτασω εδω..8 γιατρους εχω επισκεφτει μεχρι τωρα!!

Καλή επιτυχία σου ευχομαι! Πριν 3+ χρόνια που έκανα εγω τις εξωσωματικές δεν υπήρχε κατάψυξη εμβρύων τωρα δεν ξέρω.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ απ΄αυτές που σκέφτομαι να προχωρήσω σε εξωσωματική, μάλλον όμως μετά από λαπαροσκόπηση γιατί έχω κύστες ενδομητρίωσης στις ωοθήκες. Έχω ασφάλεια δημοσίου και πιθανότατα θα πάω στον Ζηκόπουλο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορούμε για κάποιους λόγους να αποκτήσουμε δίδυμα και θα θέλαμε να κάνουμε εξωσωματική για την απόκτηση ενός παιδιού. Ξέρετε κάτι σχετικό ? Μειώνονται πολύ οι πιθανότητες επιτυχίας έτσι ? Κάποια που έκανε μπορεί να μου πει κάτι για το κόστος, συμμετοχή στο ταμείο κλπ ? Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Τα δίδυμα δεν είναι κατόπιν παραγγελίας.. :)

Δηλαδή... συνήθως η τυπική διαδικασία αναφέρει εμφύτευση τριών γονιμοποιημένων ωαρίων. Δεν εξαρτάται από κανέναν απολύτως (πέρα από τη φύση), το πόσα τελικά θα μείνουν. Μπορεί 3, 2, 1, κανένα... ή ακόμα... και παραπάνω (αν γίνει κάποια διάσπαση).

Τώρα... το στατιστικό κομμάτι δεν το γνωρίζω.

Αν συντρέχει ιατρικός λόγος που "απαγορεύει" την ύπαρξη διδύμων, αυτό που γίνεται (σε περίπτωση που έχεις δίδυμα τελικά) είναι η μείωση.

Αν δε γίνομαι αδιάκριτη... γιατί "όχι" στα δίδυμα;

Δεν έχει τύχει να ακούσω ιατρικώς να μην επιτρέπεται να έχει κάποιος δίδυμα.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 2 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΗΡΘΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΔΩ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο ΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣTO SITE ΤΟΥ ΠΑΝ/ΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ; ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.ΓΡΑΨΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.

• 7 months later...

Κορίτσια, τι θα λέγατε να συνεχισουμε το "παγωμένο" αυτό θεματάκι; Σκέφτομαι την άλλη εβδμάδα να δω τον Ζηκόπουλο στο Πανεπιστημιακό και τον Κοσμά στον Χατζηκώστα για να δω τι θα μου προτείνουν. Ακούω γνώμες κι εμπειρίες κοριτσιών που έκαναν εξωσωματική ή ξεκίνησαν την διαδικασία εξωσ στο δημόσιο νοσοκομείο Ιωαννίνων....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

• 2 εβδομάδες μετά...

Margi συναντηθηκες με τον Ζηκοπουλο;Αν ναι, ειναι ευκολο να μου πεις τι εξετασεις σου ζητησε; Εχω κανει εξετασεις που μου ζητησαν απο το Αλεξανδρα αλλα αν ειναι ιδιες σκεφτομαι να τις παω κι εκει, ειμαι σχετικα βολικα σε σχεση με τα Ιωαννινα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

Vasfa, δεν πήγα τελικά στον Ζηκόπουλο, αλλά στον Κοσμά που είναι στο Χατζηκώστα. Λέμε να ξεκινήσουμε από Μάρτη. Ζητησε ορμονολογικές την 3η μέρα του κύκλου και υπέρηχο, μετά είπε ότι θα μου κάνει μία βιοψία ενδομητρίου την 11η με 16η μέρα, μετά από την 24η θα κάνουμε καταστολή και με το που θα έρθει η περίοδος από την 3η μέρα ( νομίζω ) θα ξεκινήσω ενέσεις.

Στον Ζηκόπουλο δεν πήγα γιατί κάνει απογευματινα και παίρνει 90 ευρώ. Μού φάνηκαν πάρα πολλά.

Διαφημίσεις

Κι εγώ σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Πού ξεκίνησες; Είναι η πρώτη σου εξωσωματική; Τι πρόβλημα έχετε; Εμείς είμαστε και οι δυο άστα να πάνε....

Γιατί κοριτσάκι μου; Τι σου έκανε άσχημη εντύπωση σε αυτόν; Για εξωσωματικη πήγες ή απλά σε παρακολουθούσε σε κάποια εγκυμοσύνη; Θα πάει μία φίλη μου αύριο σε αυτόν. Θα σου πω τι εντυπώσεις θα της αφήσει.

margi μου πήγα για εξωσωματική, είμαι από επαρχία και κοντά σχετικά στα Ιωάννινα και μου τον πρότεινε ο γιατρός μου για οικονομία ( να είναι καλά!) άλλα μετά από αυτή τη συνάντηση, τα είδα όλα! Εκτός του ότι γίνεται της τρελλής, περίμεναμε και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα και ας είχαμε ραντεβού, αυτός ήταν με μία κοπελίτσα σε ένα γραφείο με έναν προθάλαμο. Η πόρτα του γραφείου δεν έκλεινε και όσοι καθόντουσαν στον προθάλαμο, κοιτούσαν συνέχεια μέσα και άκουγαν τι έλεγε με τους ασθενείς! Δηλαδή, έχεις ένα προσωπικό πρόβλημα και το μαθαίνουν όλα τα Ιωάννινα!!! Φυσικά δεν με εξέτασε, φυσικά δεν είδε εξετάσεις, φυσικά δεν με ρώτησε γιατί θέλουμε να κάνουμε εξωσωματική! Μου είπε μόνο ότι πρέπει να περάσω από επιτροπή (έχω ΙΚΑ)! Α! Ξέχασα να σου πω ότι με το που με είδε, με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω και η πρώτη πρώτη κουβέντα του ήταν ότι πρέπει οπωσδήποτε να αδυνατίσω γιατί έτσι όπως είμαι δεν με αναλαμβάνει. Να φανταστείς εάν μας είπε πέντε κουβέντες οι τέσσερις ήταν να αδυνατήσω! Δηλαδή μετά ένιωθα φάλαινα!!! Εντάξει, έχω κάποια παραπανίσια κιλά, άλλα όχι και έτσι ( είμαι γύρω στα 80, 1,66 ύψος!). Τον πλήρωσα ούτε θυμάμαι πόσα για πέντε λεπτά που ήμασταν μέσα και χωρίς απόδειξη!!! Βέβαια όλα αυτά πριν από κανά χρόνο. Πραγματικά ελπίζω η φίλη σου να έχει καλύτερη αντιμετώπηση. Βέβαια, ξέρω για μία κοπέλα που έκανε τρεις φορές σε γνωστό γιατρό στην Αθήνα και πέτυχε με την πρώτη στον Ζηκόπουλο! Εμένα απλά δεν μου άρεσε σαν άνθρωπος.

Διαφημίσεις

Κι εγώ σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Πού ξεκίνησες; Είναι η πρώτη σου εξωσωματική; Τι πρόβλημα έχετε; Εμείς είμαστε και οι δυο άστα να πάνε....

Ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη η οποια επρεπε να εχει γινει εδω και πολυ καιρο, αλλα αρχικα ειπαμε να το παρουμε χαλαρα μηπως ερθει φυσιολογικα, μετα λογω επαγγελματος-ειμαι εκπαιδευτικος- ελεγα να περασει η σχολικη χρονια να μη λειπω και δημιουργω προβλημα στο σχολειο και πηγα το καλοκαιρι στο Αλεξανδρα. Μου εδωσαν τις εξετασεις που επρεπε να κανω, καποιες ηταν απο δημοσια νοσοκομεια με καθυστερησαν τα ραντεβου. Επισης εκανα και μια εγχειρηση για ενα μορφωμα στο στηθος, ο μαστολογος επεμενε να δει τι ειναι αλλιως δεν μου εδινε το ok να κανω εξωσωματικη και εφτασα σχεδον 40 χρονων. Το προβλημα μου τωρα ειναι η ηλικια μου, το ουσιαστικο προβλημα ειναι του αντρα μου, σοβαρη ολιγοασθενοσπερμια. Εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα στο Αλεξανδρα να τους παω τις εξετασεις, αλλα για καποιον λογο μου φαινεται πιο βολικο να την κανω στα Γιαννενα, επειδη μου εχουν πει οτι ο Ζηκοπουλος συνεργαζεται με γιατρους του Νοσοκομειου του Ριου στην Πατρα,εκει μενω, που κανουν την παρακολουθηση και δεν χρειαζεται να πηγαινοερχομαι στα Γιαννενα. Ενω αν παω στο Αλεξανδρα πρεπει να πηγαινοερχομαι Αθηνα καθε μερα, 5 ωρες ταξιδι καθε μερα πηγαινε-ελα. Εξοδα και ταλαιπωρια.

Λεω να παρω τηλ. στον Ζηκοπουλο και αν βρω ραντεβου αυτη την εβδομαδα να παω εκει πρωτα, να του παω οτι εξετασεις εχω και οτι μου πει. Για πρακτικους λογους μονο.

Ευχαριστω για τις ευχες σου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Για να συμβαλλω κι εγω σ'αυτο το θεμα λιγακι-επειδη συνηθως ειμαι αυτη που ρωταω, χι,χι!!-και να φανω πρακτικη σας μεταφερω την εμπειρια μου απο τον Ζηκοπουλο. Με δεχτηκε αμεσα. Μας αφιερωσε πολυ χρονο, δεν μπορω να πω αλλα δεν ηταν ιδιαιτερα ενθαρρυντικος. Τα σχολια του επικεντρωθηκαν στην ηλικια μου, ενιωσα "γρια" και την FSH μου που ειναι ανεβασμενη λιγακι (9 με φυσιολογικες τιμες 8-12). Ειπε τελικα "θα μιλησει η επιστημη". Μου εδωσε οδηγιες αναλυτικες, και ενημερωτικο υλικο για να δωσω στον γιατρο του νοσοκομειου που θα με παρακολουθει εκτος Ιωαννινων. Δεν ζητησε αλλες εξετασεις απο αυτες που ειχα. Το καλο ειναι οτι στην ωοληψια,που με καιει εμενα, κανει ναρκωση εφοσον θελει η υποψηφια μαμα. Δεν εχω κατι να πω, ισως ειναι ιδεα μου γιατι ειμαι και ευαισθητη, αλλα μου φανηκε οτι δεν πολυπιστευε οτι θα τα καταφερω. Μου εκανε κακη εντυπωση οτι μιλουσε για καποιες περιπτωσεις λιγο υποτιμητικα, χωρις ελπιδα, σαν να τις θεωρει καμμενο χαρτι, κι εμενα μαζι.

Κανω μια συγκριση με το Αλεξανδρα, οπου τελικα αποφασισα να κανω την προσπαθεια μου-πηγα σημερα συγκεκριμενα με τις εξετασεις μου και η αντιμετωπιση ηταν πιο επαγγελματικη, σε ξεψαχνιζουν κυριολεκτικα και εγω βρεθηκα να εχω κι αλλο προβλημα που δεν περιμενα, ευτυχως αντιμετωπισιμο. Αναρωτιεμαι αν τυχαινε αυτο κανοντας την προσπαθεια στον Ζηκοπουλο πως θα το αντιμετωπιζαν, απλως αναρωτιεμαι δεν λεω οτι δεν θα το αντιμετωπιζαν.

Δεν εχω κατι κακο να πω γενικα, αλλα καποιες μικρες λεπτομερειες με ξενισαν.

Βεβαια για καθε γυναικα η εμεπειρια ειναι διαφορετικη, και οι περιπτωσεις ποικιλουν!

Το καλο ειναι οτι στην ωοληψια,που με καιει εμενα, κανει ναρκωση εφοσον θελει η υποψηφια μαμα.

Υπάρχει περίπτωση να κάνει ωοληψία έχοντας τις αισθήσεις σου;;;;;; :shock: :shock: :shock: :shock:

Τι πάει να πει "ΕΦΟΣΟΝ" θέλει η υποψήφια μαμά;

Μήπως εννοείς εμβρυομεταφορά;; (αυτή γίνεται έχοντας τις αισθήσεις σου).

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αα! Οκ! Δεν την ήξερα ως εναλλακτική.

Κι εγω με τοπικη αναισθησια έκανα ωοληψια και στις δυο εξωσωματικες! Απλως νομίζω ότι μπορεις πιο εύκολα να επιλεξεις αυτον τον τροπο όταν τα ωαρια είναι σχετικά λίγα! Εγω είχα την πρωτη φορά 4 ωαρια και τη δευτερη 8.

• 4 χρόνια μετά...

kalhspera edw k 5xronia prosa8oume na kanoume mwraki exw paei se para pollous giatrous athina patra k zakun8o k oloi mas elegan den uparxei kanena problhma kaname mia spermatexhnsh h opoia den petyxe k allaksa giatro k pali apo thn arxh k to problhma to ma8ame pleon twra oti den mporei o suzhgos...mou proteinan gia ton k.zhkopoulo sta giannena k 8elw na ma8w apo empeiries an einai kalos k gia na kleisw rantebou gia ekswswmatikh ti prepei na kanw h an pernas k apo epitroph....menw zakun8o alla eimai apo agrinio...k 8elw na kanw twra mia prospa8eia prin thn kalokairinh sezon....

kalhspera edw k 5xronia prosa8oume na kanoume mwraki exw paei se para pollous giatrous athina patra k zakun8o k oloi mas elegan den uparxei kanena problhma kaname mia spermatexhnsh h opoia den petyxe k allaksa giatro k pali apo thn arxh k to problhma to ma8ame pleon twra oti den mporei o suzhgos...mou proteinan gia ton k.zhkopoulo sta giannena k 8elw na ma8w apo empeiries an einai kalos k gia na kleisw rantebou gia ekswswmatikh ti prepei na kanw h an pernas k apo epitroph....menw zakun8o alla eimai apo agrinio...k 8elw na kanw twra mia prospa8eia prin thn kalokairinh sezon....

για κανέναν γιατρο δεν θα ακούσεις μόνο καλά η μονο άσχημα.

έχω κάνει εξωσωματική μαζί του, ούτε κρύο ούτε ζέστη!

απόμακρος,λιγομίλητος,καλός επιστήμονας.

η δική μου απέτυχε, όμως ξέρω περιπτώσεις που έμειναν με την πρώτη!από επιτροπη φυσικα περνάς για να πάρεις τα φάρμακα.

εγώ είχα κλείσει ραντεβου στο ιδιωτικό γραφείο του συζητησαμε και κλείσαμε για εξωσωματική, σε καθοδηγεί, σου δίνει το πρωτοκολλο και τις οδηγίες γραπρός.

καλή επιτυχία!!με το καλό!

maraki2608 σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ κι έχω περάσει κι από το πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και από γνωστές κλινικές της Αθήνας. Το θέμα είναι να βρεις ένα γιατρό που θα ασχοληθεί με το πρόβλημα σου ως ξεχωριστή περίπτωση.

maraki2608 σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ κι έχω περάσει κι από το πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και από γνωστές κλινικές της Αθήνας. Το θέμα είναι να βρεις ένα γιατρό που θα ασχοληθεί με το πρόβλημα σου ως ξεχωριστή περίπτωση.

κορίτσι μου μήπως το μηνυματάκι σου και αυτό και το προσωπικό που μου έστειλες απευθύνεται στ6ην glyka και μπερδεύτηκες???????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...